1
apr
Seneste opdatering: 3/4-17 kl. 1830
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er vokset op med billedet, at tyskertøserne fik en grov og uretfærdig behandling ved at få klippet håret af (300 blev dømt i retsopgøret for angiveri.) Men tænk dig nu tilbage til 1943. Danmark er besat, landet bliver plyndret, besættelsen kan vare i generationer og tusinder af landsmænd dør i kampen mod besættelsesmagten. Så ligger 60.000 danske kvinder og roder med fjendens soldater. Jeg forstår godt, de samtidige syntes, det var lige en tand for groft.

Jeg synes nu ved nøjere eftertanke, de fik en meget mild og civilliseret behandling ved ikke at blive skudt som landsforræddere. Det fik deres sagesløse børn til gengæld ikke. Jeg har kendt nogle, og de havde det ufortjent svært. Hvorfor kom jeg nu til at tænke på det? Jo, svenske kvinder på denne foruroligende video…….

“Europa er én flygtningesommer fra det største højreskred siden 1930’erne”

Venstreorienterede Information er interessantere end sine læsere (se kommentarerne) – og langt interessantere end Politiken. Forfatteren har nogle venstrefløjsbesværgelser, men lige efter foreslår han det samme som Morten Uhrskov. Når man bare er realitetsbetonet, må man have de psykologiske kvababbelser, man vil. Niels Jespersen skriver:

Fra den 1. januar til den 7. marts i år ankom 15.844 personer til Italien fra Middelhavet. Det er 70 procent flere end i samme periode sidste år. Når vejret bliver varmere, stiger det tal.

Inger Støjberg bager sine strammerkager og spiller behændigt på venstrefløjens forudsigelige forargelsesorgel, men marcipan fra Guldbageren kan ikke skjule, at regeringen reelt har udsolgt på alle hylder. EU-lovgivning, traktater og domsafsigelser umuliggør i praksis yderligere stramninger, så det er tomme kalorier, når regeringen tager æren for opbremsningen i antallet af asylansøgninger. [..]

Hvad er så løsningen? En del af den er at afskaffe retskravet på asylbehandling. Send alle, der kommer hertil tilbage til en sikker lejr i nærområdet. Uden undtagelse. Hvis vi vil modtage flygtninge, så gør det muligt at søge asyl i nærområderne.Danmark har brug for en periode, hvor vi får integreret dem, der allerede er her. Hvis det viser sig nemmere end først antaget, kan vi tage nogle flere – men jeg holder ikke vejret.

Tænk, hvis Merkel havde stået i en flygtningelejr i Jordan, da hun udtalte sit berømte »wir schaffen das«. Tænk, hvis hun havde sat hele sin autoritet og Tysklands magt bag et fælleseuropæisk initiativ til drift og udvikling af flygtninge- og migrantlejre i Mellemøsten.

Vi nordeuropæere var sikkert endt med at betale det sammen. Men frem for at hjælpe tusinder, var vores penge gået til at forbedre livskvaliteten for millioner. Og vi var sluppet for de økonomiske og politiske omkostninger ved en flygtningepolitik, der for længst har spillet fallit. Europa er én flygtningesommer fra det største højreskred siden 1930’erne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Når afghanere skal udrejse, burde nogen give dem en T-shirt med påskrift: Jeg bekæmper Taliban.

River
River
5 years ago

Jeg kan ikke se det er kvinderne der er noget galt med. De gør kun hvad de er programmeret til at gøre. Er der nogen der sagde konspiration. Når man nu vil ødelægge et samfund, og vi kan jo kalde det en bananplantage, så er det da smart at lade aberne drive den. Da man lod folk der ikke tjener deres egne penge råde over andres, havde man lykkedes med at sætte en bevægelse igang der ikke kan vendes.
Sverige er verdens sørgeligste land.

PBrad
PBrad
5 years ago

Tänk om rollerna varit ombytta och det var gubbar som tog hand om ensamkommande flicke”barn” jäklar vilket liv det skulle ha blivit, förmodligen hade Batikhäxorna varit de mest högljudda då också.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Hvis bare de satans grimme kællinger havde udlevet deres perversioner i Afrika eller Araber-land, i stedet for at ødelægge vores samfund.
For noget siger mig sgu, at det er det det handler om.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Jeg har aldrig forstået iveren efter at forsvare de “stakkels tyskertøser” eller blive forarget over den hårdhændede behandling, disse kvinder fik. Der er noget, der hedder at ligge, som man har redt. Nej kønt er det ikke, og mit øje vil helst ikke se på de klip. Så krymper det i mig. Det ér den mest modbydelige, menneskelige opførsel, når en flok overfalder en forsvarsløs. Men siden hvornår har krig og krigenes virkemidler været kønne, og hvem tror på de nogensinde kan blive det? I bagklogskabens altid ulideligt klare lys, kan vi se mildere på tingene. Vi véd jo af… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Margrethe

Vel talt! Jeg er desverre redd for at når den tid kommer, vil svært mange kvinner gå over til muhammedanerne. Det er i kvinnenes biologi å avle med de sterkeste og sørge for mest mulig trygghet for sine barn. De har derfor heller ikke absolutt lojalitet til stammen, klanen eller rasen. Ehem…det finnes selvsagt unntak.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  achantus

Som tiden går, og jeg udsættes for flere og flere sælsomme oplevelser med disse batikhexor og væmligboere, er jeg selv kommet i stor tvivl om, hvor vi har hovedparten af kvinder i en tilspidset situation. Jeg er bange for, at store flertal af kvinder vil falde os i ryggen i deres stupide besættelse af “de ædle vilde”. Er grunden måske, at de har fået tilkæmpet sig for megen magt/ligestilling, og nu ved de ikke hvordan de skal administrere denne magt. Lad mid straks sige, at det gælder bestemt ikke alle kvinder, idet jeg kender en hel del kloge og fornuftige… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Jeg kan bare henvise til Stefan Molineux’ videoer på Youtube om dette biologisk interessante, men akk så frustrerende emne.

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  achantus

Der er bare ikke meget “survival of the fittest” – biologi i at kaste sig i armene på notoriske tabere, der aldrig kan svinge sig op til indtægter og økonomisk tryghed, der ligger over bistandshjælp, salg af sorte, bakteriebefængte pizzaer og intellektuelle evner, der knapt rækker til at stave sit eget navn. Som jeg kender disse kovertitkvinder fra dengang jeg passede børn, privat i Tingbjerg, er det kvinder fra socialt belastede hjem, uden en tilstedeværende far i opvæksten. Den utryghed og alt-sejler, de er vokset op med, finder de kompensation for i disse dødsspiraler af et muslimsk ægteskab. Her få… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Margrethe

Genenes herredømme er ikke absolutt. Det frie valg finnes alltid. Biologien setter visse betingelser, men kan overstyres av den menneskelige fornuft. Vi kan velge mellom ulike alternativer – i motsetning til de umælende dyr.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Inslaget aktualiserar fenomenet med de kvinnor som under andra världskriget ställde sina lekamliga behag till fiendens disposition, och den parallell man kan dra mellan detta historiska exempel på fraterninseringen med fienden och dagens svenska radikalfeminism är rent slående. Då fullvuxna fotsoldater i total avsaknad av social kompetens och rättskapacitet definieras som ensamkommande barn, kan det endast röra sig om spridningen av det globalistiska budskapet, vilket under falska värdegrundsbeteckningar och desinformativa diktat medelst verv och åhåga befrämjas av de så kallade batikhäxorna – en demoraliserad falang inom den impraktikabla marxismen och kulturfascismen, vilka utövar en tragikomisk, skamlig och irrationell verksamhet till… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Muslimska ledare och jihadister har berättat klart och tydligt vad som är på gång och batikhäxorna och politikerna hjälper till att Europa invaderas. Turkiets president har redan uppmanat alla turkar som bor i Europa att skaffa minst fem barn. Muammar Gaddffi sade: “We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades…….”

https://www.youtube.com/watch?v=LySEP1mpZy0

Det är ett folkombyte som pågår. De som absolut borde bytas ut är batikhäxorna och politikerna.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Tar man bort batik så står det enbart kvar häxorna och därmed är man närmare sanningen.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Nå synes jeg batik er vakkert…hexor inte..
Så vi beholder batikken, men sender hexorna..til bloksberg der de hører hjemme.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  sussebassa

Okey då 🙂
Vi skall vara rädda om batikken, men hårda mot häxorna.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  sussebassa

Disse kvinnene redder verden (ved å destruere vår etniske homogenitet) og får samtidig utløp for sine erotiske lengsler. To fluer i samme smekk. Kvinners ustyrlige seksualitet forårsaker irrasjonell adferd. Tror jeg forblir ungkar. Kvinner er for farlige.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  achantus

Du skal bare finde dig en ordentlig kvinde. Hun må ABSOLUT ikke have tendens til socialisme. Jeg har en, som jeg har haft i 50 år!! 🙂

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Da trakk du et lykkens lodd! De fleste kvinner ser ut til å ha sosialistiske tilbøyelighet. Det har nok å gjøre med deres trang til å søke trygghet. Den ultimate trygghet får man fra en sterk stat med mange velferdsgoder, altså sosialisme. Kvinnene kan vel ikke klandres for noe som er ren biologi.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  achantus

Neida, klart det er en for deg også…vi er jo like forskjellige som menn er..”bare” å finne henne..og ikke gi opp.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Väl talat! Heder åt alla verkligt politiskt initierade damer med en normal dos av sunt förnuft och anständighet som alltjämt står tillfinnandes inom rikets hank och stör, samt åt de utifrån kommande vilka med ärligt uppsåt och hopp om en dräglig tillvaro sökt sig till det skandinaviska territoriet, där dessvärre den islamistiska och globalistiska pesten tillåts härja och destabilisera vårt livsutrymme. Den postmodernistiska politiska terrorn är dock möjlig att bekämpa och de offentliga lögnerna och propagandaoffensiverna i marionettregimens tjänst avslöjas i tur och ordning. Hut går alltid hem, oaktat det kan gå långliga tider om innan så sker. Nu är… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det tar sin tid och stund för att få människorna att vakna upp ur den sköna vardagen med välstånd och elektronikens tjänster samt IT- leksaker. Men som alltid så är “Verkligheten” den kraft som inte kan negligeras hur mycket än slö skallar och verklighetsfrånvändande önskar att världen var statisk. Verkligheten har fått det så att det nu är 1.3 miljoner svenska medborgare som ställt sig upp för att ta striden. Och det lär säkerligen bli ännu flera innan riksdagsvalet 2018. Nu gäller det i Sverige för folket att segra i riksdagen (2018). Sedan så skall segern i riksdagen ge krav… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Heder och tack!
Andreas, medlem av
Sverigedemokraterna.
⚓️?⚓️

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Anders, medlem af Nye Borgerlige, Danmark. 🙂

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  Anders Bo

???

torstein
torstein
5 years ago

Det forlyder at svenske bøsser også er i sorg, selv om de ikke møtte frem ved afghanernes avreise
hjem til Langtvekkistan.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Kunne vi ikke bare betale en rejse til Muhamedanien for disse liderlige batikhekse, så de der henne kunne åbne sig for disse 40-årige skægbørn? Det var dog billigere end at slæbe lortet her til.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Rune Hansen Given Italian Fascism’s pragmatic political amalgamations of left-wing and right-wing socio-economic policies, discontented workers and peasants proved an abundant source of popular political power, especially because of peasant opposition to socialist agricultural collectivism. Thus armed, the former socialist Benito Mussolini oratorically inspired and mobilized country and working-class people: “We declare war on socialism, not because it is socialist, but because it has opposed nationalism…. ” Moreover, for campaign financing, in the 1920–21 period, the National Fascist Party also courted the industrialists and (historically feudal) landowners, by appealing to their fears of left-wing socialist and Bolshevik labor politics and… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Højreskred i 1930’erne?

Mig bekendt var det netop i 1930’erne, at socialister som Il Duce og nationalsocialister som A. Hitler oplevede stor fremgang for deres arbejderpartier.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja ja, lad os nu se. Når først Svensson står i valglokalet og skal tage sin stemmeseddel til SD, svinder modet, når hans arbejdsgiver eller kunder ser, hvad han vælger.
Havde der været hemmelig afstemning i Sverigstan, vil jeg tror at 30-35% ville turde stemme SD, men bestemt ikke under disse udemokratiske forhold.
Efterfølgende kan SD så desværre ikke bruge disse mange stemmer til noget, idet de øvrige politisk korrekte sataner formentlig igen rotter sig sammen i en uhellig alliance imod det svenske folk. Før de får 51% kan de desværre intet gøre.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

..hvordan skulle arbeidsgiver eller kunder se hva den enkelte velger i et stemmelokale..tror ikke det..ikke så gale enda.
Joda, får SD 40 pluss ..der omkring..kan de ved samarbeide med M danne regjering…ligger nå på ca 18%.., og da har de flertall..kanskje kan kd også bidra om de inte kommer undan sperra.
..men klart at Løfven vil med all sine slibrigheter/trix prøve å hindre det, men med M på SD`s side taper han nog då.

Ebbe Tranberg
Ebbe Tranberg
5 years ago
Reply to  sussebassa

Når Svensson tager flere stemme sedler for at skjule sin SD stemmeseddel har han allerede afsløret sig, som i gamle dage, hvor man lejede flere film for at skjule den ene pornofilm, som var den eneste man så. Yderligere gør det at der ikke findes officielle stemmesedler det til en formssag at udskifte de faktisk afgivne stemmer med andre, som giver det ønskede resultat. Hvis et 3.verdensland indførste afstemning efter svensk model ville den blive afvist som alt for let manipulerbar. Svanesson har ikke muligheden for i sidste øjeblik i stemmeboksen at sige “fanden tage mig, jeg sætter krydset ved… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Ebbe Tranberg

Neida Svensson gjør inte det nå iallaf, fordi SD er blitt Sveriges nest største parti..flere som støtter de..derfor skjuler dom inte sin SD stemmeseddel..mere stolthet å vise nå..
så hvorfor så negativ danske…dette går nog veien for SD..och Sverige.
Frågan er så..hva har dere i Danmark som kan redde danskenes framtid.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Vi har inden for det sidste år fået Nye Borgerlige http://nyeborgerlige.dk/
Vi er en hel del, der kæmper for at det skal vokse sig stort og stærkt, men det tager tid, meget tid.
Vi har også Dansk Folkeparti, men de vil så gerne være politisk korrekte og stuerene, så de har mistet skarpheden.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Det samme skjedde med Frp i Norge også, och de taper også terreng med Høyre i regjering… virkelig daler for å bli stuerene. kjempelønninger/status gjør også sitt i negativ retning..blitt helt tannløse.
Lykke til med Nye Borgelige..kjemp på.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

I all verden, har de ikke hemmelig valg i Sverige???

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x