4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1242
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This brochure is a guide for you who are newly arrived in Sweden and identify as lesbian, gay, bisexual, trans or queer (LGBTQ).”

RFSL riktar sig till nyanl√§nda. Ingen statsmagt i verden er s√• besat som den svenske af at indprente statens n√¶rv√¶r i borgernes mest intime √łjeblikke. N√•r voksengenerationen ser s√•dan ud, n√•r den spejler sig, skal man m√•ske ikke undre sig for meget over, at der nu k√łrer k√łnssegrerede skolebusser i Stockholm og at b√łrn nu bliver voldtaget i svenske skoler af i den medskydige presse uspecificerede forbrydere.

Muhammed dobbeltknepper Sverige i r√łven, om jeg s√• mig sige. Men det er en ret pr√¶cis situationsbeskrivelse, hvilket er alt hvad man kan forlange af en karrikaturtegning, der ikke ved, den er en karikatur.¬†RFSL er en statsunderst√łttet organisation siden 1950.

DR P 1: Der er noget galt i Sverige, men det er ikke så slemt

“Velf√¶rdsstaten er truet, men det skal nok g√•”

Det er nydelighederne, der diskuterer, men analyserne kan have en vis interesse alligevel omend perifer. Hertil er den akademiske overklassedebat i Danmark n√•et. Da jeg har droppet P1 for mange √•r siden, – ikke fordi det var for r√łdt, men fordi overklassen var blevet for dum og kulturl√łs – er det ogs√• lidt ‘nyt’ for mig. Bla, bla p√• den p√¶ne m√•de:

Bandekonflikter, stribevis af uopklarede mord og kriminalitet i utilg√¶ngelige og lovl√łse indvandrermilj√łer. Stockholm og Malm√∂ kaldes ogs√• for Nordens Chicago – og USA’s pr√¶sident Donald Trump bruger Sverige som skr√¶mmebillede og konsekvens af h√¶mningsl√łs indvandring. Men er det ogs√• RIGTIGT hvad vi h√łrer om Sverige. P 1, 53 minutter

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
Casper
6 years ago

RFSL er grundlagt 1950, men de har nok bestemt ikke v√¶ret statsst√łttet fra 1950 af. Det var f√łrst i 70’erne at brede dele af befolkningen accepterede homoseksualitet. Sverige indf√łrte f√łrst registreret partnerskab i 1994. Jeg kan ikke finde aktuelle tal om statsst√łtte, men i 2005 fik de 6 mio. svenske kroner, ikke alverden, n√•r man bet√¶nker at v√¶ldig mange ting og sager i samfundet modtager offentlig st√łtte. Jeg kan endda se nogle fordele i at uddelegere opgaver til organisationer, f.eks. kan de nok lave forebyggelse af seksuelt overf√łrte sygdomme eller psykosocialt arbejde mere effektivt end hvis det skete direkte i… Read more »

Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
6 years ago

Inneh√•llet i detta inl√§gg √§r av s√•dan natur att undertecknad p√• grund av vissa principiella sk√§l finner det motbjudande att dela p√• Twitter. Icke desto mindre visar den magomv√§lvande illustrationen den svenska depravationshysterin i dess vidrigaste skepnad. Det i samtliga avseenden f√∂rtappade etablissemanget vill med alla till buds st√•ende medel nyttja osedligheten som ett av sina distraktionsvapen i syfte att d√∂lja samh√§llsf√∂rfallet, och att liderligheten representerar en utm√§rkt avledningsman√∂ver torde vara allom bekant. Att sedan den HBTQ-dikterade vurmen f√∂r den totala moraliska urartningen icke st√§ller sig kompatibel med d√∂dskulten islam, denna specialimporterade och m√§nniskofientliga politiska agenda, faller knappast de f√∂rvridna… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Jeg elsker hverdagens, √¶gte originaler. St√¶rke personligheder, der t√łr v√¶re anderledes p√• trods af, hvad alle andre mener. Havde det ikke v√¶ret for dem, havde vi stadig siddet i rundkreds om et b√•l og lavet klatmaling p√• klippev√¶gge, som det ypperste kulturelle udtryk. Der sk√°l v√¶re mennesker, der ikke er som flertallet. Alt andet bliver vores d√łd. Der hvor jeg st√•r fuldst√¶ndig af, og s√¶tter i bakgear er n√•r man, som tilf√¶ldet er med disse homo-, bi-, tri-, trans- og hvad ved jeg, institutionaliserer en bestemt minoritetsstatus. G√łr det til en semireligi√łs ideologi: Du SKAL elske disse seksuelle afarter! N√łje… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  snaphanen

RFSL grundades på ett möte 21 oktober 1950 som en avdelning av danska Forbundet af 1948. Initiativet var Allan Hellmans, som varit den förste med att i svenska media öppet berätta om sin homosexualitet. År 1952 bildades RFSL som egen organisation och under
detta namn.[52]
Den uttalade målgruppen var homosexuella. Året därpå krävde RFSL äktenskap för homosexuella. Förbundet är med sin långa historia en av världens äldsta organisationer som arbetar för homo-, bisexuella och transpersoner (HBT) rättigheter i samhället.

Er det tilsvarende danske ikke http://lgbt.dk/ ?

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago
Reply to  Margrethe

Du vil ikke v√¶re alene der ude i kulden. Jeg vil ogs√• v√¶re der! Jeg synes det er s√• uendelig klamt, hele tiden at skulle h√łre om denne besynderlige afdf√¶rd, som jeg aldrig kommer til at ville acceptere som det mest naturlige i verden.
Folk m√• da g√łre som de vil hjemme hos dem selv, men jeg gider ikke at blive konfronteret med dette ustandseligt. Der er sgu da heller ingen normale heteroer, der i den grad udstiller deres g√łren og laden p√• den m√•de, og blander andre ind i det.
Jeg giiiiider ikke h√łre og se det.

Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
6 years ago
Reply to  Margrethe

Vilket vackert språk, Margrethe!
Andreas ūüôā

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Mange Tak!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
6 years ago

Der er ikke noget at sige til, at det er gået grueligt galt i Sverige med det selvbillede!!. Er det selveste Muhammed bagerst, som tager sin hustru Aisha på 9 år bagfra, som igen tilfredsstiller Ylva Johannson i rumpetten?? eller går den hele vejen igennem??

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

“…hele vejen igennem??”

Pas nu på de venlige fra fredens religion!!

Talibananas
Talibananas
6 years ago

Hackordning k√§nner man till. Offerhierarkin f√•r h√§r sin uppr√§ttelse i form av p√•s√§ttningshierarkin: m√∂rkast “g√∂r” de ljusare.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Nu kan det ikke blive grimmere, dummere eller mere usselt… siger vi indtil n√¶ste gang.

PBrad
PBrad
6 years ago

Sverige er en dybt syg nation der er en svulst i Skandinavien, ingen Danske politikere der vil tages alvorligt skal komme uden om sp√łrgsm√•let om oph√¶velsen af pasfrihed mellem de skandinaviske lande, det burde v√¶re et mindste krav.

Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
6 years ago
Reply to  PBrad

Du har, dessv√§rre f√•r v√§l till√§ggas, helt r√§tt i Ditt konstaterande att Sverige av i dag √§r en sjuk nation. Inget kunde vara mer med sanningen √∂verensst√§mmande och som svensk, v√§rdekonservativ nationalist ges man dagligen och stundligen m√•ngen anledning att sk√§mmas √∂ver den nationalitet man en g√•ng stolt framh√§vt. Detta, mina Nordiska v√§nner, skall bli en nyttig l√§xa och l√§rdom f√∂r det f√∂re detta storebrorsstoltserande svenska etablissemanget. Vi har dragits i en den djupaste smuts och det kommer att ta m√•nga decennier i anspr√•k f√∂r att s√∂ka reparera de skador som den nationsf√∂raktande politiken √•samkat oss, s√•vida detta gigantiska f√∂retag… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Pinligt afsloerende for batikhekseriets egen freudianske patologi: en panserlebbe der bliver roevpulet af to muhamedanere.

Oxis
Oxis
6 years ago
Reply to  Felix Krull

Jag har aldrig h√∂rt ordet “panserlebbe” tidigare men fick mig ett gott skratt. Tack f√∂r detta mycket talande ord. OT: n√§r jag som yngre s√•g bilder av ryska kvinnliga soldater, s√§rskilt fr√•n andra v√§rldskriget, kallade jag dem f√∂r “pansartanter” och “stridsvagnar” och alla f√∂rstod vad jag menade. Kraftiga damer med ordentlig hylla(=byst) framtill, som v√§l i egen person kunnat fungera som stridsvagn. Huruvida de var “lesbianer” eller ej f√∂rm√§ler inte historien.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Slavarna i Sverige dom som försörjer invandringen orkar väl inte med ett sexliv längre. Och kvinnorna har karriären att tänka på har väl ingen sexlust kvar bara att dra in pengar åt staten. Men vi blir rövknullade av invandrare o feminister.

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

En vældig smagfuld tegning, som enhver svensk må være meget stolt over!
Men den illustrerer jo meget udm√¶rket mit indtryk af stakkels Sverigstan, det fordoms s√• pr√¶gtige land, som vi danskere s√• op til p√• alle omr√•der, og hvor vi i 50erne valfartede til p√• ferier og juleindk√łb! Den tid er ovre. Nu er det bare ynk.

torstein
torstein
6 years ago

Men hvor er Captain Sweden henne? (NB.: Ikke √• forveksle med Captain America) Han er jo alltid med n√•r det skal ordnes opp i vanskeligste saker og ting…

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Gad nok vide hvad ham den bageste identificerer sig som…
N√•, han er nok “bare” hetro..? Men med fremmede aner, g√•r det sikkert nok..?

PBrad
PBrad
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

“Er det fr√łken Svea der er klemt inde d√©r”

Er du blind eller dum? Fr√łken Svea er nok trunten i front.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Kan ikke se, hvad RFSL st√•r for? Men ved at f√łlge link f√•r man da syn for sagen. Mon det er b√łsser og lespiske mv. forenings oplysning til ny-svensker?

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  snaphanen

Vad har den helt normala heterosexuella familjeförsörjarna för rättigheter mer än att försörja andra.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Ingen. Formoder jeg.
Er det ikke u-svensk at √łnske sig mere for normale svenske?

invernes
invernes
6 years ago

Haha ja svensker blir r√¶vkj√łrt s√• inni helvete som et menneske kan bli r√¶vkj√łrt. ūüėÄ

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x