4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1242
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This brochure is a guide for you who are newly arrived in Sweden and identify as lesbian, gay, bisexual, trans or queer (LGBTQ).”

RFSL riktar sig till nyanlända. Ingen statsmagt i verden er så besat som den svenske af at indprente statens nærvær i borgernes mest intime øjeblikke. Når voksengenerationen ser sådan ud, når den spejler sig, skal man måske ikke undre sig for meget over, at der nu kører kønssegrerede skolebusser i Stockholm og at børn nu bliver voldtaget i svenske skoler af i den medskydige presse uspecificerede forbrydere.

Muhammed dobbeltknepper Sverige i røven, om jeg så mig sige. Men det er en ret præcis situationsbeskrivelse, hvilket er alt hvad man kan forlange af en karrikaturtegning, der ikke ved, den er en karikatur. RFSL er en statsunderstøttet organisation siden 1950.

DR P 1: Der er noget galt i Sverige, men det er ikke så slemt

“Velfærdsstaten er truet, men det skal nok gå”

Det er nydelighederne, der diskuterer, men analyserne kan have en vis interesse alligevel omend perifer. Hertil er den akademiske overklassedebat i Danmark nået. Da jeg har droppet P1 for mange år siden, – ikke fordi det var for rødt, men fordi overklassen var blevet for dum og kulturløs – er det også lidt ‘nyt’ for mig. Bla, bla på den pæne måde:

Bandekonflikter, stribevis af uopklarede mord og kriminalitet i utilgængelige og lovløse indvandrermiljøer. Stockholm og Malmö kaldes også for Nordens Chicago – og USA’s præsident Donald Trump bruger Sverige som skræmmebillede og konsekvens af hæmningsløs indvandring. Men er det også RIGTIGT hvad vi hører om Sverige. P 1, 53 minutter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
Casper
5 years ago

RFSL er grundlagt 1950, men de har nok bestemt ikke været statsstøttet fra 1950 af. Det var først i 70’erne at brede dele af befolkningen accepterede homoseksualitet. Sverige indførte først registreret partnerskab i 1994. Jeg kan ikke finde aktuelle tal om statsstøtte, men i 2005 fik de 6 mio. svenske kroner, ikke alverden, når man betænker at vældig mange ting og sager i samfundet modtager offentlig støtte. Jeg kan endda se nogle fordele i at uddelegere opgaver til organisationer, f.eks. kan de nok lave forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme eller psykosocialt arbejde mere effektivt end hvis det skete direkte i… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Innehållet i detta inlägg är av sådan natur att undertecknad på grund av vissa principiella skäl finner det motbjudande att dela på Twitter. Icke desto mindre visar den magomvälvande illustrationen den svenska depravationshysterin i dess vidrigaste skepnad. Det i samtliga avseenden förtappade etablissemanget vill med alla till buds stående medel nyttja osedligheten som ett av sina distraktionsvapen i syfte att dölja samhällsförfallet, och att liderligheten representerar en utmärkt avledningsmanöver torde vara allom bekant. Att sedan den HBTQ-dikterade vurmen för den totala moraliska urartningen icke ställer sig kompatibel med dödskulten islam, denna specialimporterade och människofientliga politiska agenda, faller knappast de förvridna… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Jeg elsker hverdagens, ægte originaler. Stærke personligheder, der tør være anderledes på trods af, hvad alle andre mener. Havde det ikke været for dem, havde vi stadig siddet i rundkreds om et bål og lavet klatmaling på klippevægge, som det ypperste kulturelle udtryk. Der skál være mennesker, der ikke er som flertallet. Alt andet bliver vores død. Der hvor jeg står fuldstændig af, og sætter i bakgear er når man, som tilfældet er med disse homo-, bi-, tri-, trans- og hvad ved jeg, institutionaliserer en bestemt minoritetsstatus. Gør det til en semireligiøs ideologi: Du SKAL elske disse seksuelle afarter! Nøje… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  snaphanen

RFSL grundades på ett möte 21 oktober 1950 som en avdelning av danska Forbundet af 1948. Initiativet var Allan Hellmans, som varit den förste med att i svenska media öppet berätta om sin homosexualitet. År 1952 bildades RFSL som egen organisation och under
detta namn.[52]
Den uttalade målgruppen var homosexuella. Året därpå krävde RFSL äktenskap för homosexuella. Förbundet är med sin långa historia en av världens äldsta organisationer som arbetar för homo-, bisexuella och transpersoner (HBT) rättigheter i samhället.

Er det tilsvarende danske ikke http://lgbt.dk/ ?

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  Margrethe

Du vil ikke være alene der ude i kulden. Jeg vil også være der! Jeg synes det er så uendelig klamt, hele tiden at skulle høre om denne besynderlige afdfærd, som jeg aldrig kommer til at ville acceptere som det mest naturlige i verden.
Folk må da gøre som de vil hjemme hos dem selv, men jeg gider ikke at blive konfronteret med dette ustandseligt. Der er sgu da heller ingen normale heteroer, der i den grad udstiller deres gøren og laden på den måde, og blander andre ind i det.
Jeg giiiiider ikke høre og se det.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  Margrethe

Vilket vackert språk, Margrethe!
Andreas 🙂

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Mange Tak!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Der er ikke noget at sige til, at det er gået grueligt galt i Sverige med det selvbillede!!. Er det selveste Muhammed bagerst, som tager sin hustru Aisha på 9 år bagfra, som igen tilfredsstiller Ylva Johannson i rumpetten?? eller går den hele vejen igennem??

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

“…hele vejen igennem??”

Pas nu på de venlige fra fredens religion!!

Talibananas
Talibananas
5 years ago

Hackordning känner man till. Offerhierarkin får här sin upprättelse i form av påsättningshierarkin: mörkast “gör” de ljusare.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Nu kan det ikke blive grimmere, dummere eller mere usselt… siger vi indtil næste gang.

PBrad
PBrad
5 years ago

Sverige er en dybt syg nation der er en svulst i Skandinavien, ingen Danske politikere der vil tages alvorligt skal komme uden om spørgsmålet om ophævelsen af pasfrihed mellem de skandinaviske lande, det burde være et mindste krav.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  PBrad

Du har, dessvärre får väl tilläggas, helt rätt i Ditt konstaterande att Sverige av i dag är en sjuk nation. Inget kunde vara mer med sanningen överensstämmande och som svensk, värdekonservativ nationalist ges man dagligen och stundligen mången anledning att skämmas över den nationalitet man en gång stolt framhävt. Detta, mina Nordiska vänner, skall bli en nyttig läxa och lärdom för det före detta storebrorsstoltserande svenska etablissemanget. Vi har dragits i en den djupaste smuts och det kommer att ta många decennier i anspråk för att söka reparera de skador som den nationsföraktande politiken åsamkat oss, såvida detta gigantiska företag… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Pinligt afsloerende for batikhekseriets egen freudianske patologi: en panserlebbe der bliver roevpulet af to muhamedanere.

Oxis
Oxis
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Jag har aldrig hört ordet “panserlebbe” tidigare men fick mig ett gott skratt. Tack för detta mycket talande ord. OT: när jag som yngre såg bilder av ryska kvinnliga soldater, särskilt från andra världskriget, kallade jag dem för “pansartanter” och “stridsvagnar” och alla förstod vad jag menade. Kraftiga damer med ordentlig hylla(=byst) framtill, som väl i egen person kunnat fungera som stridsvagn. Huruvida de var “lesbianer” eller ej förmäler inte historien.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Slavarna i Sverige dom som försörjer invandringen orkar väl inte med ett sexliv längre. Och kvinnorna har karriären att tänka på har väl ingen sexlust kvar bara att dra in pengar åt staten. Men vi blir rövknullade av invandrare o feminister.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

En vældig smagfuld tegning, som enhver svensk må være meget stolt over!
Men den illustrerer jo meget udmærket mit indtryk af stakkels Sverigstan, det fordoms så prægtige land, som vi danskere så op til på alle områder, og hvor vi i 50erne valfartede til på ferier og juleindkøb! Den tid er ovre. Nu er det bare ynk.

torstein
torstein
5 years ago

Men hvor er Captain Sweden henne? (NB.: Ikke å forveksle med Captain America) Han er jo alltid med når det skal ordnes opp i vanskeligste saker og ting…

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Gad nok vide hvad ham den bageste identificerer sig som…
Nå, han er nok “bare” hetro..? Men med fremmede aner, går det sikkert nok..?

PBrad
PBrad
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

“Er det frøken Svea der er klemt inde dér”

Er du blind eller dum? Frøken Svea er nok trunten i front.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Kan ikke se, hvad RFSL står for? Men ved at følge link får man da syn for sagen. Mon det er bøsser og lespiske mv. forenings oplysning til ny-svensker?

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

Vad har den helt normala heterosexuella familjeförsörjarna för rättigheter mer än att försörja andra.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Ingen. Formoder jeg.
Er det ikke u-svensk at ønske sig mere for normale svenske?

invernes
invernes
5 years ago

Haha ja svensker blir rævkjørt så inni helvete som et menneske kan bli rævkjørt. 😀

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x