4
apr
Seneste opdatering: 4/4-17 kl. 1119
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eva kalder sig ‘humanist’, men hun er en hverdagsfilosof, der ikke har tænkt dybere over noget. Nu er hun fanget og landet er evigt gidsel for hendes drømmerier.

Det er Eva Ek Törnberg, dronningen af Seved i Malmø, der spiller hovedrollen i Horistonts lille videoessay om det kuldsejlede Sverige, “hvor integrationen er slået fejl.”

Næ hæ, “integrationen er slet ikke slået fejl,” naive politikere og vælgere, der ikke har begreb om, hvad de foretager sig, er slået fejl. Den ene galskab har fulgt den anden siden Palme i 1975, og nu er vi raden rundt. Her fra går det ned ad bakke de næste mange årtier. Ingen politikerlyrik kan skjule det:

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times”

Sverige har haft gode tider i 3-4 generationer, det er “fredsskadet.” (Söndagskrönika: Sverige är fredsskadat.) Svage mænd og navnlig kvinder vil endnu engang skabe hårde tider. Eva Ek Törnberg kan man åbenlyst ikke betro at have noget overblik over et samfunds eksistens. Hun er en politisk ulykkesfugl, men så langt rækker hendes selverkendelse ikke trods hendes prisværdige striptease på DR.

Islam kunne for en stor del ikke integreres, og da de var naive og provinsielle og ikke ville høre på advarsler, vidste de naturligvis ikke det, de slog bare alle og enhver oven i hovedet med deres ubegrundede tolerance. Og nu er der 700. 000 til en million muslimer i Sverige, nu er katastrofen sat på skinner til efterkommerne, og ingen vil have skylden, naturligvis.

Det får de ved valget næste år, og det vil kun være begyndelsen. Hvad koster det at ødelægge et land? Jeg tror det koster så meget, at regningen ikke kun vil foreligge i demokratisk form. I løbet af et årti eller to, vil det blive blodigt. Det udløsende kan blive alt muligt, men velfærdssamfundets forsvinden, vil blive central. De fleste ved det, men de tør ikke udtale det.

Eva Ek Törnberg personificerer i grunden Sverige. Ærlig, provinsiel og naiv, men hun har igen anelse om de tragedier, der skal komme, ja dem der allerede er sket. (Mellem 500 og 1000 svenskere har mistet livet af masseindvandringen, men de er glemt, de er ubekvemme. Det er lidt upassende, at de er døde.) Det har DR-programmet heller ikke, men det er et sigende, lille essay, der mildt sagt ikke ‘er på forkant.’ Det er 25 år forsinket fordi DR skal kæmpe med sine Radikale og kommunistiske ånder.

Törnberg tror stadig på Flygtningekonventionen, det er Mosetavlerne, og de vil give landet dets Coup de grâce. “Vi skal åbne dørene.” Eva og Sverige er stadig dybt troende, virkeligheden skal ikke forstyrre dem.

De sidste 25 års politiske tøven, har været fatale, omtrent det tidsrum, jeg har advaret i. Jeg begyndte at skrive af præventive grunde, politik lå mig ellers fjernt.  Dette forløb har fortalt mig noget utvetydigt om, hvor omsonst politisk debat er. Kaospiloterne vinder alligevel til sidst, det er demokratiets natur.

Man kan ikke påvirke, kun analysere og dokumentere demokratiets ulykker. De vil ske alligevel af den enkle grund, at politikerne ikke er klogere end vælgerne, selvom de tror det. Alt der kan gå skævt, vil gå skævt.

Det er det modsatte af Sveriges credo: Alle forandringer er af det gode, i morgen bliver altid bedre end i dag. “Tilsammans,” er illusionen, men nu falder kødet fra knoglerne på Sverige med accelererende fart.

Hvor meget kan reddes ud af den store ildebrand, skal jeg vare mig for at gisne om? 37 procent af landets befolkning er nu af udenlandsk afstamning. Hårde kendsgerninger der er utilgængelige for lommefilosofi. Om 20-30 år, er Sverige et blodbad.

Zeliha Dagli, Sakine Madons mor medvirker også. Hæderlige kvinder, men hvorfor skulle Sverige partout udsættes for deres umulige mænd i hundredetusindvis?

Horisont: Sverige – hvad nu? 22 minutter og Desillusionerede Eva: “Hvis ikke du kan lide Sverige… hvad laver du så her?”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjart_S
Bjart_S
7 years ago

Det syke Sverige sejler videre mot avgrunnen!

brozak
brozak
7 years ago

Blodbad om 20-30aar? Det er paafallende at alle spaar blodbadet naar de selv er oldinger. Blodbadet kommer adskilig tidligere.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Busscen i Göteborg i den humanitära stormakten Sverige:

“Angry muslim screams at elders on bus

Young muslim is harassing elderly people on a bus in Sweden where he threatens to kill people if he is sent off. He says he is a muhajedin (jihad fighter) for the Taliban and feel vengence in his heart. He is angry and speak of eating human flesh. The older people allow him to express his views but question why he is not going to Afghanistan to fight.”:

https://m.youtube.com/watch?v=49rqBg8uDbg

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Så här är det att vara flicka och kvinna i det nya Sverige som leds av världens första feministiska regering:

“Här tvingas flickorna sitta längst bak i bussen”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KJ06y/har-tvingas-flickorna-sitta-langst-bak-i-bussen

“TV: ‘Blev fånge i mitt eget hem'”:
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/213565

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Det er jo fantastisk, at vores nyhedsformidling kan bringe et sådant program. Det viser jo bare at DR og dets ansatte kun er sådan cirka 30 år bagud.
Men nu gør én svale jo ingen sommer, så lad os nu se om ikke der falder ro på institutionen igen..

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Swedish Journalist Exposes Awakening To Islamic Rape Culture
The Alex Jones Channel”:
https://m.youtube.com/watch?v=pg1JwCL7ugA

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Udmærket – bare synd, at Alex J. i værste Clement Kjærsgaard & Martin Krasnik-stil hele tiden afbryder hende med sine egne synspunter eller nye “irrelevante” spørgsmål, mens hun er ved at svare på hans forrige spørgsmål eller er lige ved at nå frem til pointen på sine observationer og refleksioner over dem – så vi aldrig når at finder ud af, hvad det egentlig var, hun ville nå frem til. AJ kunne sandelig lære meget af at se Patrick Engellaus fremragende interview forleden med den svenske realitetsbaserede journalist Jens Ganman, men noget siger mig dog, at han er nok ikke… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Patrik Engellau och hans Det goda samhället är enastående bra. Vartenda program är intressant och viktigt.

spirild
spirild
7 years ago

Ta en titt innom dette nettstedet som har samlet en del om sjukdommen “Sverige” og hvordan kulturmarxismen ble en suksess. Til og med fuglenavn må forandres. http://culturalmarxism.net/page/2/?s=sweden

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Et blodbad behøver det vel ikke at være. Dagsordenen vil have skiftet til den tid, og mange af de problemstillinger, vi idag fremskriver, vil ikke eksistere længere, fordi skillelinjerne vil gå nye steder. Vi står foran en helt ny epoke, og mange af de gordiske knuder, vil vi bare vende ryggen. Vi må ikke glemme, at vore samfund er yderst systemafhængige. Vi kan når som helst “lukke for det varme vand”.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg har lidt de samme tanker, men giver dig kun delvis ret.
Når jeg ser på den vestlige verden, bliver den primært båret oppe af verdensklasse forskere, veluddannede teknikere, dygtige håndværkere og ekstremt pålidelige og hårdtarbejdende mennesker.
Overfor det står et middelalderligt tankesæt, som kun tolereres så længe flertallet ikke lader sig generer for meget af det.
Men den tid kan hurtigt komme, hvor selv de allermest tolerante/ignorante siger stop. Og så stopper det.
Jeg tror bare ikke vi kommer udenom et vist element af vold. Og her ligger så nok også lidt af forklaringen på vores “tolerance”.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Vi har ikke profilerne. Der laves ikke flere “jyske knejte” på traditionelle bondegårde i det danske lande, thi de ere ikke mere. Politiet håndhæver ikke loven “i detaljer” ude i ghettoerne, for de vil “ikke starte Tredje Verdenskrig”, ikke “eskalere”, og ikke “provokere”. Det problem, vi står over for, er overordentligt dynamisk og accelerer med stor hast. Mens vore ressourcer, ikke mindst de menneskelige, svinder i samme takt.
Jeg kan end ikke i min vildeste fantasi se mine meddanskere udvise handlekraft i det omfang, der skal til. Så der vil ske noget andet.

– – –

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

“Mellem 500 og 1000 svenskere har mistet livet af masseindvandringen”.
– Hvordan er det tal udtænkt og skønnet? Dækker det over merantallet af mord i disse år ifht. i f.eks. 1980’erne, som akkumuleres over en årrække? Over hvor mange år? 5-10-15?
– Er myrdede “nysvenskere” talt med? I så fald kunne man argumentere for, at disse mord ikke er mermord, for de ville alligevel være blevet begået hjemme i deres varme land.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Här tar Alex Jones Channel i USA upp det mjuka och feminiserade svenska polisväsendet samtidigt som kanalen gör reklam för Fria Tider. I inslaget sägs att svenskarna inte vet hur ett polisväsende ska skötas. Vad säger icke-polisen polischefen Dan Eliasson om detta uttalande?

“VIDEO: Angry Migrant Beats Up Three Swedish Police Women
The Alex Jones Channel”:
https://m.youtube.com/watch?v=cwaFql7SbF4

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Taser-guns till tjej-poliser nu! – får bara användas när dialog och förståelse har varit försökt flera gånger tillsammans med erbjudander om kaffe ?

River
River
7 years ago

Genlæser i disse dage den gamle bestseller fra 1971: None dare call it conspiracy, af Allen og Abraham, der nævner: If the Establishment wanted the revolutionaries stopped, how long do you think they would be tolerated?
Med andre ord, der er nogen der ønsker det der sker, sker.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Reply to  River

Det som sker är planerat sedan mycket länge. Det rör sig om social ingenjörskonst.

Steinadler
7 years ago

Antisosial “ingeniørkunst” av det slag man kunne forvente av i beste fall sykelig narcissistiske, i verste fall regelrett psykopatiske folkeforførere. Rent bortsett fra den kriminelle agenda det har lykkes å iverksette er avvæpningen av befolkningen og etableringen av et så godt som absolutt voldsmonopol i regi av de samme ondsinnede narcissister og psykopater den største ulykke vi nå står ovenfor. Var det ikke for nettopp denne siste form for folkefiendtlig “ingeniørkunst” så ville det aldri ha vært mulig å kjøre alle kritikere ut på sidelinjen hvor disse, som Steen ganske riktig observerer, må avfinne seg med en rolle som maktesløse… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Sverige, ja alla europeiska länder, måste lämna EU, Europas Undergång, snabbt som ögat, inte bara Storbritannien. EU kontrolleras av den galna och onda globalistmaffian som tycks bestå av psykopater, sociopater och pedofiler. Europeiska kommissionens icke folkvalde ordförande Jean-Claude Juncker är för övrigt gift med Christine Frising, vars far, Louis Mathias Frising, var nazisternas propagandachef. Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfvens morfar och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batras farfar var märkligt nog båda aktiva nazister. Det förflutna går igen på ett skrämmande sätt. “Juncker family’s link to Nazi regime [- – -] Frising volunteered to be a Nazi propaganda chief while banning spoken… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Dagens gode grin / skratt ?
comment image

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

comment image

Bjart_S
Bjart_S
7 years ago
Reply to  snaphanen

La oss håpe det!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

DR-P1 for nyligt om det samme emne:

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/verden-ifoelge-gram-2017-03-21

Verden ifølge Gram: Der er noget galt i Sverige

SENDT: DR P1, 21 MAR. 2017, START KL. 09:05 – SLUTTER 09:59
Bandekonflikter, stribevis af uopklarede mord og kriminalitet i utilgængelige og lovløse indvandrermiljøer. Stockholm og Malmö kaldes også for Nordens Chicago – og USA’s præsident Donald Trump bruger Sverige som skræmmebillede og konsekvens af hæmningsløs indvandring. Men er det også RIGTIGT hvad vi hører om Sverige. Vært: Steffen Gram.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, jeg forstår ham skam godt 😉 – men det er dog meget interessant, at den alvorlige situation i Sverige nu kan beskrives så relativt åbent og nuanceret på P1, som det sker i dette på sin vis udmærkede program ( selv om de naturligvis slet ikke får alt det værste med ) – og så også i Horisont fra DR1 i går, selv om der naturligvis også lige skulle et lag sukker der til PK-tåberne og naivisterne med nogle nogenlunde velfungerende mellemøstlige indvandrere som modvægt til de massive problemer med alle de uintegrerbare og deres grove kriminalitet og respektløse… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
7 years ago

Inget land har som Sverige med sådan radikalitet feminiserats och denna obönhörliga process är en termitbrigad som äter sig allt djupare in i vår nations Yggdrasil.
Nornorna har både planerat och sannspått, både dräpt och varnat och återvändon lär gå via en nation som faller tungt över alla oss småkryp.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  snaphanen

“Sverige er fredsskadat”…og de negative konsekvenser det har fått for svenskerna i dag er også min analyse, hevdet det i flere år i innlegg..tror seg som verdensmestere/uovervinnelige, og derfor handler de/politikerne som de gjør også i dag..tror seg uovervinnelige..og bryr seg ikke om konsekvens dette får for sine innbyggere i hverdagen..økte voldtekter, mord mm og ikke minst økonomisk..all velferd er skåret inni beinet. De slapp jo unna WW2 også med “jatack begge deler.”..men ble tvunget av frigjøringsmakta å velge side…”eller bomber vi dere”..så de valgte rett side..etter en del om och men. Så hvem blir i dag den som sier… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
7 years ago

Globalismen har planenligt genererat ett eskalerande kaos där ett vitalt element är den destabiliserande mångetnicitetens inverkan på de forna nationalstaterna. De ideologiskt desorienterade och indoktrinerade värdegrundsanhängarna versus den antiglobalistiska oppositionen har helt konträra utgångspunkter, varför världen i stort kan sägas ha delats in i två huvudsakliga motståndarläger. I samtliga avseenden sållas nu agnarna från vetet och det gäller att välja vist vilken sida man anser vara värd att kämpa för. Vill man anamma det sunda förnuftet som värnar om nationen och medborgarnas allmänna säkerhet, eller föredrar man att låta sig dövas av multikulturalismens och dess härförare radikalfeministernas och islamistbefrämjarnas genomfalska… Read more »

Talibananas
Talibananas
7 years ago

“Jag tror, jag tror på sommaren, jag tror, jag tror på sol igen” tra-la-la…

https://www.youtube.com/watch?v=gzIH8JZIaRw

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Reply to  Talibananas

En underbar och hoppingivande visa av Mats Olin. Så oskuldsfulla, harmoniska och lyckliga människorna på filmen från det förflutna ser ut. Så ser inte människorna ut i dag 2017.

KnudMadsen
KnudMadsen
7 years ago

Det var i de dage, at vi her i Danmark så op til Sverige, lidt som en slags USA. Det er ændret meget siden! 🙁

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Reply to  KnudMadsen

Det var på den tiden Sverige var ett härligt land att leva i. I dag har globalisterna förvandlat Sverige till den nya världsordningens experimentprovins. Vi är alla Rothschilds och Rockefellers laboratoriemöss i en mardröm utan slut.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x