6
apr
Seneste opdatering: 6/4-17 kl. 0222
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal huske, at uden disse sosser, havde voldtægtsmændene overhovedet ikke befundet sig i landet, og ofrene ville ikke have været ofre. I 2016 blev der i Sverige anmeldt 6.563 voldtægter. (Danmark 744.)

Mørketallet skønnes af de fleste, at være faktor 10. Det er 65.000 svenske kvinder om året, som den gamle kommunist Ylva Johansson står i Riksdagen og snakker udenom. Hvordan hun gør det, er et studie i politisk svindel, som er værd at overvære. Hun er ikke en god løgnhals, hvilket hun efter 30 år i politik, kunne forventes at være.

Jeg afventer stadig den dag, hvor de hovedskyldige bliver draget til ansvar. Det er desværre nok ‘optimisme.’ Deres hærværk vil sandsynligvis vise sig at være gratis. 26 procent af stemmekvæget vil stemme på deres parti igen. Det er livets gang i Rättvisans land. Det svenske demokrati er ude af stand til at løse de problemer, det selv har skabt. Hvad der så vil ske, vil de se, der lever. Dit gæt er lige så godt som mit.

Svenske medier har et par gange om ugen en voldtægt i spalterne. Jeg ved ikke, hvordan man gør sig fortjent. Der anmeldes 18 voldtægter i døgnet. Man kan f.eks. nu blive gruppevoldtaget på gaden af fire mænd, mens masser af passerende ikke løfter en finger.

Så udsatte og svigtede er svenske kvinder. De er overladt til deres eget initiativ og livsvilje. Mange forstår det, og holder sig indendørs. Dette er, hvad “femisme” betyder i praksis, hvor det i teorien bare er et andet ord for kommunisme.

Hvad skolelærer Ylva Johansson i virkeligheden kan, skal jeg ikke kunne sige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Jag är övertygad om att Syriens president, läkaren Bashar al-Assad, inte ligger bakom den kemiska attacken i Syrien då barn påstås ha dött. På vilket sätt skulle en sådan attack gagna al-Assad? När nu USA anfaller den syriska regimen visar det att republikanen Donald Trump bara är den ena vingen på den onda rovdjursfågeln. Demokraten Hillary Clinton är den andra. Vilken presidentkandidat det amerikanska folket röstade på spelade uppenbarligen ingen roll. Nu är det således dags för makteliten att lägga Syrien under sig. Snart befinner sig USA och EU i krig med Ryssland, Iran och Nordkorea. Om dessa länder besegras… Read more »

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Det vil nok komme en dag da det blir forbudt med moskeer i Europa. Da vil kanskje alle problematiske muslimer dra til et muslimsk land. Når terroristene lager en bølge av terror kan man ta å begrave dem under grisefarmer eller annet som gjør at de “ryger ad helvede til” som dere danskere ville sagt?

River
River
5 years ago

Lidt symptomatisk at deres riksdag er gabende tom. Dybest set er man uinteresseret.
Lidt som Danmark hvor man mener at det at producere love er det egentlige formål.
Når man har haft et demokrati i mere end 100 år og man ikke kan nøjes med de love man har, er der noget seriøst i vejen med vort samfund. Ethvert brud på love bliver fulgt op af endeløse diskussioner for tomme sale med henblik på en ny lov som man så heller ikke vil håndhæve.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Patrik Björk. Var hittar man sådana dårar en till Ygeman. Tycker det är vidrigt med människor som försöker dölja sanningen. Lägg ihop TV4 kalla fakta ihop med det här. Där kvinnor o tjejer får inte ha trevligt på sin uteplats för dom bor i Sverige men ändå inte. Invandrartjejen som flydde och kom till något ännu värre som hon sa hon fick inte gå klädd hur som helst för mena kulturen styr. Utan hon hotades med våldtäkt för att rätta in sig i ledet. Det kommer att bli så här i Sverige mer o mer svenskarna får anpassa sig mer… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago

https://www.heavy-r.com/ ligger det ute en video av en overstadig beruset svensk jente som blir gruppevoldtatt av 3 arabere

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  snaphanen
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x