11
apr
Seneste opdatering: 11/4-17 kl. 1226
130 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Julia Caesar

Den misstänkte uzbekiske jihadisten Rakhmat Akilov, 39, genomförde lastbilsmassakern i Stockholm enligt order från Islamiska Staten, IS. Han är nöjd med sitt verk, nöjd med att ha kört ihjäl ”otrogna”, och uppnått det han skulle uppnå. Det enda han är besviken på är att han inte lyckades mörda fler. Det uppger han i det första förhör som polisen har hållit med honom.

Har krävt att få en sunnimuslimsk försvarsadvokat

Uppgifterna från förhöret med den nöjde jihadisten återges i Expressen och fanns på söndagen med i en artikel i Aftonbladet  men är nu borttagna. Mörkläggning är begärd och ska verkställas.

Häktningsförhandling äger rum tisdag förmiddag. Rakhmat Akilov accepterar inte den advokat han har tilldelats, Johan Eriksson. Han har krävt att få en sunnimuslimsk försvarsadvokat. Endast en advokat av den rätta muslimska tron kan tillvarata hans intressen, hävdar han. Stockholms tingsrätt har avslagit hans begäran.

Kärleksmanifestation som svar på jihad

Iskallt planerad och genomförd islamistisk jihad i hjärtat av Stockholm. Att den illegale invandraren Rakhmat Akilov på fredagen plöjde i full fart i en kapad lastbil fram på den smala gågatan och mördade fyra människor och skadade femton har utlöst reaktioner från allmänheten. Och vad är stockholmarnas svar? Jo, en ”kärleksmanifestation” på Sergels torg, alldeles intill mordplatsen. Kärlek som mirakelmedel mot en mördarsekt som drivs av hat och fanatism. Det är – här ligger det nära till hands att använda kraftuttryck – helt otroligt.

”Tiotusentals samlades för att visa sin kärlek” skriver Aftonbladet.

Mitt i folkmassan står någon och håller en stor, röd ballong i form av ett svävande hjärta.

”Vi är tiotusentals människor som har samlats här för att visa på kärlek och fred. Vi låter aldrig, aldrig ondskan segra eller förändra oss!” sa initiativtagaren Damon Rasti i sitt öppningstal.

Ville ge IS-jihadister en gräddfil

Håll i er nu – till slut bestämde de högsta politikerna i Stockholms stad att de också skulle medverka vid manifestationen.

En av dem var Karin Wanngård (s), finansborgarråd i Stockholm. Det var hon och socialborgarrådet Ewa Larsson (mp) som för knappt ett år sedan ville belöna IS-jihadister som kommer tillbaka till Sverige efter genomförda folkmord med en gräddfil i form av försörjningsstöd, arbete och förtur till bostad.

Om man bara gullar tillräckligt mycket med jihadisterna och dränker dem i kärlek och privilegier så kommer de nog inte att skära huvudet av oss utan gulla med oss tillbaka. Reaktionen mot förslaget blev kraftig, både från medborgare och den politiska oppositionen.

”Öppenhet och vänlighet präglar vår stad”

Knappt ett år senare kliver Karin Wanngård upp på scenen framför Kulturhuset och säger:

”Vi är en öppen stad. Stockholm står enat. Det syns här idag. Skräcken får inte råda, terrorn får inte vinna. Istället ska vi minnas den öppenhet och vänlighet som präglar vår stad.”

Hon hyllar ”den kärlek som har flödat fram de senaste dygnen”. Karin Wanngård ger begreppet ”skamlöshet” ett ansikte. Man baxnar över den otroliga fräckheten. Och den accepteras eftersom de flesta inte följer med så noga i politiken eller redan har glömt att det var Karin Wanngård som ville sluta folkmördare i sin famn.

En ideologiskt betingad iscensättning

Det är inte alls konstigt att människor söker sig till varandra när vi drabbas av ett nationellt trauma. Det ligger inprogrammerat i våra gener att sluta oss samman vid hot och fara och att stötta varandra i sorg och rädsla. Det är inte heller konstigt att människor beter sig irrationellt i en landsomfattande chock.

Men det är så uppenbart att det som utspelar sig i terrordådets efterföljd till stora delar följer ett mönster som inte kommer inifrån ursprungliga och genuint mänskliga behov, utan ingår i en ideologiskt betingad iscensättning som pådyvlas oss av dem som bär det politiska ansvaret för att islamistisk jihad kunde äga rum en vanlig fredagseftermiddag i centrala Stockholm.

Vi ska älska även dem som vill döda oss

På fredagen anade vi det. På lördagen fick vi det bekräftat. Under söndagen och måndagen väller det över oss som en tsunamivåg som slår undan allt i sin väg: en våg av medias cynism och propaganda. Nu ska vi alla stå enade i kärlek. Med kärlek ska vi besegra terrorn. Bara vi kramar varandra så blir allting bra. Vi ska inkludera alla i vår kärlek, även de som hatar oss och kallar oss ”otrogna”. Vi ska älska även dem som vill döda oss.

Veronica Palm (s), känd från Omar Mustafaaffären 2013, anser att kärlek är viktigt för att stävja terrorismen. Det är brist på kärlek som får islamisterna att mörda oskyldiga människor, menar hon.

“Jo. Kärlek är ett viktigt verktyg”, skriver hon på Twitter.

Lamm som går till sin egen slakt

En form av besvärjelse och självtröst hos allmänheten som sluter upp vid en ”kärleksmanifestation” – ja kanske, även om jag inte kan låta bli att associera till lamm som motståndslöst går till sin egen slakt. Budskapet är att vi ska böja oss för islam som om vi redan vore dhimmies. Det är vi som ska ändra oss, inte de som hatar oss och vill förgöra oss. Bara vi visar terroristerna mer kärlek blir de snälla mot oss och slutar köra ihjäl eller bomba ihjäl oss. Ansvaret ligger på oss, fast det är vi som är brottsoffren och politikerna som är ansvariga för att terrorn har fått fäste i vårt land.

Ett halvsekels godhetspolitik har inte bitit på IS

Ett halvsekels utstuderad godhetspolitik och främlingskärlek har uppenbarligen inte bitit på IS och fått jihadisterna att hata oss mindre, och kommer inte att göra det heller.

Från politiker och media är manipulationen tydlig. Den har ett syfte: vi ska vänja oss vid islamistisk terror, för våra politiker vet att de aldrig kommer att våga vidta de radikala åtgärder som är nödvändiga för att hejda den islamistiska terrorn: totalstopp för invandring från muslimska länder och omedelbar repatriering av dömda invandrade brottslingar. Politikerna är alldeles för rädda om sitt eget skinn för att ens våga andas om åtgärder som faktiskt skulle ge resultat.

Vi ska inte bara vänja oss. Vi ska acceptera terrorn som en del av Sverige och älska terroristerna.

Stannade kvar i Sverige illegalt

Fallet Rakhmat Akilov är ett tydligt exempel på den brist på handlingskraft som kännetecknar svenska myndigheters handläggning av asylärenden. Han kom till Sverige 2014 och ansökte om uppehållstillstånd i november. I juni 2016 avslogs hans ansökan av migrationsverket. Samtidigt fattade verket beslut om utvisning.

Men Akilov trotsade utvisningsbeslutet och stannade kvar illegalt. Som sådan har han hela tiden haft tillgång till förmåner som fri sjuk- och tandvård. Någon har också hyrt ut en lägenhet till honom. En annan, en uzbekisk kvinna, har lånat ut sin adress i Hjulsta där Akilov är folkbokförd men inte bor.

”Endast frivilliga utresor möjliga till Uzbekistan”

Mer än ett halvår senare, i december 2016, meddelades han en tidsfrist att lämna landet inom fyra veckor. I februari i år överlämnades utvisningsbeslutet till Polisen för verkställighet. Men Akilov var försvunnen. Den 24 februari anmäldes han som avviken, ett av cirka 3 000 liknande ärenden som enbart Stockholmspolisen har på sitt bord. I hela landet ligger omkring 10 000 – 12 500 utvisningsärenden och väntar på att bli verkställda.

”Personen fanns inte på den adress han hade uppgivit, och det fanns ingenting i våra system om att han skulle vara en farlig person. Verkställigheter med tvång till Uzbekistan sker dessutom endast i begränsad omfattning och med stor restriktivitet. Huvudregeln är att endast frivilliga utresor, utan eskort och utan myndighetskontakt kan genomföras” säger Patrik Engström, gränspolischef.

Det är skillnad på barn och barn

Det är några saker vad gäller medias hyckleri som får mig att må särskilt illa. En är insikten att det är skillnad på barn och barn. Minns ni bilden på den drunknade treårige pojken Alan Kurdi på en strand i turkiska Bodrum? Den utlöste en internationell masspsykos med början den 3 september 2015.

Treåringen, hans femårige bror och modern drunknar när fadern Abdullah Kurdi kör smuggelbåten från Turkiet med målet den grekiska ön Kos. Hans slutmål är Sverige, där han hoppas få gratis tandimplantat. Men båten kapsejsar efter bara 500 meter.

Ett drömverktyg i kampanjen för fri invandring

Bilder på den döde pojken blir hösten 2015 ett drömverktyg i den europeiska maktelitens kampanj för upphävda nationsgränser och fri invandring till Europa. Döda barn berör. Bilder av döda barn säljer. I den politiska och mediala masshysterin kommer bilden som sänd från himlen och får omedelbart dignitet av politisk bomb.

Utrikesminister Margot Wallström (s) gråter i SVT Aktuellt, och Expressen publicerar närbilder på tårarna.

Elvaåriga Ebba massakrerades av lastbilen

Ett och ett halvt år senare massakreras elvaåriga Ebba på Drottninggatan i Stockholm av den framrusande lastbilen med en illegal invandrare vid ratten. Hennes kropp slits sönder i delar som sprids ut omkring henne. Hon var på väg från skolan och skulle träffa sin mamma i tunnelbanan bara någon minut senare men kom aldrig fram.

Var fanns den etiska diskussionen om Alan Kurdi?

Jag har sett bilderna. De är fruktansvärda. Den sönderslitna kroppen. Skolväskan en bit ifrån. De här bilderna publiceras inte. Det vore oetiskt. Det är en riktig bedömning. Ebbas föräldrar har drabbats av den största tragedi man kan drabbas av, att förlora sitt barn.

Men var fanns de etiska diskussionerna vid publiceringen av bilderna på den döde treåringen Alan Kurdi? Då var det tyst bland dem som annars gärna talar högt om pressetik. Den publiceringen passade nämligen som hand i handske med journalisternas och politikernas egen agenda. Bilden på Ebba, ett offer för en uzbekisk jihadist som vistas illegalt i Sverige, passar inte in i agendan.

”Visa inte bilder som gör oss ansvariga”

Jag uppfångar ett citat någonstans, tappar bort var det kommer ifrån men återger det ändå:

”Alla de här besvärjelserna (om godhet och kärlek) ska översättas så här: ”Vi politiker är skyldiga till död och olycka, vi har satt landet på en kruttunna och hoppas att det ska gå bra. Men när det går fel vill vi inte bli ställda till ansvar. Därför ska du inte visa bilder som gör oss ansvariga.”

Med andra ord: Till syvende och sist är det politisk/ideologiska överväganden som avgör vilka bilder som publiceras och vilka som inte publiceras. Vilka som ställer politikerna i ofördelaktig dager och vilka som låter dem komma undan.

”Sverige står vid en skiljeväg”

I bland annat grannlandet Danmark ser man med oförställd förundran på svensk politik.

”Sverige står vid en skiljeväg” skriver Erik Holstein i en artikel i danska Altinget.  Jag återger några punkter i fri översättning.

”Angreppet i Stockholm understryker att varken en mjuk invandringspolitik eller en tillbakadragen utrikespolitik förhindrar islamistisk terror. Efter asylkris, gängkrig och terror står den svenska invandringspolitiken nu vid en korsväg” skriver Erik Holstein.

I den svenska självförståelsen ingår inte att vi som är så neutrala i allting och ställer upp för omvärlden ska kunna drabbas av terrorattacker från dödliga fiender. Under 50 år har det officiella Sverige låst sig fast vid en ideologi som man med all kraft försöker få verkligheten att passa in i. Asyl- och invandringspolitiken har byggt på en föreställning om att en massiv inströmning av outbildade från tredje världen är ”en investering i framtiden” – trots att absolut ingenting tyder på att den investeringen stärker det svenska samhället.

Varför hatar de oss?

Terrorn utmanar kulturrelativismen, där till och med angrepp på civila och barn, som elvaåriga Ebba, möts med hållningar som ”Vad har vi gjort för fel när de hatar oss så mycket?”

Frågan är felformulerad. Istället ska vi se till vad islamisterna själva anger som orsaker till att de attackerar oss. I en redogörelse för IS’ motiv för terrorism i organisationens eget propagandamagasin Dabiq förra året anger de tre punkter under rubriken ”Why we hate you and why we fight you”:

1. Vi hatar er först och främst för att ni är otrogna.

2. Vi hatar er för att ni är sekulära, har liberala samhällen som tillåter sådant som Allah har förbjudit och förbjuder många av de saker som han har tillåtit.

3. På grund av era ateistiska utmarker hatar vi er och för krig mot er, för att ni inte tror på er herre och skapares existens.

 ”Er utrikespolitik är sekundär. Även om ni skulle sluta bomba, fängsla, tortera och plundra våra länder kommer vi att fortsätta hata er. Vår viktigaste orsak att hata er kommer inte att försvinna förrän ni omfamnar islam.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

130 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kände dig mycket lugnare när några jättetrevliga invandrare ordnade en kärleksmanifestation på Sergels torg med medverkan av bland andra Anna Kinberg Batra (m), Gustav Fridolin (mp), stadens finansborgarråd […]

Nisse i Hökarängen
Nisse i Hökarängen
7 years ago

Perra Winberg hade inte kunnat säga det bättre.
https://mobile.twitter.com/perraponken/status/853209448046886913

Corbulo
Corbulo
7 years ago

Varenda en av deltagarna i kärleksmobben, har blod på sina händer.
Det är exakt samma livsfarliga fårskock, vilka röstat för att möjliggöra dessa illdåd.
De har köpt sig en godhetsfix och betalat med andras liv.
Samtidigt spottade de på och hånade oss som försökte varna.
De skall kanske gratuleras då de ju fått som de ville.
Absolut aldrig ursäktas med att:
“VAD DE KRÄVDE INTE VAR VAD DE VILLE HA”

trackback

[…] så kallade ”kärleksmanifestationen” på Sergels torg i Stockholm är ett uttryck för människors naturliga behov av att sluta sig […]

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Dead Children Used As Weapons of War …but only Sometimes Red Ice TV”: https://m.youtube.com/watch?v=19hcIYeZpq4 Henrik Palmgren och Lana Lokteff på Red Ice TV tvivlar på att lastbilens dödsfärd den 7/4 2017 på Drottninggatan i Stockhom var en “false flag”. Att det var en terrorövning precis innan var inget konstigt, menar de, eftersom säkerhetsläget i det nya Sverige är alarmerande och terrorövningar är en vanlig företeelse. Jag, som på Snaphanen har fört fram misstanken om att det skulle kunna röra sig om en “false flag”, vet naturligtvis inte hur det förhåller sig. Det kan dö människor på riktigt när det är… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
7 years ago

Detta, mina högt aktade meningsfränder, är det mycket bittra och förödmjukande resultatet av radikalfeminismens destruktiva och i grunden suicidala politik. Den alarmerande faktaresistensen närs av de globalistentusiastiska statskonstnärernas monomaniska passion för den destabiliserande multikulturalismens falska evangelium, där inga besvärande uppgifter eller ifrågasättanden som går i strid med mångetnicitetens förmodat saliggörande samhällsordning tillåts komma till tals. Infantiliteten och ambitionen att relativisera och avdramatisera det gigantiska och allestädes närvarande hotet från den islamistiska terrorns utövare genomsyrar hela detta utopiska koncept, utan någon som helst verklighetsförankring men med desto mer av viljan att totaldemolera samhällsbygget. För klimakteriejollrande blomsterhattstanter och kacklande feministkalkoner och deras… Read more »

he adamson
he adamson
7 years ago

Bästa Julia! Jag är en stor beundrare av det du gör. Du är fantastisk på att skriva det som många av oss andra kanske inte klarar att formulera på ett så skickligt sätt som du gör. Tyvärr är det dock alldeles för få som kommer att läsa detta men som verkligen skulle behöva läsa det för att förstå hur illa ställt det är nu med vårt kära fosterland. Jag har försökt tänka ut någon lämplig åtgärd för att kunna sprida dessa krönikor till en större krets, men dessvärre inte kommit på någon lösning. Kanske finns det någon annan här som… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
7 years ago
Reply to  he adamson

Tack för vänligt omdöme!
Ett sätt att sprida texter från nätet är förstås att skicka så många länkar man kan till människor man känner. Om de läser är förstås en annan fråga.

En mycket oinformerad grupp generellt är äldre människor som inte har dator. Dem kan man ge pappersutskrifter, gärna med lite större stil så att de ser att läsa.

Annars tror jag att samhällsutvecklingen i sig får allt fler människor att vakna upp och söka efter mer information.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Viktig länk om globalisterna som styr vår planet och våra tidigare självständiga och välfungerande länder käpprätt åt helvete. Vi, folket, måste ifrågasätta allt och återta makten.

“David Icke – WW3 – 2017
Intense 5”:
https://m.youtube.com/watch?v=RfiBKuAoUb4

Lenn
Lenn
7 years ago

Sheikyermami siger det: “The Stupid is thicker than mush in Swedish heads”! – kunne ikke siges bedre! http://sheikyermami.com/2017/04/stupid-in-sweden-pakis-demand-sharia-enforcement-rapist-rewarded/

latmask
latmask
7 years ago

Ni muslimer hatar oss otrogna. Men vi kan inte se att ni hatar våra kvinnor, våra hus, våra bilar, vår teknologi och utveckling i allmänhet, för ni använder er av dem. Om vi alla skulle konvertera till islam och leva som goda muslimer så skulle all utveckling tvärstanna. Bilar, teknologi, datorer, glöm det. Ingen kommer att kunna producera dessa. Överallt dit islam kommer blir del kulturellt en öken. Ni kommer att anklaga OSS även för detta. M a o, om ni hatar oss så skall ni även hata vårt sätt att leva. Börja med kameler, geta- och fårahjordar och lev… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Stockholm attack. You have been warned for YEARS!!!
Pissed off Father
Publicerades den 8 apr. 2017”:
https://m.youtube.com/watch?v=l_bNdvvivSA

“11-åriga Ebba dog på Drottninggatan – nu tackar föräldrarna svenska folket”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WplbG/11-ariga-ebba-dog-pa-drottninggatan–nu-tackar-foraldrarna-svenska-fo

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Proof!!!!!: Assad Didn’t Gas His Own People In Syria MADELYN HOFFMAN”:
https://m.youtube.com/watch?v=OgbW9nIqbXQ

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“EXCLUSIVE: Michael Savage Begs Trump To Stop WWIII
The Alex Jones Channel”:
https://m.youtube.com/watch?v=j2Ver8qK6Gk

redrumkiss
redrumkiss
7 years ago

Vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta, det är så rubbat. Det är inga terrorister som kommer känna något, för HELVETE de vill för fan utplåna alla som inte är muslimer från jordens yta(de vill även utplåna varandra). Islam är är fan djävulen själv, folk har tappat sin tro och logik för att kunna se ondskan själv. Kärlek kommer inte hjälpa, historien upprepar sig igen, för ingen lär sig av den. Det är fel sortens människor som har makten, för mycket trams om kärlek och humanism, d.v.s. för mycket känslor inblandat i politiken, det fungerar inte. Logik, ordning… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“I WAS RIGHT ABOUT SWEDEN
Paul Joseph Watson”:
https://m.youtube.com/watch?v=49E9grEcrxs

jens
7 years ago

Bra text.

PK svada
PK svada
7 years ago
Ilo Var
Ilo Var
7 years ago

Visserligen tror jag kärleken måste vinna om det skall bli fred men man måste göra saker i rätt ordning. Kärleksmanifestationen håller vi när alla som hatar Sverige, hatar svenskarna och hatar de Västorienterade invandrarna lämnat landet. När hatarna lämnat landet då håller vi kärleksmanifestationen. Dit är det långt just nu tyvärr.

PK svada
PK svada
7 years ago

Var det ikke sånn at Løfven skulle satse på at asylsøkere skulle utføre enkle jobb som å kjøre lastebil??

eurozone
eurozone
7 years ago

Vem minns inte Stefan Lövens tal om pojken som hade flutit iland långt långt borta från Sverige, där kunde Löven t.o.m. namnet på pojken.
Sen hände bl.a. Ikea morden och det var helt tyst, efter det morden i Biskopsgården- där Löven inte heller kunde namnen på de avrättade(se video).
Inget kan tydligare påvisa den agendapolitik som råder, när namnen på de som dödats i Sverige är oviktiga- men en pojke på andra sidan världen förtjänar ett spektakel till tal!

https://youtu.be/ssOC33OsVDQ

PK svada
PK svada
7 years ago

Sånne demonstrasjoner er for å få fokuset vekk fra de skyldige, politikerne.

Korpralen
Korpralen
7 years ago

10 000 deltog i kärleksmanifestationen på Seregels Torg, det blir ca 0,5 % av Storstockholms befolkning och det är väl ungefär så många man kan tänka sig är så naiva, flummiga och godtrogna att det gränsar till efterblivenhet. Att i en stor manifestation uppmana till kärlek, omtanke och respekt mellan helt vanliga, normala, icke-psykopatiska, icke-fanatiska medborgare vore ju en god tanke men det begriper en normalbegåvad tioåring att det inte hjälper mot fanatiker som upplever sitt hat och blodtörst som någonting gott och av sin bisarra gud välsignat. Att massmörda är för många muslimer ett annat sätt att visa kärlek… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Korpralen

Det föll tydligen aldrig idioterna in att ytterligare en lastbil skulle kunna plöja in i människohavet. Dom har minne som en guldfisk.

Jan Andersson
Jan Andersson
7 years ago

Och det ingick kanske i terroristernas planer, att bränna av en rejäl bomb mitt i folkmassan som de naturligtvis visste skulle samlas?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

OBS! VIKTIGT!

“Syria & Donald Trump – What’s Going On? David Icke Special on the Richie Allen Show 7/4/2017”:
https://m.youtube.com/watch?v=Bdnr32H34T4

Robert S.
Robert S.
7 years ago

Det räcker inte med att omfamna islam. Däremot blir allt frid och fröjd om alla svenska konvertera till islam.
Då är bara problemet kvar med de två grupperingar inom islam som tar livet av varann och då även oss.

Louise Roman
7 years ago

Den svenska regeringens slapphet är grotesk, Julia. Uzbeken, som skulle ha utvisats kunde lugnt vandra omkring i planetens “godaste” rike. Han och hans kompisar, visste att Ygemans löfte om att förpassa 80 000 “flyktingar”, som saknade asylskäl, utanför Sveriges gränser, bara var spegelfäkteri. De förstod att inrikesministern lögnade landets medborgare, rakt upp i ansiktet. Utvisningar var inget, som regeringen prioriterade det allra minsta. Det är en indolens och eftergivenhet, som saknar motsvarighet i något annat europeiskt land. De politiker, vars närmast kriminella ansvarslöshet möjliggjorde den papperslösa terroristens mördande, låtsas nu som om det regnar. I stället för att rannsaka sig… Read more »

Echnaton
Echnaton
7 years ago

Nej Julia, ansatsen till den här artikeln blev inte bra! Du vill få oss att tro att att folk samlas och sörjer är detsamma som att vi skulle visa vår kärlek till en mördarsekt och till terroristen Akilov. Det är inte sant! Folk samlas som folk samlas när någon dött, för att stötta varandra och visa kärlek för varandra. I det här fallet är det också ett sätt att visa att vi inte tolererar terrorism. Att du sen också använder jesu lära i rubriken gör artikeln än mer förvirrande. Ord som bl a visar på den stora skillnaden mellan just… Read more »

jäst
jäst
7 years ago
Reply to  Echnaton

För mej är det ok med denna demonstration och tal om kärlek om det inte vore för att media och politiker utnyttjar denna för sina egna syften.

Vi har ett Sverige som är på väg mot mycket mycket stora problem, både ekonomiskt och socialt. I det läget blir det ganska vämjeligt att de som har skulden till detta återigen visar att de inget kommer att göra åt saken.
Å alla dessa naiva personer som tror att allt löser sig genom att vara snäll.
En typisk kvinnlig reaktion som fungerar i privatlivet men inte inom den aggressiva världen utanför denna.

Echnaton
Echnaton
7 years ago
Reply to  jäst

Ja, hela den här terrorhändelsen utnyttjas förstås av alla möjliga politiker och organisationer för att föra fram sina åsikter. Allt från höger till vänster. men ännu värre är att det nu är det mångkulturella, pluralistiska paradigmet som ska försvaras – med näbbar och klor. Den här känslan av “come together” oavsett livsåkådning. Se så bra det kan vara bara vi TOLERERAR varandra. Tolerans är ett ledord! Du får tro vad du vill bara du kan tolerera andras livssyn! Tolerans är lag! Du skall tolerera islam, inte islamism det slipper du, men islam skall du tolerera. problemet är dock att islam… Read more »

jäst
jäst
7 years ago
Reply to  Echnaton

Hej Echnaton
För mej består religion av många delar. Den del som är överdimensionerad inom Islam är den politiska delen som handlar om makt och straff. Islamisterna gör som PK-Sverige. De blandar ihop religion med sina egna maktanspråk. PK-Sverige blandar ihop sin värdegrund och tolerans-prat med sina maktanspråk. De är ju så de motiverar fortsatt makt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Echnaton

Det var ett multikulti-event. En blandning av vänsterextrema grupperingar, rasfrämlingar, hoppande rappande negrer och förmodligen en hel del naiva multikultivurmande svenskar. Det handlade inte alls om att sörja de döda. Det var ett politiskt event från början till slut.

Echnaton
Echnaton
7 years ago

Jo det var ju inte oväntat att många nu skulle ta tillfället i akt att manifestera för pluralism, mångkultur och globalisering samtidigt som nog många även sörjde och var chockade av det som inträffat. Det ytterst paradoxala i vår situation är att islam är motståndare till just pluralism och mångkultur. Så därför sluter vi upp bakom dessa. Det stora problemet när det gäller islam är dock att det inte är ett bra alternativ att välja för en enhetskultur. Jag själv är för enhetskultur men då ska det vara en överenskommen livssyn som inte innebär ett tvång och som är logisk… Read more »

Parsifal
Parsifal
7 years ago

Ett hjärntvättat folk är som ett dresserat djur som man kan få att utföra avancerade konster och handlingar. För ett sunt, självständigt tänkande folk kanske inte en “kärleksmanifestation” är det som är den mest naturliga reaktionen på hänsynslös terror och ett totalitärt angrepp på det öppna samhället!

Mike E
Mike E
7 years ago

Ett folk som svarar på mord, terror och våldtäkt från ett annat folk med “kärleksmanifestationer” är inte livsdugligt.

Ulimus 10
Ulimus 10
7 years ago
Reply to  Mike E

Det var Jens Orback s som sa det det är bäst vi är snälla mot muslimerna så kanske de är snälla mot oss.
Fullstängt vansinnigt uttalande!

Richard lll
Richard lll
7 years ago
Reply to  Ulimus 10

Idioten trodde han var rolig…

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  Mike E

Dekadensen är tydlig i Sverige sedan 1968, även om tecknen fanns där innan.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
7 years ago
Reply to  Mike E

Den kommentaren gav Dig just en ny följare! Det är personer av sådan kaliber som icke räds inför att slå näven i bordet och uttala den sanning alla fruktar, Sverige nu har ett rent desperat behov av. Skulle folk i allmänhet ta ett krafttag för att söka sig till alternativa och ocensurerade nyhetsförmedlingar, samt ägna något annat än fördummande TV-underhållning lite intresse, finge vi en betydligt gynnsammare situation för vårt arma, hunsade folk. Denna kunskapsförmedling torde vara en av de absolut viktigaste i modern tid och vi kan inte nog betona vikten av en objektiv och faktabaserad information. Med anledning… Read more »

Cavatus
7 years ago

Åh, Julia, du lyckas verkligen sätta ordet på den olustkänsla man får när pk-folket håller i taktpinnen. Du mejslar ut kvintessensen av deras förtäckta budskap med en kristallklar självklarhet. Då faller fjällen från ens ögon och man ser tydligt det skriande hyckleriet. Allt detta för att skydda deras egna skinn. Hörde att Löfvén hade fått höga förtroendesiffror efter hans agerande efter illdådet. Det luktar en släng av fake news. Fattas bara annat än att han måste hantera denna situation som han är pappa till. Med talskrivare och strikt klädsel torde det dock inte vara några problem för honom. Det är… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Den svenska “humanitära stormaktens” propaganda fungerar fortfarande och en allt för stor hop av osjälvständiga personer låter sig luras och inser inte det fruktansvärda i det som har hänt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/11/masshysteri/

DexterSverige
DexterSverige
7 years ago

En aning OT . men måste ta upp det här då jag inte sett att det kommit fram någon annanstans, men är viktigt för att förstå bakgrunden till att vi har uzbeker springande i Sverige. Uzbekistan, som är hemvisten för denne terrorist, är ett av de nyckelländer där USA försöker skaffa sig inflytande i sin pågående inringning av Ryssland. I detta sammanhang använder man sig av islamister för att få omkull den sittande ryssvänliga regeringen och sätta dit en egen marionettregering (se Ukraina som jämförelse). Ett antal av dessa islamister har sökt sig till Sverige – som i traditionell NATO-vänlig… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Frågan är om Bilderbergarna har ett finger med i såväl USA:s olagliga bombningar i Syrien som dödsfärden på Drottninggatan. Jag misstänker att lastbilen som fredagen den 7/4 2017 (7 + 4 = 11, ett datum och en veckodag då många attacker och mord har skett) körde in i Åhléns på Drottninggatan i Stockholm och på vägen dit mejade ner oskyldiga människor och djur är en “false flag”. Tänk att lastbilen så lämpligt stod parkerad där den gjorde med nycklarna i när den maskerade mannen kom förbi så att det bara var för honom att hoppa in och gasa och köra!… Read more »

Jason70
Jason70
7 years ago

Hela världen kanske är ett påhitt?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Reply to  Jason70

Det hade i alla fall varit underbart om Bilderbergarna, globalisternas imperalistiska krig, NWO, FN:s “Agenda 21” och “Agenda 2030 ” hade varit påhitt. Tyvärr är det inte så.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Idag kan vem som helst köpa billiga radiostyrda drönare. Tänk att ha tio sådana. Problemet blir sprängladdningarna. Men om vi fingo kontakt med nån som kan fixa den detaljen. Sedan besöker vi sommarens bilderbergmöte. Nån drönare lär säkerhetsdetaljen hinna skjuta ner. Det är därför man ska ha så många. En, två eller tre kommer ändå nå fram till målet.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Jag är emot att döda.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Även i självförsvar?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Jag dödar inte ens myggor som sticker mig utan viftar bort dem. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle reagera om det handlar om att döda eller dödas. Jag skulle förstås försvara mig, men jag skulle inte kunna döda någon.

Vad gäller Bilderberggruppen anser jag att den skulle ställas inför rätta för de brott mot mänskligheten som den har begått.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Blir det inbördeskrig kommer hundratusentals av vårt folk att dö. Kanske rent av flera miljoner. Det är i det perspektivet man får se den nödvändiga utrensningen av förrädare och medlöpare. Det handlar om högst något tusental. Härda ditt hjärta, Eva. Dessa avskum förtjänar ändå inte ditt medlidande. Dom skulle radera ut både dig och hela din familj om det tjänade dess syften. Vi har att göra med psykopater och sociopater att göra. Förstå mig rätt nu. Jag skulle aldrig kunna döda någon som Ebba. Men när det kommer till dessa avskum har jag härdat mitt hjärta. Jag kommer inte röra… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Min åsikt är att det är den globalistiska makteliten som ligger bakom ondskan i världen. USA är nu i full färd med att sätta sina rovdjursklor i de två självständiga staterna Syrien och Nordkorea. Vad jag förstår ingår de ännu inte i Rothschilds bankimperium. På ett eller annat sätt tror jag att globalisterna låg bakom den dödliga lastbilsfärden på Drottninggatan den 7/4 2017 – liksom attentaten i Norge den 22/7 2011.

Markus Palmheim
Markus Palmheim
7 years ago

NWO är väl egentligen synonymt med Romersk Katolska kyrkan med Vatikanen som ägare, vilket innebär att NWO har politiska, ekonomiska, militära och religiösa mål

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Katolska kyrkan liksom Romklubben och Bilderberggruppen tillhör några av NWO:s arkitekter.

Markus Palmheim
Markus Palmheim
7 years ago

Är man bibeltroende så är NWO och systemet Romersk Katolska Kyrkan Djävulens aktör på jorden, vilket inte alls förvånar med tanke på vilken ondska som Globalisterna NWO planerar

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Jag är mycket väl medveten om att vi har att göra med psykopater och sociopater som enligt det första budordet på Georgia Guidestones vill reducera mänskligheten med 90 procent.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Om inte vi dödar dem i förebyggande syfte så kommer just det scenariot att spelas ut.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

Jag anser fortfarande att mord bör undvikas. De människor som har begått brott mot mänskligheten ska dömas i en icke korrupt domstol och för evigt fråntas all makt.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Ole Dammegård: Message to the elite (NL/ENG)
DVM TV”:
https://m.youtube.com/watch?v=FnsCrSI8g8Q

Dikt av Ole Dammegårds yogalärare:

May the entire universe
be filled with
peace and joy
love and light.
May everyone
and especially the ones
who hurt us
be filled with
peace and joy
love and light.
Victory to that light.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago

“Putin: Syria Chemical Attack Was False Flag The Alex Jones Channel”: https://m.youtube.com/watch?v=8Fbf5OOsi0 “The Alex Jones Show – Putin: Syrian Gas Attack False Flag/Military Prepares N Korea Strike The Alex Jones Channel”: https://m.youtube.com/watch?v=T_zXZWuWelY “What If Assad Didn’t Gas His Own People? The Alex Jones Channel”: https://m.youtube.com/watch?v=sbjkQihqe7k “ALL HANDS ON DECK! You can help dismantle the deep state! Rise Together”: https://m.youtube.com/watch?v=xkpmpHjpXRk “Syrian President Assad Responds to Attacks and Accusations Rise Together”: https://m.youtube.com/watch?v=xwUlU4YQo0c “united states SENDS warships To KOREA! TRUMP reacts to NORTH KOREA! GONEWS”: https://m.youtube.com/watch?v=hXDaIuP7WnE “Benjamin Fulford: Short Update – April 7, 2017 ufoswlg”: https://m.youtube.com/watch?v=kDsKsVQSoTQ “Benjamin Fulford: April 10, 2017 ufoswlg”: https://m.youtube.com/watch?v=48nfvHX5mOI… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
7 years ago

Obehagliga frågor man snabbt avfärdar men de gnager vidare. Jag säger bara GLADIO som verkligen existerade(r).

Maja Dacke
Maja Dacke
7 years ago

Tack! Är inne på detsamma.
OD trodde det skulle hända i Kphm … men det går väl fler tåg.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
7 years ago
Reply to  Maja Dacke

Jag hoppas verkligen inte att något hemskt händer i Köpenhamn!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Med tanke på hur innerligt korkade dessa människor är, så ja, kom och chippa oss. Fler poliser! Fler kameror. Bara vi får känna trygghet och kan fortsätta titta på Let’s Dance!

trackback

[…] En bild av vårt dystopiska samhälle (läs mer 1) (läs mer2) (Bild). […]

Anders Bo
Anders Bo
7 years ago

Hvis kærlighed kunne dræbe?

River
River
7 years ago

Nu må argumentet om at vi behandler dem dårligt snart være det absolut ringeste og tåbeligste. Kør over mig med en lastbil og du skal aldrig høre et ondt ord. Jeg påtager mig gerne al skyld for al verdens ondskab og idioti. Suk.

Vethut
Vethut
7 years ago

En folkdemonstration med krav på regeringens omedelbara avgång hade varit mer kärleksfullt. Ännu större kärleksförklaring till Sverige vore att ställa krav på att 7-klöver partierna omedelbart lämnar riksdagen för ökad möjlighet att rädda Sverige.

BoT
BoT
7 years ago

Det enda man behöver veta om islam är att det är varje muslims plikt att döda alla otrogna som inte visar underkastelse.

Att sen den perfekte muslimen, profeten Muhammed (alla muslimska trosinriktningar och alla muslimer anser att Muhammed var perfekt in i minsta detalj) var en bestialisk massmördare mm mm visar vad vi har att vänta oss.

Men det bryr sig inte Socialdemokraterna om för Muslimska Brödraskapet har lovat att alla muslimer i Sverige kommer att fortsätta rösta på Socialdemokraterna för all framtid på hedersord.

sub rosa
sub rosa
7 years ago

Julia, en rättelse: Skolan för döva har flyttat från Manillaskolan. Manillaskolan är i dag en vanlig friskola. Där går många av övre medelklassens- och överklassens barn. Det är höga studieresultat och jättelång kö till skolan.

sub rosa
sub rosa
7 years ago
Reply to  sub rosa

Jag har en bekant som har barn som går på Manillaskolan.

Julia Caesar
Julia Caesar
7 years ago
Reply to  sub rosa

Tack för påpekandet. Jag letade länge efter information om de båda skolorna. Högst förvirrande att de heter likadant. Uppgiften i krönikan kommer att korrigeras.

DexterSverige
DexterSverige
7 years ago

Jag lekar med tanken att den uzbekiske mentalpatienten faktiskt nått fram hela vägen till Riksdagshuset och lemlästat ett antal ministrar på vägen – vilket verkar ha varit planen.

Är det någon som tror att vi då hade fått se masskärleksbombningar mot terrorism och islam på Sergels Torg?

Nej, då hade det med all sannolikhet handlat om kallt stål och rationella åtgärder från politiskt håll – sådana som faktiskt har någon form av effekt, till skillnad från vad vi ser nu i väntan på att det ska hända igen – för det kommer det att göra.

Ulimus 10
Ulimus 10
7 years ago
Reply to  DexterSverige

Det var ju synd att han misslyckades med det uppdraget.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Rädslans makt islam. Mina tankar går till morsans ord för några år sedan. När vi klev ut från skyddsrummen under andra världskriget i Finland så låg det döda kroppar och kroppsdelar utspridda. Psykolog hjälp vi fick som barn lära oss att leva med det. Rädslan styr Sverige precis som med tysktågen genom Sverige. Är vi bara snälla mot den starka så är han snäll mot oss. Man kan säga att det sociala arvet går igen. På den tiden var dom flesta högutbildade nazister och nu är dom PK känns det igen. Titta jag berör väggen som jag fick kritik för.… Read more »

DexterSverige
DexterSverige
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Du ska skriva precis som du vill – och du gör det bra!

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  DexterSverige

Tack det värmde.

moa77
moa77
7 years ago
Reply to  DexterSverige

Håller med, texten berör.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invandrare1957

..igjen et veldig lesværdig innlegg ifra deg..du skriver ifra hjertet..og det merks.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  sussebassa

Så sant. Det jag känner o erfarenhet. Ni är Goa o snälla.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invandrare1957

..og en God Påske til deg også.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  sussebassa

Tack detsamma.

Maja Dacke
Maja Dacke
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Och du är hyvens!

Oxis
Oxis
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Ni finnar har en helt annan erfarenhet med er än svenskar och tack för det. Ni är en tyngd i vågskålen när vett, sans och förnuft saknas i detta land. Fortsätt med det!

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Lite mer info som jag missade. Titta o googla på bygget av Ostlänken. Där staten o politikerna bedriver utpressning på kommunerna efter bansträckning. För att järnvägen ska byggas så har Banverket krav på bostadsbyggande på varje kommun. Som tidigare hur går bostadsbyggandet till. Utländska företag bygger och kommunerna tar in människor vem styr jo Löfven i toppen sitter som en diktator och utpressar kommunerna så det alla borde tänka på vad är det nya samhällsbygget det är samma sak som Annie Lööfs våta dröm 30 milj invånare så det här kommer att fortgå och Anna Kinberg Batra är nog inte… Read more »

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Är man lika PK i finsk media? Litet mer upplyftande är det att lyssna på ungersk media. Där vill man i alla fall göra motstånd på riktigt. Skulle vara roligt att se Visegradländerna lämna EU och liera sig med Ryssland. Sedan får vi tillbaka järnridån igen.
Just nu är det en het debatt om en (politisk) högskola i Budapest som djävulen Soros finansierar. Orbán kräver att skolan ska följa ungersk läroplan. Vänstergrupperna ställde till med kravaller utanför skolan för de stöder Soros.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  latmask

Känns som man är på väg mot PK hållet. Men TV nyheterna känns mera objektiva än i Sverige men morgonprogram är invandrar vänliga känns det som.

Anders Nilsson
Anders Nilsson
7 years ago

Ja nu är det klart hur judarna skulle gjort för att slippa bli mördade av Hitler. De skulle löst problemet med kärlek…….

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Sverige är ett öppet dårhus. Minst 80% av svenskarna är gravt sinnessjuka. Om det tidigare funnits minsta tvivel för detta så undanröjdes dessa farhågor i söndags. Om inte nån yttre intervention inträffar så tror jag inte Sverige existerar om ett år. Tänker även på talesättet att om inte verkligheten och kartan stämmer överens, så är det kartan som gäller. Snart är det dags för nytt bilderberger-möte och Stefan Löfven kommer få instruktioner om hur och när dödsstöten mot ett svenskt Sverige skall sättas in. Kom ihåg att han har uttalat att han inte kommer att avgå ens om han förlorar… Read more »

Svensson
Svensson
7 years ago

Visserligen både tänker och röstar majoriteten av svenskarna fortfarande på partier, som är inkapabla att kan lösa alla integrationsproblem, som den sinnessjuka massinvandringen har skapat, men man får inte kalla denna vilsekomna valboskap och kalla dem sinnessjuka. Svenskarna är missinformerade av det odemokratiska PK-folket som härjar både i Riksdagen och i det breda svenska ensidiga medialandskapet, som bara förmedlar “den nya breda samhällsreligionen” med sin PK-propaganda dvs alla människors lika värde (även om det inte ens finns en definition på vad det exakt betyder)….osv. Ska inte försöka mig på att ge en heltäckande definition, för den blir alltför lång och… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Svensson

..Så varfor er svensken som dom er..”sinnesjuka”, men Norsken og Dansken Inte er det..(i samme grad)…nogot i drikkevannet..

Jason70
Jason70
7 years ago
Reply to  sussebassa

Bara gradskillnad. Norge och Danmark är lika dömda i det långa loppet som Sverige.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Jason70

..om vi snakker i år vil jag tro 30 40 år, Om..men dog en skilnad og dessa år kan hjelpe oss å vakna føre det blir som i Sverige nå.
Problemene vi har er at vi inte har nogot SD..som kan redda oss.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  sussebassa

Vi vil antakelig oppleve svensk motstand, med utspring i opprinnelig befolkning.
For islam begynner tidlig å kreve plass og oppmerksomhet i samfunn ideologien kommer til. Allerede virker det som kun islam er ny religion i våre land, mens vi vet der er adskillig flere, som i motsetning til islam finner plass uten bråk.

Bare forestill dere hvordan det vil være når de er oppe i 20% av befolkningen!
Det vil utløse konstruktiv motstand, tror jeg, om ikke de samme politikere og media fortsatt har nakketak på oss.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  sussebassa

Det handler om informasjon; fra vi er små og oppover til vi forlater yrkesutdanning, og siden videre gjennom livet. Folk vet ikke en gang om det skjellsettende vedtaket som ble gjort 1975 (Sverige) og 1979 (Norge) i våre nasjonalforsamlinger, om at vi skal bli flerkulturelle, og drive med multikulturalisme (beskytte innflyttere mot å bli som oss kulturelt). Er det noen som noen gang har hørt om eventuelle motforestillinger hos politikerene som gjorde dette, like etter at man har skapt en ordning (velferdstaten); et slags kollektivt forsikringsselskap? Istedet for å kvalitetssikre folkeopplysning og kunnskap, har man gjort folk ute av stand… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Kjenner meget godt til dette. Det er Pk politikere med hjelp av Pkmedia som sammen i flere årtier har klart å holde folk med andre meninger som “gissler”..uansett i hvilket land…viktigst..makt og penger. Det som imidlertid skiller svensker utifra resten av oss.. Er at de ikke har hatt krig i eget land på 200 år…”bare fest og fyll”…og latt da Pk får styre de…ikke brydd seg..hvorfor skulle de..hadde det jo toppen..Pk propagandaen/hjerntvettan virket. Har selv laget et analyse/forklaring.. som nettopp bygger på dette..hvorfor svensker skiller seg ut ifra “oss andre”..WW2 også et meget godt ex. Det ligger i deres “personlighet..Ja… Read more »

fdKnutte
fdKnutte
7 years ago
Reply to  sussebassa

Kanske det är för att dom dricker billig sprit eller för mycket.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  fdKnutte

Alkohol och drogproblemer økar i Sverige..och dermed avhengigheten, så man skal inte kimsa av det..det oversvømmes på det svarte markedet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Svensson

Jag håller inte längre med. Efter 10 år orkar jag inte bry mig längre. Låt dem alla få Darwin-priset. Dom är inte livsdugliga och måste bort.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
7 years ago
Reply to  Svensson

Ett tämligen rättvisande svar och vi skall här hålla i minnet att en icke oansenlig del av svenska folket genom hävd och tradition samt ett slags defekt i vår nationalkaraktär, nämligen kombinationen av övertro på etablissemangets välvilja och jantelagsdirektiven, under en lång rad decennier invaggats i en falsk tillit. Bristen på politisk medvetenhet och engagemang inom områden som går utanför den egna privata sfären, har starkt bidragit till att fostra en mycket lättmanipulerad folkstam med föga entusiasm för kritisk granskning av de budskap makteliten väljer att mata oss med. Hade lejonparten av befolkningen ägnat alternativa nyhetskanaler och plattformar lika stort… Read more »

RNE
RNE
7 years ago

Är det verkligen svenskar som deltar i denna sk “kärleksdemonstration”?
Jag har bara sett bilder från långt håll där man inte kan urskilja några personer.

Ona Nie
Ona Nie
7 years ago
Reply to  RNE

Ja du har rätt. På sådana manifestationer deltar oftast muslimer själva. När de anordnade demonstrationer för “ensamkommande” var det idel afghanska baarn med plakat skrivna på perfekt svenska.

DexterSverige
DexterSverige
7 years ago
Reply to  Ona Nie

Klart det kryllar av muslimer så fort en folksamling som denna uppstår – det ger ju ypperligt tillfälle till taharrush och annat skoj som dessa ‘pojkar’ gillar att roa sig med.

Jason70
Jason70
7 years ago
Reply to  RNE

Att majoriteten etniska svenskar är totalt blåsta behöver du inte tvivla på. SD hoppar upp lite i Sentios undersökning idag, men det är från 25 till 27 procent. Den följd i opinionssiffrorna som M:s utspel om samtal med SD ledde till talar också sitt tydliga språk.

Ulimus 10
Ulimus 10
7 years ago
Reply to  RNE

Det är massor med etniska svenska pensionärer inte förvånande alls.
Där stod de i armkrok med muslimer det är så man kan spy!

Baltazar
Baltazar
7 years ago
Reply to  Ulimus 10

Pensionärerna ÄR en stor del ( ev det största ) av problemet vi ser nu.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Ulimus 10

Dom får allt mindre pensioner för varje år som går och dom fattar inte varför.

Ulimus 10
Ulimus 10
7 years ago

Många av Sveriges pensionärer är gammaldags och röstar på det partiet som de alltid har gjort och det går inte att tala dem till rätta. Envisa,naiva och blåögda.

Den 12 april 2017 05:00 skrev Disqus :

Richard lll
Richard lll
7 years ago
Reply to  Ulimus 10

Många – ja – men inte jag!!!

sussebassa
sussebassa
7 years ago

..Neida, nå på Sentiomålningene får SD 27.3% ..Sveriges Største parti, mens S får 23.3 %..och dette kommer nok å bli enda høgere vid valet i 2018…så nå bare ca 73 prosent gravt sinnesjuka…och minskar..terroraksjonen fikk flere å tenke etter.

Inanna
Inanna
7 years ago
Reply to  sussebassa

Löfvén kommer inte att avgå frivilligt! Han kommer att envisas sitta kvar även om hans parti förlorar och blir det minsta i landet. Han kommer att hitta på nya lagar och bestämmelser bara för att sitta kvar vid makten. Han är en maktgalning, och kommer aldrig att ändra linje!

Trött skattbetalare
Trött skattbetalare
7 years ago

För att undvika att bli helt sinnessjuk bytte jag
mitt medborgarskap för ett antal år sedan.
Jag slipper t.ex. skämmas för att visa svenskt pass,
när jag är ute och reser.
Med ett norskt pass behöver jag inte skämma
ut mig längre, och nyheter i norska media är
heller inte desamma som svenska vänstervridna
propaganda. Det är bättre för den mentala hälsan.
Sverige är på god väg mot en säker undergång…

Peter van Kampfgeisten
Peter van Kampfgeisten
7 years ago

Landsförrädare!

Trött skattbetalare
Trött skattbetalare
7 years ago

Det är PK-politikerna som skapat problemen
med invasionen av parasiter, och som därigenom
är landsförrädare. Jag är inte inblandad!

Jason70
Jason70
7 years ago

Under ett (1) år händer inte så mycket. Frågan är hur det ser ut om 30 år. Hur det ser ut om 100 år råder inget större tvivel om.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Jason70

Fel..i Sverige handler det om “være eller ikke være” for svensker…valet er i 2018, så..
det same i Frankrige..valet der snart..
Alt under/derom 1 år..hender inte mycket…nei mye før, som igjen vil avhenge av hur det ser ut om 100 år..helt avgjørende.

Jason70
Jason70
7 years ago
Reply to  sussebassa

Fel. Muslimer kommer inte vara i majoritet i Frankrike 2018 eller Sverige 2019 oavsett valresultaten.

På riktigt lång sikt skiljer sig inte Frankrike, Sverige, Norge och Danmark från varandra vad gäller den demografiska frågan. Alla går samma utveckling till mötes, bara i något olika takt.

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Islam är bara en fortsättning på Osmaner och Ottomanernas försök att lägga under sig denna vår kontinent. Islam har försökt vid flertalet tillfällen att invadera vår kontinent. Det är därför som släktleden i Europa har alltid sagt “islam denna kontinents eviga fiende”. Det som hänt nu och för tillfället till islams fördel är att de har fått ideologiskt stöd av kommunismen. Kommunismen som ser demokratier som en styggelse och demokraterna som ideologiskt avvikande. Men i och med att kommunismen inte får med sig demokraterna och ej heller har tillräckligt med kommunister för att starta en revolutions seger, så har de… Read more »

PK svada
PK svada
7 years ago
Reply to  GustaWasa

Araber og afrikanske land har enorme fødselsoverskudd, det er derfor de ekspanderer inn i Europa.
Når hver muslimske kvinne i snitt har 5 barn så sier det seg at det til slutt blir trangt om plassen og godene.

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago
Reply to  PK svada

Det gäller att producera (barn) soldater för att vinna seger och att därefter vidmakthålla segern över områdena de därmed lyckats erövra.

PK svada
PK svada
7 years ago
Reply to  GustaWasa

Ja du kan godt si det, det står jo i koranen hvordan de skal erobre verden.

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago
Reply to  PK svada

Ser man dem som krigare och erövrare så blir det lättare att förstå, och inte fästa sig vid “tiden” som vi säger gällande islam att de lever tusen år efter vår egen tidräkning. Det struntar islam fullständigt i att de gör! Tid och tidräkning är en vetenskap som påstår en “tes” om tiden i vår tideräkning. En vetenskap enbart.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  GustaWasa

Vi ser nu en upprepning på Molotov-Ribbentroppakten 1939-1941. Hur många år ska den här pakten existera? Den kommer att sluta som den förra.
Jag vill också påminna alla kommunister om muslimernas egna ord: Vänstern sitter just nu och knyter det rep som vi sedan ska hänga dem i. Vad hände t ex i Iran 1979? Det kommer att hända igen, men vänsterfolket kommer inte att förstå det förrän de har snaran om halsen.

PK svada
PK svada
7 years ago

Jeg ser det samme mønsteret utspille seg i Sverige som etter Breivik angrep barn på Utøya, da var det massesuggesjon med peace and love, og AP surfet på en sympatibølge fordi de var “ofre”
Politikere og media bruker terrorangrepene kynisk for å fremme sin egen agenda og tekkes velgere.

Jason70
Jason70
7 years ago
Reply to  PK svada

Ingen har gjort så mycket för muslimsk migration till Norden som Breivik.

KnudMadsen
KnudMadsen
7 years ago

JEG har kun afgrundsdyb foragt for dumme mennesker, der stiller op til “kærlighedsmanifestation” overfor skide muhamedanere. FØJ FOR HELVEDE. Jeg stiller heller ikke op til kærlighedsmanifestation for Hitler, Lenin, Stalin, Pol Pot, Che Guavarra, den lille fede dreng i Nord Korea og tilsvarende møgdyr, der nok ikke er lige så livsfarlige som muhamedanere.
Jeg afskyr og hader alt, hvad der har med muhamedanisme at gøre, og kald mig bare gerne racist, fordi jeg afskyr en ideologi. Jeg taler ikke om hudfarve, men alene om ideologi.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  KnudMadsen

Var där inga danskar som stod beredda med rosor och kransar när tyskarna marscherade in 1940-04-09? Då skulle ju tyskarna kommit av sig och kramat om danskarna istället?
Detta låter som en grov ironi, men titta på filmen Diktatorn när Osterlich invaderades. Så snällt gick det nog inte till i verkligheten 1938-03-12.

130
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x