13
apr
Seneste opdatering: 16/4-17 kl. 1848
108 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen

I det skamlösa hyckleriet från alla som nu säger sig alltid ha tyckt att illegala migranter ska utvisas från Sverige ska vi minnas de högljudda asylaktivisterna och deras kompisar i media och i Sveriges riksdag som stoppade Reva-projektet. Vi ska minnas vänsterns kulturetablissemang som tycker att alla jordens människor har rätt att bo i Sverige. Vi ska till exempel minnas Jonas Hassen Khemiri.

Låt oss ägna honom några minuters kontemplation i efterdyningarna av fredagens islamistiska terrordåd i Stockholm och det hämningslösa kappvänderi som utspelar sig efteråt. Det är hycklarnas julafton med obesvärade lögner från dem som borde ägna sig åt självrannsakan.

Uppiskade proteststormar mot Revaprojektet

Får ordet Reva en liten klocka att ringa? Reva betyder ”Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete”, ett beslut av alliansregeringen att kontrollera och utvisa utlänningar som befann sig illegalt i Sverige. Projektet – som eventuellt skulle ha lett till att illegala invandrare som den uzbekiske jihadisten Rakhmat Akilov hade upptäckts och utvisats – gick i graven på grund av hätska proteststormar som vårvintern 2013 piskades upp i media av extrema vänsteraktivister och tokliberaler med en drömd värld utan nationsgränser på agendan.

Innebörden i protestaktionerna var att polisens sökande efter misstänkt illegala var ”rasprofilering”, underförstått förföljelse av människor på grund av deras hud- och hårfärg. Miljöpartiet och kommunisterna hävdade att det var ren och skär rasism att försöka leta upp och utvisa dem som inte har rätt att vistas i landet. För att undvika rasism borde Blonda Bettan och gråhårige Berra utsättas för lika omfattande kontroller av huruvida de befinner sig illegalt i Sverige.

”Rasprofilering som måste upphöra genast”

Politikerna sällade sig till aktivisterna. Maria Ferm (mp), då rätts- och migrationspolitisk talesperson, sa:

”Vi är djupt kritiska till att regeringen väljer att prioritera fler avvisningar och har gett det i uppdrag till polisen.”

Den notoriskt verklighetsresistenta Christina Höj Larsen, migrationspolitisk talesperson för kommunisterna, sa:

”Man kan ju bara undra vad det är för grundade misstankar som gör att man genomför kontroller i tunnelbanan. Det är en rasprofilering som inte är vare sig rimlig eller laglig, det är rasism. Vi anser att detta är fel, olagligt och måste upphöra genast.”

Media höll fram megafoner för aktivisterna

Politiker från i stort sett alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna rasade mot beslut som de själva hade fattat. Men allra högst vrålade media. De gjorde gemensam sak med skrikande vänsteraktivister och höll fram megafonerna för aktivistgrupperingar som ”Allt åt alla” och ”Ingen människa är illegal”, som vill att alla människor som har lust att bo i Sverige och konsumera svensk välfärd på de svenska skattebetalarnas bekostnad ska få göra det.

Verklighetsuppfattningen skenade, och illusioner och hallucinationer tog över.

Offer för svenskarnas fruktansvärda rasism

Dagens Nyheter gjorde allt som stod i tidningens makt för att sänka Revaprojektet med ett iscensatt, rasande mediedrev.

”Något av det minst angelägna (som Polisen ska ägna sig åt) borde vara att leta upp och jaga bort människor ur landet” skrev DN i en ledare med rubriken “Avblås jakten på gömda” den 23 februari 2013.  Tidningen framhöll hur ”utsatta” de är som bryter mot utlänningslagen och stannar kvar i Sverige efter asylprövning och avslag på asylansökan.

Den 13 mars 2013 släpper DN:s kultursida fram författaren Jonas Hassen Khemiri i en ideologiskt måttbeställd, jämmerlig drapa som handlar om hur synd det är om Jonas Hassen Khemiri. Trots att han är en uppburen författare, hyllad av hela kulturetablissemanget och oavbrutet gullad med sedan han nedkom med romanen “Ett öga rött” 2003 slår han alla rekord i offentlig självömkan i sina anspråk på rollen som offer för svenskarnas fruktansvärda rasism.

Medias älskling, kramad av hela kultureliten

Han är född i Sverige av en svensk mor och en tunisisk far, men ”I hela sitt liv har han erfarit rasismen in på bara huden”. På DN:s bild poserar han med tragisk offeruppsyn. Texten är formulerad som ett öppet brev till dåvarande justitieminister Beatrice Ask (m).

”Jag skriver till dig med en enkel önskan, Beatrice Ask. Jag vill att vi byter skinn och erfarenheter. Kom igen. Vi bara gör det.”

Trots att han är succéförfattare och medias älskling, kramad av hela kultureliten, drar han sig inte för att skriva:

”Hur kommer det sig att det alltid finns pengar när resurssvaga ska förföljas, men aldrig pengar när resurssvaga ska försvaras?”

Peter Wolodarskis tokliberala agenda

Jonas Hassen Khemiris brev till Beatrice Ask är DN:s mest delade artikel genom tiderna, fram till 2014. Sommaren 2014 hade artikeln delats 155.832 gånger på Facebook. Den var kulmen på det välregisserade drevet mot Reva-projektet.

Publiceringen av artikeln var en av de allra första som gjordes sedan Peter Wolodarski tillträtt som chefredaktör för Dagens Nyheter några dagar tidigare och genast deklarerat sina avsikter att bedriva agendajournalistik, det vill säga åsiktsjournalistik på nyhetsplats. Med Wolodarskis extremliberala, för att inte säga tokliberala hållning, skulle det 150-åriga flaggskeppet Dagens Nyheter efter hans tillträde påbörja sitt fall mot tidigare okända bottennivåer.

Rösträtt för illegala invandrare

En vecka efter tillträdet, den 17 mars 2013, publicerar Wolodarski en osignerad ledare med rubriken ”Vem får rösta i skuggsamhället?” På fullt allvar pläderar tidningen för rösträtt för illegala invandrare. Utlänningar som inte ens har laglig rätt att vistas i Sverige måste ha rätt till politiskt inflytande, ansåg DN.

Eftersom de som trotsar lagen och håller sig undan alla slags myndigheter också påverkas av sådant som konsumtionsskatter, tillgång till vård och utbildning och annan offentlig service, anslag till brottsbekämpning, bostadsbyggande och annat måste de ha rätt att vara med och bestämma, löd det luddiga resonemanget. Detta trots att de som uppehåller sig i Sverige illegalt inte bidrar med ett öre till någonting av detta, utan det betalas av skattebetalarna.

Kultureliten krävde totalstopp för Reva

I ett upprop i Aftonbladet med rubriken ”Polisstat i Sverige? Nej tack” krävde 162 författare, akademiker, journalister och kulturarbetare – med en iögonenfallande överrepresentation av poeter – totalt stopp för polisens arbete med att utvisa illegala invandrare.

Undertecknarna var idel vänsterprofiler, bland annat Antje Jackelén, då biskop nu ärkebiskop, författarna Susanna Alakoski, Johannes Anyuru, Bengt Berg, Inger Edelfeldt, Agneta Pleijel, Torbjörn Elensky, Mattias Hagberg (under hösten 2016 anlitad av DN Kultur för att attackera liberala ledarskribenter på andra tidningar), aktivistläkaren Henry Ascher, konstnären Channa Bankier, journalisten Jonna Sima, yrkesdemonstranten och saxofonspelaren Dror Feiler, chefredaktör Helle Klein, litteraturkritikern Annina Rabe, artisterna Ola Magnell och Stefan Sundström och Ulrika Westerlund, förbundsordförande RFSL.

Godhetsaktivister utan eget ansvar

Listan skulle kunna göras mycket längre. Att vara journalist eller sysselsatt inom kultursektorn i Sverige är i stort sett liktydigt med att ha vänsteråsikter. Tyvärr är det i stort sett samma människor som har tillträde till medieplattformarna och ser till att effektivt stänga ute alla som inte tycker som de. De håller sig framme i debatten, profilerar sig, vårdar sin image, putsar på godhetsglorian och skriker i kör som de professionella exhibitionister och narcissister de är.

Kännetecknande för den här kategorin är att de inte tar något ansvar för sina aktiviteter. Som ansvarsfria fjärilar flyger de från blomma till blomma, från den ena debatten till den andra, och suger ut den nektar som får dem att känna sig mätta och nöjda. Konsekvenserna av sina debattartiklar och upprop bekymrar de sig inte för. Dem får andra ta hand om. År 2013 var det betydligt viktigare för godhetsaktivisterna att framstå i media som solidariska med lagbrytare än att besinna rätten till trygghet och säkerhet för sitt eget folk. Fredagens jihad på Drottninggatan har knappast ändrat på det. Döda barn med sönderslitna kroppar, som elvaåriga Ebba, är uppenbarligen ett pris de gärna betalar för att behålla sin bild av sig själva som moraliskt högtstående människor intakt.

Skrupelfria människor tjänar pengar på illegala

Det var i detta opinionsklimat som Polisen hade att bedriva sitt arbete 2013, med svagt eller obefintligt stöd från politiker och en polisledning där katastrofen Dan Eliasson ett och ett halvt år senare skulle utses till rikspolischef. Enligt Polisens egna beräkningar befinner sig cirka 12 500 personer som fått avvisningsbeslut illegalt i Sverige. De gömmer sig i lägenheter som människor tjänar pengar på att hyra ut till dem, de arbetar svart för mindre nogräknade arbetsgivare, och de belönas med full tillgång till skattefinansierad sjuk- och tandvård samt skola för sina barn. För vissa av dem är kriminalitet hela eller en del av försörjningen.

Det blomstrar en flora av illegala aktiviteter omkring dem som uppehåller sig illegalt i landet, och tillräckligt många skrupelfria människor tjänar tillräckligt med pengar på dem för att sakna motivation att sätta stopp.

Vänsterstyrda media bär en mycket stor del av ansvaret

Vänsterstyrda media, i synnerhet DN, Aftonbladet och de ideologiska aktivisterna med sina ständiga snyftreportage i public service måste inse att de bär en mycket stor del av ansvaret för att Reva-aktionen fick avbrytas och tiotusentals illegala invandrare finns kvar i landet. Sådana som den 39-årige uzbekiske jihadisten Rakhmat Akilov, som nu sitter häktad och har erkänt att han begick lastbilsmassakern på Drottninggatan i Stockholm på fredagen.

Eller den 36-årige illegale eritreanske invandraren Abraham Ukbagabir, som den 10 augusti 2015 mördade 55-åriga Carola Herlin och hennes 28-årige son Emil Herlin på Ikéa i Västerås. Det var hans hämnd för att han inte fick stanna i Sverige. Han hade redan uppehållstillstånd i Italien och skulle utvisas.

Asylaktivisterna gjorde terrordådet möjligt

Det var sådana som Rakhmat Akilov och andra presumtiva islamistiska terrorister som Reva-aktivisterna värnade om och till varje pris ville ha kvar i Sverige. Det vill de naturligtvis inte inse, eftersom de vill se alla utlänningar som renhjärtade och goda människor och islam som fredens och kärlekens religion. Men så ser verkligheten ut. Illa genomtänkta åsikter får onda konsekvenser.

Det var agendajournalisterna och de andra asylaktivisterna som med sin naivitet och brist på verklighetskontakt gjorde terrorattentatet i Stockholm möjligt. Deras högljudda kampanjer och politikernas feghet och brist på kunskaper och mod fick dem att strunta i det viktigaste, det mest basala som politiker måste kunna garantera sin egen befolkning: trygghet och säkerhet på gator och torg.

”Svenska politiker har lurat alla”

”Svenska politiker har lurat alla. Man har lurat asylsökare att tro att det inte är så noga; ett avslag betyder ingenting, du får stanna här ändå, med fulla rättigheter. Och man har lurat sin egen befolkning. Inte minst statsminister Stefan Löfven har upprepat till tjatighetens gräns att det ska vara ordning och reda i asylpolitiken” skriver pseudonymen Felix på den norska nätsajten document.no.

Han tillägger: ”Ordning och reda. Vad betydde det i fallet Rakhmat Akilov?”

”Svenska politiker var mer upptagna av att rädda världen. Att bygga en bild av sig själv som humanitär stormakt. Det var mer drag i det. Nu vill de helst prata om blommor och kärlek.”

Cynisk exploatering när vi är som mest sårbara

Den så kallade ”kärleksmanifestationen” på Sergels torg i Stockholm är ett uttryck för människors naturliga behov av att sluta sig samman och få gemenskap och tröst i ett nationellt trauma. Det är inget märkligt, det är så vi människor beter oss när vi behöver hämta styrka hos varandra.

Men manifestationen är också en skrämmande uppvisning i politikers och medias cyniska exploatering av människor när vi är som mest utlämnade och sårbara. I chock, rädsla och sorg blir vi manipulerade att älska och omfamna våldsideologin islam och våra egna banemän som vill döda oss för att vi är ”otrogna”. Vi får inte ens vara rädda. Just när vi är som skörast blir vi offer för propaganda från dem som bär ansvaret för att ett nytt islamistiskt terrordåd kunde inträffa i Stockholm – och som till vilket pris som helst vill leda bort uppmärksamheten från sitt eget ansvar.

Reporter på Nya Tider: ”Jag befann mig mitt i en sekt”

Stefan Pettersson, kriminalreporter på Nya Tider, gick på tisdagen längs Drottninggatan i Stockholm, där lastbilen med Rakhmat Akilov vid ratten rusade fram som en dödsmaskin några dagar tidigare. I en ännu opublicerad text beskriver han ett hjärntvättat folk som inte ens vet vad de får känna:

”Det är värre än jag trodde. För första gången sedan terrordådet (”lastbilsattacken”) i fredags, besökte jag i dag, tisdag, Drottninggatan. Jag gick runt bland folk och fotade. Bland det mest obehagliga jag varit med om. Jag har aldrig befunnit mig i en sekt tidigare. Men nu var jag mitt i en sekt. Det var så här det kändes att besöka Jim Jones’  på 1970-talet.

Det var så här han gjorde för att få 800 människor att begå kollektivt självmord. Jag bara väntade på att någon skulle smussla till mig en lapp: ”Hjälp, ta oss härifrån”.

Svenskar är ett märkligt folk. Tysta, passiva och svaga. Ensamma och olyckliga. Svältfödda på närhet. Och fullständigt hjärntvättade. Det var som att gå omkring bland zombier. Ett perfekt land för islam att erövra. Inget motstånd. Ingen aggression. Ingen sammanhållning.”

”Polisen fick ta ohyggligt mycket skit”

Vi befinner oss i ett allvarligt läge. Ett onödigt allvarligt läge. Ett läge som inte hade behövt uppstå om vi låtit bli att hetsa mot polisen och i stället låtit dem göra det arbete som lagstiftarna ålagt dem, i tid. Det skriver Andreas Henriksson, debattredaktör på Realtid.se.

”Varför utvisas inte de som bevisligen inte har tillstånd att vistas i Sverige, efter beslut i domstol? Låt oss för en stund tala klarspråk: bland annat för att polisen (den som nu alla kramar om och överöser med blommor) fick ta ohyggligt mycket skit av ett antal opinionsjournalister och andra opinionsbildare när de ville sköta sitt jobb.”

Blommor, kärlek och illusioner är vackert men helar inte de skador som islam tillfogar vårt land. De läker inte de sår som revs upp när en illegalt invandrad uzbekisk jihadist mördade fyra personer och skadade femton. Och eftersom vi befinner oss i Sverige, ett land som ständigt hänger sig åt förvillelser och självskadebeteende, kommer läkeprocessen att ta mycket lång tid.

Tidligere kronikker af samme forfatter

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69
Bankgiro 111-9072
IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290
Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!

Stefan Petterssons bilder från Drottninggatan 11 april.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
108 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Avmaskad
Avmaskad
5 years ago

Många kloka synpunkter som vanligt.
Jag skall kommentera en rubrik “Svenska politiker har lurat oss alla”.

Så är det. Hur länge hörde vi inte politiker tala om att Sverige behövde stor invandring för att ersätta pensionsavgångar och tillgodose förtegens arbetskraftsbehov.

Nu har vi tiotusentals arbetslösa och får väl fortsatt flyga in folk från andra världsdelar för att plocka bär.

Media änglar sig åt att kritisera president Trump men skriver inte ord om svenska politikers lögner om migrationspolitiken.

Jan Sjunnesson
5 years ago

Se video med kommentarer

https://youtu.be/-3TQ_sq1VD0

jens
5 years ago

Underbar text. Så rätt.

mr Kjell
mr Kjell
5 years ago

Mina vänner .. känner inte någon av er men vet vi delar samma tanke .
Vårt land behöver kärlek och ansvar . Inga skäggbarn Inga gnälliga människor som
dikterar vad som är rätt
Nej kärlek och viljan att hålla ihop det behöver vi nu….

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Som en parentetisk annotation angående ovan publicerade bilder och de för överspända manifestationer så benägna svenskarna, kan man trots allt bara konstatera att inga blomsterhöljda sympatiaktioner i världen kan ändra det faktum att vår regering via sitt oproportionerliga och okontrollerade migrantflöde å det svåraste brustit i ansvar och därmed förbrutit sig mot folket. Att titulera den ytterst ansvarige för detta kaotiska scenario, statsminister Löfvén, för något i detta sammanhang så definitivt malplacerade och absurda uttrycket “landsfader”, vittnar endast om förnuftets och omdömesförmågans totala kapitulation inför det galopperande värdegrundsvansinne och terrorbefrämjande klimat som härstädes råder. Att det är en stats mest… Read more »

Franskdragon
Franskdragon
5 years ago

Kan bara hålla med. Svenska folket är hjärntvättade. Jag hoppas att SD vinner stort i valet 2018 – det finns ingen annan utväg ur hjärntvätten.

rosinen
rosinen
5 years ago

Allianceregeringen? Alliance for hva, eller i mot hva?
Allahianceregering passer bedre…

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  rosinen

Helt rätt..

Eller som den tidigare Östtyska DDR partimedlemen Angela Merkel så väl uttryckte det “islam är våra vänner”. Det är klart att islam är kommunisternas vänner. Detta, förvånar inte någon demokrat alls!

SaraiBotkyrka
SaraiBotkyrka
5 years ago

Minns att Mohammed Omar en gång sa att Jonas Hassen Khemiri hade berättat att han bara var intresserad av en sak – att “blåsa svennar”.

Alexandra Pascalidou tjatar ständigt om Trollhättan, men nämner aldrig IKEA. (Aron Flam har förresten just avslöjat att han var Pascalidous spökskrivare, så förhoppningsvis är karriären nu över en gång för alla.)

Tror idag (skärtorsdag) var första gången de inte längre sa “det förmodade terrorattentatet” på P1 (de försökte förneka det så länge det gick).

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Jag tror till fullo på Syriens civiliserade och läkarutbildade president Bashar Al-Assad. Jag tror inte ett skvatt på USA:s oberäknelige och löftesbrytande president Donald Trump som har visat sig vara globalisternas dräng, liksom Hillary Clinton är globalisternas piga. Republikanen Trump och demokraten Clinton kan sägas vara var sin vinge på den onda drake som utgörs av västs skuggregering. Nedan följer en fråga från en journalist som Mahatma Gandhi besvarade briljant:
Journalist: “What do you think of Western civilization?”
Gandhi: “I think it would be a good idea.”

“Al-Assad: Kemvapenattacken påhitt för att rättfärdiga amerikansk attack”:
http://avpixlat.info/2017/04/13/al-assad-kemvapenattacken-pahitt-for-att-rattfardiga-amerikansk-missilattack/

pn
pn
5 years ago

Det är nog viktigt att av och till lyfta fram namn på de medlöpare bland politiker, mediafolk och kändisar som aktivt bidrar till det stora sönderfallet av det svenska samhället , som just nu sker ! Internet glömmer aldrig !

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
5 years ago

Hela jävla landet har förvandlats till en enda stor psykiatrisk akutmottagning.

PK svada
PK svada
5 years ago

Jeg tror du har rett, å vise kjærlighet i en situasjon der sorg og sinne er det normale er ikke bra.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  PK svada

Eventuell hevn har staten (voldsmakten) lenge hatt monopol på å utføre, i form av straff etter loven. Skandinaver er således avlært det å hevne seg. Som litt av det som gjorde våre samfunn tryggere og mer harmoniske enn andre.

Hvorvidt vi har lov og voldsmakt i stand til å håndtere masseinnvandring fra MENA kan sikkert diskuteres..

TheInsaneWest
TheInsaneWest
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Skandinavere er “lobotomerte” pk-sauer og fortjener alt de kan få.

Snövit
Snövit
5 years ago

Mossad gjorde terrordådet möjligt.

TheInsaneWest
TheInsaneWest
5 years ago
Reply to  Snövit

Kan du utdype dette?

Snövit
Snövit
5 years ago
Reply to  TheInsaneWest

Den danska medborgarutredaren Ole Dammegård visar på Mossades intesiva psyop-aktioner i Europa under senare år: lightonconspiracies.com

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Enligt nedanstående länk, där det sägs att “terrorlastbilen” den 4/7 2017 på Drottninggatan i Stockholm skulle vara “en false flag”, hävdas det att Stefan Löfven är frimurare.

“Stockholm, Sweden Queen St. “terror truck” incident April 7, 2017 +March 22, 2017 London false flag
Zachary K Hubbard”:
https://m.youtube.com/watch?v=5gv-_ZZOWb8

trött
trött
5 years ago

Tack åter igen för en mycket läsvärd krönika.Man blir så fruktansvärt orolig över hur många naiva och okunniga människor det finns i detta landet.Att det enligt någon undersökning skulle vara 62 procent som tyckte att Löfven hade gjort ett “BRA JOBB” efter terrorattacken!!!!?
Sedan har Åsa Lindeborg på Aftonbladet mage att hävda att Sverige skulle “stå stilla” utan papperslösa.Hur föraktfull får man bli mot skattebetalare,som sliter hårt för att alla dessa illegala invandrare ska få bidrag och leva på skattebetalarnas bekostnad.
Man blir så upprörd över dessa vansinnespolitiker som styr i detta landet genom hyckleri!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  trött

Blir samme kognitive nivå som å tro at folk før TV satt og stirret rakt i veggen..
Det kan kun bli for mange mennesker!

Nacka
Nacka
5 years ago

Återigen, mitt i prick Julia.
Du behövs i Riksdagen, ställ upp i valet 2018 och jag och många med mig kommer att kryssa in dig.

Julia Caesar
Julia Caesar
5 years ago
Reply to  Nacka

Tack, men jag tror att jag gör större nytta som fri skribent än som politiker.

Jakanda
Jakanda
5 years ago

Julia har helt rätt i allt hon skriver! Det är fakta! Folket och media, politiker, vk har demoniserats

Carl14
Carl14
5 years ago

DET SOM ÄR NORMALT DAGLIGT POLISARBETE (REVA) I RESTEN AV VÄRLDEN ÄR I SVERIGE RASISM, FASCISM OCH KRÄNKANDE.

PBrad
PBrad
5 years ago

Svenskar är ett märkligt folk. Tysta, passiva och svaga. Ensamma och olyckliga. Svältfödda på närhet. Och fullständigt hjärntvättade. Det var som att gå omkring bland zombier. Ett perfekt land för islam att erövra. Inget motstånd. Ingen aggression. Ingen sammanhållning.”

https://youtu.be/2_XQ5ITv7p0

birgerr
birgerr
4 years ago
Reply to  PBrad

stämmer väldigt bra

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Kevin Shipp, före detta CIA-officer och antiterroristspecialist: “När folket fruktar sin regering är det tyranni. När regeringen fruktar folket är det frihet.”

“CIA Whistleblower Speaks Out About Climate Engineering, Vaccination Dangers, and 911”:
https://m.youtube.com/watch?v=Nl5NW9KcMt0

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Den globalistiska makteliten, som består av psykopater och sociopater, skapar krig och massinvandring som ska leda till nya krig. Systemet är ondskefullt och genomruttet. Det handlar inte om goda och öppna hjärtan. Det handlar om onda stenhjärtan.

“The 3 Coming False Flag Attacks
Worlds Best Videos
Publicerades den 13 mars 2016”:
https://m.youtube.com/watch?v=RsanqTv59IU

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Makten har oftast gått i arv i dom här familjerna. Så man kan lugnt säga att det är inte den smartaste som kommer fram utan den farligaste.

Kråksången
Kråksången
5 years ago

Reinfeldt- och Löfven-regeringarna har mycket blod på sina händer. Etniskt svenskt blod.

Cavatus
5 years ago
Reply to  Kråksången

Absolut, något de försöker snacka bort nu, bl a genom att spela överraskade.

niblic
niblic
5 years ago
Reply to  Kråksången

Nja? fredrik har väl lite konstig sammansättning på sitt blod och vad gäller svetsaren så har vi
att ta hänsyn till vad svenska tvångsvaccineringar kan ställa till; som bekant.
Har också en känsla av att de är medvetna om sina faktiska handikapp och därför varit noga
med att välja personer som håller en standard de två är bekväma att umgås med.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
5 years ago

Utmärkt beskrivet Julia! Det svenska etablissemanget förmår inte ens leva upp till det amerikanska uttrycket “beancounters” som ungefär kännetecknar de cyniker i företag som räknar med ett visst svinn för en viss produkt genom stämningar och ersättningsbelopp man riskerar dömas till alternativt komma överens om utanför domstolen med de konsumenter som drabbats av de förutsägbara riskerna. Som du skriver Julia, har våra lagstiftare och den tredje statsmakten ingått en djävulens pakt där de högst förutsägbara och dödliga konsekvenserna av deras “godhet” inte ens finns med i deras mörklagda kalkyler. Inte ens för sig själva kommer de någonsin att erkänna vilka… Read more »

trackback

[…] Julia Caesar: Hycklarnas julafton […]

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Deras högljudda kampanjer och politikernas feghet och brist på kunskaper och mod fick dem att strunta i det viktigaste, det mest basala som politiker måste kunna garantera sin egen befolkning: trygghet och säkerhet på gator och torg.

Ikke at tankegangen, at myndighederne bør stå for befolkningens sikkerhed ikke også er udbredt i Danmark.

Men kunne, eller burde, det ikke i første omgang være befolkningen, der selv sørgede for det?
At have tiltro til politikere har ikke, generelt set, ført til noget positivt.

Undtagelser kan forsøges fremhævet for at mildne generaliseringen, de er udeladt her.

Vethut
Vethut
5 years ago

Utmärkt skrivet av, Julia Caesar. En läsning som verkligen berör, som med klarhet belyser sanningens verklighet. Rekommenderas starkt att den läses av 7-klöverns politiker. Gärna flera gånger. Vänsteranhängarna behöver sannolikt läsa artikeln ännu fler gånger för att förstå. Även om det inte finns någon garanti att de kommer förstå bättre. Negativ påverkan (hjärntvättning) hos vissa kan vara väldig svår att gnugga bort.

malte
malte
5 years ago

Man väntade sig nästan att den muslimske hatpredikanten som skrek från scenen under kärleksmanifestationen på Sergels torg skulle börja vråla Allahu Akbar.

Kasper K
Kasper K
5 years ago

Det är inte med nallar och hjärtatecken folket ska hedra offren för den islamistiska massakern.
Det är genom att rösta bort deras mördare i 7-partiet 2018.

linovati
linovati
5 years ago

Godhet bör defineras som att ens intentioner och handlingar genererar goda konsekvenser enl. K-O Arnstberg. Inget tvivel om ett dessa gallskrikande REVA-motståndare har blod på sin händer.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  linovati

Innen politikk så bør man holde seg unna uttrykket da politikere må prioritere.
Det er våre skattepenger politikerne skal omfordele.
Det er for min egen velferd at jeg betaler skatt, ikke for hele verdens velferd.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  PK svada

Vi betaler skatt for hverandres velferd i et fåtall land i verden. Hverandre i betydning “de som tilhører våre samfunn”. Dette er nokså umulig å få til, og krever høy grad av sivilisasjon. Det vanlige er at man må kjenne (personlig) de man er villige til å hjelpe på slikt permanent vis. At land med titalls millioners befolkning holder oppe slike system er fantastisk. Og selvfølgelig sårbart. Når så politikere begynner å innlemme masser av fullstendig fremmede i velferden betingelsesløst, burde derfor befolkninger umiddelbart marsjere i protest. Fordi masseinnvandring ødelegger velferd. Både pengene og drivkraften (viljen til å betale skatt)… Read more »

Den elake mopsen Morrgan
Den elake mopsen Morrgan
5 years ago

I ärlighetens namn måste jag erkänna att Stefan Löfven verkade mer skärpt än vanligt. Jag hörde honom yttra flera meningar i följd utan att trassla in sig i meningsbyggnaden. Ett par syftningsfel blev det och han blandade ihop singularis och pluralis, men i stort sett talade han begripligt — även om det bara rörde sig om floskler.

nitohu
nitohu
5 years ago

Det handlade aldrig heller om någon rasprofilering i Reva projektet. Man kontrollerade i Reva projektet enbart personer som saknade färdbevis eller på annat sätt betedde sig kriminellt i tunnelbanan. Om dom personerna inte kunde identifiera sig så var man ju givetvis tvungen att gå vidare med ärendet. Det är bara en vandringssägen att Reva projektet skulle ha handlat om rasprofilering. JO fick nämligen ta emot ett tiotal anmälningar om just detta. Det var dock ingen av de som anmälde verksamheten till JO som själva hade utsatts för diskriminering. Samtliga anmälare hänvisade här bara till hörsägen i media. JO avvisade därför… Read more »

sub rosa
sub rosa
5 years ago

En bild säger mer än tusen ord. Ja, Julia, dina texter är välskrivna, rättframma och slagkraftigt informativa angående vansinnestillståndet i landet Sverige. I ett land där det råder vansinnestillstånd, där är vansinnesdåd möjliga. Det värsta vansinnesdådet mot Sverige är inte attacken på Drottninggatan i Stockholm, utan den massinvandring från 3:e världen som pågår sedan 30-40 år tillbaka. I det här fallet var hönan inte möjlig utan att ägget kläckts. Det värsta vansinnesdådet mot Sverige har begåtts av politiker och media. Bilderna ovan, och en hel svenskars beteende, framför allt de som deltagit i kärleksbombningarna, säger dock allt. Ansiktsuttrycken…alla hjärndöda floskler…… Read more »

Carl W
Carl W
5 years ago

Tack för att ni finns. Underbar text!

mr Kjell
mr Kjell
5 years ago

Bra skrivet och tänkt Julia ,men hur får man ett hjärntvättat folk att vakna ?
Ingen verkar vilja göra något åt bekymret ,mer än att tandlöst gnälla lite i kommentarerna .
Problemet i mina ögon är ju lättlöst tror att minst 40% i landet knyter näven i fickan .
Borde vara rätt lätt att samla 10000 som protesterar utanför riksdagen det räcker för att synas i press utanför landet sedan borde snöbollen börja rulla ?

Cavatus
5 years ago
Reply to  mr Kjell

Gå med i folkets demonstration? Det är ju just sådant här maktmissbruk som de opponerar sig emot – och i gammelmedia blir kallade rasister/nazister/fascister, förstår, Vad annat vore att vänta? Maktfolket är rädda om sin makt och ruvar den som en höna ruvar sitt guldägg.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Cavatus

..må dom bare gjøra, men nå er SD Sveriges største parti, så frågan er hur lenge Løfven får ruva på sine guldegg..inte lenge tror jag…etter valet i 2018 er det SD som kommer å sitta i regjering..saman med M og møjligens KD.. om dom kommer over sperra.

mr Kjell
mr Kjell
5 years ago
Reply to  Cavatus

jamen gärna .Men vill nog mer . Att svensken samlar ihop minst 10000 utanför riksdagen som förklarar sitt missnöje .
Som en förlängning så direktdemokrati tänker mig att vi alla styr landet hur vet ej , men pajasarna har gjort sitt . Folket gör det bättre .

alkis
alkis
5 years ago

Artikeln tycks inte påverka döva och blinda medelsvenssons, de lever i en virtuell värld.

Talibananas
Talibananas
5 years ago

Nu är det viktigare än någonsin att vi känner med muslimerna och deras oro för blekansiktenas reaktioner… Muslimerna kan bli kärleksbombade och kramade så att de får ont i armarna och smittade av bakterier. Skämt åsido. Det som sker är ett episkt sorgekapitel. Vi betraktar västerlandets, åtminstone Sveriges, undergång. Några hundratusen muslimer ytterligare väntas immigrerar de närmaste åren. Sedan millennieskiftet har antalet invandrare ökat med ca 1.2 miljoner pers, medan etniska svenskar (riktiga svenskar) minskat. Samtidigt som signalen genom den demografiska omvandlingen blir starkare att hävda Sverige och svenskheten, blir det mindre kvar av Sverige värt att rädda. Kanske ska… Read more »

Cavatus
5 years ago
Reply to  Talibananas

https://morklaggning.wordpress.com/2017/04/12/varfor-diskuterar-vi-inte-den-stora-demografiska-forandringen/
Gunnar Sandelin om befolkningsutbytet som vi aldrig talar om eller upplyses om i media.

Sven Stjernquist
Sven Stjernquist
5 years ago

Snart kommer dessa högar av vissna blommor och utbrända ljus att städas bort. Revan i Åhlens varuhus att vara lagad. Inga flera döda att skriva om efter uzbekterroristens illdåd. Allt kan återgå till det normala där det fullständigt onormala råder. Sverige återgår till det orwellska paradiset där ofrihet är frihet. Där bojorna inte är av järn utan tankar

Svenska rötter
Svenska rötter
5 years ago

Så pinsamt för DN , kommer dom att tillåta att Julia skriver om det här i deras propaganda blad ?

PBrad
PBrad
5 years ago

you-have-been-visited-by-the-islamic-truck-of-tolerance-peace-and-prosperity-will-come-to-you-if-you-reply-islam-is-the-religion-of-peace

http://starecat.com/content/wp-content/uploads/you-have-been-visited-by-the-islamic-truck-of-tolerance-peace-and-prosperity-will-come-to-you-if-you-reply-islam-is-the-religion-of-peace.jpg

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Islam passar inte in i ett demokratiskt sekulärt samhälle.
Islam är en bromskloss i ett modernt progressivt samhälle.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/04/09/varfor-inser-vi-inte-hotet-fran-islam/

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Blir förbannad råkade titta in på Aftonbladet. Ebba sörjs av sin skola min första tanke var att är det stoltheten över terrorattacken. Kändes inte ärligt att man sörjer henne enligt Aftonbladet med sina kärleksbombningar av invandrarna.
Forfarande ser jag framför mig rektorn eller vad han var i huvtröja som predikade på Sergelstorg i söndags så vidrigt och svenskarna applåderade honom eller var dom rädda för den araben. Så vidrig som en Hitler stod han och talade om framtiden.

Oxis
Oxis
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Lyssnade på inslaget på radio(nyheterna?) och fick liksom du associationer till Hitler “Wollt ihr den totalen Krieg” (även om det var Goebbels som uttalade orden). Nu var det en invaderare, irakier, iranier(?) som utropade “Vill ni har total kärlek?(=andemeningen i det han sa) och samma brusande ja-svar från folkhopen runt omkring. Är det zombier, totalt hjärntvättade individer, som på samma sätt berusade tar emot budskapet från makten. Självständigt? Knappast. Är det egentligen “gemenskapen”, den känslomässiga berusningen som är det viktigaste och då räcker inget förnuft i världen till.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Oxis

Precis så kände jag också. Det var läskigt sen sista meningen är inte helt säker. Lika barn leka bäst säger man. Men olika barn har var det roligaste lekarna var något sådant. Det kändes vidrigt i situationen.

Maja Dacke
Maja Dacke
5 years ago
Reply to  Oxis

Alla får – även om de är 10.000 – vill ha en fåraherde att följa när vargen ylar …

Vi andra tittar kritiskt på och söker sanningen … kanske också följer tankegångar från Ola Dammegård et Co. Kanske också PeeKay Truth m fl på youtube.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Maja Dacke

Man väljer inte fåraherde längre utan man blir tilldelad en invandrarna. Var ju dom som arrangerade kärleks manifestet. Men hur mycket kärlek låg det bakom och sen Rickard Sjöberg som nyttig idiot. Men klart den som har mycket vill tjäna mer.

birgerr
birgerr
4 years ago
Reply to  Oxis

det var bara den utsträckta armen som saknades

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Dom är inte mitt folk längre. Jag tar fullständigt avstånd från dessa zombies. Påminner mig om Invasion Of The Body Snatchers. Vara normal ena dagen. Somna och vakna upp som zombie.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Just precis – klassisk amerikansk Sci-Fi horror-film från 1956 i svart-vit – och en filmisk allegori om om konsekvenserna av den alltdominerande politisk korrekta hjärntvätten i Sverige – och i Västen generelt – gennom de senaste 30 – 40 åren – nämligen viljalösa zombier utan någon förmåga och lust als kvar att tänka självständigt, men som ändå känner sig lyckliga och tursamma oavsett hur mycket skit man bjuder dom. Kanske tid för ett svenskt remake av IOTBS? Det skulla kunna bli en fantastisk film och en mycket stark satir över och utskamning av de naiva, okunniga, glorieputsande och grovt ansvarslösa… Read more »

birgerr
birgerr
4 years ago

den filmen skulle aldrig att få visas den skulle bannlysas

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Tack Julia minnena kom tillbaka från 2013. När svenskar vita svenskar som pratade svenskar skulle kontrolleras som illegala invandrare. Det tystades väldigt fort ner när dom hade fått sin vilja igenom nästan skickligt när man ser det i efterhand. Varför har Sverige blivit en kommunistisk sekt det är frågan. Skola o media skulle jag vilja påstå. Fundera varför våra unga som läser vidare blir mer o mer vänstervridna och verklighetsfrämmande. Hustrun på nittiotalet som jobbade som barnsköterska blev erbjuden av kommunen att läsa distansutbildning till förskolelärare. Hon sa att jag vill inte göra det för jag har sett så många… Read more »

Pansy_Hunks
Pansy_Hunks
5 years ago

Ja Jonas Hassen Khemiris agerande minns jag. Justitieminister Beatrice Ask blev “berörd” och PK-pressen talade i tungor. Det ena sanningsvittnet i sekten efter den andra kom med samma budskap.
Jonas Hassen Khemiri är en goddagspilt som gått på gymnasium på Södermalm. Studerat I Paris och New York. OBS inte I Rinkeby.
Han har haft skrivarklasser där han lärde invandrare skriva sin livshistoria, kanske hjälp med korrigering så att det leder till PUT.
Undrar om han precis som Schyffert är jätterädd? Sent ska syndaren vakna!

Carl14
Carl14
5 years ago
Reply to  Pansy_Hunks

Han tillhör samma rövargäng som Schyffert och hans granne, Fredrik Reinfeldt. Samma godhetens hycklare!

Robthedroid
5 years ago

4 människor till, offrade på multikulturens altare!
De gravt mentalt sjuka, som i sin megalomani och narcissism inte ser skillnad på fablernas värld och verkligheten, måste stoppas!
Det finns inget alternativ, får de fortsätta kommer många fler att drabbas!

birgerr
birgerr
4 years ago
Reply to  Robthedroid

det kommer att fortsätta finns ingen vilja att stoppa det

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Allt detta har skett genom att kommunister, vänsterliberaler och “arv” leninister enbart har haft ett syfte med allt detta och det är att sänka demokratier och demokrater. Inget alls annat syfte! Det är anhängare till den “övervintrande kommunismen” samt gällande DN det arv som uppbärs genom Lenin. Att de därmed är införstådd med islamismens terror det har att göra med att den ligger ideologiskt “bolsjevismen” nära. Inte f.. underligt att de ser samma massmördare i profeten Muhammeds som de ideologiskt älskade kamrat Stalin. — Men inget sker på jorden utan orsak. Och att islam är här är bara temporärt för… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Jeg utelukker ikke at fremmede makter har kjøpt seg innflytelse hos både politikere, media etc for å destabilisere EU.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  PK svada

När man tillslut inser hur insyltad familjen Bush är, och att pappa Bush I står det Saudiska kungahuset mycket nära, så inser man även att de Saudiska flygplanskaparna kunde bli stationerade i USA för att sedan flyga in i byggnader. Det kunde de göra eftersom familjen Bush är mycket insyltade i islam, ekonomiskt som politiskt. Hur mycket de fått ekonomisk kommer även att framstå tillslut. Det kommer även att visa sig hur familjen Bush såg till att dikaturens Saudiaraben kunde få tillgång till demokratin i USA. Allt för att underminera! Inte underligt att nästa fas för familjen Bush blev att… Read more »

DexterSverige
DexterSverige
5 years ago
Reply to  GustaWasa

…försökte efter detta att införa totalitärt USA

Man kan ju på goda grunder säga att Bush lyckades rätt bra med det och det hela blev startskottet på ‘mellanösternkampanjen’ som ju fortfarande är pågående – och som Sverige har fått betala ett mycket högt pris för.

Ska inte fördjupa mig mycket mer men tycker gott att ryssarna kan skicka iväg ett gäng kryssningsmissiler mot Ryadh – och sen påstå att de har konkreta bevis för att sudierna låg bakom terrorn i St Petersburg. Fungerar lika bra åt båda hållen.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  DexterSverige

sent re:
Det sägs att “i den sista tiden” så skall djävulen falla från sin tron. Och människorna skall inte längre tillåta den f.. att ensamt styra världen efter eget behag och girighet.

Så man kan med fog säga att bevisen mot djävulen inte är någon förstahandsnyhet på någon av media husens forum..!

Detta kommer alternativa medier (folket) att se till. Och då kan man förstå alla “de!” media husens försök att påtala att demokrater är att liknas med fascister samt nazister.

birgerr
birgerr
4 years ago
Reply to  GustaWasa

detta pågående vansinne går inte att stoppa längre det har gått för långt, bara att vänta på det totala förfallet

Doktor Seppuku
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Ett önsketänkande!
Jag gillar tanken på att kasta ut islam från Europa.
Frågan är bara hur det ska gå till?

Cavatus
5 years ago
Reply to  Doktor Seppuku

Den tanken gillar jag också. Ett sätt är att förbjuda islam då det mer gränsar till en fascistisk ideologi, likt nazismen. De som vill stå fast vid den måste söka sig till andra länder. De som vill bo kvar måste konvertera. Moskéerna rivs eller byggs om till svinstallar.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Doktor Seppuku

Container-skeppet finns ju sen länge – vad är egentligen problemet? ?

Cavatus
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Har du en kristallkula eller önsketänker du?

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  Cavatus

sent re: Jag läser mellan raderna och inhämtar mycket från det som historiskt varit och det “tidigare” som sagts Lite svårt att förklara om man sitter så här med tangenter.. Det gäller att läsa djupt och studera historian ännu djupare, enligt mig. Men det betyder också att man inte får bli fast i tanken om “nutid”. Eftersom allt är som en “navelsträng”, för det som varit och det som nu “är” för att skall komma att “vara”. För mig så är inte islam och islamismen några problem, rent folkligt och militärt eftersom dem som kommer att offra sig i denna… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago

Danmark truer nå med å stenge grensen til Sverige om de ikke klarer å opprettholde lov og orden.

“Løfvens Europa” uten grenser risikerer nå å selv bli isolerte av sine naboland fordi at de selv ikke klarer å opprettholde sikkerheten i eget land, hvilken jævla hykler.

vinterbadaren
5 years ago
Reply to  PK svada

Bra. Stäng snabbt som fan! Danmark är ett yndigt land.

Oxis
Oxis
5 years ago
Reply to  vinterbadaren

Skulle också sända signaler till den svenska regeringen. Hoppas att Norge gör samma sak. Och Finland. Så får Sverige stå där ensamt med sin dumma godhet.

Olli Törmä
Olli Törmä
5 years ago
Reply to  Oxis

Det finns inget hopp. Finland är nästan lika galen som Sverige. Dissidenter är marginaliserade och alla de stora medierna är helt okritiska mot vänsterextremismen. Jag har ingen aning varför svenskarna tror att de finska journalister och politiker är på något sätt mer rationella.

Oxis
Oxis
5 years ago
Reply to  Olli Törmä

För mig som 40-talist har Finland alltid framstått som ett pragmatiskt land på grund av sina erfarenheter och med Ryssland/Sovjet som nära granne att förhålla sig till. Men dessa tidigare förnuftets generationer håller kanske på att dö ut?

Helena
Helena
5 years ago
Reply to  Olli Törmä

Undrar detsamma. Hela tiden. Svenskarna vet inte något om situationen i Finland.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  Olli Törmä

Det är dags för folket att ställa sig upp och bekriga den “bolsjevism” som fortsatt lever och aldrig blev dömd i militärdomstolen i Nürnberg, för deras brott mot mänskligheten.

DramernasDetektivbyrå
DramernasDetektivbyrå
5 years ago
Reply to  vinterbadaren

Och med världens äldsta flagga, som danskarna är stolta över och varför inte det? Dessutom är den vacker. Fast dom tappade Skåne! Och Gustav Vasa var nog inte populär på sin tid i Danmark om man ska tro Christian Tyrann eller vad han nu hette. Men snart är det landskamp i fotboll antar jag och då jä…

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  PK svada

Har ni inte byggt broklaffen i Öresundsbron än?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  latmask

Den kommer – gärna konstruerat som en fall-lem ( trap door) ?

latmask
latmask
5 years ago

Under tiden kan ni börja med passkontroll.

carsanparts
carsanparts
5 years ago

DNS – “Vid nästa muslimattack får dom dubbelt så många i dec.2017 har dom 1 miljon nallar.Feministsossar håller samma hycklartal varje gång” #migpol
comment image

Cavatus
5 years ago

Fantastisk text! Och igår fick Expo uttala sig om vad “högerextremister” anser om kärleksmanifestationen och Poohls utsaga är som uppläst ur Julias förra krönika. Det media gör genom att låta honom redovisa vad “högerextremister uttalar” är en uppenbar avsikt att brännmärka regimkritiska åsikter så att svenskarna ska få höra vad de inte får tycka och säga. Rena rama DDR, alltså. Och efter detta uttalande var man tvungen att varna för en högerextrem hotbild med hämndaktioner. Enligt min utsago rena påhitten för att väga upp islamistisk terror med inhemska, påhittade spöken, för att inte islam ska framstå som så hemsk och… Read more »

sub rosa
sub rosa
5 years ago
Reply to  Cavatus

I Sverige klassas sunt förnuft som högerextremt.

Cavatus
5 years ago
Reply to  sub rosa

Exakt, och det är därför som gammelmedia måste propagera så hårt och hjärntvätta folket så deras sunda förnuft inte tillåts poppa upp.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  sub rosa

Och sanningen klassas i Sverige som rasism.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  Cavatus

Expos finansiär: George Soros.

“George Soros HACKED, Thousands of Open Society Foundations Files Online Now
WeAreChange”:
https://m.youtube.com/watch?v=CkE2X6kWhvc

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Cavatus

För hundra år sedan varnade man för ryssen. Verkar rena recyclingen.

Lars- O Samuelsson
Lars- O Samuelsson
5 years ago
Reply to  Cavatus

Poohl och Arnstad spelar i samma division, patetiska människor, man skulle nog tycka synd om dem, men det är lika omöjligt som att tycka synd om terroristen.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  Cavatus

På Expo, i “Fake News Media” och Åttapartiet (F! inräknat) kryllar det av tankepoliser som verkar ha hoppat direkt ur George Orwells dystopi “1984” och landat i “den humanitära stormakten” Sverige där allt är uppochner och bakochfram. I “den humanitära stormakten” Sverige utbreder sig tvärtomspråket. I “den humanitära stormakten” Sverige kallas de goda onda och de onda goda. I “den humanitära stormakten” Sverige dansar de styrande efter den globalistiska maktelitens NWO-pipa. Speglar rekommenderas om man inte vill uppleva världen spegelvänd.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Vart skall inte “djävulen” gömma sig om inte som en “ulv i fårakläder”.

Det är därför som djävulen önskar hit islam så att den inte skall bli synlig för folk demokraternas ögon och därmed kunna visas upp för hela världen vad denna f.. är för en verklig blodsbesudlad varelse. Om inte det är tydligt så kontakta media husens ägare för svar..!

Genom att inför islam så skall djävulen inte uppfattas som ond. Utan fortsatt kunna vara en ulv i fårakläder.

Benny
Benny
5 years ago

Julia din snyltare, du har levat på bidrag sen nittiotalet och bor i ett hus som är byggt av arbetarrörelsen. Skäms din fosterlandsförrädare. Se vad de som byggt det hus du bor i har ådstadkommit på två år. Lägsta statsskulden sen 1970-talet! Ekonomin växer så det knakar Sänkt skatt för pensionärer Polisen får ökade resurser. Förlossningsvården får ökade resurser. Index för inköp ökar kraftigt. Svenska företag går bra som fan. Idag är överskottet i statens finanser 40 miljarder! Vi har råd med invandringen för 30 % av vår offentliga finanser betalas av invandrare. Ungdomsarbetslösheten var skyhög. Trots flyktingkris så står… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Benny

FASCIST!

108
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x