13
apr
Seneste opdatering: 16/4-17 kl. 1848
108 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gÀrna delar av texten men iaktta gott bloggskick och lÀnka till Snaphanen

I det skamlösa hyckleriet frÄn alla som nu sÀger sig alltid ha tyckt att illegala migranter ska utvisas frÄn Sverige ska vi minnas de högljudda asylaktivisterna och deras kompisar i media och i Sveriges riksdag som stoppade Reva-projektet. Vi ska minnas vÀnsterns kulturetablissemang som tycker att alla jordens mÀnniskor har rÀtt att bo i Sverige. Vi ska till exempel minnas Jonas Hassen Khemiri.

LÄt oss Àgna honom nÄgra minuters kontemplation i efterdyningarna av fredagens islamistiska terrordÄd i Stockholm och det hÀmningslösa kappvÀnderi som utspelar sig efterÄt. Det Àr hycklarnas julafton med obesvÀrade lögner frÄn dem som borde Àgna sig Ät sjÀlvrannsakan.

Uppiskade proteststormar mot Revaprojektet

FĂ„r ordet Reva en liten klocka att ringa? Reva betyder ”RĂ€ttssĂ€kert och effektivt verkstĂ€llighetsarbete”, ett beslut av alliansregeringen att kontrollera och utvisa utlĂ€nningar som befann sig illegalt i Sverige. Projektet – som eventuellt skulle ha lett till att illegala invandrare som den uzbekiske jihadisten Rakhmat Akilov hade upptĂ€ckts och utvisats – gick i graven pĂ„ grund av hĂ€tska proteststormar som vĂ„rvintern 2013 piskades upp i media av extrema vĂ€nsteraktivister och tokliberaler med en drömd vĂ€rld utan nationsgrĂ€nser pĂ„ agendan.

Innebörden i protestaktionerna var att polisens sökande efter misstĂ€nkt illegala var ”rasprofilering”, underförstĂ„tt förföljelse av mĂ€nniskor pĂ„ grund av deras hud- och hĂ„rfĂ€rg. Miljöpartiet och kommunisterna hĂ€vdade att det var ren och skĂ€r rasism att försöka leta upp och utvisa dem som inte har rĂ€tt att vistas i landet. För att undvika rasism borde Blonda Bettan och grĂ„hĂ„rige Berra utsĂ€ttas för lika omfattande kontroller av huruvida de befinner sig illegalt i Sverige.

”Rasprofilering som mĂ„ste upphöra genast”

Politikerna sÀllade sig till aktivisterna. Maria Ferm (mp), dÄ rÀtts- och migrationspolitisk talesperson, sa:

”Vi Ă€r djupt kritiska till att regeringen vĂ€ljer att prioritera fler avvisningar och har gett det i uppdrag till polisen.”

Den notoriskt verklighetsresistenta Christina Höj Larsen, migrationspolitisk talesperson för kommunisterna, sa:

”Man kan ju bara undra vad det Ă€r för grundade misstankar som gör att man genomför kontroller i tunnelbanan. Det Ă€r en rasprofilering som inte Ă€r vare sig rimlig eller laglig, det Ă€r rasism. Vi anser att detta Ă€r fel, olagligt och mĂ„ste upphöra genast.”

Media höll fram megafoner för aktivisterna

Politiker frĂ„n i stort sett alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna rasade mot beslut som de sjĂ€lva hade fattat. Men allra högst vrĂ„lade media. De gjorde gemensam sak med skrikande vĂ€nsteraktivister och höll fram megafonerna för aktivistgrupperingar som ”Allt Ă„t alla” och ”Ingen mĂ€nniska Ă€r illegal”, som vill att alla mĂ€nniskor som har lust att bo i Sverige och konsumera svensk vĂ€lfĂ€rd pĂ„ de svenska skattebetalarnas bekostnad ska fĂ„ göra det.

Verklighetsuppfattningen skenade, och illusioner och hallucinationer tog över.

Offer för svenskarnas fruktansvÀrda rasism

Dagens Nyheter gjorde allt som stod i tidningens makt för att sÀnka Revaprojektet med ett iscensatt, rasande mediedrev.

”NĂ„got av det minst angelĂ€gna (som Polisen ska Ă€gna sig Ă„t) borde vara att leta upp och jaga bort mĂ€nniskor ur landet” skrev DN i en ledare med rubriken “AvblĂ„s jakten pĂ„ gömda” den 23 februari 2013.  Tidningen framhöll hur ”utsatta” de Ă€r som bryter mot utlĂ€nningslagen och stannar kvar i Sverige efter asylprövning och avslag pĂ„ asylansökan.

Den 13 mars 2013 slĂ€pper DN:s kultursida fram författaren Jonas Hassen Khemiri i en ideologiskt mĂ„ttbestĂ€lld, jĂ€mmerlig drapa som handlar om hur synd det Ă€r om Jonas Hassen Khemiri. Trots att han Ă€r en uppburen författare, hyllad av hela kulturetablissemanget och oavbrutet gullad med sedan han nedkom med romanen “Ett öga rött” 2003 slĂ„r han alla rekord i offentlig sjĂ€lvömkan i sina ansprĂ„k pĂ„ rollen som offer för svenskarnas fruktansvĂ€rda rasism.

Medias Àlskling, kramad av hela kultureliten

Han Ă€r född i Sverige av en svensk mor och en tunisisk far, men ”I hela sitt liv har han erfarit rasismen in pĂ„ bara huden”. PĂ„ DN:s bild poserar han med tragisk offeruppsyn. Texten Ă€r formulerad som ett öppet brev till dĂ„varande justitieminister Beatrice Ask (m).

”Jag skriver till dig med en enkel önskan, Beatrice Ask. Jag vill att vi byter skinn och erfarenheter. Kom igen. Vi bara gör det.”

Trots att han Àr succéförfattare och medias Àlskling, kramad av hela kultureliten, drar han sig inte för att skriva:

”Hur kommer det sig att det alltid finns pengar nĂ€r resurssvaga ska förföljas, men aldrig pengar nĂ€r resurssvaga ska försvaras?”

Peter Wolodarskis tokliberala agenda

Jonas Hassen Khemiris brev till Beatrice Ask Àr DN:s mest delade artikel genom tiderna, fram till 2014. Sommaren 2014 hade artikeln delats 155.832 gÄnger pÄ Facebook. Den var kulmen pÄ det vÀlregisserade drevet mot Reva-projektet.

Publiceringen av artikeln var en av de allra första som gjordes sedan Peter Wolodarski tilltrÀtt som chefredaktör för Dagens Nyheter nÄgra dagar tidigare och genast deklarerat sina avsikter att bedriva agendajournalistik, det vill sÀga Äsiktsjournalistik pÄ nyhetsplats. Med Wolodarskis extremliberala, för att inte sÀga tokliberala hÄllning, skulle det 150-Äriga flaggskeppet Dagens Nyheter efter hans tilltrÀde pÄbörja sitt fall mot tidigare okÀnda bottennivÄer.

RöstrÀtt för illegala invandrare

En vecka efter tilltrĂ€det, den 17 mars 2013, publicerar Wolodarski en osignerad ledare med rubriken ”Vem fĂ„r rösta i skuggsamhĂ€llet?” PĂ„ fullt allvar plĂ€derar tidningen för röstrĂ€tt för illegala invandrare. UtlĂ€nningar som inte ens har laglig rĂ€tt att vistas i Sverige mĂ„ste ha rĂ€tt till politiskt inflytande, ansĂ„g DN.

Eftersom de som trotsar lagen och hÄller sig undan alla slags myndigheter ocksÄ pÄverkas av sÄdant som konsumtionsskatter, tillgÄng till vÄrd och utbildning och annan offentlig service, anslag till brottsbekÀmpning, bostadsbyggande och annat mÄste de ha rÀtt att vara med och bestÀmma, löd det luddiga resonemanget. Detta trots att de som uppehÄller sig i Sverige illegalt inte bidrar med ett öre till nÄgonting av detta, utan det betalas av skattebetalarna.

Kultureliten krÀvde totalstopp för Reva

I ett upprop i Aftonbladet med rubriken ”Polisstat i Sverige? Nej tack” krĂ€vde 162 författare, akademiker, journalister och kulturarbetare – med en iögonenfallande överrepresentation av poeter – totalt stopp för polisens arbete med att utvisa illegala invandrare.

Undertecknarna var idel vÀnsterprofiler, bland annat Antje Jackelén, dÄ biskop nu Àrkebiskop, författarna Susanna Alakoski, Johannes Anyuru, Bengt Berg, Inger Edelfeldt, Agneta Pleijel, Torbjörn Elensky, Mattias Hagberg (under hösten 2016 anlitad av DN Kultur för att attackera liberala ledarskribenter pÄ andra tidningar), aktivistlÀkaren Henry Ascher, konstnÀren Channa Bankier, journalisten Jonna Sima, yrkesdemonstranten och saxofonspelaren Dror Feiler, chefredaktör Helle Klein, litteraturkritikern Annina Rabe, artisterna Ola Magnell och Stefan Sundström och Ulrika Westerlund, förbundsordförande RFSL.

Godhetsaktivister utan eget ansvar

Listan skulle kunna göras mycket lÀngre. Att vara journalist eller sysselsatt inom kultursektorn i Sverige Àr i stort sett liktydigt med att ha vÀnsterÄsikter. TyvÀrr Àr det i stort sett samma mÀnniskor som har tilltrÀde till medieplattformarna och ser till att effektivt stÀnga ute alla som inte tycker som de. De hÄller sig framme i debatten, profilerar sig, vÄrdar sin image, putsar pÄ godhetsglorian och skriker i kör som de professionella exhibitionister och narcissister de Àr.

KĂ€nnetecknande för den hĂ€r kategorin Ă€r att de inte tar nĂ„got ansvar för sina aktiviteter. Som ansvarsfria fjĂ€rilar flyger de frĂ„n blomma till blomma, frĂ„n den ena debatten till den andra, och suger ut den nektar som fĂ„r dem att kĂ€nna sig mĂ€tta och nöjda. Konsekvenserna av sina debattartiklar och upprop bekymrar de sig inte för. Dem fĂ„r andra ta hand om. År 2013 var det betydligt viktigare för godhetsaktivisterna att framstĂ„ i media som solidariska med lagbrytare Ă€n att besinna rĂ€tten till trygghet och sĂ€kerhet för sitt eget folk. Fredagens jihad pĂ„ Drottninggatan har knappast Ă€ndrat pĂ„ det. Döda barn med sönderslitna kroppar, som elvaĂ„riga Ebba, Ă€r uppenbarligen ett pris de gĂ€rna betalar för att behĂ„lla sin bild av sig sjĂ€lva som moraliskt högtstĂ„ende mĂ€nniskor intakt.

Skrupelfria mÀnniskor tjÀnar pengar pÄ illegala

Det var i detta opinionsklimat som Polisen hade att bedriva sitt arbete 2013, med svagt eller obefintligt stöd frÄn politiker och en polisledning dÀr katastrofen Dan Eliasson ett och ett halvt Är senare skulle utses till rikspolischef. Enligt Polisens egna berÀkningar befinner sig cirka 12 500 personer som fÄtt avvisningsbeslut illegalt i Sverige. De gömmer sig i lÀgenheter som mÀnniskor tjÀnar pengar pÄ att hyra ut till dem, de arbetar svart för mindre nogrÀknade arbetsgivare, och de belönas med full tillgÄng till skattefinansierad sjuk- och tandvÄrd samt skola för sina barn. För vissa av dem Àr kriminalitet hela eller en del av försörjningen.

Det blomstrar en flora av illegala aktiviteter omkring dem som uppehÄller sig illegalt i landet, och tillrÀckligt mÄnga skrupelfria mÀnniskor tjÀnar tillrÀckligt med pengar pÄ dem för att sakna motivation att sÀtta stopp.

VÀnsterstyrda media bÀr en mycket stor del av ansvaret

VÀnsterstyrda media, i synnerhet DN, Aftonbladet och de ideologiska aktivisterna med sina stÀndiga snyftreportage i public service mÄste inse att de bÀr en mycket stor del av ansvaret för att Reva-aktionen fick avbrytas och tiotusentals illegala invandrare finns kvar i landet. SÄdana som den 39-Ärige uzbekiske jihadisten Rakhmat Akilov, som nu sitter hÀktad och har erkÀnt att han begick lastbilsmassakern pÄ Drottninggatan i Stockholm pÄ fredagen.

Eller den 36-Ärige illegale eritreanske invandraren Abraham Ukbagabir, som den 10 augusti 2015 mördade 55-Äriga Carola Herlin och hennes 28-Ärige son Emil Herlin pÄ Ikéa i VÀsterÄs. Det var hans hÀmnd för att han inte fick stanna i Sverige. Han hade redan uppehÄllstillstÄnd i Italien och skulle utvisas.

Asylaktivisterna gjorde terrordÄdet möjligt

Det var sÄdana som Rakhmat Akilov och andra presumtiva islamistiska terrorister som Reva-aktivisterna vÀrnade om och till varje pris ville ha kvar i Sverige. Det vill de naturligtvis inte inse, eftersom de vill se alla utlÀnningar som renhjÀrtade och goda mÀnniskor och islam som fredens och kÀrlekens religion. Men sÄ ser verkligheten ut. Illa genomtÀnkta Äsikter fÄr onda konsekvenser.

Det var agendajournalisterna och de andra asylaktivisterna som med sin naivitet och brist pÄ verklighetskontakt gjorde terrorattentatet i Stockholm möjligt. Deras högljudda kampanjer och politikernas feghet och brist pÄ kunskaper och mod fick dem att strunta i det viktigaste, det mest basala som politiker mÄste kunna garantera sin egen befolkning: trygghet och sÀkerhet pÄ gator och torg.

”Svenska politiker har lurat alla”

”Svenska politiker har lurat alla. Man har lurat asylsökare att tro att det inte Ă€r sĂ„ noga; ett avslag betyder ingenting, du fĂ„r stanna hĂ€r Ă€ndĂ„, med fulla rĂ€ttigheter. Och man har lurat sin egen befolkning. Inte minst statsminister Stefan Löfven har upprepat till tjatighetens grĂ€ns att det ska vara ordning och reda i asylpolitiken” skriver pseudonymen Felix pĂ„ den norska nĂ€tsajten document.no.

Han tillĂ€gger: ”Ordning och reda. Vad betydde det i fallet Rakhmat Akilov?”

”Svenska politiker var mer upptagna av att rĂ€dda vĂ€rlden. Att bygga en bild av sig sjĂ€lv som humanitĂ€r stormakt. Det var mer drag i det. Nu vill de helst prata om blommor och kĂ€rlek.”

Cynisk exploatering nÀr vi Àr som mest sÄrbara

Den sĂ„ kallade ”kĂ€rleksmanifestationen” pĂ„ Sergels torg i Stockholm Ă€r ett uttryck för mĂ€nniskors naturliga behov av att sluta sig samman och fĂ„ gemenskap och tröst i ett nationellt trauma. Det Ă€r inget mĂ€rkligt, det Ă€r sĂ„ vi mĂ€nniskor beter oss nĂ€r vi behöver hĂ€mta styrka hos varandra.

Men manifestationen Ă€r ocksĂ„ en skrĂ€mmande uppvisning i politikers och medias cyniska exploatering av mĂ€nniskor nĂ€r vi Ă€r som mest utlĂ€mnade och sĂ„rbara. I chock, rĂ€dsla och sorg blir vi manipulerade att Ă€lska och omfamna vĂ„ldsideologin islam och vĂ„ra egna banemĂ€n som vill döda oss för att vi Ă€r ”otrogna”. Vi fĂ„r inte ens vara rĂ€dda. Just nĂ€r vi Ă€r som skörast blir vi offer för propaganda frĂ„n dem som bĂ€r ansvaret för att ett nytt islamistiskt terrordĂ„d kunde intrĂ€ffa i Stockholm – och som till vilket pris som helst vill leda bort uppmĂ€rksamheten frĂ„n sitt eget ansvar.

Reporter pĂ„ Nya Tider: ”Jag befann mig mitt i en sekt”

Stefan Pettersson, kriminalreporter pÄ Nya Tider, gick pÄ tisdagen lÀngs Drottninggatan i Stockholm, dÀr lastbilen med Rakhmat Akilov vid ratten rusade fram som en dödsmaskin nÄgra dagar tidigare. I en Ànnu opublicerad text beskriver han ett hjÀrntvÀttat folk som inte ens vet vad de fÄr kÀnna:

”Det Ă€r vĂ€rre Ă€n jag trodde. För första gĂ„ngen sedan terrordĂ„det (”lastbilsattacken”) i fredags, besökte jag i dag, tisdag, Drottninggatan. Jag gick runt bland folk och fotade. Bland det mest obehagliga jag varit med om. Jag har aldrig befunnit mig i en sekt tidigare. Men nu var jag mitt i en sekt. Det var sĂ„ hĂ€r det kĂ€ndes att besöka Jim Jones’  pĂ„ 1970-talet.

Det var sĂ„ hĂ€r han gjorde för att fĂ„ 800 mĂ€nniskor att begĂ„ kollektivt sjĂ€lvmord. Jag bara vĂ€ntade pĂ„ att nĂ„gon skulle smussla till mig en lapp: ”HjĂ€lp, ta oss hĂ€rifrĂ„n”.

Svenskar Ă€r ett mĂ€rkligt folk. Tysta, passiva och svaga. Ensamma och olyckliga. SvĂ€ltfödda pĂ„ nĂ€rhet. Och fullstĂ€ndigt hjĂ€rntvĂ€ttade. Det var som att gĂ„ omkring bland zombier. Ett perfekt land för islam att erövra. Inget motstĂ„nd. Ingen aggression. Ingen sammanhĂ„llning.”

”Polisen fick ta ohyggligt mycket skit”

Vi befinner oss i ett allvarligt lÀge. Ett onödigt allvarligt lÀge. Ett lÀge som inte hade behövt uppstÄ om vi lÄtit bli att hetsa mot polisen och i stÀllet lÄtit dem göra det arbete som lagstiftarna Älagt dem, i tid. Det skriver Andreas Henriksson, debattredaktör pÄ Realtid.se.

”Varför utvisas inte de som bevisligen inte har tillstĂ„nd att vistas i Sverige, efter beslut i domstol? LĂ„t oss för en stund tala klarsprĂ„k: bland annat för att polisen (den som nu alla kramar om och överöser med blommor) fick ta ohyggligt mycket skit av ett antal opinionsjournalister och andra opinionsbildare nĂ€r de ville sköta sitt jobb.”

Blommor, kÀrlek och illusioner Àr vackert men helar inte de skador som islam tillfogar vÄrt land. De lÀker inte de sÄr som revs upp nÀr en illegalt invandrad uzbekisk jihadist mördade fyra personer och skadade femton. Och eftersom vi befinner oss i Sverige, ett land som stÀndigt hÀnger sig Ät förvillelser och sjÀlvskadebeteende, kommer lÀkeprocessen att ta mycket lÄng tid.

Tidligere kronikker af samme forfatter

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69
Bankgiro 111-9072
IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290
Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gÄva!

Stefan Petterssons bilder frÄn Drottninggatan 11 april.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

108 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Avmaskad
Avmaskad
6 years ago

MĂ„nga kloka synpunkter som vanligt.
Jag skall kommentera en rubrik “Svenska politiker har lurat oss alla”.

SÄ Àr det. Hur lÀnge hörde vi inte politiker tala om att Sverige behövde stor invandring för att ersÀtta pensionsavgÄngar och tillgodose förtegens arbetskraftsbehov.

Nu har vi tiotusentals arbetslösa och fÄr vÀl fortsatt flyga in folk frÄn andra vÀrldsdelar för att plocka bÀr.

Media Ànglar sig Ät att kritisera president Trump men skriver inte ord om svenska politikers lögner om migrationspolitiken.

Jan Sjunnesson
6 years ago

Se video med kommentarer

https://youtu.be/-3TQ_sq1VD0

jens
6 years ago

Underbar text. SÄ rÀtt.

mr Kjell
mr Kjell
6 years ago

Mina vÀnner .. kÀnner inte nÄgon av er men vet vi delar samma tanke .
VÄrt land behöver kÀrlek och ansvar . Inga skÀggbarn Inga gnÀlliga mÀnniskor som
dikterar vad som Àr rÀtt
Nej kĂ€rlek och viljan att hĂ„lla ihop det behöver vi nu….

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
6 years ago

Som en parentetisk annotation angĂ„ende ovan publicerade bilder och de för överspĂ€nda manifestationer sĂ„ benĂ€gna svenskarna, kan man trots allt bara konstatera att inga blomsterhöljda sympatiaktioner i vĂ€rlden kan Ă€ndra det faktum att vĂ„r regering via sitt oproportionerliga och okontrollerade migrantflöde Ă„ det svĂ„raste brustit i ansvar och dĂ€rmed förbrutit sig mot folket. Att titulera den ytterst ansvarige för detta kaotiska scenario, statsminister LöfvĂ©n, för nĂ„got i detta sammanhang sĂ„ definitivt malplacerade och absurda uttrycket “landsfader”, vittnar endast om förnuftets och omdömesförmĂ„gans totala kapitulation inför det galopperande vĂ€rdegrundsvansinne och terrorbefrĂ€mjande klimat som hĂ€rstĂ€des rĂ„der. Att det Ă€r en stats mest… Read more »

Franskdragon
Franskdragon
6 years ago

Kan bara hĂ„lla med. Svenska folket Ă€r hjĂ€rntvĂ€ttade. Jag hoppas att SD vinner stort i valet 2018 – det finns ingen annan utvĂ€g ur hjĂ€rntvĂ€tten.

rosinen
rosinen
6 years ago

Allianceregeringen? Alliance for hva, eller i mot hva?
Allahianceregering passer bedre…

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  rosinen

Helt rÀtt..

Eller som den tidigare Östtyska DDR partimedlemen Angela Merkel sĂ„ vĂ€l uttryckte det “islam Ă€r vĂ„ra vĂ€nner”. Det Ă€r klart att islam Ă€r kommunisternas vĂ€nner. Detta, förvĂ„nar inte nĂ„gon demokrat alls!

SaraiBotkyrka
SaraiBotkyrka
6 years ago

Minns att Mohammed Omar en gĂ„ng sa att Jonas Hassen Khemiri hade berĂ€ttat att han bara var intresserad av en sak – att “blĂ„sa svennar”.

Alexandra Pascalidou tjatar stÀndigt om TrollhÀttan, men nÀmner aldrig IKEA. (Aron Flam har förresten just avslöjat att han var Pascalidous spökskrivare, sÄ förhoppningsvis Àr karriÀren nu över en gÄng för alla.)

Tror idag (skĂ€rtorsdag) var första gĂ„ngen de inte lĂ€ngre sa “det förmodade terrorattentatet” pĂ„ P1 (de försökte förneka det sĂ„ lĂ€nge det gick).

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago

Jag tror till fullo pÄ Syriens civiliserade och lÀkarutbildade president Bashar Al-Assad. Jag tror inte ett skvatt pÄ USA:s oberÀknelige och löftesbrytande president Donald Trump som har visat sig vara globalisternas drÀng, liksom Hillary Clinton Àr globalisternas piga. Republikanen Trump och demokraten Clinton kan sÀgas vara var sin vinge pÄ den onda drake som utgörs av vÀsts skuggregering. Nedan följer en frÄga frÄn en journalist som Mahatma Gandhi besvarade briljant:
Journalist: “What do you think of Western civilization?”
Gandhi: “I think it would be a good idea.”

“Al-Assad: Kemvapenattacken pĂ„hitt för att rĂ€ttfĂ€rdiga amerikansk attack”:
http://avpixlat.info/2017/04/13/al-assad-kemvapenattacken-pahitt-for-att-rattfardiga-amerikansk-missilattack/

pn
pn
6 years ago

Det Àr nog viktigt att av och till lyfta fram namn pÄ de medlöpare bland politiker, mediafolk och kÀndisar som aktivt bidrar till det stora sönderfallet av det svenska samhÀllet , som just nu sker ! Internet glömmer aldrig !

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

Hela jÀvla landet har förvandlats till en enda stor psykiatrisk akutmottagning.

PK svada
PK svada
6 years ago

Jeg tror du har rett, Ă„ vise kjĂŠrlighet i en situasjon der sorg og sinne er det normale er ikke bra.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  PK svada

Eventuell hevn har staten (voldsmakten) lenge hatt monopol pÄ Ä utfÞre, i form av straff etter loven. Skandinaver er sÄledes avlÊrt det Ä hevne seg. Som litt av det som gjorde vÄre samfunn tryggere og mer harmoniske enn andre.

Hvorvidt vi har lov og voldsmakt i stand til Ä hÄndtere masseinnvandring fra MENA kan sikkert diskuteres..

TheInsaneWest
TheInsaneWest
6 years ago

Skandinavere er “lobotomerte” pk-sauer og fortjener alt de kan fĂ„.

Snövit
Snövit
6 years ago

Mossad gjorde terrordÄdet möjligt.

TheInsaneWest
TheInsaneWest
6 years ago
Reply to  Snövit

Kan du utdype dette?

Snövit
Snövit
6 years ago
Reply to  TheInsaneWest

Den danska medborgarutredaren Ole DammegÄrd visar pÄ Mossades intesiva psyop-aktioner i Europa under senare Är: lightonconspiracies.com

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago

Enligt nedanstĂ„ende lĂ€nk, dĂ€r det sĂ€gs att “terrorlastbilen” den 4/7 2017 pĂ„ Drottninggatan i Stockholm skulle vara “en false flag”, hĂ€vdas det att Stefan Löfven Ă€r frimurare.

“Stockholm, Sweden Queen St. “terror truck” incident April 7, 2017 +March 22, 2017 London false flag
Zachary K Hubbard”:
https://m.youtube.com/watch?v=5gv-_ZZOWb8

trött
trött
6 years ago

Tack Ă„ter igen för en mycket lĂ€svĂ€rd krönika.Man blir sĂ„ fruktansvĂ€rt orolig över hur mĂ„nga naiva och okunniga mĂ€nniskor det finns i detta landet.Att det enligt nĂ„gon undersökning skulle vara 62 procent som tyckte att Löfven hade gjort ett “BRA JOBB” efter terrorattacken!!!!?
Sedan har Åsa Lindeborg pĂ„ Aftonbladet mage att hĂ€vda att Sverige skulle “stĂ„ stilla” utan papperslösa.Hur föraktfull fĂ„r man bli mot skattebetalare,som sliter hĂ„rt för att alla dessa illegala invandrare ska fĂ„ bidrag och leva pĂ„ skattebetalarnas bekostnad.
Man blir sÄ upprörd över dessa vansinnespolitiker som styr i detta landet genom hyckleri!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  trött

Blir samme kognitive nivÄ som Ä tro at folk fÞr TV satt og stirret rakt i veggen..
Det kan kun bli for mange mennesker!

Nacka
Nacka
6 years ago

Återigen, mitt i prick Julia.
Du behövs i Riksdagen, stÀll upp i valet 2018 och jag och mÄnga med mig kommer att kryssa in dig.

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago
Reply to  Nacka

Tack, men jag tror att jag gör större nytta som fri skribent Àn som politiker.

Jakanda
Jakanda
6 years ago

Julia har helt rÀtt i allt hon skriver! Det Àr fakta! Folket och media, politiker, vk har demoniserats

Carl14
Carl14
6 years ago

DET SOM ÄR NORMALT DAGLIGT POLISARBETE (REVA) I RESTEN AV VÄRLDEN ÄR I SVERIGE RASISM, FASCISM OCH KRÄNKANDE.

PBrad
PBrad
6 years ago

Svenskar Ă€r ett mĂ€rkligt folk. Tysta, passiva och svaga. Ensamma och olyckliga. SvĂ€ltfödda pĂ„ nĂ€rhet. Och fullstĂ€ndigt hjĂ€rntvĂ€ttade. Det var som att gĂ„ omkring bland zombier. Ett perfekt land för islam att erövra. Inget motstĂ„nd. Ingen aggression. Ingen sammanhĂ„llning.”

https://youtu.be/2_XQ5ITv7p0

birgerr
birgerr
6 years ago
Reply to  PBrad

stÀmmer vÀldigt bra

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago

Kevin Shipp, före detta CIA-officer och antiterroristspecialist: “NĂ€r folket fruktar sin regering Ă€r det tyranni. NĂ€r regeringen fruktar folket Ă€r det frihet.”

“CIA Whistleblower Speaks Out About Climate Engineering, Vaccination Dangers, and 911”:
https://m.youtube.com/watch?v=Nl5NW9KcMt0

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago

Den globalistiska makteliten, som bestÄr av psykopater och sociopater, skapar krig och massinvandring som ska leda till nya krig. Systemet Àr ondskefullt och genomruttet. Det handlar inte om goda och öppna hjÀrtan. Det handlar om onda stenhjÀrtan.

“The 3 Coming False Flag Attacks
Worlds Best Videos
Publicerades den 13 mars 2016”:
https://m.youtube.com/watch?v=RsanqTv59IU

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Makten har oftast gÄtt i arv i dom hÀr familjerna. SÄ man kan lugnt sÀga att det Àr inte den smartaste som kommer fram utan den farligaste.

KrÄksÄngen
KrÄksÄngen
6 years ago

Reinfeldt- och Löfven-regeringarna har mycket blod pÄ sina hÀnder. Etniskt svenskt blod.

Cavatus
6 years ago

Absolut, nÄgot de försöker snacka bort nu, bl a genom att spela överraskade.

niblic
niblic
6 years ago

Nja? fredrik har vÀl lite konstig sammansÀttning pÄ sitt blod och vad gÀller svetsaren sÄ har vi
att ta hÀnsyn till vad svenska tvÄngsvaccineringar kan stÀlla till; som bekant.
Har ocksÄ en kÀnsla av att de Àr medvetna om sina faktiska handikapp och dÀrför varit noga
med att vÀlja personer som hÄller en standard de tvÄ Àr bekvÀma att umgÄs med.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago

UtmĂ€rkt beskrivet Julia! Det svenska etablissemanget förmĂ„r inte ens leva upp till det amerikanska uttrycket “beancounters” som ungefĂ€r kĂ€nnetecknar de cyniker i företag som rĂ€knar med ett visst svinn för en viss produkt genom stĂ€mningar och ersĂ€ttningsbelopp man riskerar dömas till alternativt komma överens om utanför domstolen med de konsumenter som drabbats av de förutsĂ€gbara riskerna. Som du skriver Julia, har vĂ„ra lagstiftare och den tredje statsmakten ingĂ„tt en djĂ€vulens pakt dĂ€r de högst förutsĂ€gbara och dödliga konsekvenserna av deras “godhet” inte ens finns med i deras mörklagda kalkyler. Inte ens för sig sjĂ€lva kommer de nĂ„gonsin att erkĂ€nna vilka… Read more »

trackback

[…] Julia Caesar: Hycklarnas julafton […]

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Deras högljudda kampanjer och politikernas feghet och brist pÄ kunskaper och mod fick dem att strunta i det viktigaste, det mest basala som politiker mÄste kunna garantera sin egen befolkning: trygghet och sÀkerhet pÄ gator och torg.

Ikke at tankegangen, at myndighederne bÞr stÄ for befolkningens sikkerhed ikke ogsÄ er udbredt i Danmark.

Men kunne, eller burde, det ikke i fĂžrste omgang vĂŠre befolkningen, der selv sĂžrgede for det?
At have tiltro til politikere har ikke, generelt set, fĂžrt til noget positivt.

Undtagelser kan forsĂžges fremhĂŠvet for at mildne generaliseringen, de er udeladt her.

Vethut
Vethut
6 years ago

UtmĂ€rkt skrivet av, Julia Caesar. En lĂ€sning som verkligen berör, som med klarhet belyser sanningens verklighet. Rekommenderas starkt att den lĂ€ses av 7-klöverns politiker. GĂ€rna flera gĂ„nger. VĂ€nsteranhĂ€ngarna behöver sannolikt lĂ€sa artikeln Ă€nnu fler gĂ„nger för att förstĂ„. Även om det inte finns nĂ„gon garanti att de kommer förstĂ„ bĂ€ttre. Negativ pĂ„verkan (hjĂ€rntvĂ€ttning) hos vissa kan vara vĂ€ldig svĂ„r att gnugga bort.

malte
malte
6 years ago

Man vÀntade sig nÀstan att den muslimske hatpredikanten som skrek frÄn scenen under kÀrleksmanifestationen pÄ Sergels torg skulle börja vrÄla Allahu Akbar.

Kasper K
Kasper K
6 years ago

Det Àr inte med nallar och hjÀrtatecken folket ska hedra offren för den islamistiska massakern.
Det Àr genom att rösta bort deras mördare i 7-partiet 2018.

linovati
linovati
6 years ago

Godhet bör defineras som att ens intentioner och handlingar genererar goda konsekvenser enl. K-O Arnstberg. Inget tvivel om ett dessa gallskrikande REVA-motstÄndare har blod pÄ sin hÀnder.

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  linovati

Innen politikk sÄ bÞr man holde seg unna uttrykket da politikere mÄ prioritere.
Det er vÄre skattepenger politikerne skal omfordele.
Det er for min egen velferd at jeg betaler skatt, ikke for hele verdens velferd.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  PK svada

Vi betaler skatt for hverandres velferd i et fĂ„tall land i verden. Hverandre i betydning “de som tilhĂžrer vĂ„re samfunn”. Dette er noksĂ„ umulig Ă„ fĂ„ til, og krever hĂžy grad av sivilisasjon. Det vanlige er at man mĂ„ kjenne (personlig) de man er villige til Ă„ hjelpe pĂ„ slikt permanent vis. At land med titalls millioners befolkning holder oppe slike system er fantastisk. Og selvfĂžlgelig sĂ„rbart. NĂ„r sĂ„ politikere begynner Ă„ innlemme masser av fullstendig fremmede i velferden betingelseslĂžst, burde derfor befolkninger umiddelbart marsjere i protest. Fordi masseinnvandring Ăždelegger velferd. BĂ„de pengene og drivkraften (viljen til Ă„ betale skatt)… Read more »

Den elake mopsen Morrgan
Den elake mopsen Morrgan
6 years ago

I Ă€rlighetens namn mĂ„ste jag erkĂ€nna att Stefan Löfven verkade mer skĂ€rpt Ă€n vanligt. Jag hörde honom yttra flera meningar i följd utan att trassla in sig i meningsbyggnaden. Ett par syftningsfel blev det och han blandade ihop singularis och pluralis, men i stort sett talade han begripligt — Ă€ven om det bara rörde sig om floskler.

nitohu
nitohu
6 years ago

Det handlade aldrig heller om nĂ„gon rasprofilering i Reva projektet. Man kontrollerade i Reva projektet enbart personer som saknade fĂ€rdbevis eller pĂ„ annat sĂ€tt betedde sig kriminellt i tunnelbanan. Om dom personerna inte kunde identifiera sig sĂ„ var man ju givetvis tvungen att gĂ„ vidare med Ă€rendet. Det Ă€r bara en vandringssĂ€gen att Reva projektet skulle ha handlat om rasprofilering. JO fick nĂ€mligen ta emot ett tiotal anmĂ€lningar om just detta. Det var dock ingen av de som anmĂ€lde verksamheten till JO som sjĂ€lva hade utsatts för diskriminering. Samtliga anmĂ€lare hĂ€nvisade hĂ€r bara till hörsĂ€gen i media. JO avvisade dĂ€rför… Read more »

sub rosa
sub rosa
6 years ago

En bild sĂ€ger mer Ă€n tusen ord. Ja, Julia, dina texter Ă€r vĂ€lskrivna, rĂ€ttframma och slagkraftigt informativa angĂ„ende vansinnestillstĂ„ndet i landet Sverige. I ett land dĂ€r det rĂ„der vansinnestillstĂ„nd, dĂ€r Ă€r vansinnesdĂ„d möjliga. Det vĂ€rsta vansinnesdĂ„det mot Sverige Ă€r inte attacken pĂ„ Drottninggatan i Stockholm, utan den massinvandring frĂ„n 3:e vĂ€rlden som pĂ„gĂ„r sedan 30-40 Ă„r tillbaka. I det hĂ€r fallet var hönan inte möjlig utan att Ă€gget klĂ€ckts. Det vĂ€rsta vansinnesdĂ„det mot Sverige har begĂ„tts av politiker och media. Bilderna ovan, och en hel svenskars beteende, framför allt de som deltagit i kĂ€rleksbombningarna, sĂ€ger dock allt. Ansiktsuttrycken…alla hjĂ€rndöda floskler…… Read more »

Carl W
Carl W
6 years ago

Tack för att ni finns. Underbar text!

mr Kjell
mr Kjell
6 years ago

Bra skrivet och tÀnkt Julia ,men hur fÄr man ett hjÀrntvÀttat folk att vakna ?
Ingen verkar vilja göra nÄgot Ät bekymret ,mer Àn att tandlöst gnÀlla lite i kommentarerna .
Problemet i mina ögon Àr ju lÀttlöst tror att minst 40% i landet knyter nÀven i fickan .
Borde vara rÀtt lÀtt att samla 10000 som protesterar utanför riksdagen det rÀcker för att synas i press utanför landet sedan borde snöbollen börja rulla ?

Cavatus
6 years ago
Reply to  mr Kjell

GĂ„ med i folkets demonstration? Det Ă€r ju just sĂ„dant hĂ€r maktmissbruk som de opponerar sig emot – och i gammelmedia blir kallade rasister/nazister/fascister, förstĂ„r, Vad annat vore att vĂ€nta? Maktfolket Ă€r rĂ€dda om sin makt och ruvar den som en höna ruvar sitt guldĂ€gg.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Cavatus

..mĂ„ dom bare gjĂžra, men nĂ„ er SD Sveriges stĂžrste parti, sĂ„ frĂ„gan er hur lenge LĂžfven fĂ„r ruva pĂ„ sine guldegg..inte lenge tror jag…etter valet i 2018 er det SD som kommer Ă„ sitta i regjering..saman med M og mĂžjligens KD.. om dom kommer over sperra.

mr Kjell
mr Kjell
6 years ago
Reply to  Cavatus

jamen gÀrna .Men vill nog mer . Att svensken samlar ihop minst 10000 utanför riksdagen som förklarar sitt missnöje .
Som en förlÀngning sÄ direktdemokrati tÀnker mig att vi alla styr landet hur vet ej , men pajasarna har gjort sitt . Folket gör det bÀttre .

alkis
alkis
6 years ago

Artikeln tycks inte pÄverka döva och blinda medelsvenssons, de lever i en virtuell vÀrld.

Talibananas
Talibananas
6 years ago

Nu Ă€r det viktigare Ă€n nĂ„gonsin att vi kĂ€nner med muslimerna och deras oro för blekansiktenas reaktioner… Muslimerna kan bli kĂ€rleksbombade och kramade sĂ„ att de fĂ„r ont i armarna och smittade av bakterier. SkĂ€mt Ă„sido. Det som sker Ă€r ett episkt sorgekapitel. Vi betraktar vĂ€sterlandets, Ă„tminstone Sveriges, undergĂ„ng. NĂ„gra hundratusen muslimer ytterligare vĂ€ntas immigrerar de nĂ€rmaste Ă„ren. Sedan millennieskiftet har antalet invandrare ökat med ca 1.2 miljoner pers, medan etniska svenskar (riktiga svenskar) minskat. Samtidigt som signalen genom den demografiska omvandlingen blir starkare att hĂ€vda Sverige och svenskheten, blir det mindre kvar av Sverige vĂ€rt att rĂ€dda. Kanske ska… Read more »

Cavatus
6 years ago
Reply to  Talibananas

https://morklaggning.wordpress.com/2017/04/12/varfor-diskuterar-vi-inte-den-stora-demografiska-forandringen/
Gunnar Sandelin om befolkningsutbytet som vi aldrig talar om eller upplyses om i media.

Sven Stjernquist
Sven Stjernquist
6 years ago

Snart kommer dessa högar av vissna blommor och utbrĂ€nda ljus att stĂ€das bort. Revan i Åhlens varuhus att vara lagad. Inga flera döda att skriva om efter uzbekterroristens illdĂ„d. Allt kan Ă„tergĂ„ till det normala dĂ€r det fullstĂ€ndigt onormala rĂ„der. Sverige Ă„tergĂ„r till det orwellska paradiset dĂ€r ofrihet Ă€r frihet. DĂ€r bojorna inte Ă€r av jĂ€rn utan tankar

Svenska rötter
Svenska rötter
6 years ago

SÄ pinsamt för DN , kommer dom att tillÄta att Julia skriver om det hÀr i deras propaganda blad ?

PBrad
PBrad
6 years ago

you-have-been-visited-by-the-islamic-truck-of-tolerance-peace-and-prosperity-will-come-to-you-if-you-reply-islam-is-the-religion-of-peace

http://starecat.com/content/wp-content/uploads/you-have-been-visited-by-the-islamic-truck-of-tolerance-peace-and-prosperity-will-come-to-you-if-you-reply-islam-is-the-religion-of-peace.jpg

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Islam passar inte in i ett demokratiskt sekulÀrt samhÀlle.
Islam Àr en bromskloss i ett modernt progressivt samhÀlle.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/04/09/varfor-inser-vi-inte-hotet-fran-islam/

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Blir förbannad rÄkade titta in pÄ Aftonbladet. Ebba sörjs av sin skola min första tanke var att Àr det stoltheten över terrorattacken. KÀndes inte Àrligt att man sörjer henne enligt Aftonbladet med sina kÀrleksbombningar av invandrarna.
Forfarande ser jag framför mig rektorn eller vad han var i huvtröja som predikade pÄ Sergelstorg i söndags sÄ vidrigt och svenskarna applÄderade honom eller var dom rÀdda för den araben. SÄ vidrig som en Hitler stod han och talade om framtiden.

Oxis
Oxis
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Lyssnade pĂ„ inslaget pĂ„ radio(nyheterna?) och fick liksom du associationer till Hitler “Wollt ihr den totalen Krieg” (Ă€ven om det var Goebbels som uttalade orden). Nu var det en invaderare, irakier, iranier(?) som utropade “Vill ni har total kĂ€rlek?(=andemeningen i det han sa) och samma brusande ja-svar frĂ„n folkhopen runt omkring. Är det zombier, totalt hjĂ€rntvĂ€ttade individer, som pĂ„ samma sĂ€tt berusade tar emot budskapet frĂ„n makten. SjĂ€lvstĂ€ndigt? Knappast. Är det egentligen “gemenskapen”, den kĂ€nslomĂ€ssiga berusningen som Ă€r det viktigaste och dĂ„ rĂ€cker inget förnuft i vĂ€rlden till.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Oxis

Precis sÄ kÀnde jag ocksÄ. Det var lÀskigt sen sista meningen Àr inte helt sÀker. Lika barn leka bÀst sÀger man. Men olika barn har var det roligaste lekarna var nÄgot sÄdant. Det kÀndes vidrigt i situationen.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  Oxis

Alla fĂ„r – Ă€ven om de Ă€r 10.000 – vill ha en fĂ„raherde att följa nĂ€r vargen ylar …

Vi andra tittar kritiskt pĂ„ och söker sanningen … kanske ocksĂ„ följer tankegĂ„ngar frĂ„n Ola DammegĂ„rd et Co. Kanske ocksĂ„ PeeKay Truth m fl pĂ„ youtube.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Man vÀljer inte fÄraherde lÀngre utan man blir tilldelad en invandrarna. Var ju dom som arrangerade kÀrleks manifestet. Men hur mycket kÀrlek lÄg det bakom och sen Rickard Sjöberg som nyttig idiot. Men klart den som har mycket vill tjÀna mer.

birgerr
birgerr
6 years ago
Reply to  Oxis

det var bara den utstrÀckta armen som saknades

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ

Dom Àr inte mitt folk lÀngre. Jag tar fullstÀndigt avstÄnd frÄn dessa zombies. PÄminner mig om Invasion Of The Body Snatchers. Vara normal ena dagen. Somna och vakna upp som zombie.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Just precis – klassisk amerikansk Sci-Fi horror-film frĂ„n 1956 i svart-vit – och en filmisk allegori om om konsekvenserna av den alltdominerande politisk korrekta hjĂ€rntvĂ€tten i Sverige – och i VĂ€sten generelt – gennom de senaste 30 – 40 Ă„ren – nĂ€mligen viljalösa zombier utan nĂ„gon förmĂ„ga och lust als kvar att tĂ€nka sjĂ€lvstĂ€ndigt, men som Ă€ndĂ„ kĂ€nner sig lyckliga och tursamma oavsett hur mycket skit man bjuder dom. Kanske tid för ett svenskt remake av IOTBS? Det skulla kunna bli en fantastisk film och en mycket stark satir över och utskamning av de naiva, okunniga, glorieputsande och grovt ansvarslösa… Read more »

birgerr
birgerr
6 years ago

den filmen skulle aldrig att fÄ visas den skulle bannlysas

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tack Julia minnena kom tillbaka frĂ„n 2013. NĂ€r svenskar vita svenskar som pratade svenskar skulle kontrolleras som illegala invandrare. Det tystades vĂ€ldigt fort ner nĂ€r dom hade fĂ„tt sin vilja igenom nĂ€stan skickligt nĂ€r man ser det i efterhand. Varför har Sverige blivit en kommunistisk sekt det Ă€r frĂ„gan. Skola o media skulle jag vilja pĂ„stĂ„. Fundera varför vĂ„ra unga som lĂ€ser vidare blir mer o mer vĂ€nstervridna och verklighetsfrĂ€mmande. Hustrun pĂ„ nittiotalet som jobbade som barnsköterska blev erbjuden av kommunen att lĂ€sa distansutbildning till förskolelĂ€rare. Hon sa att jag vill inte göra det för jag har sett sĂ„ mĂ„nga… Read more »

Pansy_Hunks
Pansy_Hunks
6 years ago

Ja Jonas Hassen Khemiris agerande minns jag. Justitieminister Beatrice Ask blev “berörd” och PK-pressen talade i tungor. Det ena sanningsvittnet i sekten efter den andra kom med samma budskap.
Jonas Hassen Khemiri Àr en goddagspilt som gÄtt pÄ gymnasium pÄ Södermalm. Studerat I Paris och New York. OBS inte I Rinkeby.
Han har haft skrivarklasser dÀr han lÀrde invandrare skriva sin livshistoria, kanske hjÀlp med korrigering sÄ att det leder till PUT.
Undrar om han precis som Schyffert Àr jÀtterÀdd? Sent ska syndaren vakna!

Carl14
Carl14
6 years ago
Reply to  Pansy_Hunks

Han tillhör samma rövargÀng som Schyffert och hans granne, Fredrik Reinfeldt. Samma godhetens hycklare!

Robthedroid
6 years ago

4 mÀnniskor till, offrade pÄ multikulturens altare!
De gravt mentalt sjuka, som i sin megalomani och narcissism inte ser skillnad pÄ fablernas vÀrld och verkligheten, mÄste stoppas!
Det finns inget alternativ, fÄr de fortsÀtta kommer mÄnga fler att drabbas!

birgerr
birgerr
6 years ago
Reply to  Robthedroid

det kommer att fortsÀtta finns ingen vilja att stoppa det

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Allt detta har skett genom att kommunister, vĂ€nsterliberaler och “arv” leninister enbart har haft ett syfte med allt detta och det Ă€r att sĂ€nka demokratier och demokrater. Inget alls annat syfte! Det Ă€r anhĂ€ngare till den “övervintrande kommunismen” samt gĂ€llande DN det arv som uppbĂ€rs genom Lenin. Att de dĂ€rmed Ă€r införstĂ„dd med islamismens terror det har att göra med att den ligger ideologiskt “bolsjevismen” nĂ€ra. Inte f.. underligt att de ser samma massmördare i profeten Muhammeds som de ideologiskt Ă€lskade kamrat Stalin. — Men inget sker pĂ„ jorden utan orsak. Och att islam Ă€r hĂ€r Ă€r bara temporĂ€rt för… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  GustaWasa

Jeg utelukker ikke at fremmede makter har kjÞpt seg innflytelse hos bÄde politikere, media etc for Ä destabilisere EU.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  PK svada

NĂ€r man tillslut inser hur insyltad familjen Bush Ă€r, och att pappa Bush I stĂ„r det Saudiska kungahuset mycket nĂ€ra, sĂ„ inser man Ă€ven att de Saudiska flygplanskaparna kunde bli stationerade i USA för att sedan flyga in i byggnader. Det kunde de göra eftersom familjen Bush Ă€r mycket insyltade i islam, ekonomiskt som politiskt. Hur mycket de fĂ„tt ekonomisk kommer Ă€ven att framstĂ„ tillslut. Det kommer Ă€ven att visa sig hur familjen Bush sĂ„g till att dikaturens Saudiaraben kunde fĂ„ tillgĂ„ng till demokratin i USA. Allt för att underminera! Inte underligt att nĂ€sta fas för familjen Bush blev att… Read more »

DexterSverige
DexterSverige
6 years ago
Reply to  GustaWasa

…försökte efter detta att införa totalitĂ€rt USA

Man kan ju pĂ„ goda grunder sĂ€ga att Bush lyckades rĂ€tt bra med det och det hela blev startskottet pĂ„ ‘mellanösternkampanjen’ som ju fortfarande Ă€r pĂ„gĂ„ende – och som Sverige har fĂ„tt betala ett mycket högt pris för.

Ska inte fördjupa mig mycket mer men tycker gott att ryssarna kan skicka ivĂ€g ett gĂ€ng kryssningsmissiler mot Ryadh – och sen pĂ„stĂ„ att de har konkreta bevis för att sudierna lĂ„g bakom terrorn i St Petersburg. Fungerar lika bra Ă„t bĂ„da hĂ„llen.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  DexterSverige

sent re:
Det sĂ€gs att “i den sista tiden” sĂ„ skall djĂ€vulen falla frĂ„n sin tron. Och mĂ€nniskorna skall inte lĂ€ngre tillĂ„ta den f.. att ensamt styra vĂ€rlden efter eget behag och girighet.

SÄ man kan med fog sÀga att bevisen mot djÀvulen inte Àr nÄgon förstahandsnyhet pÄ nÄgon av media husens forum..!

Detta kommer alternativa medier (folket) att se till. Och dĂ„ kan man förstĂ„ alla “de!” media husens försök att pĂ„tala att demokrater Ă€r att liknas med fascister samt nazister.

birgerr
birgerr
6 years ago
Reply to  GustaWasa

detta pÄgÄende vansinne gÄr inte att stoppa lÀngre det har gÄtt för lÄngt, bara att vÀnta pÄ det totala förfallet

Doktor Seppuku
6 years ago
Reply to  GustaWasa

Ett önsketÀnkande!
Jag gillar tanken pÄ att kasta ut islam frÄn Europa.
FrÄgan Àr bara hur det ska gÄ till?

Cavatus
6 years ago
Reply to  Doktor Seppuku

Den tanken gillar jag ocksÄ. Ett sÀtt Àr att förbjuda islam dÄ det mer grÀnsar till en fascistisk ideologi, likt nazismen. De som vill stÄ fast vid den mÄste söka sig till andra lÀnder. De som vill bo kvar mÄste konvertera. Moskéerna rivs eller byggs om till svinstallar.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Doktor Seppuku

Container-skeppet finns ju sen lĂ€nge – vad Ă€r egentligen problemet? ?

Cavatus
6 years ago
Reply to  GustaWasa

Har du en kristallkula eller önsketÀnker du?

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  Cavatus

sent re: Jag lĂ€ser mellan raderna och inhĂ€mtar mycket frĂ„n det som historiskt varit och det “tidigare” som sagts Lite svĂ„rt att förklara om man sitter sĂ„ hĂ€r med tangenter.. Det gĂ€ller att lĂ€sa djupt och studera historian Ă€nnu djupare, enligt mig. Men det betyder ocksĂ„ att man inte fĂ„r bli fast i tanken om “nutid”. Eftersom allt Ă€r som en “navelstrĂ€ng”, för det som varit och det som nu “Ă€r” för att skall komma att “vara”. För mig sĂ„ Ă€r inte islam och islamismen nĂ„gra problem, rent folkligt och militĂ€rt eftersom dem som kommer att offra sig i denna… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago

Danmark truer nÄ med Ä stenge grensen til Sverige om de ikke klarer Ä opprettholde lov og orden.

“LĂžfvens Europa” uten grenser risikerer nĂ„ Ă„ selv bli isolerte av sine naboland fordi at de selv ikke klarer Ă„ opprettholde sikkerheten i eget land, hvilken jĂŠvla hykler.

vinterbadaren
6 years ago
Reply to  PK svada

Bra. StÀng snabbt som fan! Danmark Àr ett yndigt land.

Oxis
Oxis
6 years ago
Reply to  vinterbadaren

Skulle ocksÄ sÀnda signaler till den svenska regeringen. Hoppas att Norge gör samma sak. Och Finland. SÄ fÄr Sverige stÄ dÀr ensamt med sin dumma godhet.

Olli TörmÀ
Olli TörmÀ
6 years ago
Reply to  Oxis

Det finns inget hopp. Finland Àr nÀstan lika galen som Sverige. Dissidenter Àr marginaliserade och alla de stora medierna Àr helt okritiska mot vÀnsterextremismen. Jag har ingen aning varför svenskarna tror att de finska journalister och politiker Àr pÄ nÄgot sÀtt mer rationella.

Oxis
Oxis
6 years ago

För mig som 40-talist har Finland alltid framstÄtt som ett pragmatiskt land pÄ grund av sina erfarenheter och med Ryssland/Sovjet som nÀra granne att förhÄlla sig till. Men dessa tidigare förnuftets generationer hÄller kanske pÄ att dö ut?

Helena
Helena
6 years ago

Undrar detsamma. Hela tiden. Svenskarna vet inte nÄgot om situationen i Finland.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Det Ă€r dags för folket att stĂ€lla sig upp och bekriga den “bolsjevism” som fortsatt lever och aldrig blev dömd i militĂ€rdomstolen i NĂŒrnberg, för deras brott mot mĂ€nskligheten.

DramernasDetektivbyrÄ
DramernasDetektivbyrÄ
6 years ago
Reply to  vinterbadaren

Och med vĂ€rldens Ă€ldsta flagga, som danskarna Ă€r stolta över och varför inte det? Dessutom Ă€r den vacker. Fast dom tappade SkĂ„ne! Och Gustav Vasa var nog inte populĂ€r pĂ„ sin tid i Danmark om man ska tro Christian Tyrann eller vad han nu hette. Men snart Ă€r det landskamp i fotboll antar jag och dĂ„ jĂ€…

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  PK svada

Har ni inte byggt broklaffen i Öresundsbron Ă€n?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  latmask

Den kommer – gĂ€rna konstruerat som en fall-lem ( trap door) ?

latmask
latmask
6 years ago

Under tiden kan ni börja med passkontroll.

carsanparts
carsanparts
6 years ago

DNS – “Vid nĂ€sta muslimattack fĂ„r dom dubbelt sĂ„ mĂ„nga i dec.2017 har dom 1 miljon nallar.Feministsossar hĂ„ller samma hycklartal varje gĂ„ng” #migpol
comment image

Cavatus
6 years ago

Fantastisk text! Och igĂ„r fick Expo uttala sig om vad “högerextremister” anser om kĂ€rleksmanifestationen och Poohls utsaga Ă€r som upplĂ€st ur Julias förra krönika. Det media gör genom att lĂ„ta honom redovisa vad “högerextremister uttalar” Ă€r en uppenbar avsikt att brĂ€nnmĂ€rka regimkritiska Ă„sikter sĂ„ att svenskarna ska fĂ„ höra vad de inte fĂ„r tycka och sĂ€ga. Rena rama DDR, alltsĂ„. Och efter detta uttalande var man tvungen att varna för en högerextrem hotbild med hĂ€mndaktioner. Enligt min utsago rena pĂ„hitten för att vĂ€ga upp islamistisk terror med inhemska, pĂ„hittade spöken, för att inte islam ska framstĂ„ som sĂ„ hemsk och… Read more »

sub rosa
sub rosa
6 years ago
Reply to  Cavatus

I Sverige klassas sunt förnuft som högerextremt.

Cavatus
6 years ago
Reply to  sub rosa

Exakt, och det Àr dÀrför som gammelmedia mÄste propagera sÄ hÄrt och hjÀrntvÀtta folket sÄ deras sunda förnuft inte tillÄts poppa upp.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago
Reply to  sub rosa

Och sanningen klassas i Sverige som rasism.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago
Reply to  Cavatus

Expos finansiÀr: George Soros.

“George Soros HACKED, Thousands of Open Society Foundations Files Online Now
WeAreChange”:
https://m.youtube.com/watch?v=CkE2X6kWhvc

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Cavatus

För hundra Är sedan varnade man för ryssen. Verkar rena recyclingen.

Lars- O Samuelsson
Lars- O Samuelsson
6 years ago
Reply to  Cavatus

Poohl och Arnstad spelar i samma division, patetiska mÀnniskor, man skulle nog tycka synd om dem, men det Àr lika omöjligt som att tycka synd om terroristen.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago
Reply to  Cavatus

PĂ„ Expo, i “Fake News Media” och Åttapartiet (F! inrĂ€knat) kryllar det av tankepoliser som verkar ha hoppat direkt ur George Orwells dystopi “1984” och landat i “den humanitĂ€ra stormakten” Sverige dĂ€r allt Ă€r uppochner och bakochfram. I “den humanitĂ€ra stormakten” Sverige utbreder sig tvĂ€rtomsprĂ„ket. I “den humanitĂ€ra stormakten” Sverige kallas de goda onda och de onda goda. I “den humanitĂ€ra stormakten” Sverige dansar de styrande efter den globalistiska maktelitens NWO-pipa. Speglar rekommenderas om man inte vill uppleva vĂ€rlden spegelvĂ€nd.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Vart skall inte “djĂ€vulen” gömma sig om inte som en “ulv i fĂ„raklĂ€der”.

Det Àr dÀrför som djÀvulen önskar hit islam sÄ att den inte skall bli synlig för folk demokraternas ögon och dÀrmed kunna visas upp för hela vÀrlden vad denna f.. Àr för en verklig blodsbesudlad varelse. Om inte det Àr tydligt sÄ kontakta media husens Àgare för svar..!

Genom att inför islam sÄ skall djÀvulen inte uppfattas som ond. Utan fortsatt kunna vara en ulv i fÄraklÀder.

Benny
Benny
6 years ago

Julia din snyltare, du har levat pĂ„ bidrag sen nittiotalet och bor i ett hus som Ă€r byggt av arbetarrörelsen. SkĂ€ms din fosterlandsförrĂ€dare. Se vad de som byggt det hus du bor i har Ă„dstadkommit pĂ„ tvĂ„ Ă„r. LĂ€gsta statsskulden sen 1970-talet! Ekonomin vĂ€xer sĂ„ det knakar SĂ€nkt skatt för pensionĂ€rer Polisen fĂ„r ökade resurser. FörlossningsvĂ„rden fĂ„r ökade resurser. Index för inköp ökar kraftigt. Svenska företag gĂ„r bra som fan. Idag Ă€r överskottet i statens finanser 40 miljarder! Vi har rĂ„d med invandringen för 30 % av vĂ„r offentliga finanser betalas av invandrare. Ungdomsarbetslösheten var skyhög. Trots flyktingkris sĂ„ stĂ„r… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Benny

FASCIST!

108
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x