19
apr
Seneste opdatering: 19/4-17 kl. 2025
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man er på skideren, må man annoncere

Det er en presset presse, der må annoncere sådan her, men oplagene har også kurs mod havbunden. Jeg kan iøvrigt anbefale at påhøre svenske politikere og journalister gennem mit universalfilter: Damage controllens.

De mere tænksomme er udmærket klar over, at de har heppet på den potentielt største svenske katastrofe i et par århundreder, og den underliggende tankestrøm bag det de nu siger, kan oversættes: “Shit, hvordan undgår jeg (min avis, mit parti) at stå som medskyldig?”

Der er knapt én eneste ytring, der ikke lader sig anskue ind i den skabelon, men ro på: Vi husker jer ligegyldigt hvor mange gange i kører jer selv igennem på kogeprogram, ligesgyldigt hvor mange artikler i eftercensurerer på nettet. Svenske journalister ved, de er forhadte, og de ynder at klynke over, hvor uretfærdigt det er: Svenska medier: Hoten är organiserade och vill tysta oss. Lige så meget som de vil tyste blogs og dissidenter? Her lidt statsautoriseret modpropaganda fra SVT: Trollsnack – en liten guide till näthatets retorik. Har de mon tænkt på, hvorfor vi ikke har “nethadere” i Danmark?

”Mediernas trovärdighet har ifrågasatts förr. Men med en stor skillnad. Tidigare har misstroendet baserats på att allmänheten ville se en ökad hänsyn från pressen. I dag önskar många motsatsen. Medierna misstänks ibland för att mörka, att inte berätta sanningen”, säger Jeanette Gustafsdotter. TUs kampanj: ”Vi vägrar avpixla”

Dan Park har selvfølgelig parodieret annoncerne:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Svenskerne skal have tak for én ting: De har øget mit selvværd usigeligt! Jeg føler mig til det arrogante indsigtsfuld, når jeg læser udsagn som: “[…] för at det är brottet, som är nyheten”. Jeg kan overmåde let se, at nyheden i sig selv ikke har anden interesse end den, som sensationslyst og morbid nyfigenhed måtte vække, hvis ikke den netop kan sættes ind i et identificerbart mønster. – Hvis mediet slører præcis de oplysninger, som kan få mig til at se sammenhænge, hele billeder, og kort sagt opnå øget erkendelse – så kan jeg lige så godt læse Politikens… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

MSM:s sensationellt fräcka maxim avseende pixlar representerar ett direkt slag i ansiktet på svenska folket och det är ställt utom allt rimligt tvivel att vad dessa agendajournalister än påstår sig värna om, är deras enda ambition att till varje pris skydda den importerade kriminalitetens aktörer. Detta, mina vänner, är inte journalistik, detta är ren politisk propaganda, dold bak den genomfalska värdegrundspolicyns nationsfientliga och multikolorerade maskering. Med tanke på den auktoritet den tredje statsmakten besitter, i synnerhet i ett land som av hävd och tradition befolkas av en politiskt oinitierad massa, har deras organiserade brott en rent fasaväckande magnitud. Dessa proglobalistiska… Read more »

latmask
latmask
5 years ago

Avpixlat får tacka så mycket för reklamen.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Hvordan pixelerer man en seksualitet? Har de et stort problem i Sverige med transer i cancankjoler, som render rundt og slår gamle damer ned, hvad der så skal skjules for os andre med pixelering, eller hvad handler den lige om?
Nu er deres pixelering jo heller ikke bedre, end at man altid kan se, at de fleste kriminelle er mænd. Er det ikke fordomskabende og dermed udenforskabende?

PK svada
PK svada
5 years ago

Svensk presse er et ekkokammer.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
5 years ago

Svenske mediers stupiditet er himmelråbende.

Realist
Realist
5 years ago

As long as you agree with the cultural marxist agenda of the media itself otherwise you will get at front page picture with name and all.. Hypocrisy has no boundries in Sweden

Richard lll
Richard lll
5 years ago

Idiotlandet No1. – Sverige.
Alla andra länder är stolta över sitt land. Så icke detta av gud glömda land. Och denna skam tvingas jag uppleva i slutet av mitt liv. En nations uppgång och fall.

River
River
5 years ago
Reply to  Richard lll

Mest rammende udtryk til dato. Senere kan vi nøjes med at refererer til Idiotlandet.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..och jag som trodde det var Løvfen ..pixlat..men hej kanskje hans førebild..

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

..jag vet, men det kunne vara..mange likheter..Løfvens morfar och mor var jo nazzer også..så inte bare utseèndemessig men inni også.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Ha Ha Ha… Dan Park sparker journalist tosserne lige i bollerne og de kan ikke engang se det… 🙂

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x