29
apr
Seneste opdatering: 29/4-17 kl. 1324
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er Sverige blevet et demokrati? Hvem er udelukket, og hvem kan stadig ikke få job?

Fyra debattörer samtalade under ledning av Jan Sjunnesson: Gunnar Sandelin, socionom och journalist, medförfattare till böckerna Invandring och mörkläggning 1-2 och Nötskalet, Andreas Henriksson, debattör och redaktör, Nima Dervish, krönikör vid Dagens Samhälle och författare till boken Ordbrand, Jan Tullberg, civilekonom och författare till boken Låsningen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Er Sverige blevet et demokrati? snarere et Demokratur vil jeg si.
Denne mannen og hans familie må føle at de bor i helvete.
SD-sympatisörs hem vandaliseras av invandrargäng – media kallar det för “en konflikt”

http://avpixlat.info/2017/04/29/sd-sympatisors-hem-vandaliseras-av-invandrargang-media-kallar-det-for-en-konflikt/

Skåning
Skåning
5 years ago

Sandelin, Tullberg och Nima har helt rätt. Den enda omsvängning som har skett är debatten om debatten, och krystade frågor om “bättre integration”. Vi står inför ruinens brant, och detta är det enda ängsliga liberaler vågar ägna sig åt, medan ingenting egentligen förändrats när det gäller volymerna av inflödet, som borde vändas till negativa siffror. På något sätt är jag så förbannat trött på Gür, Teodurescu, Lindberg, Gudmunsson m fl. Det är bara snack och ingen verkstad när vi borde ha en slags “call to arms”. Jag kan ha en viss respekt för att dessa personer tar bladet ur munnen,… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Skåning

Enig med deg..men frågan er vel hvordan måler man at en endring har skjedd eller inte..vid meningsmålinger eller disk på nettet..eller båda…
Det eneste sikre bevisen er etter valet i 2018, då Vet vi, och jag hoppas sjelvklart saman med flere mill svenskar at SD får regjering, Annars er nog Sverige et tapt land.

PK svada
PK svada
5 years ago

Debatten er i ferd med å endre seg i Sverige, men det er fortsatt langt igjen.

Eliten har lurt folket, men nå får folket selv føle masseinnvandringen både fysisk, psykisk og økonomisk. Det er ingen som tror på politikerne lenger.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Med et annet ståsted, mere grasrota enn disse herrer..DVs disk på alt siter/blogger i Sverige vil jeg si Ja.. PÅ den måten at atskillig flere gir klart uttrykk for at sosserna er roten til alt onde, før och i dag..og som fortsetter videre…inntil en ny regjering..DVs SD Åkesson tar over regjering i 2018..oppslutningen/støtten til de har øket merkbart på alt media..og hatet imot sosserna økt. At de som gir uttrykk for støtten, og som sitter i statlig/komm stillinger men også private.. har vi sett..får/fått sparken..de blir til og med oppsøkt privat og hengt ut i PK media. ikke noe av… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x