4
maj
Seneste opdatering: 4/5-17 kl. 1908
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam

Det er titlen på Douglas Murrarys nye bog. Jeg havde et uddrag fra den forleden, og Mikael Jalving skrev om den i Europæerne vil miste det eneste sted på jorden, de kalder deres. Sunday Times artiklen er online i dag på Express.

 Det strammer til. Politikerne vil ikke foretage sig noget, og de fleste vælgere er for inkompetente til at stemme dem ud jvf. valget i Frankrig, der står i undtagelsestilstand og med den ene ben i borgerkrig.

Alligevel vil kun 20 procent af vælgerne stemme efter det. Det ser ikke spor lyst ud for de kommende europæere, i særlig grad ikke for kvinder, jøder og homoseksuelle, som Murray selv. Det EU, der ‘har sikret freden,’ er i færd med at slå Europa ihjel med sin ydre grænsepolitik. Først slår de forhåbentlig sig selv i hjel. Vesteuropæerne opdager ikke deres eget selvmord, før løbet er kørt demografisk. En pinefuld situation, man kan iagttage i Sverige i disse år.

Given that it opens with the line “Europe is committing suicide”, it’s hard to see how it won’t. Murray is a gay, English Right-wing journalist who has written books about Lord Alfred Douglas, Neo-conservatism and Lord Saville’s Bloody Sunday Enquiry.

Murray contends that by being a tolerant society that is inviting in “the whole world” we risk welcoming in millions of people from other cultures, “some of whom hold less liberal views than the majority of people in the countries they have come into”.

This might not matter if they were coming into “a strong and assertive culture” but they’re not. They’re coming into one that is “guilty, jaded and dying. I find it such a galvanising subject because I think it’s the subject,” he says.

Has his own sexuality coloured his opinions? “I’ve been out for my whole adult life so it’s not something I think about, but I can’t say that I like Islam’s attitude towards it.” He recalls being invited in 2009 to debate on sharia versus British law with radical Islamist Anjem Choudary. “The police told me not to turn up, but in the end I thought: ‘To hell with it, it’s my city’. The crowd, from the [now banned] Al-Muhajiroun, were shouting in the street, ‘Get back in your filthy closet, you dirty kuffar’. I’ve had worse, but they did us a favour; it’s why freedom of speech is a good idea because people say what they really think.”

Does he ever fear for his own safety? Up to this point Murray has been a model of articulate fluency but here he falters. “I can’t talk about it easily. I’ve not had an easy time because of what I’ve said,” he pauses. “And I’ve had to be very careful about where I go.”

He describes friends in Paris who have to wear bullet-proof vests, others in Sweden who are under full-time police protection. Nor will he talk about his partner, except to say that they have been together for eight years. Douglas Murray on immigration, Islam and identity, Death of Europe: Europeans are losing the place they call home, says DOUGLAS MURRAY

Der er endnu ikke videointerviews ude og bogen, men her er den seneste Murray video. Den er fra i dag:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
4 years ago

När man nyligen sett hur ynkliga islamisterna blev i Filippinerna då president Rodrigo Duterte satt hårt mot hårt mot islamisterna. Ja, då gav de sig och verkar inte önska sig komma till islamska paradiset utan de gav helt enkelt upp. Det är detta som är sanningen om islam. Att de med retorik och uppdiktad video så försäker de att skrämma motståndaren och få deras motståndare att tro att islamismen är oövervinnerlig. Men detta är bara lögner och det är dags att krossa denna islamska lögn och sätta lika hårt mot hårt som Filippinernas president Duterte så visade världen hur de… Read more »

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago
Reply to  GustaWasa

De som er like håndfaste som Duterte får selvsagt mengder av kritikk for bl.a. å ikke “følge menneskerettighetene”.
Vi skulle hatt 10-15 Duterte’r i Europa.

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago
Margrethe
Margrethe
4 years ago

– Husk for resten SIADS demo på lørdag – hvis I ellers tør møde op…

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Overvej at begynde at arrangere demonstrationer her på Sjælland mod grænsen til Sverige. Så vil jeg “dukke op”. 🙂

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg arrangere nu ikke noget for SIAD. Jeg er blot passiv deltager. De små virkemidler, man kan bidrage med, må jo bruges.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Margrethe

Hvem/hvad er de/det?

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Anders Bo

SIAD, Stop Islamiseringen af Danmark, er en lille græsrodsforening, som laver demonstrationer, der skal gøre opmærksom på konkrete problemer med islamiseringen. F.eks. beviste de, ved selv at gøre det, at man kan rende over den dansk/tyske “grænse” lige så tosset du vil. Ingen stopper dig. SIAD har arrangeret en demo-række i de større byer hele vejen ned gennem Jylland. Her deltog jeg i Silkeborg, og kunne ved selvsyn se, den røde fagbevægelses støtte til moddemonstranterne, der uden tvivl havde banket os til plukfisk, hvis ikke politiet havde været der. De vil selvfølgelig selv påstå, de intet havde med de voldelige… Read more »

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago
Reply to  Margrethe

SIAN skal ha demo i dag i Drammen, en av Norges mest invaderte byer. Rød Ungdom skal ha mot-demo, fjolsene skal selvsagt prøve å ødelegge for de fornuftige.
Det er fristende å møte opp og spørre de røde om de har noen kommentar til det sosialistiske paradis Venezuela.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Verden_er_gal.

Al ære og respekt, hvis du ville møde op og stille den røde det spørgsmål. Men jeg forudser, du ikke får noget svar. De kender kun til vold som virkemiddel. Logisk nok, når der ikke findes holdbare argumenter for deres vanvidsprojekter.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Og for resten, så havde SIAD planlagt demo foran Grimhøjmoskeen i Århus – Jeps, det kræver nosser! Det havde politiet så ikke, så de nægtede os retten til at demonstrere dér. Men det var uden tvivl blevet en fest…

bitten
bitten
4 years ago

JA det er bare å importere denne radikale islam sorten , med islamske skjegg – aper for harde livet ,
så det ener i kraftige blodige kamper i hele Europa til slutt .

invernes
invernes
4 years ago

Det ser helsvart ut for Vest Europa 🙁

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Det må blive til meget stor undren i fremtidens historiebøger, uanset hvem der vinder borgerkrigene, at vi vesterlændinge i den grad, uden egentlig kamp, fuldstændig gav vore lande og enemærker, kultur og levevis osv fra os uden at kny, ja nærmest i liderlighed efter selvmordet.
Men hold da fast, hvor er det synd for vore børnebørn, at onde politisk korrekte sataner nedkalder så modbydelig ulykker over deres uskyldige hoveder.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Fremtidens historiebøger? Eventuelle resterende europæiske minoriteter vil i fremtiden ikke kunne læse dem. Arabisk vil forlængst være indført, og overlevende skal nok ikke forvente at modersmålsundervisning findes til den tid.
Derouten begyndte med kvindernes stemmeret. Og her i nutiden har kvinderne overtaget magten, og i fremtiden vil kvinderne igen, takket være dem selv, være vendt tilbage til år nul, indhyllede og kendende deres plads bagerst i rækken.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Henning, din historiske horisont er alt for kort: Først opfandt mænd islam, så opfandt mænd kommunismen og herefter opfandt mænd nazismen. Dén som lorten lugte kan, det er lortens ejermand…

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Først opfandt vi gud, så opfandt han os. 🙂
Har vi mænd også opfundet disse:

http://denkorteavis.dk/wp-content/uploads/2017/02/sverige-iran-1-C4aJCzUVMAAq2_p-615.jpg

ragnhild
ragnhild
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Ha,ha,ha: For en solidaritet. For hva? Alle menn i Saudi-Arabia?

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det är väl bara att skicka ned damerna med nästa SAS flygning för de har ju i vilket fall som helst redan inrättat sig i islam. Enkel biljett! Och sju idioter mindre i Sverige!!

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  GustaWasa

De är inte korrekt klädda. De visar ju upp både händer och hår. De får lära sig korrekt klädkod vid ankomsten till t ex Bagdad. Huvudsaken är att de stannar där.

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  latmask

Helt rätt och detta måste fördömas av oss nordbor med att bua och påtala att det saknas dem politikerna både burka och mera burka!

Detta förslag jag nu kommer till dig med, så kommer vi för all framtid att hava agg till varandra. Du har fel! De skall sändas istället till Pakistan!! 🙂

Men fredssträvaren om att de skall stanna kvar i islamska överordnande, det är vår samstämmighet.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det er en række af forkvaklede kommunistiske ideologer, som står der. Jeg skal ikke uddybe, hvad jeg mener om dem, og hvilket straf disse landssvigere som minimum bør udsættes for. Så ender jeg selv i fængsel, med muslimsk tortur til morgenmad. Men det gør jeg nok alligevel…

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Margrethe

Ja, nu du siger det Margrethe. Det er jo faktisk mænd der har opfundet det hele. Men så må kvinderne jo efterfølgende tage stilling til, hvilke opfindelser de synes bedst om. De kan jo ikke få både velfærd, ligestilling og sharia. Men de kan selvfølgelig sætte sig ned og snakke om tingene. De skal nok bare ikke forvente, at resten af verden står på stand by i mellemtiden.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x