10
maj
Seneste opdatering: 10/5-17 kl. 2344
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så blev Nyhavn halal-certificeret

Overlader man grænsebevogtning til EU, får man barrikaderne i sine egne gader. Og vi har kun set begyndelsen. Udtrykket ‘koranklodser’ er via kunstneren Uwe Max Jensen. Klik fotos for helskærm.

Goodbye Sweden

Lars Carlsson skriver:

Jag lämnar i slutet av veckan in en ansökan om medborgarskap i Norge, och eftersom Norge inte tillåter dubbla medborgarskap lämnas samtidigt en ansökan om att bli befriad från svenskt medborgarkap till svensk myndighet. Tino Sanandaji skrev häromdagen; “Många längtar av nostalgiska skäl till en regeringsduglig socialdemokrati som värnar välfärden, men dagens socialdemokrati har upphöjt politiskt korrekthet och oreglerad invandring till en värdegrundsreligion som står över allt annat.” Men som bekant gäller ju inte detta bara socialdemokratin. I mina ögon är Sverige hopplöst förlorat.

Malmö är “ett svart hål” för bidragspengar

“Med Gaza* som samfundsmodel”

Svenske politikere vil i ramme alvor bilde befolkningen ind, at “indvandringen vil betale pensionerne og fremtidens velfærd,” men sandheden er, at de tidligst og mest indvandrede svenske byer, er dem der kører mest på pumperne. Svenske politikere ville have deres eget lille Gaza, og det blev Malmø.

Men de ville mere, de ville modellere hele Sverige med Gaza som forebillede, de har blot glemt at tænke på, hvem der skal financiere deres fantasier. Dette sker nu, og man forstår Lars Carlsson bare vil væk. Når hele Sverige er blevet som Malmø, Södertälje, Landskrona osv., gælder det om at have forladt landet i tide. Svenske kommuner regner med 40 mia i underskud de næste tre år. Jeg er glad for, at jeg forlod det for 14 år siden, selvom det var med tungt hjerte.

Malmö får in nästan 4,9 miljarder kronor medan miljarder flödar ut från Stockholmskommuner på grund av det kommunala utjämningssystemet. Fullständigt orimligt, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande i Täby, som kallar Malmö för ett ”svart hål”.

På torsdagen publicerade SCB preliminära siffror för 2017 för det kommunala utjämningssystemet. Siffrorna visar att Malmö stad återigen är kommunen som får mest bidrag. För 2017 beräknas Malmö få nästan 4,9 miljarder kronor, en ökning med drygt 276 miljoner kronor jämfört med 2016. Den näst största bidragstagaren är Göteborgs stad som får 2,4 miljarder kronor. Staden “ett svart hål” för bidragspengar

*Med Gaza menes i korthed: At ved hjælp af egen offerstatus true sig til en hæderlig levestandard via andre menneskers penge. Tjek nogle nøgletal i Palestine problem hopeless, but not serious

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] (og hva mener Samene?). Men det går da “fremover” også i Danmark og Norge. “Koran-klosser“, barrikaderte gater og skarpskyttere på takene ved Nasjonaldagfeiring og diverse andre […]

trackback

[…] maj blev der opsat Koranklodser flere steder i Hovedstaden, og hurtigt kom de første tiltag, der skulle normalisere terrortruslen i det […]

Glennie Sørensen
Glennie Sørensen
4 years ago

Jeg har tit hørt ordet Halal-Beton, så klodserne har mange forskellige navne, alt efter tid og sted…

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Frihedens forbitreste fjende er den lykkelige træl, som er ved sine drømmes ende, når han har sin vante plads i høet og får sin daglige grød – og de fleste har vilje, mod og vid som trælle.

Anna Svensson
4 years ago

Vilket passande uttryck: Koranklodser – tack Uwe Max Jensen! Dig kan man lita på.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Kaba-klosser hadde vært perfekt 🙂

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  PK svada

Kanske kan båda orden kombineras?

Nicolai Zolnir
Nicolai Zolnir
4 years ago
Reply to  PK svada

Koranklodser er et godt begreb, retorisk set, selvom kaabaklodser logisk set giver mere mening. Selv folk, som ikke kender særligt meget til islam, ved hvad koranen er, og har måske en lurende fornemmelse af, at den har en sammenhæng med diverse tilfælde af truck jihad.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Man kan dog glæde og fryde sig over, at statsminister Lars Løkke Rasmussen kan se koranklodserne fra sin egen lejlighed på den modsatte side af Nyhavn.
Disse koranklodser er et af resultaterne af hans manglende lovede straksopbremsning.
Så skamklodserne er sat til ære for ham og hans importerede muslimer. Der burde graffitimales Lars Løkke på dem alle!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

2½ måned efter at være gået til valg på straksopbremsning, lovede LLR – PÅ TRODS AF DET DANSKE RETSFORBEHOLD – at overtage 1.000 – TUSINDE – velfærdsmuhamedanere fra Frau Mærklig!

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Lars Carlsson. Der findes ikke mange pletter på jorden, der ikke er forurenet af koranslaverne. At flytte til Norge er blot at trække pinen ud, Norge og Danmark er godt på vej mod samme tilstand, blot lidt forsinket. Jeg vil anbefale dig at læse Document.no eller gå en tur i Oslo, så vil du hurtigt trække følehornene til dig. Måske er løsningen blot at rykke teltpælene op og flytte så langt nordpå som du kan komme. Der er stadig jomfrueligt land som er for koldt for ørkenens sønner. Desværre kan vi her i Danmark ikke komme længere end Skagen, men… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Koranklodser er et godt ord. Hvornår følger maskingeværbunkers i gaderne? Befæstede politistationer og politikaserner? Og hvornår indser politikerne, hvad årsagen er til at sådanne rædsler er nødvendige i gadebilledet? De ville være unødvendige, hvis islam ikke var i Europa – og hvorfor skal vi have alle de udgifter til specialovervågning etc. af islamiske elementer, moskeer osv? Hvorfor ikke snart gøre rent bord og smide islam ud af Europa. Religionsfrihed og blah, blah. Der er ikke frihed for en kriminel og terroristisk organisation, selv om den dækker sig og betegner sig som en “religion”. Den slags bekæmper man, og den slags… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Lars Carlsson tar feil, Norge tillater dobbelt statsborgerskap

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  PK svada

Det har den borgerlige regering osse indført i Danmark, som om man kan tjene 2 herre samtidig!

Theminorityreporter
Theminorityreporter
4 years ago
Reply to  PK svada

Det er for at vi lettere skal kunne returnere dem til dit de kommer fra, og så ta fra dem det norske passet/statsborgerskapet.

(Praktisk talt umulig å bli kvitt mennesker som blir statsløse hvis du hiver dem ut).

Dan Mikalsen
Dan Mikalsen
4 years ago

Det er bare å håpe det blir en atomkrig snart så vi og våre barn dör fort , og ikke behöver å seigpines resten av vårt liv. (litt ironi,men )

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago

Hvorfor ett kommentarfelt på tre artikler? Eller er det noe jeg lite PC-kyndige har misforstått?

Å flytte til Norge er bare å utsette problemene noen år.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  snaphanen

😀

River
River
4 years ago

Hver mand, sin fæstning. Hvorfor ikke lade alle ustraffede bære våben? Samfundet VIL ikke beskytte sine borgere. Eller også skal ressourcerne bruges på at mandsopdække muslimer, 30 til een.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  River

Præcis. Se ovenfor hvad jeg mener om “begivenheden” i Københavns havn i lørdags.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Det bliver spændende at se, hvornår ordet “koranklodser” bliver optaget i retskrivningsordbogen ?

Anna Svensson
4 years ago

Ordet “koranklossar” kommer aldrig att finnas i SAOL.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Kontinuerligt kverulerande, skall kanske tilläggas!
Andreas 🙂

Anna Svensson
4 years ago

Dem finns det ju ännu fler av! 😉

invernes
invernes
4 years ago

EU er problemet så lenge folk lar seg kneble av dette sataniske organet er alt håp ute i Vest Europa.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  snaphanen

SO BEEEP what? Who cares?

Ignorer dog de lalleliberale, kulturmarxistiske og folke- og demokratiforagtende EU-tosser – hvis alle eller mange berørte lande gør dette samtidigt, hvad vil de så egentlig gøre ved det?
Begynder de så at true, udskamme eller decideret skære i EU-tilskudene, så gør man sig bare besværlig i alle forhandlinge eller reducerer sine EU- bidrag tilsvarende.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  snaphanen

Kommissionen vil dit eller dat.
Kommissionen er en samling ikke demokratisk folkevalgte bureaukrater, som forsøger at lovgive og herske over selvstændige lande.
Demokrati i vor tid, ligner de hedengangne “folkedemokratier” forbavsende.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  snaphanen

Netop dét er jo en KÆMPE fordel, for MSM kan jo ikke skjule dette for menigmand.

I søndags gik under 2 af 5 franske vælgere til makronen, men vi får se i 2022, med mindre både FranKrig & EU er ophørt med , at eksisterer – som vi kender dem nu – til den tid?

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Den 15 årige pige(konvertitten) i Oddsherred-sagen, der nu har siddet varetægtsfængslet et pænt stykke tid, i terrorsagen mod de jødiske skoler, siger nu at hun har været offer for islam og dets latterlige dogmer.
Nu skal det blive spændende at se hvordan medierne og venstrefløjen har tænkt sig at spinne det…

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det er jo netop det det handler om. En “taber-pige” som lige får lidt fred til at tænke over tingene. Og finder ud af hvad det var for noget lort hun røg ind i.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hvad havde muhamedaner-pigen planlagt, og ville have fuldført, hvis den ikke fik “lidt fred til at tænke over tingene.” DIN DUMME RADIKALE!

Har du osse en ond-skyldning for IDIOTEN, der i lørdags myrdede 2 sagesløse kvinder i Københavns Havn?

“Begivenheden” skulle jo ikke kunne ske, da IDIOTEN jo skulle have tilbragt lørdagen i “lidt fred til at tænke over tingene.” men var prøveløsladt fra dom nummer 3 – TRE – for ALVORLIG forbrydelse i en alder af blot 24 år.

Peter Zichau DU ER ÆKEL OG JEG VÆMMES VED DIG!!!

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Tak skal du da lige ha’ Anders. Hvordan læser du det jeg har skrevet? De siger i nyhederne, at den, på daværende tidspunkt, 15 årige danske pige nu angrer hvad hun var røget ind i. Det kunne der jo, i et normalt samfund, komme en ret interessant historie ud af. Men sikkert ikke her – og det var min pointe.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jeg forholdt mig, til hvad du skrev, og ikke hvad du mente.

Godt ord igen.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Alt forladt..!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

PS: Her lidt ond&holdning. Det RIGTIGT “sjove” er opremsningen til sidst =>

http://denkorteavis.dk/2017/tre-bilister-korte-over-200-kmt/

Danmark anno 2017 virker sådan, at det nærmest står en frit for, at udøve personfarlig kriminalitet, “bare” man efterfølgende møder op til hotellignende afsoningsforhold, OG OP I “NUMME” MED DE SAGESLØSE OFRE!

DERFOR bliver jeg så HARM over “Kynby-pigen”, “Københavns Havn” O-G socialisterne der på gerningsmændenes vegne SKRIGER: “Skåret potte & høj barneseng”!

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Lad pigen angre i forvaring.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, ham i havnen og hende her er den maskuline og feminine udgave af den samme (socialisations)type i samme alder.
Den her type piger har ofte en noget ustabil identitet og bruger ofte navne, deres forældre ikke har givet dem og de er ret interesserede i bad boys og alt sværmerisk.
For et par årtier siden var det barske Brian og voodoo og hekseritualer – nu er der farligere muligheder.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hvor lang er “pænt”?

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Prøv at Google. Jeg tror hun har siddet over et halvt år-

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det var mere din teenageagtige “tilgang” til sproget.

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x