15
maj
Seneste opdatering: 15/5-17 kl. 2104
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har aldrig kendt sĂŠrlig mange homoseksuelle, hvilket jeg beklager, men statistisk set er kun hver 100′ person man mĂžder homoseksuel, og det er ikke alle der er sĂ„ selvfĂžlgelig venlige at vise det. Dette betyder at selv i en storby, kan man leve en ret bĂžsselĂžs tilvĂŠrelse.  Der kan altsĂ„ gĂ„ lang tid imellem, at man mĂžder en bĂžsse, sĂ„ mange ville ikke vide de findes, hvis de ikke havde sĂ„ fremtrĂŠdende en plads i journalisters bevidsthed. I Udkantsdanmark er byens eneste bĂžsse forlĂŠngst rejst til storbyen, der er ganske enkelt ingen ‘rollemodeller’ (dansk for forebillede.)

I de Abrahamitiske religioner spiller kvindelig homoseksualitet ingen rolle, og det har vi overtaget uden at reflektere over hvorfor, idet vi jo tror, at tusind Ärs kristendom er gÄet sporlÞst hen over os. Lesbiske mÄ leve en skyggetilvÊrelse, undtagen i svenske medier. I Sverige har Pride-marcher antaget en karakter af religiÞse processionstog, men i Tokyo fejrer man den nye afgud pÄ en noget anderledes mÄde. Se ogsÄ Eva Selsing: Hvorfor er kulturradikal sex altid sÄ klamt?

”Det gick att förutse migrationsvĂ„gen”

Det er som om den svenske valgkamp 2018 allerede er gĂ„et i gang. Det bliver et langt Ă„r. Disciplinen vil hedde ‘abekastning’ og den vil vĂŠre blevet brandvarm til sĂžndag den 9 september 2018. I mindst tyve Ă„r er der blevet advaret mod de tilstande vi ser i dag, sĂ„ fĂ„ vil vĂŠre skyldfri, nĂ„r regnskabet skal gĂžres op om et Ă„r, for det skal det. Økonomi, politi, sygehuse og skoler er i krise. PĂ„ gaden myrdes almindelige Svenssons i nat i Katrineholm, i fredags i GĂžteborg. Bag det hele, er det Ă©t navn, der gĂ„r igen: Fredrik Reinfeldt. Folk er i fĂŠrd med at blive ufĂžlsomme for alle de gode grunde, han havde til at ĂždelĂŠgge Sverige.

Paulina Neuding ”Det gick att förutse migrationsvĂ„gen. Det medger den tidigare migrationsministern Tobias Billström (M). ÄndĂ„ valde Fredrik Reinfeldt de öppna hjĂ€rtans vĂ€g och lade grunden för dagens problem relaterade till invandring. För att M ska bli trovĂ€rdiga i sin omlĂ€ggning av migrationspolitiken mĂ„ste man först be om ursĂ€kt.

”han berĂ€ttar att han försökte övertyga Fredrik Reinfeldt om att lĂ€gga om kursen i migrationspolitiken inför valet 2014. I stĂ€llet vĂ€djade Reinfeldt till vĂ€ljarna att öppna sina hjĂ€rtan, och lade grunden till den nuvarande krisen…Inga av dagens allvarligaste problem – gĂ€ngskjutningarna, antisemitismen i Malmö, sekteristiska konflikter, heders-vĂ„ld, det yrkesmĂ€ssiga tiggeriet – var omöjliga att förutspĂ„ redan för flera Ă„r sedan. Och Moderaterna bidrog i högsta grad till ett samtalsklimat dĂ€r sĂ„dant skulle förtigas. Moderaterna mĂ„ste be om ursĂ€kt

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
6 years ago

I egenskap av före detta moderat men nuvarande stolt Sverigedemokrat, kan man endast beklaga och förbanna det nationsförrĂ€deri som utspelas. Vad de eviga och icke sĂ€llan monstruöst provokativa Prideparaderna anbelangar, kan man tveklöst beskriva dem som etablissemangsunderstödda distraktionsmanövrar, vilka genom att förevisa hela spektrat av depravationen och dess imbecilla utövare, vill vĂ€dja till samhĂ€llsmedborgarnas lĂ€gsta lustar och dĂ€rmed avleda uppmĂ€rksamheten frĂ„n den politiska arenans subversiva intriger. Politiker som tramsar runt bland exhibitionister och sado-masochister med blottade genitalier, ingĂ„r som en del av den psykopolitiska operationen och har som uppgift att legitimera alla slags infantila tilltag, sĂ„ lĂ€nge dessa utförs i… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago

Finansministeren: «Sverige har store problemer»
https://www.document.no/2017/05/16/finansministeren-sverige-har-store-problemer/

PK svada
PK svada
6 years ago

Hjernevasken fortsetter.

De fÞrste svenskene var svarte pÄstÄr svenske forskere.
https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/de-var-de-forsta-svenskarna?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170515%3Ade-var-de-forsta-svenskarna%3Anyh

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago
Reply to  PK svada

Propagandan Àr i full gÄng om det inte Àr statstelevisionen sÄ Àr det EU och rika globalister som gör propagandafilmer för att hjÀrntvÀtta européerna. art.com/london/2017/05/15/eu-fairy-godmother-migrants-europe-flying-carpet/

samuelafugglas
samuelafugglas
6 years ago

Oavsett om det var Reinfeldt som lade grunden till förödelsen av Sverige hade BATRA ett fantastiskt tillfÀlle att förhindra Löfven att 2014 genomföra en oblodig socialistisk statskupp. Idioten tror att han skall slippa att fÄ halsen avskuren!

PK svada
PK svada
6 years ago

Jeg driter i om folk er homofile, men islam er den store djevelskapen.

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago
Reply to  PK svada

Min holdning til homofile er, at de mÄ gÞre, hvad de vil, bare jeg er fri for at se pÄ det,

Og min holdning til muslimer er prĂŠcis det samme.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  Rune Hansen

SĂ„ muslimer mĂ„ godt smide bĂžsser ud fra hustage, blot du er fri for at se pĂ„ det…?

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

Det undrer mig, hvordan du kan fÄ det ud af det?

Jeg er opflasket med Kardemommeloven.

Man skal ikke plage andre.
Man skal vĂŠre grei og snill.
Og for Ăžvrig kan man gjĂžre hva man vil.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  Rune Hansen

Nu var jeg nok en smule drilsk.
Jeg tiltror dig ingen slette motiver.
Jeg selv er totalt ligeglad hvad bÞsserne foretager sig, sÄ lÊnge det er lovligt.
Men jeg er ikke ligeglad med muslimerne, deres barbariske hedenskab og grÊnselÞse dÄrskab og intolerance.
Islam hĂžrer ikke hjemme i en oplyst verden, men bĂžr trampes i stĂžvet og udslettes fra jordens overflade.
– mener jeg.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Rune Hansen

Du kan jo fÄ bind for Þjnene, imens de tager sig af dig? ?

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

Bþsserne eller muslimerne? 😉

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago

Jeg har kendt et par ”pride’r” i tidernes lĂžb, men har ikke selv tilhĂžrt ”bevĂŠgelsen”. Men jeg synes at alle vi skandinaver, der er truet af politikerne og politikernes importerede “gĂŠster”, skal slĂ„ os sammen og bakke op om, og deltage i, de kommende Pride Parader. Lad de kommende Pride Parader blive en manifestation for et fĂŠllesskab, hvor der er plads til bĂžsser – og til os andre. I Stockholm er der “Pride festival” mellem den 31. juli og den 6. august 2017. I KĂžbenhavn der “Pride Uge” mellem den 15. til den 20. August. Selve paraden i KĂžbenhavn vil… Read more »

Dogen
Dogen
6 years ago
Reply to  Henning Jensen

Tanken er god, men homsene ser oss som en del av fienden, og at innvandrere er en undertrykket gruppe pÄ lik linje som de selv (var). De greier ikke legge sammen to og to, som at islam og homoseksualitet ikke er forenlig. Det samme gjelder de ihuga kvinnelige feministene. Alle innvandrere er ofre. Kvinnediskrimininering utfÞres av hvite menn i dress.

Dogen
Dogen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Enig i det. Bare forundret over at ikke alle de ser hvem som er fiende og venn.

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  Dogen

Det ser du pÄ hvilke politikere som blir valgt i Europa, nÄ ser det ut til at Merkel blir gjenvalgt selv om hun er den stÞrste trusselen mot Europa.

Ulrika2
Ulrika2
6 years ago
Reply to  snaphanen

Franska homos gav sitt stöd till FN och Marine Le Pen?? Har du kÀllor?

Leisha Camden
Leisha Camden
6 years ago
Reply to  snaphanen

Du har helt rett, LGBT-gruppen er dypt splittet. Problemet med Henning Jensens forslag, som i prinsippet er godt, er at den delen av gruppen som arrangerer og gÄr i Pride i all hovedsak er den delen som Dogen nevner. Den delen som er fornuftige og observerer trusselen holder seg i veldig stor grad borte fra slike arrangementer.

River
River
6 years ago
Reply to  Dogen
latmask
latmask
6 years ago
Reply to  River

Jag trodde inte att HBTQ-folket var sÄ hjÀrntvÀttade, men kanske driver de med vÀnstern?

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago
Reply to  Dogen

Jeg ser lidt pragmatisk pĂ„ det. BĂžsser, trods det at de ikke er populĂŠre, har formĂ„et at samle sig til en stor flok, som formĂ„r at skabe opbakning og opmĂŠrksomhed. BĂžsser udĂžver ikke vold imod mig og mine bĂžrn, og voldtager ikke mine dĂžtre. For det meste bemĂŠrker jeg dem slet ikke, og jeg ved ikke hvem i min omgangskreds der er bĂžsser. SelvfĂžlgelig er der tumper imellem bĂžsser, som tror pĂ„ det gode i “indvandring”, ligesom der er i den Ăžvrige befolkning. Men i det samme Ăžjeblik at “tagudsmidning” begynder at blive praktiseret, sĂ„ vil bĂžsser nok begynde at… Read more »

Dogen
Dogen
6 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg har overhodet ikke noe i mot homser som sÄdan, annet enn nÄr de stiller opp som islamapologeter. Jeg vil gjerne ha alle homsene pÄ laget vÄrt.
For meg spiller det heller ingen rolle hva den enkelte identifiserer seg som, bortsett fra at jeg mener det offentlige bĂžr forholde seg til x og y kromosomer. Det vil si ingen sĂŠrregler for genderfluids for eksempel.

River
River
6 years ago

Det er afskyeligt med homoseksuelles promovering. Det har de til fĂŠlles med eller som en del af kommunisternes evige krig mod det enkelte autonome menneske. Det er desvĂŠrre lykkedes dem at fordreje hele den vestlige verden med dens vanvid. Frankfurterskolen, jvf. Tim Pallis: At gĂžre brug af bestandige anklager om racisme. At gennemfĂžre stadige politiske forandringer pĂ„ lokal niveau for at skabe forvirring. At underminere skolernes og lĂŠrernes autoritet. At gennemfĂžre en enorm indvandring fra tredje verdens lande for at bryde den gamle befolknings identitetsfĂžlelse. At tĂžmme kirkerne. At skabe et upĂ„lideligt retssystem, hvor den kriminelle opfattes som et offer… Read more »

mjolly
mjolly
6 years ago

Dette er hvordan man beskytter seg mot Schengen-fantaster.

Hungary Unveils New Electrified Border Wall, Watch Towers, And Guards With Machine Guns
http://www.shtfplan.com/headline-news/pictured-hungarys-new-electrified-border-wall-watch-towers-and-guards-outfitted-with-machine-guns_05122017

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x