20
maj
Seneste opdatering: 22/5-17 kl. 1902
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are talking about hundreds of millions of ‘refugees’. We are daily missing a soft landing on this. We should solve this problem now decently, rather than indecently down the road.”

Masseneinwanderung: Britischer Autor warnt: “Europa bringt sich um”

Polen: Nej til ‘flygtninge’

Poland’s Prime Minister has claimed the country “cannot accept refugees” as the EU threatens legal action against nations failing to comply with quotas.

Alongside Hungary and Austria, it is one of only three countries not to have relocated a single refugee, “in breach of their legal obligations” and commitments.“This cannot be the responsibility of just a few member states – this must be shared be all,” said Dimitris Avramopoulos, the European Commissioner for migration. Poland’s Prime Minister says country will accept no refugees as EU threatens legal action over quotas

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Larsen
Ole Larsen
4 years ago

I skolen så vi en KZ lejr film. Vi så den kun en gang, så havde vi fattet det. Den hed Nat og tåge. Fjernsynet i vore dage fylder folk med Nazi rædsler hver uge. Hvor er det hjernedødt og tomhovedet.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Ole Larsen

Skuld, skuld, skuld. Om man kan marinera Europas befolkning tillräcklig i skuld då kan man släppa in flera miljoner migranter.

Ole Larsen
Ole Larsen
4 years ago
Reply to  Ole Larsen

Her på egnen var der for omkring 40 år siden en dreng der blev kaldt Hitler fra S…….. Han havde siddet i klassen i skolen og lavet heil Hitler hilsen i en hel time. Og så havde han gravet sin mors høns ned i jorden til halsen, og kørt dem over med plæneklipperen… Jeg har en ven som en dag sagde: “Min onkel var nazist under krigen”. Og så sagde jeg højt: “Ja, det kan du jo ikke gøre for”. Næh, men han havde nu syntes at det var sejgt, sagde han.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

De flesta av Europas politiker tycks inte ha mycket intelligens. De har släppt in Islam och islamister i Europa men samtidigt har de understött USA’s krig i mellanöstern. Informationen fanns att ISIS som förklarat krig mot Europa hotade att sända jihadister bland migranterna till Europa för att skapa kaos men istället för att skydda Europas befolkning beslöt förbundskanslern Angela Merkel att mera än 1 miljon migranter får komma till Europa. Politiker och globalister som vill förstöra de europeiska nationalstaterna genom Schengen och massinvandring och som inte vill skydda Europas yttre gränser är ett hot mot Europas befolkning.

Torben Caroc
Torben Caroc
4 years ago

Folk eller Befolkning ? Læg mærke til at venstrefløjen – som ikke accepterer et defineret FOLK, men kun en amorf, flydende befolkning – er de mest ivrige til at bebrejde europæerne som folk deres onde handlinger tidligere i historien. Det Danske Folk skal f.eks. undskylde slaveriet til det Vestindiske Folk. Det er jo en version af Arvesynden, som man troede var afskaffet for decennier siden. Og i vore dages mangfoldige samfund, skal alle med dansk pas, også fra Afrika, tvinges til at undskylde overfor andre mennesker med afrikanske rødder ? Hvad er det for venstrefløjs-virvar ?

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Europa har blivit utsatt för massinvandring sedan USA började med sitt krig i mellanöstern. Hur mycket skall Europa ännu ta emot efter att Donald Trump satt sin hand på globen tillsammans med Saudiarbiens kung och Egyptens president? Vad har de för mål?
https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/22/one-orb-to-rule-them-all-image-of-trump-and-glowing-globe-perplexes-internet

Margrethe
Margrethe
4 years ago

“EU’s migrant crisis is rooted ind Holocaust guilt”: Ha Ha, ja. For at råde bod på den “guilt” masseimporterer vi islamonazister, der liiige snupper os andre med i indkøbskurven, når de nu går i gang med at færdiggøre Hitlers Endlösung. Jeg ser det lidt som et par bedsteforældre, der er tynget af skyld over ikke at have været nok til stede, da deres egne børn var små. Nu passer de så børnebørnene. Men på grund af gammel “skyldfølelse” går de i byen, på værtshus, hvor de drukner skyldfølelsen i bajere, mens børnebørnene kravler rundt på gulvet der hjemme. Overladt til… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Titta och lyssna!

“David Dees – Trump in Bed with the Globalist New World Order”:
https://m.youtube.com/watch?v=c7PTmUzB4-k

PK svada
PK svada
4 years ago

Avskaffelsen av dødsstraff var det dummeste Europa har gjort, politikere har ingenting å frykte for å ødelegge sitt land.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  PK svada

Det kommer snart att återinföras. Då blir man av med oliktänkare snabbt och definitivt. Störst är väl risken att det blir sharia. Då får man lära sig att kasta prick med 80 mm stora stenar.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  PK svada

Exat min uppfattning och detta avskaffande av samhällets ultimata vedergällning har för vårt svenska vidkommande inte inneburit annat än upphävandet av själva strafftänkandet, vilket har fått stryka på foten inför den effeminerade omvårdnadspolitikens katastrofala och astronomiskt kostbara konsekvenser. Rättsstatens främsta uppgift är att se till medborgarnas säkerhet och betrygga den allmänna ordningen – något som proglobalisterna inom den nedmonterade och systematiskt demolerade nationen Sverige strategiskt valt att nonchalera. Det är inte utan anledning vi nu erhållit de föga smickrande epiteten som världens kriminalmetropol och parasitparadis, där de invasiva avarterna från MENA-territorierna ges i det närmaste obegränsad handlingsfrihet utan fruktan för… Read more »

Danishgoy
Danishgoy
4 years ago

Guilt? Jamen, for hvad dog! Den Hollywood historie hopper vi ikke på længere. Vi europæere ved udmærket godt hvem, der stræber os til efter livet – the goyim know 😉

Anna Svensson
4 years ago

Douglas Murray har helt rätt i det han säger, men ingen av de som styr oss bryr sig om det. Så det blir nog ingen ändring förrän det är alldeles för sent, god natt Europa.

invernes
invernes
4 years ago

comment image

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  invernes

Haha! Mycket underhållande, emellertid aningen orealistiskt vid betänkandet av att dessa koranförslavade vandaler förmodligen inte visar något registrerbart intresse för sina hustrur, än mindre att de kontinuerligt förtryckta hemslavinnorna skulle djärvas tilltala den äkta maken på detta säkerligen välförtjänta men dock respektlösa sätt.
Andreas 🙂

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Douglas Murray siger nok blot, hvad mange englændere tænker, men fordi han har et navn, bringer medierne det ud – og måske eliten lytter……..ikke mindst fru May håber vi.

PK svada
PK svada
4 years ago

Holocaust og slavekolonier er the white man`s burden.
Men på den annen side så er den hvite mann de eneste som har avskaffet slaveri og innført menneskerettigheter.
Problemet er at vi er hjernevasket til å stå fast i historien, livet må gå videre.
Det er umulig å rette opp feil begått for 100 år siden.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  PK svada

Européer som lever idag har ingenting att göra med holocaust eller slaveriet men de blir utsatta för Angela Merkels och andra politikers galna skuldpolitik och de vill inte uppoffra sina länder för det.

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Med samma resonemang så kan vi kristna ta tillbaka Anatolien och större delen av mellanöstern samt norra Afrika från de muslimska ockupanterna som tog det från våra kristna förfäder.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  niklasr

Vi lever i nuet och vi skall blanda ihop händelser som inte har ingenting med oss att göra.

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  PK svada

Slaveriet avskaffades i Norden på 1200-talet, sist i de baltiska provinserna på 1300-talet när kungen förbjöd att de nu, under svenska kronan, skulle få ha mer trälar.

Sedan var det så att de slavmarknader som fanns i Afrika blev försedda med slavar av andra afrikanska stammar. Sällan var det europeer som tog slavar. De köpte dem av svarta slavhandlare. Men den största delen av slavar gick inte till europeerna utan till de muslimska länderna.

Skåning
Skåning
4 years ago

Detta har jag nog sagt i hela mitt vuxna liv, men jag är såklart inte Douglas Murray. 🙁

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  snaphanen

Så du tror t ex aldrig att Enoch Powell kommer att få upprättelse? Jag är inte så säker på det. Jag är ju obetydlig, men du har i alla fall en 15 år gammal backlog. Kommer du någonsin få upprättelse? Det spelar kanske ingen roll, bara det löser sig någorlunda civiliserat, men jag är orolig för att det inte kommer att göra det, just för att sådana som Murray inte öppnat käften förrän vi står inför ett fait accompli. Ta bara det här djävulusiska terrordådet igår i Manchester. Det hade aldrig behövt hända om folk bara hade vågat tänka i… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ha ha. Ursäkta galghumorn, men jag inser hur rätt du har.

Dogen
Dogen
4 years ago

Holocaust guilt? Det er jeg ikke så sikker på. Hva med økonomiske interesser? Eller Hitlers våte drøm? Tyskland står temmelig sentralt i denne galskapen, og Merkel er ikke nådig mot de som motsetter seg det sentrale EUs agenda.

Skåning
Skåning
4 years ago

Dags att börja plugga polska eller ungerska. Jag jobbar löpande med en hel del skitskarpa polacker. På pappret kanske de tjänar 1/3 till 1/2 av vad jag gör, men efter skatter, kostnader osv, så lever de på en levnadsstandard jag inte kan föreställa mig.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Hur många svenskar och folk av andra nationaliteter kommer att likt en fårskock fösas rakt in i helvetesfållan eller fängelsehålan av makteliten som vill mikrochippa hela mänskligheten? Vi andra, vi som protesterar, kommer vi också att tvingas bli uppkopplade till datorer och bli “hubots”, dvs. ett mellanting mellan människa (“human”) och robot, bli totalt förslavade och övervakade och dö en för tidig död, eftersom mikrochip i kroppen enligt vissa forskare förhöjer risken för cancer? Kommer vi inte att kunna komma in någonstans i framtiden utan mikrochip? Kommer vi inte att kunna resa någonstans utan mikrochip? Kommer vi inte kunna betala… Read more »

latmask
latmask
4 years ago

Tänk dig så bekvämt för myndigheterna. Man håller ordning på varenda en och när en individ inte längre orkar arbeta 12 timmar om dagen så avaktiverar man chippet och behöver inte betala ut någon pension. Praktiskt om man har boskap eller slavar.
Vad skulle inte Orwell ha kunnat skriva om detta?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago
Reply to  latmask

Det är naturligtvis det som är meningen. Och om folket protesterar mot makten är det bara att avaktivera chippet. Det kanske rent av går att spränga bäraren av chippet i luften. Som Aaron Russo säger: Det är den totala förslavningen.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

Polen og Ungarn; Europas forsvar.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Är islamiseringen av Europa möjligtvis ett sätt för makteliten att lösa den höga arbetslösheten? Kommer bara männen att förvärvsarbeta i framtiden? Eller är islam, precis som kommunismen, ett sätt att kontrollera folket? Troligtvis har makteliten tänkt sig att genom islam slå två flugor i en smäll. Den tredje flugan är att göra européerna till svaga minoriteter i sina hemländer som gradvis sönderfaller till en enda stor fascistisk Eurozon som kontrolleras av makteliten.

“Germany Will Become An Islamic State Says Merkel – They’ll Have To Come To Terms With It”:
http://itmakessenseblog.com/

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Detta är exempel på vad “det goda samhället”, för att använda Orwells inverterade språk, leder till. Politikerna i M, L, C, KD, S, MP och V borde, om de hade vett nog, skämmas ögonen ur sig för förstörelsen av Sverige som de har ägnat sig åt i decennier.

“Min mamma kunde ha dött – på grund av er”:
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/84KvG/min-mamma-kunde-ha-dott–pa-grund-av-er

“Rena lotteriet om du ska få en ambulans”:
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/G93nl

“Vanvården av våra äldsta och sårbaraste är en skam”:
https://anthropocene.live/2017/05/06/vanvarden-av-vara-aldsta-och-sarbaraste-ar-en-skam/

“Ondskan gömmer sig bakom godhetens Potemkinkulisser”:
https://anthropocene.live/2016/12/06/ondskan-gommer-sig-bakom-godhetens-potemkinkulisser/comment-page-1/

PK svada
PK svada
4 years ago

Polske politikere gjør det folket forventer av dem.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Meget klog beslutning dette dejlige land har taget. Det er herligt at være i et perkerfrit land. Hvis jeg skulle emigrere, ville det højst sandsynligt blive til Polen

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x