22
maj
Seneste opdatering: 22/5-17 kl. 1937
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen er fra maj 2016, men den er værd at se. Så stenrolige er røverne trods tilstedeværelsen af dusinvis af svenskere, som kunne have stoppet dem. Så desorganiserede de er, ville det ikke havet været svært. Sådan lader et land sig berøve af fummelfingrede, invasive udlændinge uden at protestere. De kan ikke foretage sig noget som helst, der får dem smidt ud, så hvorfor ikke bare røve de tossegode svenskere og voldtage deres kvinder? Hvorfor ikke opløse og nedlægge landet, nu alle og enhver er inviteret til det af den politiske klasse.? Här rånar de guldbutiken i Kista

Filosof: Der er forskel på islam og protestantisk kristendom

Vi har ikke grund til at være bange for protestantisk kristendom, for den har hjulpet os frem til den sekularisering af det politiske, som vort demokrati nyder godt af. På den anden side har vi grund til at vise en anderledes bekymring, hvad angår islam, skriver filosof Kai Sørlander. [..]

Så enkle som disse sammenhænge i grunden er, så ser vi altså, hvor vanskeligt det er for folk, der burde vide bedre, at forstå dem. Og det skyldes ikke, at disse folk er bange for religion; men det skyldes måske, at de er bange for at erkende – og handle på – at religioner er forskellige. Fordi de har kvalt deres egen tankevirksomhed i en fejlagtig tro på, at religionsfrihed indebærer religionslighed. Filosof: Der er forskel på islam og protestantisk kristendom

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Nielsen
Jan Nielsen
5 years ago

Det er tid til en ny “franske” revolution.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Problemet er følgende: om jeg står der og vil gripe inn, hvordan vet jeg at andre også vil gjøre det? Kanskje blir alle andre bare stående å se på og jeg blir i verste fall drept.
Hvordan skal man få til en kollektiv inngripen? Her har virkelig allverdens skarpe hjerner et problem å gripe fatt i. Holder det med et “kom igjen, folkens”? Hvis ingen da rører på seg så står man også selv i ro.
Andre forslag?

latmask
latmask
5 years ago

Om man skulle ha ingripit mot rånarna har man allt att förlora och inget att vinna. Om man hade blivit skadad eller dödad hade man fått skylla sig själv. Hade man stoppat rånarna, skadat dem eller dödat någon av dem hade man själv åkt in på många år. Dessutom måste man räkna med att någon kompis eller anhörig till rånarna skulle ha tagit hämnd. De svenska myndigheterna vill ha det så här eftersom det håller svensken nedtryckt. Vad 17 gör det om en och annan av boskapen stryker med bara de inte gör uppror?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Kristdemokraternas begåvade och karismatiska partiledare
Ebba Busch Thor kan både sjunga och måla. Hon och Sveriges näste statsminister Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson borde musicera ihop.

“Ebba Busch Thor äger i Så ska det låta”:
https://m.youtube.com/watch?v=4J1kjJMSea4

“Jimmie Åkesson – Bedårande barn (live) 2015-08-29 Sverigedemokraterna”:
https://m.youtube.com/watch?v=UAefmPHL1JU

Torben Caroc
Torben Caroc
5 years ago

Flade og feje svenskere. Men i Danmark ville det nok se ligesådan ud.

Alle tilskuere trækker på skuldrene fordi man regner med at butikken har
forsikring. Det får mig til at tænke på en af mine gamle idéer; Ved
forbrydelser er det i 90% af tilfældene forsikringsselskaberne der kommer
til at betale. Hvorfor er de offentlige anklagere så ikke ansatte og lønnede af
forsikringsbranchen ? Så ville de slide hårdt for at ‘knalde’
forbryderne. Lige så hårdt som forsvarerne i dag arbejder for at få dem
frikendt.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Torben Caroc

Det er jo det samfund de har stemt for. Snakker man om sammenhængskraft eller tillidssamfund, er man jo racist. I Kista er flertallet jo ikke svenskere. Men ni ud af ti af dem der går forbi, har sikkert stemt på et af de “inkluderende” partier. De skal så bare ikke nyde noget, når virkeligheden stikker sit grimme ansigt frem. Og det vidste vi jo alle sammen godt. Nogen kan bare ikke lide at indrømme det.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Du er sandelig en modig mand, Peter. Hvordan pokker kan du finde på at gå ind på en bæverding og nyde spirituøse drikke i et shariaområde???

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

En vis procentdel af mig affinder sig ikke med realiteterne. Så det er jo nok mig der skal have mit hoved undersøgt.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  Torben Caroc

Forsikringsselskaberne er da totalt skide ligeglade med, hvor mange skader de skal betale. De sætter da bare præmierne op og lidt til. Jeg har en gang været med til at minimere skadesomfang, men den største modspiller var da rigtignok forsikringsselskabet. De andre forsikringstagere må bare til lommerne.

invernes
invernes
5 years ago

Nyanlända får varmt välkomnande på Lidingö: “Grattis till er nya BIL och TV”

http://www.friatider.se/nyanlanda-far-varmt-valkomnande-pa-lidingo-grattis-till-er-nya-bil-och-tv

PK svada
PK svada
5 years ago

Er det mulig…….

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  PK svada

Alt er mulig i et land der de gale styrer.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x