24
maj
Seneste opdatering: 24/5-17 kl. 0006
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamismen som dödlig kraft måste krossas

Av Thomas Nydahl

Jag har läst det mesta som skrivits i brittiska medier efter massakern i Manchester. Sedan länge står islamismen mig upp i halsen. Men jag läser och försöker dra slutsatser. Katie Hopkins är värd att läsas, alltid. KATIE HOPKINS: Despite all the politicians’ clichés ofbravery, there is a sickness in our society – and I fear it’s terminal

Hon skriver bland annat:

Carrying on as normal is not defiance. Or strength. It is the default. When someone dies in our family, we carry on as before because the alternative is to lie down under our duvet and hope the world goes away. And sometimes we even try that for a bit, too. But in the end, reluctantly, we default and carry on as normal. This does not make us strong. Or united. It makes us desperate to feel better. This country is sick. It is calling out for a doctor. We need to know what will cure us. What action do we take? What do we do? How can we stop the hurt? I look back to the missing persons and see little Saffie Roussos, smiling aged eight, now confirmed dead. And I wonder if we are too sick to be saved.

Nå, lät oss fundera en smula. Jag har under det senaste dygnet talat med nära anhöriga. Jag har frågat dem: är det rimligt att en människa som sätter sig emot den islamistiska terrorn stämplas som rasist? Jag har fått ett entydigt negativt svar.

Det vore förvisso ömkligt att tala i egen sak. Men jag säger här och nu att det ingenting har med rasism att göra, att starkt, högt och tydligt vända sig mot islamismen. Det är den religiösa och politiska ideologin som ligger bakom alla de döda och sårade barnen och tonåringarna i Manchester. Rasismen är ett annat ämne. Kampen mot sharialagarnas beväpnade mördare en helt annan.

Vad finns mer att säga? Detta:

Om man menar allvar med demokratin, yttrande- och tryckfrihet måste man säga att islam och islamism inte går att förena med dessa samhälleliga, mänskliga principer.

Om man menar allvar med frihet kan man inte bjuda in frihetens fiender. Det har alla makthavare i Europa gjort. Det finns många frihetliga människor som menar att vi måste göra det. “Flyktingar måste vi ta emot, det är vår plikt.” Sant och rätt, det har jag alltid menat, men måste vi under dessa nya omständigheter, på allvar undersöka vem de är? Måste vi inte fråga oss vem araberna, afrikanerna och asiaterna är som kommer till oss som lidande och sedan angriper oss med mordiska vapen? Vem är den som behöver hjälp, vem är den som tänker döda oss och våra barn? Vi måste ställa frågor, också vi som aldrig ställer några, vi som alltid litar på tv-rapport och statliga meddelanden, vi som tror alla om gott.

Om man tror att en uråldrig religion – islam och dess väpnade gren islamismen – som hyllar stening, halshuggning och annat våld som sociala principer, kan leva i västerländska demokratier, har man grovt underskattat medeltidens kraft över nutiden.

Läs och lär av dessa dagar. Igen. Om och om igen. Islamismen är vår huvudfiende. Våra barns mördare. Våra samhälles mördare. Allt frihets och demokratis mördare. Gör inga undantag, dra slutsatser och försök enas krig detta minimala. Allt annat kan vi diskutera en annan dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
6 years ago

Den diaboliska utvecklingen med allt mer frekventa terrorattacker tycks trigga den svenska agendajournalistiken att via de återkommande rasistklichéerna och det systematiska trakasserierna mot SD, ge dessa dödsbringande illgärningsmän ett slags förtäckt erkännande och försvar. De fördömanden som PK-pressen presterar har främst riktats mot de som opponerar sig mot den totalt ansvarslösa migrantpolitik som förs och som i praktiken erbjuder fritt spelrum för de islamistiska massmördarnas verksamhet. Några skarpa ordalag avseende den akuta hotsituation som konstant svävar över Europas invaderade nationer har icke framförts, och ett flagrant exempel på den inverterade reaktion de regimstyrda journalisterna och redaktörerna förmår åstadkomma, finner man… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago

Det bor några bilder i hjärnan på mig som visar hur: Ett ensamkommande flyktingbarn är en 8:a åring med nallen invirad i snuttefilten i famnen, en krigsflykting är den som kommer med sotflagor i ansiktet å andan i halsen från ditt grannland som står i brand.
Allt jag undrar är vad som skiljer Islamism från Islam? Sharian?
Blir inte ett Islam kastrerat sharian blott New Age?
Varför kan de som var krigsflyktingar för hundratals mil sedan ha rätt att stanna som medborgare i Norden?

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Det är nu dags att ge Europas och Nordens mark näring. Det är dags att ta striden mot islams så att folken ser att denna ideologi inte är oövervinnlig. Folk tror att det är så eftersom de är rädda för islamister som spelar vansinniga med att skrika och gasta. Men det är bara bra att de lever om och skriker för då blir det lättare för Europas och Nordens försvarare att finna dem i gevärskornet och få tyst på islamisterna. Se även senare till att kasta koranen på öppet fält och därmed tvinga fram islamisterna ur skuggorna. Då kan sedan… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

comment image?vMGEIYKmZe69khK3FY0UzXwsCKwVqhwJ7w6Z-Se4vWjivY_gkpFH1Qaq52oWHbcn&ec_rate=499

PK svada
PK svada
6 years ago

1000-0 til islamistene så langt, oddsen er overveldende.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Låt islamska stater i mellanöstern ta hand om sina islamska vänner och det är dags att vända på islam och med näsan mot Mecka. Muslimerna, vet ju ändå åt vilket håll som näsan eller Mecka pekar! Hur kan islam i mellanöstern ens få för sig att islamska flyktingar beger sig mot andra länder än islamska stater. Det är väl islams absoluta skyldighet att hjälpa koran folket med både husrum och mat. Det är enbart humbug och islamska lögner, för sanningen och säga så är de här enbart som fiendeinkräktare och hade det bara varit något hundraår tillbaka så hade vårt… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Politiet: 5000 mulige selvmordsbombere i Europa:

Politikerne har gjort vår sivilisasjon fullstendig forsvarsløs mot den islamske angrepskrig.

http://sian.no/artikkel/politikerne-har-gjort-var-sivilisasjon-fullstendig-forsvarslos-mot-den-islamske-angrepskrig

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Vi förstår det, men våra makthavare förstår det inte, eller så vill de inte förstå.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  snaphanen

Sandheden er ilde hørt.
Og hvordan skal de tackle det, hvis først de erkender, at det er det muslimerne tror på – og handler efter..?
Hver gang de fyrer den der af med, at det jo ikke er alle muslimer der tænker sådan, pisser de jo bare i bukserne for at holde varmen. Og det er måske også meget forståeligt, når nu man har lukket så mange millioner af dem ind..?

invernes
invernes
6 years ago

Selvsagt løgnerne kommer med samme gamle vise om og om igjen , islam er en ondskap som aldri skulle sluppet inn i våre land.

Manchester-imam : – Det har ingenting med islam å gjøre

http://www.tv2.no/nyheter/9147191/

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Jag har frågat dem: är det rimligt att en människa som sätter sig emot den islamistiska terrorn stämplas som rasist?

Er Sverige stadig der i debatten?

Der er ikke noget galt i at vaere racist.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Felix Krull

At være racist betyder, at man deler menneskers værdi op i hvilken race de tilhører. Med andre ord noget som vi, i umindelige tider, ikke har gjort i den vestlige verden, og som derfor anses som et absolut tabu.
Og derfor er det også et perfekt ord at bruge, til at lukke munden på folk man ikke er enig med. Så længe det varer. For nu duer det ikke længere. Nu må de enten finde på noget andet, eller se virkeligheden i øjnene.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

“At være racist betyder, at man deler menneskers værdi op i hvilken race de tilhører.”

Sådan mener jeg ikke det er. ‘Racist’ kaldes man, blot man undlader at ignorere racemæssige forskelle – undlader at være såkaldt farveblind.

Det er selve forestillingen om at mennesket forefindes i flere stastitisk påvisbare grupper, der anses som at være ‘racisme’.

Misforståelsen kommer af at venstrefløjen er materialistisk og derfor fremmed for begrebet ‘menneskeværd’, som de derfor oversætter til ‘værdi’ i halvvejs økonomisk betydning. Kort sagt tågetænkning i lighed med andre former for heksejagter.

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
6 years ago

I al historisk tid har der været krige i Europa. Det er naivt at tro, at Europa har udkæmpet den sidste krig. Der bliver krig igen, før eller siden, blodig krig. Det bliver en alliance mellem muslimer og kommunister mod os andre.

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

Den “nye” krigen har allerede begynt: Nice, Berlin, Birmingham er bare “veene” til den fødsel som kommer snart, for å snakke i bibelske termer.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago

Kommunister, muslimer og globalister, der også omfatter mange liberalister. Bankerne og storindustrien er også på den side.

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
6 years ago
Reply to  Søren Ferling

Når der opstår en regulær modstandsbevægelse mod islamiseringen af Danmark, vil regeringen, ligesom under 2. verdenskrig, opfordre alle til at angive frihedskæmperne. Og stikkerne vil være medlemmer af enhedslisten, alternativet og det radikale venstre.

Kurt O Fittje
Kurt O Fittje
6 years ago

Forholdsvis raskt fikk vi navnet på denne muhammedaneren, men det spiller ingen rolle hva han heter eller hvordan han så ut. Det er mange fler av samme sort. Alle har de navn som består av stygge ulyder det er umulig å uttale og alle ser de like ut. Morderpakk invitert og importert hit av våre forræder-myndigheter og politikernes klakører, femtekolonne-pk-media.

Steinadler
6 years ago

And I wonder if we are too sick to be saved. […] Om man menar allvar med demokratin, yttrande- och tryckfrihet måste man säga att islam och islamism inte går att förena med dessa samhälleliga, mänskliga principer. Om man menar allvar med frihet kan man inte bjuda in frihetens fiender. Det har alla makthavare i Europa gjort. Det finns många frihetliga människor som menar att vi måste göra det. “Flyktingar måste vi ta emot, det är vår plikt.” Sant och rätt, det har jag alltid menat, men måste vi under dessa nya omständigheter, på allvar undersöka vem de är? Forestillingen… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

Det kanskje også være på sin plass å minne om at de aller fleste afrikanere sør for Sahara er formelt sett “kristne” og at det er folk som av den ene eller andre grunn kommer til å flykte derfra som med overveldende sannsynlighet vil komme til å sørge for at de europeiske folkene, nasjonene og hele kulturen her bukker under i det rene skjære helvete. Hele denne forestillingen om våre “plikter” er ikke det spor bedre enn om dens forsvarere med vitende og vilje hadde satt seg fore å myrde samtlige europeiske barn på det mest bestialske vis. Jeg for… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Steinadler

Gode og vigtige billeder. Nu mangler vi at pressen bringer billederne af de maltrakterede børnelig fra Manchester massakren. For de har jo stopfodret os med billedet af druknedrengen hvis far ville have et nyt tandsæt…
Regn ikke med de bringer dem… Føj! Mit mål er fuldt. Men hvor længe skal vi vente på at nok europæiske mænd er klar til at rydde op efter forrædder klasserne?

Smash Islamophobia
Smash Islamophobia
6 years ago
Reply to  Steinadler
Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

The irony is that we (whites) who never were racists, we now need to become “racists” – but not with necessity in an negative sens: just as an awareness of who we are, and who we are not.

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Steinadler

Bare et punkt: det må jo bli oss bevisst at motsetningen mellom muslimer og kristne (og jøder) fører oss vill – likedan den påståtte “enheten” mellom dem. Det som teller nå er ikke den “verdensvide Kirke” men våre nasjonale former for kultur og tro – og enda viktigere: vårt folk som bærer av norsk/skandinavisk/germansk kultur og tro, til forskjell fra andre folk, hvor edle de enn måtte være, uansett om de er kristne, muslimer og jøder. .

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Steinadler

Og et tips: i det franske rom er Bernard Lugan ypperlig på Afrika, her om Sør-Afrika:
https://www.youtube.com/watch?v=NYAXV7amAcI

Vaeringen
Vaeringen
6 years ago
Reply to  Steinadler

Så rett, så rett!!!
Om bare flere kan begynne å fatte det poenget…..!

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Det er som at betragte vanvidsscenariet i et typisk mareridt. I drømme er der som regel heller ikke hoved, hale, logik eller løsninger på noget som helst. Det hele kører på hjernespindets egne præmisser. Derfor lettelsens suk, når man vågner og opdager, det ikke var virkelighed. Her accelerer det samme vandvidsscenarie. Men mareridtet består i, at det er virkelighed. Forskellen er, at logikken er mere fraværende end i selv de værste drømme. Hvem i den vestlige verden gavner dette vanvid på længere sigt? Det hedder sig, at store multinationale finansfyrster står i suffløsekassen og styrer showet. Men hvad skulle de… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Margrethe

“Hvem i den vestlige verden gavner dette vanvid på længere sigt? Det hedder sig, at store multinationale finansfyrster står i suffløsekassen og styrer showet. Men hvad skulle de vinde ved at smadre velstående købekraftige samfund, der ender som samfund med æselkærer og råd til at affodre alle de indavlede med lavproteinholdig dårlig mad.” Såvidt jeg forstår situationen er svaret at man ser frem mod et delt samfund med rige øer i en global sump af fattigdom, hvorfra man kan plukke sit menneskemateriale – evt. gennem et fedtlag af ny tjenesteadel – f.eks.: 1 % elite, 10 % tjenesteadel og 89… Read more »

mjolly
mjolly
6 years ago
Reply to  Søren Ferling

At nasjonalstatene går i oppløsning gagner EU-pampene, og stort sett bare de.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  mjolly

Jo, og banker og generelt de store stærke spillere – det bliver rå socialdarwinisme.

Margrethe
Margrethe
6 years ago
Reply to  Søren Ferling

Med det du skriver kommer jeg bare til at tænke på scenen i “Der untergang” hvor Hitler står sammen med Speer og beundrer en model, af den fremtidige, storslåede version af Berlin i tusindårsriget. Skinnende marmor. Kunst kultur, alt er tænkt ind i mindste detalje i denne storslåede fantasi. Godt skulle det sikkert blive. Det eneste problem er russernes bomber, som man kan høre buldre og brage lige uden for vinduerne… Det var dét storslåede rige, og sådan ender dette fremtidsscenarie også. En totalkrig, hvor de, der troede, de skulle vinde, blive sprængt ad hekkenfeldt til.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Margrethe

Jo, og det er de samme kredse, der igen igen foranstalter krig og massedrab ved at oppiske modsætninger og had mellem grupper – om de så skal hente nogle af de grupper på den anden side af jorden for at få konfliktmateriale nok.

De ser uanset sig selv som kærlige fredsengle – ikke underligt de ikke kan deltage i den demokratiske samfundsdebat, men henholder sig til monologens/agitationens form.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Margrethe

Hvis jeg endelig skulle give et bud på hvem det gavner, må det være dem der sidder på verdens resurser. Hvis der ingen mennesker er, vil værdien af disse resurser jo være lig nul.
Så jo flere vi er, jo større er værdien af disse. Og da det er de samme mennesker, som både sidder på resurserne og magten, behøver de jo ikke lytte til hvad vi andre vil.

brozak
brozak
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Europas mette konsumenter erstattes med Afrikas sultne konsumenter og rovkapitalismen kan fortsette enda en tid til resursene er oppbrukt.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Väl talat Thomas Nydahl. Nämn fiende och fienden vid namn om och om igen. Säg även namnet på dem som förrått oss om och om igen. När det gäller ord som rasist så vet vi att det är både politiker och Lenin företrädare på media husen som önskar sig en ny Stalin och från leninisterna på media husen så ser de Muhammed som deras nya “Stalin”.

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

Det er ubegribeligt at politikerne er så onde, at de vil dræbe vore børn og børnebørn ved at importere dette modbydelige pak fra Muhamedanien og derved være med til at udslette vores civilisation og erstatte med den mørke, destruktive vanvidideologi fra Muhamedanien.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  KnudMadsen

Det enda politikere tenker på er egen makt och pengar..om det då går en del mennesker ivegen for dom for å opprettholde det..er det bara å fjerna dessa..med vold och død om nødvendig..som det finnes så mange beviser på øveralt i Europa..senast terroren i Manchester..som en konsekvens av politikers politikk och maktbegjær..och som vanlig folket betaler.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x