28
maj
Seneste opdatering: 29/5-17 kl. 2025
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mens det går stærkt tilbage med Sverige, går det i samme takt fremad med erkendelsen i den mere informerede øvre middelklasse. Nu siger de det, jeg skrev for femten år siden. Det eneste jeg beklager ved det, er at de kom for sent til deres eget stævnemøde med historien. Forfatteren Patrik Engellau skriver:

När jag utifrån detta skeptiska och luttrade tolkningsmönster betraktar Sverige, särskilt migrationen, blir jag synnerligen bekymrad. Jag känner att de som sitter i sadeln och ska försöka få den här Putte att hoppa över hindret enligt plan är helt bortgjorda av omständigheter som de inte begriper. Regeringen verkar inte ens ha fattat att den tappat kontrollen. Själv sitter jag på läktaren och tycker mig se alldeles tydligt att utvecklingen går snett precis som Putte när han förberedde sig för att vika av från mina planer och ge mig en knäpp på näsan.

Jag lärde mig att om jag ingrep mot Puttes tricks i tid så kunde jag räta upp situationen. Men det fanns en punkt bortom vilken det inte gick att få rätsida på sakerna. Jag vet inte om Sverige har nått den punkten när det gäller migrationen, men jag fruktar att vi är farligt nära. Om vi griper in nu med tydliga och kraftfulla åtgärder – till exempel invandringsstopp och slut på multikultipolitiken så som Mohamed Omar föreslagit – så kan det hända att det går att med visst besvär styra upp Sverige. Men om den nuvarande låt gå-politiken får fortsätta ytterligare ett oklart antal år så fruktar jag ett det är kört för det välorganiserade, ordentliga och rimligt jämlika Sverige vi hittills känt. Själv skulle jag inte bli förvånad om det blev någon sorts inbördeskrig. Fläckvis har väl inbördeskriget redan startat. VAD JAG LÄRT AV PUTTE

Læger uden grænser i det grænseløse Europa

Organiserede menneskesmuglere: 10.000 afrikanere til Italien på fire dage

Til Italien ankommer i år mennesker fra Nigeria, Bangladesh, Gambia, Guinea og Elfenbenskysten. Cirka 4.500 om ugen, indtil nu 60.000 i år. Få af dem har skyggen af asylgrund. Til oktober vil vi synes 10.000 på fire dage er småting.

Da EU efter flere år stadig ikke har nogen realistisk politik på området, er fribytterne igang på Middelhavet – “de humanitære organisationer.” Læger uden grænser gør gode og fornuftige ting, men det de laver på Middelhavet, ville være kriminelt hvis en hvilken som helst privatperson gjorde det. Se virksomheden på dens Twitterkonto. Foreningen har landsindsamling i dag. Støt dem ikke! 54 dead, some 10,000 migrants rescued between Libya and Italy in 4 days

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snaphane
Snaphane
5 years ago

Jag fick “tiggarbrev” från “Läkare utan gränser om just deras aktiviteter på Medelhavet. Jag blev så in i h-e förbannad att jag skrev till dem hur korkade de är som sysslar med detta – Förbannade Gutmenchen/Godhetsidioter !! jag har även talat om för vänner att inte ge en krona till Läkare utan gränser.
Frontex(vilka inte fungerar ska göra som Australien för att få stopp på invasionen. Det står över fem miljoner (stadigt ökande) svarta i kö för att ta sig in i Europa. -När havererar Italien, läs deras interneringsläger?

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det är oerhört tragiskt vad som händer i Europa när de europeiska politikerna har tagit ett ödesdigert beslut att förändra de europeiska länderna med hjälp av Schengen och massinvandringen från mellanöstern och nordafrika när de vill utplåna de europesika ländernas homogenitet och skapa en nytt Europa. Det innebär att de nordiska ländernas välfärdssystem kommer att krascha. Man behöver bara ta Sverige som exempel som en gång var ett homogent och välfungerande land men som nu blivit förstört av massinvandringen. Det mest horribla var ett politiskt beslut i den svenska riksdagen att invandringen fick inte ifrågasättas och människor som gjorde det… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
5 years ago

Jeg er født før anden verdenskrig og boede i min barndom på det nuværende Esplanaden i København. Jeg legede nede i Grønningen da tyskerne kørte de danske politibetjente ned i Kastellet for senere at sende dem til Neuengame koncentrationslejr. Jeg husker også de uendelige rækker af tyske soldater, som fra Kastellet fik lov til at gå tilbage til den tyske grænse. Og jeg så tilsidst de danske frihedskæmpere i ildkamp med de, der ikke ville overgive sig – både tyskere og danskere. Disse ting glemmer jeg aldrig. Der er mange flere ting jeg kan huske fra den gang, fordi jeg… Read more »

Skåning
Skåning
5 years ago

Nu hav jag ju skrivit svar på tal på detgodasamhället-com, och Patrik Engellau verkade faktiskt göra en slags självrannsakan. Det som förvånat mig är att någon som lett en slags rebell-borgerlig tänketank i 25+ år, och inte fattat ännu?!

PK svada
PK svada
5 years ago

Borgerkriger på det europeiske kontinent har startet på flere fronter, terrorangrepene er krigshandlinger.
Dette vil bare tilta i styrke, jihadister har fri taxi over Middelhavet.

Steinadler
5 years ago
Reply to  PK svada

Den viktigste borgerkrigshandlingen er selve masseinnvandringen i regi av “våre myndigheter” i samarbeide med “NGOer” og andre organiserte kriminelle, og hvor hensikten gjennom lang tid har vært fullstendig åpenbar for enhver som overhode ønsker å forsøke å tenke og se: Så langt mulig skape et demografisk fait accompli med tanke på at det fremtidige befolkningsflertall skal bestå av folk med bakgrunn fra Afrika og Midt-Østen, i hovedsak muslimer, og raseblandet avkom av i hovedsak innvandrede mannlige muslimer og europeiske kvinner. Innvandringen av ikke-vestlige de siste par år har jo slik sett nettopp hatt en ideell karakter med tanke på evnt… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  Steinadler

Du tar feil, politikerne har ingen andre politiske mål med innvandringen enn at de tror de redder liv og at de vil få økt popularitet.
Politikerne er rett og slett så dumme at de ikke forstår sitt eget beste.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

..Nei du tar feil.
Den enaste grunnen med innvandringen er å beholde makta for politikerne, og som igjenytelse stemmer de på de partiene som øpnar dørren for de..en bevisst handling ifra politikene..som for dom er det allra besta..Makta och pengerna.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det er jo mange politiske partier som snart er utradert pga masseinnvandringen.
De fleste partier som er for masseinnvandring faller enormt på målinger så det du påstår stemmer ikke med virkeligheten.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  PK svada

Nesten alle partier er for masseinnvandring, derfor har vi fremdeles masseinnvandring.

PK svada
PK svada
5 years ago

Det tror jeg ikke, men alle partier er for å praktisere FN` s flyktningkonvensjon.
Det er den som er problemet, kommer det en og sier asyl så får vedkommende tredd
en haug med rettigheter over seg.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

Nå sier jo FN at bare 3.9% av alle flyktningar er illeg/økoinnvandrare.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jepp, men søker de asyl så får de søknaden behandlet. Oppgir de ikke identitet så kan de ikke sendes på Middelhavet igjen.
Og der står vi, ingen tør å bryte med FN konvensjonen så da fortsetter det som før.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

..men alikevel kun 3.9% resten blir sendt tilbake, fordi opphold har de ikke rett til..iflg FN.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  sussebassa

Nettopp!

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  PK svada

FN` s flyktningkonvensjon er et såkalt Skalkesjul, eller brødboks, om du vil 😉
– Alt er timet og tilrettelagt, som Egon Olsen sa det så fint. Uansett hvordan man ser det, så er dagens realiteter og fakta = masseinnvandring med vilje.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

..vilka då..
At dom tapar oppslutning, ja, men utraderad..ingen i Sverige iallaf..endå.
Tror du verkelig det er flyktningars tilværelse/nestekjærlighet dom egentlig bryr seg om, eller det jag skrev.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  sussebassa

Nei de bryr seg null om flyktningene, men de tror at de vil få økt popularitet.
Dvs, de tror at de får flere stemmer. Men folket i Europa har begynt å vende globalistene ryggen.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

..men alikevel gjør politikere det kun for å få mere stemmekveg..makta och pengerna.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  sussebassa

Men nå får de færre stemmer, det er hovesaklig Merkel og EU som dikterer dagens flyktningepraksis.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  PK svada

Der er nok noen OVER Merkel og EU også, tror jeg….

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PK svada

..jo ..de tar en sjanse, men det overordnede for politikere er beholde makta..gjenytelsen..stemmekveg..for de PK…de ikke Pk øker fordi folk er luta lei..av masseinvandringen..så ikke alle politikere vil tjene på det, men motsatsen..innskrenke..så skilnaden går på PK..ikkePK..igjen.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  PK svada

Det gjenstår jo å se, da. Men jeg lever i troen, på lik linje som deg.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  snaphanen

Riktig, og etter WW2 så ble tyskere fanget og ført bak låven og de kom ikke derfra igjen.
Å følge menneskerettighetene med advokater og rettsaker løser ikke problemet med islamister.
Snart så må folket selv ta avgjørelser der og da.

spirild2
spirild2
5 years ago

More than 27 percent of South African men have admitted to raping a girl or a woman, and there were 64,000 cases of sexual violence reported last year in South Africa, according to police figures. The recent death of Karabo Mokoena, a 22-year-old student who was allegedly brutally murdered by her boyfriend, had also ignited outrage across the country. Mokoena was allegedly “necklaced”– a brutal form of execution and torture in which a rubber tire filled with gasoline is forced around the victim’s upper-torso and set ablaze — before having acid poured over her body. On Thursday, President Zuma visited… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“..Foreningen har landsindsamling i dag. Støt dem ikke!..” Tiden arbejder imod disse “tosser”… og det der virkelig giver mig trøst, er at 180grader… Som troede at “lav skat” var det der ligger “folk” på sinde, og censurering af indvandringskritik, var vejen frem… De dør i glemslen… 180grader har ingen kommentarer på deres såkaldte “artikler” mere… Mediet er dødt.. Mit indtryk er, at snaphanen, uriasposten og hodja… Vokser ekspotientielt… Sammen med Breitbart, Rebel, Infowars, avpixlat… ect ect ect ect… Læger uden grænser, kan “redde” et par millioner flere afrikanere/muslimer… Men så er det også slut… Islam og IQ75 har ingen fremtid… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Så vidt jeg ved, har du delvis uret. Jeg mener, at Afrika syd for Sahara i gennemsnit kun har IQ70, altså det samme åndelige udviklingsstadie som 12 årige hvide børn.

haugianer
haugianer
5 years ago

Innavl er hovedproblemet i Tyslknd—-derfor innførsel av IQ-70-migranter —sa krøplingen,finmin. Schaeuble en gang….

Dogen
Dogen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Jeg tror du tar feil. Europeere har bare IQ nok til å åpne en dør, og den fører inn til Europa. Afrikanere og muslimer fra MØ vet i hvert fall hva som lønner seg for dem selv.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

ASYLRÆS

– vender nødhjælpskriterierne på hovedet
– lindrer de raske før de syge
– giver de ressourcestærke før de forarmede
– støtter de rapfodede før de halte
– hjælper voksne før børn
– begunstiger mænd før kvinder
– beskytter eventyrere før forfulgte
– bespiser de mætte før de sultne
– nærer de velnærede før de magre

Læger Uden Grænser har afsløret sig selv.

– – –

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x