30
maj
Seneste opdatering: 31/5-17 kl. 0126
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Marie Krarup: Dansk Kvindesamfunds kvalmende propaganda-film for islam. Dansk Kvindesamfund mener, at det er når man bærer muslimsk tørklæde, man risikerer at blive kaldt ‘luder.’ Man kan kalde det propaganda, men det er først og fremmest sort tale. Det forekommer ikke i den virkelige verden. Det er heller ikke den, Dansk Kvindesamfund opererer i.

Talens pris i Sverige

Marcus Birro har været noget islam- og indvandringskritisk, men ikke meget og ikke længe. I 2014 koblede han islam og terror, og det indledte hans fald fra de svenske medietinder.

Han havde vist mindre driftsikre tendenser for en svensk journalist inden, da hans uforbeholdne vrede over Elin Krantz-mordet i 2011 kogte over i “Vi är utsatta för terror i vårt eget land” (Expressen har slettet klummen med tilbagevirkende kraft.) En frokost med to Sverigedemokrater i 2015 gjorde det ikke bedre.

Nu er han ramt der, hvor det gør mest ondt: På brødet. Egentlig ironisk, for netop i den tid Birro er ‘trådt over stregen’, er debatten blevet noget friere i Sverige. En omvendelse under galgen, ikke frivilligt, med andre ord. Nu er Birro mør. Jeg ved ikke, om han forestiller sig, at etablissementet vil tage en reformeret, nyfriseret Birro til sin barm igen?

De hader folk, der havde ret, mens de selv ikke turde ytre et kvæk. Du bliver ikke en del af ‘det gode selskab’ igen. Magthavere har brug for fodsoldater, der vil sælge deres samvittighed. Den nye boss er den samme som den gamle, han lyder bare anderledes, når man trykker ham på maven. Hvis man først har snavset sig forkert til politisk, bliver man aldrig ren igen i deres øjne, uanset at de alle tog fejl i årtier. Nogen har allerede taget din plads, fremtidens mediepapegøjer, Birro.

Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige är för mäktigt. Det menar författaren och debattören Marcus Birro. “Jag ger upp”, meddelar han på Twitter på måndagen. Marcus Birro: “Jag ger upp – makten vinner”

En anden, som har været mere kritisk i længere tid, og som har betalt en højere pris, skriver om de sidste dages hellige, der er dukket op blandt svenske MSM journalister. Gunnar Sandelin:

Nu träder opinionsbildare fram som lurat som gäddor i vassen tills det blev ofarligt att vara kritisk, och slår sig själva för bröstet som djärva sanningssägare. Journalister som tidigare vurmat för “papperslösa” ställer nu politker till svars och frågar varför de inte utvisas. Visst är det bra att lögnera spricker. Bättre sent än aldrig, kanske någon invänder. Men den som ska bli trovärdig måste också våga rannsaka sig själv. Det är knappast det vi ser, snarare ett motbjudande scenario. Vi som har gjort det tunga jobbet får fortfarande inte någon cred. Gunnar Sandelin · För nio år sedan skrev jag en debattartikel i Dagens Nyheter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Den er sååå langt ude, at man bør kontakte Dansk Kvindesamfund. Muhammedanske kvinder må IKKE gå i byen alene for at ‘hygge sig’, uden en mand, så enkelt kan det siges! Muhammedanske kvinder må bestemt heller IKKE gøre, som det passer dem, men jeg synes da, at hende konvertitten skulle forsøge sig i Saudi…… Så sker det her måske, og så kan hun jo råbe op, alt det hun vil http://www.israelvideonetwork.com/woman-beheaded-in-broad-daylight-in-moderate-muslim-nation-while-police-watch/ Man kunne spørge DK, hvad de vil gøre, når deres børnebørn kommer og fortæller, ligesom det foregår i fx Groruddalen i Oslo, at de nu føler sig tvunget til… Read more »

Anna Svensson
4 years ago

Det kvittar hur många som påpekar allt som är galet i Sverige, det händer ändå absolut ingenting!

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  snaphanen

Et stort jihadidtisk angrep må til først. Og det kommer.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  PK svada

Borgerkrigen i Libanon brød først ud 20 år efter, at muslimerne kom i flertal. Brigitte Gabriels historie er et øjeblik værd:

https://www.youtube.com/watch?v=brehUhjwQjs

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  PK svada

Mon politikerne kalkulerer med, at det kan blive et biokemisk angreb? Jeg så en isis-terrorist i dag i bussen (desværre ligner mange af dem godt nok terrorister). Jeg er stensikker. Det er nr. 2, jeg ser inden for få dage, begge veltrimmede, grimt stort skæg, i 20’erne og i militærgrønne jakker. Ekstremt onde øjne. Ørkenuniformen har de nok smidt i Middelhavet på vej over…

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jag har väntat på en ändring sedan 1992, så nu är jag på väg att ge upp, men jag hoppas att du har rätt.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Titta på uppdrag granskning. Titta på alla fall som tas upp med mutor. Det blir tyst efter stund. Min hustru brukar säga att det är ingen idé att titta på dom programmen för det händer inget. Så är det med allting förutom invandring då är alla rasister som är emot och visas upp i media som fashister. Man måste säga att vi har en skicklig media i Sverige med att styra o uppfostra. Men svensken är naiv därför det får fortgå.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  snaphanen

Og det er nok flere tusen Abu Omar`er i Europa.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Jag håller med din hustru, det är bedrövligt och jag orkar knappt längre att ta till mig eländet.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg med. Blot håber jeg, at der er mange på den rigtige side, som er bevæbnet til tænderne og ved, hvordan de flyver under radaren.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

..jodå…jag ble anmeldt av “jagerher” Løfvens pk disippler i går..och er derfor i husarrest i 24 timer på facebook. De driver nå en kampagn om hur månge ikkePK de kan få utvist.ifra facebook..på bloggen/min sida til Ulrika Persson..hovedhateren..hun hater meg virkelig.. Det jag skrev var, “Løfvens skjeggbarn hans stemmekveg”..som jag har skrevet tusentalls ganger før..men klart med lys og lykte ifra disse PKhaterna..deras trofèe jakt, må man nå passe munnen sin. Så essensen er at det har blitt så mye strammere på Facebook etter denne hategjengen “jagerher” ble etablert..och deras åpenlyse jakt på oss ikkePK.. De ønsker klart å stumme… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Du er ikke ene om at være sat i husarrest. Jeg fik 3 døgn, men det har nu varet en uge! 🙂
Det var også noget om perkerne som ikke var PK! 🙂
Det er en meget betænkelig sag, at der er så mange steder, hvor man er afhængig af den skide fjæsbogsprofil, og så skal et privat firma bestemme, hvad store dele af befolkningen må mene, tænke og skrive.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Tack,…jeg ser det vel egentlig som et kompliment..at PKêrne ser meg som et hot, och anmelder..men jeg ser/opplever også at Facebook har en klar holdning For de PK…men jeg brukte da tiden på å pusse opp en nykjøpt segelbåt av tre..den gamle typen av mahogny og mens vi gjorde det tenkte jeg…”Du bruker formye av tiden din på facen..
viktig lærdom å ta med seg..man kan lett bli manisk..så erfaringen er bra å ta med seg..men er man politisk interessert..så er man.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  sussebassa

jag har inte Facebook, så jag har ingen aning vad som händer där – och visst, det talas mycket, men jag har ändå den uppfattning att ingenting händer. Det räcker inte att snacka, det krävs handling och den ser jag ingenstans.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

men hvordan kan du da si at ingenting hender når du egentlig ikke vet hva som rører seg nettopp på Facen..det som opptar folk flest..mere grasrot som er viktig for å måle endringer…om enn ikke et nytt terrordåd og lignende som er din def på at noe hender?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x