10
jun
Seneste opdatering: 11/6-17 kl. 1510
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En personal berättar: “Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra”.”

Da svenske kvinder havde vundet den såkaldte ligestillingskamp – dvs. taget magten og foræret en tredjedel af landet bort – var de bløde svenske mænd ikke længere seksuelt interessante. Og sex er jo så vigtigt – ikke mindst i Sverige hvor der er så mange køn, – at enhver må lyde dens kald. Selv de kønsløse, eller de “kønsfrie”, skulle man nok sige. For officiel, svensk kønsfiksering er blot en forskrækkelse i forklædning. Det ville være meget nemmere, hvis kønsforstyrrelserne slet ikke fandtes eller var i faste rammer ligesom i de gode gamle dage for fyrre år siden.

Nu står den på sex og lapdance med afghanske “flygtningebørn,” som ikke er børn og ikke har asylgrund. Det er tragikomisk. “Kvindernes evolutionære strategi er at slå sig sammen med de stærkeste og de kommende  magthavere,” mener Ingrid og Conrad.

Se de forskellige kommentatorer: Gambiaresor på hemmaplan, Vilka övergrepp sker på de “ensamkommande”? Har vi lärt något? og Välmenande tips och vinkar till en del upprörda kvinnliga skribenter. SVT havde historien: .Här ger personalen den minderårige en lapdance.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Vi har altid hørt, at de tager vore piger, men jeg tror ikke, at det er så slemt. Så tit ser man heller ikke en feltmadras end en kulturel berigelse.

Er det ikke Snaphanen, som har vist, at 90% af de svenske kvinder på dating sider har krydset af, at de kun vil have hvide tilbud?

River
River
4 years ago

Når mænd gør det er de svin. Når kvinder gør det er de cougars. Sådan er der så meget.

PK svada
PK svada
4 years ago

Svenske guttebarn blir hjernevasket til å bli homoer, klart at svenske kvinner heller vil ha machomenn, dvs arabere.

PK svada
PK svada
4 years ago

Svensker hjernevasker barna sine til å bli dragqueens

https://www.facebook.com/80256732576/videos/10155453148857577/

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  snaphanen

Nei det er ikke sikkert, men det er sånn normalen i Europa har blitt så noe er i alle fall feil.
Med Macron som president i Frankrike så kan en påstå at han er med på å legitimere pedofili, da hans kone ble sammen med han som 15 åring.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Sweden yes! Apropos kvindelige sexturister, minder det mig om en af min soester bekendte, der tog til Negerland paa ferie, hvor hun moedte sit livs udkaarne. Planen var, at de sammen skulle starte en safari lodge. Hvad prinsen paa den stribede hest ikke vidste, var at hun var verdens helt suveraent naerigste person. Rejsen til Afrika blev, efter uendelig smerte og sjaelegranskning, koebt efter at hun havde arvet adskillige millioner. Saa hun tager til Afrika igen for at faa noget bongotromme og her er saa anekdoten: hendes udkaarne spiste ris og boenner hver dag, men det fandt hun alligevel var… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x