19
jun
Seneste opdatering: 29/6-17 kl. 0123
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To muligvis døde, ti sårede. Engelske medier taler om ‘islamofobi,’ men det var gengæld og hævn.

En terrorhandling, der har ventet på at ske i over ti år. En mand kører en hvid, lejet lastbil ind i en menneskemasse tæt ved Finsbury Park Mosque. Den 47-årige waliser Darren Osborne er sigtet.

Europæiske politikere burde have sagt til sig selv i tyve år: Nu får vi styr på islam og indvandringen inden det private initiativ begynder at blande sig. Det nåede de så heller ikke, trods de voldsomme veksler de i årtier har trukket på deres egne befolkninger.

En åben konflikt rykkede lige nærmere i nat, endelig kom det berømte backlash, vi har hørt om siden 9/11 2001. Ork nej, der er ikke noget ‘backlash’ endnu, men hvis det bliver fremtvunget, skal muslimer blive virkelig nervøse. Ikke endnu. Hvis det kommer, er scenariet som i Daniel Pipes ‘ Eurabian Nights.” Det vi ser på TV skærmene, er et foregribende hysteri.

 Man må bede til, at der endnu er demokratiske løsninger på politikernes ulykker, men vi aner det ikke. Den politikerskabte borgerkrig krig hænger som en mulighed og en mørk sky over os alle. De har skabt krudttønden, en hvilken som helst tilfældig forbipasserende vil naturligvis sætte ild til den igen og igen. De har givet ondskaben chancen, og ondskaben har taget den.

De har muligvis troet og håbet, at europæerne aldrig ville svare igen på muslimsk vold. De har gjort hvad de kunne: Fængslet, truet og uddelt bøder til oprindelige europæere, mens muslimer har kunnet terrorisere og ‘hatespeeche’ alt det de ville. Ikke nogen langtidsholdbar situation, og inat krakellerede den: Nu kan vi alle se, hvordan en borgerkrig vil komme til at se ud. Den politikerskabte, evige, uoverskuelige borgerkrig.

Hvis europæere i større tal griber til voldelig modstand, er vores største mareridt kun lige begyndt. Politikernes skyld står malet med flammeskrift, og de bør i det mindste vide nu, at de risikerer at miste magten fuldstændigt over situationen. Ikke i morgen, men hvordan vil Europa se ud om tyve år?

Den trussel vil vokse for hvert år, der går, og der er ikke meget nogen politiker kan gøre ved det. Den store politiske bedrift på dette sene tidspunkt, er tilsyneladende enkel: At holde os borte fra den afgrund af vold, enhver har fået et glimt af idag.

 White van driver ploughs into and hurts at least 10 people outside well-known Finsbury Park Mosque in new London ‘terror attack’ before Muslims finishing evening prayers tackle suspect to ground. Se evt. Sky News Live.

Tommy Robinson: Compare the Manchester attack with the Finsbury attack

Former EDL leader Tommy Robinson slammed on Twitter after he accuses Finsbury Park Mosque of ‘creating terrorists’ just one hour after people were mown down outside a place of worship

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
6 years ago

Dagens bedste overskrift 🙂comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Here we go again ?

http://www.bt.dk/udland/lige-nu-politi-afspaerrer-champs-elysees-bil-torpederede-patruljevogn

Politi afspærrer Champs-Élysées – bil torpederede patruljevogn

Bil ramte politibil i Paris og eksploderede ved sammenstødet, oplyser politikilder. Føreren var bevæbnet.

En mand er anholdt i Paris, efter han kørte en bil ind i en politibil på Champs-Élysées i Paris. Bilen eksploderede ved sammenstødet, oplyser politikilder til det franske nyhedsbureau AFP.

Føreren var bevæbnet. Han er nu anholdt, siger kilderne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

http://www.dr.dk/nyheder/udland/mand-paakoerer-politibil-paa-kendt-handelsgade-i-paris Mand påkører politibil på kendt handelsgade i Paris En mand er anholdt efter han på den kendte handelsgade Champs-Élysées kørte ind i en politibil. Ingen tilskadekomne. KL. 16.54 En mand er anholdt i Paris, efter han kørte en bil ind i en politibil på Champs-Élysées i Paris. Bilen brød i brand ved sammenstødet, oplyser politikilder til det franske nyhedsbureau AFP. Føreren var bevæbnet. Han er nu anholdt, siger kilderne. En politikilde siger til AFP, at en bil kørte ind i en af politiets vogne og derpå brød i brand. Føreren af bilen ligger “på jorden, bevidstløs”, siger politikilden. Men… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Det er ærgerligt, at de har fanget én af gerningsmændene. Han burde ikke straffes. Muhammedanerne har forlængst erklæret os krig her i Europa, men politikerne sender europæiske elitetropper og soldater til Irak, Syrien og Afghanistan, hvor de godt må slå terrorister ihjel, men heroppe er de morderiske svin fredet i klasse A! Det hører jo ingen steder hjemme!? Der burde erklæres fri jagt på fx de 3.000 jihadister, som MI5 konstant holder øje med i UK. Den ensidige krig, som muhammedanerne får lov til at føre mod værgeløse europæere, griner Daesh jo bare ad. Det gør mange andre muhammedanere også.… Read more »

mjolly
mjolly
6 years ago

Tommy Robinson kommenterer: facebook.com/ thetommyrobinson/videos/1038480509621336/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Så du den her, Steen? ?

Fra en Facebook side:

Første billede er My Rohwedder – hvem mon de to andre personer er? ?

comment image

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..jag så den..diskuteras på “gransking Sverige”.. facebook..om hvorvidt SR journalister stod bak dessa hatplakater om Åkesson..som dom klart nekar for.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  sussebassa

Tack så mycket ☺️

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Vem eller vad är GG?

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..det vet jag inte, men hur møter vi den Tiltagende islamofobien i samhellet var ju positiv..tiltagende..i krismøte også.

mjolly
mjolly
6 years ago
Lawrence
Lawrence
6 years ago

Utroligt det tog så lang tid før et modangreb kom. Saxeren er lang tid om at lære at hade. Men nu er katten ude af sækken, der er hul på bylden. Det bliver ikke lækre tung der vælter ud.
Heller ikke fra pressen. Det bliver interessant om motivet og verdenssynet her bliver betragtet som vigtigt, til forskel fra alle de muslimske angreb..

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago

Vi skal endnu være glade, vi er endnu kun i den begyndende fase, nyd solen og sommeren så længe det varer – det hele bliver meget værre. Og vi kan være sikre på at få alle politikernes og MSM’ernes løgnagtige forklaringer, der bagatelliserer situationen, og som synes at løsningen ligger ligefor: forbyd også små varevogne, og sæt koranklodser op ved alle vejmundinger, og gem koranklodserne bag bænke (der er risikable at sætte sig på). Jeg så en af de sidste dage en overskrift på en artikel i en af de svenske webaviser, hvor der stod noget i retning af: “Behøver… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

Kunne det være en spæd begyndelse på lidt modstand mod det djævelske pak, der terroriserer os i det daglige?

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  KnudMadsen

Iallaf er Alla muslimer…”Titt for tatt”..jaggu på tiden…och alla monner drar… Expressen.se.
sjelv sejer jag..mera..mera.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
6 years ago

Jeg har ikke læst koranen, men er der ikke noget om at i bogen står, at ham allah styrer alt ?

Og står det til troende, så er det vel allah, som har sendt bilen ind i de troende ?

Er der noget jeg har misforstået ?

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Der er noget, der ikke helt stemmer. Det her ligner en typisk muhammedansk fremgangsmaade – hvide maend gaar som regel mere kompetent til vaerks. Som Timothy McVeigh toert replicerede da en journalist bad om en kommentar til hans doedsdom: “168-1”.

“2-3” er ligesom ikke helt det samme. Mine penge er paa islamosekterisk vold.

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago
Reply to  Felix Krull

Du har faktisk en pointe – lad os vente med at drage konklusioner før vi får nogle flere facts.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  Henning Jensen

Yes. De har jo fanget den ene, og hvis der er tale om en brite, er det lidt underligt at man endnu ikke har oplyst almenheden om hans vederstyggelige nazihvidhed.

mjolly
mjolly
6 years ago
Reply to  Felix Krull

It was a confused man. It had nothing to do with Christianity. It is part and parcel of living in a big city.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  mjolly

And all his closest friends and family members are shocked, shocked I tell you, that he could do such a heinous thing.

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago
Reply to  Felix Krull

Hvordan og hvor har man fanget den skyldige, og er det den rigtige
skyldige? Eller er det en tilfældig brite man har “trukket indenfor”, og
som man gør skyldig indtil sagen “er drevet over”?
Uanset om
“fangsten” er den rigtige eller den forkerte, så skal man aldrig tro på myndigheder og muslimers udtalelser. Og med en
muslimsk borgmester i London, skal man nok heller aldrig forvente at se og høre
noget der nærmer sig sandheden.

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Endelig skete det… Det vores politikere og journalister har ventet på, for at kunne forsvare deres kognitive dissonans. Nu kan vi endelig igen tæppebombe Europæerne med “alle muslimer” er ofre og vi er rascister.
Mon ikke der kommer rigtig god fart på importen af muhammedanere nu. Suppleret med 24 timers intensiv dækning af hvor fredelig og hvor MEGET bedre islam er end vestlig kultur….???

Margrethe
Margrethe
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

– Det ville de gøre uanset hvad. Opfører vi os pænt vil de drukne os i muslimer, opfører vi os mindre pænt vil de drukne os i muslimer. Der er kun den rå magtkamp og krig tilbage. Jeg troede også engang, at “god tone” , saglige forklaringer og “vær selv et godt eksempel” var de midler, der skulle til at overbevise de psykopater. Men nu? Rend og hop. Intet virker over for den samling indbildte galninge. Samfundets selvudnævnte fortrop vil aldrig nogen sinde erkende, at de udgjorde den fodslæbende, ignorante bagtrop på alle parametre. Aldrig.

River
River
6 years ago

Den glider nok ind i den uendelige række af kristne terroraktioner. McVeigh, unabomberen, og nu finsbury park moske. Voila, hermed bevist at islam er en fredens religion.

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Jeg ånder lettet op. I civiliserede samfund, som vores vestlige samfund var for ikke så længe siden, har retssystemet overtaget hævntørsten, så vi formår at “vende den anden kind til” i det daglige liv. Sådan bør det også være. Det er fundamentet for de noget nær paradisiske samfund, vi havde opbygget. Men den grundpræmis er for længst smadret. Systemet er blevet vores fjende. Derfor har det fremstået mere og mere sygeligt, når europæerne ikke slog igen. En patient, dopet med morfin, som derfor ikke reagerede når forbipasserende morede sig med at stikke knive i ham. Nu er morfindøsen ved at… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  Margrethe

Systemet er blevet vores fjende. Derfor har det fremstået mere og mere sygeligt, når europæerne ikke slog igen.

Anders Breivik slog igen og han gik efter systemet.

Margrethe
Margrethe
6 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg har aldrig forsvaret Breiviks gerninger og gør det heller ikke fremadrettet. Når jeg tidligere har forudset, at Breivik om 20 år vil blive betragtet som en frihedskæmper og folkehelt i vide kredse, er det blot en kølig konstatering. Ikke et ønske. At gå efter så bløde mål, der blot er blevet forført af de voksne, ville svare til at modstandsbevægelsen havde lavet terror mod nazisterne ved at springe en sommerlejr for Hitlerjugend i luften. Så er der langt op til bunden.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  Margrethe

Well, du forsvarer jo dette angreb, og de er ligesaa uskyldige som Utoya-ofrene.

Hvis terror er en legitim taktik, er det ikke tilfaeldige muhammedanerne man skal terrorisere, men de skyldige. Deltagerne paa bemeldte KOMSOMOL-indoktrineringslejr var boern af landsforraederne og det var foraeldrene, der var Breiviks egentlige maal.

Den forestaaende borgerkrig bliver ikke mellem danskere og muhammedanere, den bliver mellem danskere og danskere – nationalister og globalister.

Margrethe
Margrethe
6 years ago
Reply to  Felix Krull

“Uskyldige muslimer”, som valfarter til deres kaserner, hvor had og opfordring til vold mod og død over vantro bliver prædiket hver eneste fredag?
Jeg tillader mig at skelne mellem børn/unge og så voksne. Hvis det var forældrene, der var Breiviks mål, hvor mange af dem, var det liiige han fik ram på? Bevidst at gå efter en lejr fuld af unge mennesker, det er for klamt i min verden. Men sådan er vi så forskellige

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  Margrethe

“Uskyldige muslimer”, som valfarter til deres kaserner, hvor had og opfordring til vold mod og død over vantro bliver prædiket hver eneste fredag? Det er jo deres kultur, det kan man ikke klandre dem for, man skal klandre dem der fremdeles lukker dem ind. Jeg tillader mig at skelne mellem børn/unge og så voksne. Fra en terrorists synspunkt, er der mere bang for the buck ved at draebe boern. Hvis det var forældrene, der var Breiviks mål, hvor mange af dem, var det liiige han fik ram på? Nogen af dem var jo soeskende, men skal vi sige 100 foraeldre… Read more »

Mjolner
Mjolner
6 years ago
Reply to  Felix Krull

Utøya ofrene var uskyldige, men de ble forledet til å støtte PLO og HAMAS i kampen mot utslettelsen av Israel.
Det har alltid vært en krafig venstreside i ideologien som blir fremdyrket der, og de støtter ekstremister på venstresiden samt islam.

Carsten
Carsten
6 years ago

Det var som sagt hvad man kunne forvente. Personligt har jeg igennem længere tid frygtet, at modstanden ikke ville dukke op, men nu begynder den endelig til stor glæde for europas fremtid.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x