20
jun
Seneste opdatering: 20/6-17 kl. 1333
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Piers Morgan meddelte igår at han forlader jobbet, fordi “det æder ham op.” Tak for det. Dette er et beskæmmende interview for BBC. I England og Sverige er svindelordet ‘islamofobi’ stadig gangbart. I Danmark hører man det aldrig, hvis man undgår Politiken og DR. Robinson siger helt i overensstemmelse med sandheden, at Finsbury er en terrormoské. Talrige sager beviser det.  Piers Morgan’s debate with Tommy Robinson turns to chaos: ‘You bigoted lunatic’.

DF ønsker grænsekontrol til Sverige

DF er for tidligt ude, men vi vil have grænsekontrol mod Sverige om ti år. Norge ligeså.

Ifølge Sveriges efterretningstjeneste, Säpo, er der “tusindvis af potentielle terrorister i Sverige.“ Samtidig er der en livlig trafik af kriminelle indvandrere over sundet, hvor de frit kan rejse med alt fra våben, stoffer og eftersøgte forbrydere. Det er lidt af et mysterium, hvorfor Løkke-regeringen har ønsket en form for grænsekontrol ved grænsen mod Tyskland, men ikke mod det langt farligere Sverige.

NewSpeek har talt med Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen, som understreger, at den forværrede sikkerhedssituation i og omkring Sverige skyldes landets egen udlændingepolitik. Og så mener Peter Kofoed Poulsen, at det nu bør være tydeligt, at der er behov for en egentlig grænsekontrol, også mod Sverige:

“Dansk Folkparti har helt klart et ønske om grænsekontrol ved Øresundsbroen og ved færgerne ved Helsingør. Både når det gælder grænserne imod Tyskland og Sverige skal vi have grundigere grænsekontrol, og så skal den være permanent.” Newspeek

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Alla politiskt initierade som kontinuerligt söker information via de alternativa nyhetskanalerna känner väl till det massiva motståndet mot de som ifrågasätter och kritiserar migrantinflödet och dess biverkningar. De politiskt korrekta och ideologiskt förblindade värdegrundsryttarna formligen älskar att generalisera och missar inte ett tillfälle att dra rasistkortet och anklaga samtliga kombattanter för xenofobi. Emellertid står det ställt utom allt rimligt tvivel att mot massimporten av kriminella aktörer av den kaliber som dagligen florerar inom fjärde statsmaktens granskande nyhetskanaler och ger upphov till den alarmerande brottsstatistiken, finns det tvärtom all anledning att inta en mycket kritisk hållning och vaksamhet – oavsett vilka… Read more »

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago

Ingenting som tyder på at Pierce Morgans arbeidsgiver er veldig stolte av intervjuvet med Tommy Robinson all den tid de har blokkert det på youtube. At journalister verden rundt lar slikt vrakgods som Pierce defienere yrket sitt sier sitt om journaliststanden.

Skåning
Skåning
4 years ago

Ett utmärkt svar till Morgan Piers.

https://www.youtube.com/watch?v=2ND2ViRijs8

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Skal man le eller græde? Nu begynder PK-tosserne ude i det ellers så liljehvide Gentofte også så småt at mærke de negative konsekvenser af masseindvandringen på egne kroppe – eller på deres egne præmiepoder rettere ? Nå, i det mindste kommer det da til at blive rigtigt god underholdning for alle os andre “svagt begavede”, “lavt uddannede” og “intolerante, fremmedfjendske Morten Korch-læsende landsbytosser”, der har forsøgt at advare disse gloriepudsende naivister om netop dette scenarie gennem flere årtier ? Så lidt kosmisk retfærdighed findes der da trods alt ? http://www.bt.dk/danmark/foraeldre-paa-dansk-skole-raser-hvad-skal-vi-goere-med-alle-de-indvandrere Forældre på dansk skole raser: Hvad skal vi gøre med… Read more »

Mainstream Media is Fake News
Mainstream Media is Fake News
4 years ago

Landsforrædere skal være opmærksom på at der vil komme et retsopgør med dem – lige som der var et retsopgør med landsforræderne efter den forrige krig.

Mainstream Media is Fake News
Mainstream Media is Fake News
4 years ago

Islamofobi redder liv !

niklasr
niklasr
4 years ago

It’s not phobia if the threat is real.

Sedan kan jag bara hålla med DF att vi ska ha stränga gränskontroller in till Sverige.

PK svada
PK svada
4 years ago

Piers Morgan har realityphobia

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Mageløst: Svenske journalister har bijob som Stasi-agenter, der forhindrer kunstnere med de forkerte meninger / åsikter i at arbejde ved at presse spillesteder til at aflyse og undlade at informere – og radiokanaler “glemmer” vigtige oplysninger, som de normalt ville give. Man må da næsten håbe for dem, at flere og flere hely almindelige / vanliga læsere, lyttere / lyssnare og seere / tittare vil begynde at boykotte disse parodier på journalister og deres skriverier og programmer, så det en skønne dag bliver dem selv, der kommer til at ryge helt ud i kulden – det ville i den grad… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Dette gjelder alla som gir SD sin støtte, uansett kunstnere eller folk i embeder…de blir frosset ut..mister jobben og blir mobbet offentlig av pkjournalistene..Dette vet vi ifra tidligare..och bara tiltar..som klart henger saman med SD`s fremskritt..nå Sveriges nest største parti..snart det største, også i regjering i 2018..som de er villige til å gjøra Alt for å hindre.

invernes
invernes
4 years ago

Tidligere israelsk forsvarsminister: Erdogan forsøker å islamisere Europa…..

https://www.frieord.no/utenriks/tidligere-israelsk-forsvarsminister-erdogan-forsoker-a-islamisere-europa/

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Videoen duer ikke.
“This video contains content from ITV_plc, who has blocked it on copyright grounds.”

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Du finner den i lenken under

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  PK svada

Der er mange korte udgaver på Nettet på lidt over 1 minut, hvor Piers skælder ud, Men undtagelsesvis ville jeg godt have brugt 18 minutter på at se hele interviewet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Den virker da uden problemer her i Firefox & Google Chrome – både på Windows PC og Android mobil.

Prøv med en anden browser, eller forsøg evt. med en opdatering af Flash Player ?

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Tak for det, Jeg se, der også er en kopi her: http://www.dailymotion.com/video/x5re30s_must-watch-tommy-robinson-interview-itv-tried-to-hide_news

De bruger begge meget tid på ar råbe ad hinanden, men der, hvor Piers Morgan taber sutten, er til sidst, hvor han gentagne gange:

1) bruger ordet “islamofobi”.
2) mener, at man skal respektere folks religiøse følelser (selvom disse “følelser” absolut ikke respekterer os), og
3) erklærer, at Tommy Robinson fornærmer 1 milliard muslimer ved at holde Koranen i sine hænder.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Den er også tilbage på YouTube nu 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=vVa4yb_bChM

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det Morgen igjentar och igjentar er at Tommy skal ha respekt for islam og koranen som religion…han virker ganske så korkad faktisk..har vel innsett det selv siden han forsvinner ifra BBC..eller er det BBC som også ser det..och lar han forsvinna.
Hvilket normalt intelligent oppegående menneske har respekt for islam…som kan se och tenke sjelv..
Islam er en hatisk, krigersk og dødbringande ideologi ..bl a med alla terrorangrep, men som også fremdeles undertrykker och kjønnslemlester jenter/kvinner i dag..2018…och med PK i makt..får de fortsette med det..deras stemmekveg…deras feghet och maktbegjær.
Tommy gje inte opp..Europa och verden trenger deg.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det er fra BBC’s kommercielle konkurrent ITV –
man skulle jo næsten tro, at de er ude på at skræmme
eller irritere seerne / titterna væk med sådanne parodier på interviews,
hvor det slet ikke er meningen at ofret skal komme til orde med
sine holdninger / åsikter, men derimod afhøres og belæres om
sine ukorrekte meninger og dårlige menneskelige egenskaber og
mangel på tolerance og åbenhed over for “spændende” fremmede
kulturer og fascinerende eksotiske religioner med hang til fanatisme,
undertrykkelse af kvinder og homoseksuelle og et anstrengt forhold
til ytringsfrihed og andre vestlige grundværdier ?

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Ja..ser likheter nær det er diskusj mellom de forskjellige politikere i Sverige..Ingen hører hva den andra sejer..och den som kan skrika høgst og dermed avbryta mest..er “vinnaren”…for et elendig skuespill.. med tilsvarande elendige skuespillere…(Åkesson unnantaget)..
Håper du fikk med deg at policchef Eliassen nå går ut i Ex for å be publikum om hjelp til å bekjempe brottsligheten…satte kaffen i halsen…Han som hadde alt under kontroll..sosserna tapar terreng varje dag…ventar bare på va nesta blir..kommer nog..och enda flere mndr til valet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, netop – vi så det også i stor stil på (D)DR tidligere, men de fleste danske TV- og radio-journalister synker i det mindste ikke længere ned til PMs og medværtens lave niveau – selv om de sikkert mægtigt gerne ville ? – det er trods alt efterhånden blevet for pinligt, besværligt og “farligt” for dem. De ved, at denne forhørsleder og opdrager-teknik ( uppfostring- ) giver bagslag, fordi den for længst er gennemskuet og får seerne til at grine eller ryste / skaka på hovedet ?

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Svenske journalister har enda ikke fattad det, men tror fortfarande at om dom kan drite ut Åkesson ..deras intervjuteknikk, så taper SD i oppslutning…noe som har vist seg fel, gong etter gong…han får bare mera sympati och dermed økar SD.
Så både Pk journalister och politikere..hur korkade er dom egentlig.

Robban
Robban
4 years ago

Det var det värsta jag sett. Han hinner ju precis bara börja försöka förklara när de avbryter honom. Han har ju inte en chans att försvara sig. Det är inge riktiga journalister som beter sig på det viset det är propagandister.

Bjart_S
Bjart_S
4 years ago

Sverige hilser terrorister velkommen, men de blir lei seg hvis de dreper noen!!!

bitten
bitten
4 years ago

JA jeg har kraftig islamforbi , er en stor rasist , nazist ,høyreekstrem , etter den venstreekstreme siden ,
og jeg er så til det grader stolt av dette begrepet , siden jeg er en norsk patriot av dimisjoner .

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
4 years ago
Reply to  bitten

Jag är också rasist , nazist ,høyreekstrem. Skiter fullkomligt i vad folk kallar mig.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  bitten

Jag lider av islamonausea. Már illa varje gáng jag hőr talas om islam.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  bitten

Bästa granne! Detta kungörande är en befrielse att notera och utgör en förträfflig motvikt till den massiva islamistpropaganda vi dagligen påtvingas via MSM-mediala globalistaktörer. Det har nämligen gått så pass långt att endast en rejäl dos av sund nationalism, patriotism och etnocentrism är det enda verkligt effektiva botemedlet mot den giftiga smörja etablissemanget kontinuerligt injicerar i de godtrogna nyhetskonsumenternas och TV-tittarnas sönderstuckna blodådror. De ordinära invandrare som kommit till våra breddgrader i akt och mening att arbeta och göra rätt för sig, är i lika stor utsträckning drabbade av den aggressiva migrantinvasionen som den etniska befolkningen, nota bene. Rasist? Javisst,… Read more »

bitten
bitten
4 years ago

JA vi er i den kategorien , som kalles rasister , har islamfobi i fra hele venstresiden ,
ja dette begrepet, burde alle vi ,som er her på bloggen , være svært stolte av .

Storm Anker Hansen
Storm Anker Hansen
4 years ago

comment image

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

George Soros med Makronen. hahahaha

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen mener, citat: “Grænsekontrol mod Sverige og Norge om ti år.”
Åh… Herregud. . . . . til den tid er det for sent!
Hvad er det dog for svagtbegavede tumper vi har valgt ind på tinge? Politikerne, selv en af “de gode” som her, er mere end 10 år bagud!
Er der slet ingen fra det politiske segment der færdes ude i virkeligheden? Med den nuværende udvikling, og i det tempo alt sker nu, så er det hele slut før de næste 10 år er gået.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Godt svar.
Hvordan mon man kan tvinge politikerne til at fokusere mere på nutiden? Fremtidsplaner svælger de i, højhastighedstog og 2025 planer luftes regelmæssigt, men det altoverskyggende problem, som gør alle andre problemer fuldstændig ligegyldige, nemlig den uholdbare import af nyttesløse og skadelige fremmede, det er der slet ingen der taler om, endsige har planer om.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Kære Tommy
Hvordan klarer du det, uden at ende med at begå halalslagtning af den arrogante, ignorante, storskrydende kraftidiot for åben skærm?
Hvis der findes uskyldige muslimer, var de fleste nazister også uskyldige. Hvor mange medlemmer af det parti deltog rent faktisk i myrderier og forfølgelser af alle de “forkerte”? Jeg gætter på en minoritet. Var den fredelige majoritet så uskyldige? Eller havde hver eneste ene et personligt medansvar for at holde liv i en forkvaklet tankegang og politisk system? Uden opbakning, ingen nazisme. Uden opbakning ingen islam.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg forstår til fulde Tommy. Tænk på, hvad han er blevet udsat for i årenes løb, og så skal han finde sig i den værste mennesketype, der nogensinde er opfundet: Den type, der ved absolut intet om sagen. Ikke bare “Next to nothing – nej virkelig “nothing”. Alligevel er de udstyret med en ufattelig, skråsikker selvtillid, der bygger på at være fuldstændig blank. Er man bare lidt varmblodet, er den slags ubærlig. At have skam i livet og eje tvivlens nådesgave er en dyd. Men også her er de mennesker belagt med teflon. Jeg har anderledes nemmere ved at bære… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  snaphanen

Håller med dig. Tror dessvärre inte att han övertygade några medelklassliberaler. Men hans frustration är fullt mänskligt begriplig.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Skåning

Tommy kan tale og te sig som han vil. Hvis de galoperende realiteter ikke kan fange den undermådige middelklasse, kan intet. Ellers er ræsonnementet som følger: “Ja det kan godt være mine børnebørn bliver overfaldet, voldtaget og slået ihjel som andenrangsborgere i deres eget land af den invaderende muslimmasse. Men Tommy taler grimt, så jeg vil fortsat støtte den udvikling…” Ved du hvad? Sådan et folk fortjener at gå til grunde.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Margrethe

Det har du förstås rätt i, men frågan är vad som fungerar bäst i praktiken. Jag är intresserad av hur vi bäst går vidare. Inte lägga mig ner och dö för att alla i the “ostrich brigade” är självmordsbenägna. Se min video ovan om du inte känner till begreppet.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x