21
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1525
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dansk Samling på Folkemødet 2017

Livlig debat med masser af boller på suppen. Sikkert den bedste debat på Bornholm overhovedet, men de er jo heller ikke politikere, kan man vist godt sige uden at fornærme Uhrskov. Hvis man vil høre hele Q&A, er der en længere version på halvanden time her. Svenskere skal høre ordvekslingen i den om Sverige fra min. 1:03:31 til 1:06:24.

TFS’s arrangement på Folkemødet 2017

Tre mere eller mindre konservative partiledere på Bornholm: Thulesen-Dahl (DF), Søren Pape Poulsen, justitsminister (K) og Pernille Vermund (Nye Borgerlige). At dømme efter omtalen, var det ved denne lejlighed, Pernille Vermund for alvor brød igennem: ANALYSE: Jeg har aldrig set Thulesen Dahl i defensiven på den måde før. Folkemødet: Da det blev ukontroversielt at kalde sig nationalkonservativ. Se også Kim Møllers fotoreportage Personlig beretning fra Folkemødet 2017: Tre dage blandt gode mennesker. Og journalister.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
4 years ago

All min respekt för DF och Thulesen-Dahl är fullständigt förlorad. Vad han säger är egentligen att vi ska inte kaxa med EU i den här frågan (och allierade sig dessutom med Cameron i EU-parlamentet). Bara vi stramar åt politiken så mycket som möjligt, utan att införa gränskontroller, så är det inte lika många som stannar i Danmark, utan de vill hellre fortsätta till Sverige! Ja, jag vet att vi har dårfinkar till politiker (i Stockholm), men för oss 25-30% som förtvivlat kämpar för vår överlevnad, inte minst i Skåne, så är det bara som ett hugg i ryggen. Kall cynism… Read more »

barfbag
barfbag
4 years ago

I denne Political Correctness Reign of Terror (PCROT) (Den politisk korrekte rædselsregime-tid) som vi lever i, hvor vores egne politisk korrekte politikere og offentligt ansatte, især dommere og politi, fører islamisk/politisk korrekt/marxistisk jihad mod de indfødte i den vestlige verden, med det folkemord – befolkningsudskiftning – der begås på alle hvide, er det en jammer at konstatere, at politikere i Liberal Alliance (=Det Radikale Venstre for mænd) og i Det Konservative Folkeparti ikke har fattet bare ÉEN brik af, hvad folk er IMOD:BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN. Danmark har éen af de befolkninger i verden, der er mest FOR FRIHANDEL. Jeg insisterer på at… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Meget meget vigtig.
Skal ses:
Historien gentager sig.
https://youtu.be/-awkYhtey50
WWII Survivor Warns of SOCIALISM and GUN CONTROL! (MUST WATCH)

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Det væsentlig mangler hos politikerne. Og denne mangel gør dem alle til 5 kolonne medløbere til muslimsk indvandring. DF, De nye borgelige, og Dansk samlimg, har jeg skrevet til. Men der er alle så høje i hatten at de end ikke geder at svare på om de vil overholde Grundloven. Uder folkemødet på øen, havde Thulesen Dahl og Pernille Vermund en god chance til at fremføre at grundloven skal overholdes. De havde chancen for at få Justitsministeren Søren Pape Poulsen op af stolen. De kunne snilt fremføre til Søren Pape Poulsen: Hvornår er Islam optaget ved lov? §69 efter grundloven… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Et af de bedste debatmøder var hos Rødding Højskole i et stort telt med Henrik Jensen, som oplægsholder (fremragende), Asgar Aamund, Anna Libak, (Bjarke Møller EU-glad). De tre første var enige om, at eneste mulighed var at sejle bådimmigranterne tilbage til lejre i Nordafrika. Hvorfor konventionerne måtte brydes.
Jo flere der taler om at konventionerne skal brydes jo bedre.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Hvis ikke Pernille havde været med i den debat, ville jeg ikke have haft brugt en halv time på at bivåne debatten. Der er heldigvis ikke megen tøven og snakken udenom, når Pernille giver de 2 andre tørt på. Hun er en rigtig skrapsidse, der ikke lader sig føre rundt i manegen af skvadderhoveder. Vi er mange, der aktivt arbejder for at få Pernille på Tinge, hvor jeg håber på, at hun kan sætte lus i pelsen på de slappe skiderikker. Det er bare fortvivlende så få, der vil støtte op bag NB, indtil videre. Utroligt, at folk stadig vil… Read more »

Svend
Svend
4 years ago

Ud over, at jeg af de tre debattørers påklædning – og det der er i den – langt foretrækker Vermunds, så foretrækker jeg også hendes klare forstand og sprog. Pinligt åndssvag var Pape med tomt ævl om en demokratisk verden, og en Tulle, der ikke var meget bedre med sine taburetklæbeøvelser, så talte Vermund klart om, hvad det drejer sig om. Det er skræmmende at opleve “borgerlige” politikere som Tulle og Pape. Hvor er snakken om økonomien, parallelsamfund, terror, udviklingen i retning af et nyt Libanon? og alt det andet væsentlige. På tinge har vi helt oplagt et bundt landsforrædere,… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Det er på tide med en Europeisk vår, eller The European Spring

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

http://www.bt.dk/udland/fbi-efterforsker-knivangreb-i-lufthavn-i-michigan-som-terror

FBI efterforsker knivangreb i lufthavn i Michigan som terror

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

https://www.google.dk/amp/abcnews.go.com/amp/International/wireStory/canadian-man-charged-stabbing-airport-officer-flint-48194395

Canadian charged in US airport attack investigated as terror

By The Associated Press

FLINT, Mich. — Jun 21, 2017, 7:04 PM ET

A Canadian man shouted in Arabic [!!!] before stabbing a police officer in the neck at the Flint airport on Wednesday, and referenced people being killed overseas during the attack that’s now being investigated as an act of terrorism, federal officials said.

River
River
4 years ago

Det er her man skal se hvad folk består af. Der er grænser for hvad man bør kunne være med til, uanset 90 mandater eller ej. Man bør kunne sige at ødelægge Danmark vil man ikke være med til uanset det samlede kompromis. Det er der 99 pct af politikerne er principløse undermålere. Desværre er danskere endt som enten umoralske eller amoralske.
Og DF er endt i noget der ikke er kønt at se på. Ud over Tulle, så tag og se på hvordan Pia K er endt.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  River

Til gengæld har Tulle jo helt ret. Hvis DF satte hårdt mod hårdt, stod vi med rødt flertal de næste fire år. Og så betyder stramninger ikke længere noget for Soc.dem.
Men både V, S og K er i høj grad skyld i, at de ikke har kæmpet mod dette vanvid nede i Bruxelles. Der burde efterhånden være nogen andre de kunne samarbejde med. Men det er de ikke interesserede i.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Bare lige nu, læst at somaliske familier nu kan få lov til at blive, hvis deres familie/ klan i Somalia måske via gruppepres vil omskære familiens pige. Hold da kæft hvor vi da bare graver og graver den grav.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Thulle virker viljeløs og Pape er “ked af” kriminaliteten og “forarvet over vi politikere, som ikke kan noget som helst”

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

nigger, fuck, cunt.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x