23
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1521
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1010331
En herlig anmeldelse af bogen Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser af historikeren Bent Blüdnikow. På fotografiet er Niklas Orrrenius til en møde i Vilks Selskabet d. 16 februar 2016 i København under arbejdet med sin bog. Der var næppe andre end Vilks og mig selv, der genkendte ham. Uanset hvad man mener om bogen, har den med Vilks’ egne ord medvirket til, at der ikke længere er fri journalistjagt på ham året rundt. Hans nyvundne ‘respektabilitet’ har snarere resulteret i, at han tåles i tavshed, og det er jo altid noget.

Orrenius’ bog adskiller sig ikke grundlæggende fra hans artikler i Dagens Nyheter. Sverigedemokraterna beskrives som højreekstremister og racister. Deres motiver mistænkeliggøres, og atter og atter anvender Orrenius udtrykket racister uden nogensinde at definere, hvad han mener med det. Men meningen synes klar nok, nemlig at gøre partiet ikke-stuerent […]

Orrenius tegner et mørkt billede af en fremadstormende racistisk bevægelse, som foruden Sverigedemokraterna også omfatter danske aktivister som Lars Hedegaard og debattøren Mikael Jalving.

Niklas Orrenius er symptomatisk for den nuværende tilstand i det svenske samfund. Sverigedemokraterna og ligesindede gøres til fjenden og sidestilles med den islamiske fare.
Men Orrenius undlader ganske at inddrage sin egen avis, Dagens Nyheter, venstrefløjen og sig selv i analysen. For ham eksisterer der ikke en trussel fra den ekstreme venstrefløj, og han er selv bare en bannerfører for det demokratiske og tolerante Sverige.

Han kan ikke se, at de indvandrerkritiske stemmer kan have legitime motiver. Han synes ikke at reflektere over, at hans egen avis har udøvet meningsterror mod politiske modstandere, og at der hersker en meningscensur i avisens spalter.

Sammen med det svenske statslige TV, SVT, har Dagens Nyheter noget af et meningsmonopol, og de har misbrugt denne magtposition til at undertrykke anderledes synspunker. At andre holdninger i folkhemmet kan være demokratisk legitime synes ikke at have slået ham. Frelst svensk stjernejournalist rapporterer fra ytringsfrihedens frontlinjer

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

En av korruptionsetablissemangets och den notoriska nomenklaturans guldgossar och prestaver för de proglobalistiska presstyrkorna, Niklas Orrenius, vilken bland annat förtjänat sitt uppehälle som reporter på den illa beryktade Sydsvenskan, har sina bopålar nedslagna i den multikulturalistiska malmöitiska myllan. Något som uppenbarligen haft en suggestiv inverkan på denne publicistekvilibrist och impregnerat hans desorienterade diskurs och verklighetsuppfattning, trots att en längre tids vistelse i detta kätterska kalifat borde ha haft den motsatta verkan. Anno 2016 tilldelades denne professionelle mobbare av Sverigedemokraterna Stora journalistpriset för sin, som det heter, fulländade stilistik. Vill man stryka makthavarna medhårs och befrämja karriären lämnas således alla samvetsbetänkligheter… Read more »

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
4 years ago

Din kommentar har ett utmärkt innehåll och en likaså utmärkt utformning, André Kristian.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  Lucy Lipinska

Å, jag ber att få tacka!
Icke sällan kokar man av ilska över det man läser, men är samtidigt tacksam över att kunna ta del av alternativa nyhetsförmedlares högintressanta och osminkade innehåll.
Andreas 🙂

Skåning
Skåning
4 years ago

Karlfan bor en kilometer ifrån mig, och jag kan ge honom att faktiskt vara någorlunda hederlig mot Vilks. Men han är totalt blockerad mentalt, trots att han bor i Malmö! Ingenting kommer någonsin få honom att tänka om. Han är en levande dinosaur och kommer att dö ut, oavsett om vi får till en mjuklandning eller allt går åt helsefyr.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Orrenius är sinnebilden av den Politiskt Korrekte Journalisten på spåren av islamofobin.
När han skulle hylla det mångkulturella samhället skröt han över att han regelbundet joggade genom Rosengård på träningsrundan, men när han skulle skildra stenkastning i Skåne tog han sig till Arlöv och en stackars muslimska som utsattes av traktens ungar, det blev ett mittuppslag i SDS.

PK svada
PK svada
4 years ago

Jeg sidestiller dagens PK-venstreekstremister med IRA,
IRA var kommunister og var “alliert” med Islam i den forstand at de var finansiert av Iran og Gaddafi samt at Gaddafi sendte dem våpen, dette for å destabilisere Storbritannia.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Man er jo nødt til at hyle med de ulve man er iblandt, der skal brød på bordet hver dag.
“Lone Wolf” klarer sig normalt ikke længe, så moralen taber til bankbogen.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Jag har lagt märke till ett mönster:
Personer med halsduk inomhus – eller män/hen som bär den knuten à la city slicker utomhus – tenderar vara politiskt korrekta.

Kvinnor som bär den à la jet setter är lättkränkta och pretentiösa, ej sällan mellanchefer eller högsta hönset lokalt. The weekender är ju också faslig.

http://gentlemannaguiden.com/6-satt-att-bara-halsduk/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Talibananas

Ingår det i hipster-uniformen kanske?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Uniform og uniform. Jesper Langberg sad der også i går, Vester Voldgade.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Migranterne, der krydser Middelhavet, ser EU som en bankomat –
nu kan sandheden langt om længe siges selv / även på SVT ?

Ca. -13.30: ( mærkeligt tidskodesystem ? )

https://www.svtplay.se/video/14222164/aktuellt/aktuellt-22-jun-21-00-1?start=auto&tab=senaste

GHjo
GHjo
4 years ago

Denne mannen,Niklas Orrrrenius, en karrikatur av en journalist,er så ideologisk forblindet og blokkert,at der ingen mulighet finnes for få ham bragt tilbake til den virkelige verden.
De svenske journalisters Saltsjøbad,avtale, som går ut på å lyve den svenske befolkningen huden full,
er hans religion og selvfølgelig,Islam.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x