25
jun
Seneste opdatering: 25/6-17 kl. 1418
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“If Charles Martel got out of his tomb in Saint Denis, he would think he had lost the battle of Tours”

In this episode, Mark talks to Douglas Murray, with whom he last appeared on the tenth anniversary of the Mohammed cartoons in the Danish Parliament. Douglas discusses his new book The Strange of Death of Europe: Immigration, Identity, Islam, published in America this week and which Mark describes as “profound”.

Steyn and Murray survey a continent in unprecedented demographic transformation, and roam far and wide in their analysis from the East End of London to the Mediterranean refugee camps, from far northern Sweden to the tomb of Charles Martel.

Dansk lektor: »Et bevæbnet samfund, er et høfligt samfund«

Det ville ikke være noget civillisatorisk fremskridt, at mange af os begynder at gå bevæbnede, men det er det eneste rimelige svar på fire årtiers uhørte, politiske import af voldelige personer. Søren Hviid Pedersen: Lovlydige borgere skal have ret til at bære våben. (log in)

Danskere skal ligesom amerikanere kunne købe og bære våben, mener lektor Søren Hviid Pedersen. Staten har mistet sit voldsmonopol, og løsningen er en bevæbnet befolkning, forklarer han.

»Kriminelle har jo ingen problemer med at skaffe våben. Det er kun lovlydige borgere, der har det problem. Og det er problematisk,« siger lektor Søren Hviid Pedersen. Han mener, at danskerne skal have ret til at bære våben. Når lektor Søren Hviid Pedersen ser ud over Danmark, ser han en stat, som ikke er i stand til at opretholde lov og orden mere.

»Måske det var på tide at tillade, at europæerne kunne forsvare sig selv? Måske vi skulle tillade en mere liberal våbenlovgivning, der i det mindste sikrer, at det ikke kun er terrorister og kriminelle, der har adgang til våben, men også at lovlydige borgere får lov til at bevæbne sig og dermed få mulighed for at beskytte deres familie og ejendom?«.

»Som det foregår i USA. Eller som det foregår i Schweiz, Finland eller Norge, som også har en mere liberal våbenlovgivning. Det er prøvet mange steder i mange år, så det er bare at få et par Djøf’ere og jurister til at undersøge det, så skal de nok komme med forslag til lovgivning.« Men forbilledet skal være USA, hvor det er forfatningsmæssigt sikret, at man har lov til at købe våben?

»Jeg ved ikke, om man ligefrem skal til at lave grundloven om, men vi skal sikre lettere adgang til, at ganske almindelige og lovlydigere borgere får adgang til våben med de tjek, som man selvfølgelig skal lave.«

Hvordan ville den situation være anderledes, hvis borgerne var bevæbnet? »Den situation er bare et billede på, hvor lidt respekt store segmenter af befolkningen har i forhold til lov og orden. At man simpelthen laver en magtdemonstration op og ned ad gågaden. Det er indikativ for, hvor galt det står til. Vi har bander og mennesker, som ikke lader sig ryste af truslen om, at politiet kommer. Og hvis de mennesker så også er bevæbnet, og de synes, man kigger lidt forkert på dem, så er det, vi får de her meget grove voldsepisoder.«

Men tror du virkelig, at det ville blive stoppet, hvis borgerne havde våben? »Ja, det tror jeg da. De ville tænke sig om og ikke køre så hensynsløst. Hvordan ville du selv agere, hvis du vidste, at du kørte op og ned af en gade, hvor måske hver fjerde var bevæbnet?«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på ham og hans bog gennem et interview på Snaphanen, som Mark Steyn havde lavet med ham, se her, men har siden fundet frem til en artikel, som han selv har skrevet, her, og en positiv anmeldelse […]

trackback

[…] Snaphanen har også en post om udgivelsen og linker Mark Steyn interwive med Murray, som også kan ses her. […]

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

I store dele af den muslimske verden er man også bevæbnet og høflig. Det er ikke noget for os.

– – –

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det skræmmende ved dette interview er, at vi ikke bare sidder på øverste dæk og tror den hellige grav er velforvaret. Nej, vi sidder og véd hvad der sker, mens vi bliver mere og mere magtesløse.
Vi lever i en fantasi om et stort fredeligt fællesskab, mens ungerne køres rundt på ladet af en Christinia-cykel og far og mor leger voksne. Vi véd godt det er en stor løgn, men vi magter ikke at se det i øjnene. Vi er jo så vigtige og der kommer jo ikke en generation efter os.

River
River
5 years ago

I enhver krig er identifikationen af fjenden væsentlig. Fjenderne er muslimer og deres ideologi er islam. Der skal også skelnes mellem kriminelle og militser.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Bedste citat fra interviewet: Murray leverer sin soundbyte om, at vi er masochister, der endelig moeder en rigtig sadist.

Steyn: We’re in the dungeon and suddenly realise there IS no safe word.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Mark Steyns samtale med Douglas Murray er værd at bruge en times tid på en søndag.

Talibananas
Talibananas
5 years ago

En njutning att lyssna på två begåvade och verserade personer i ett samtal om ett allvarligt ämne. Utan musik i bak- eller förgrunden.

Islamiseringen är en viktig tendens. Men också de inneboende problemen med politisk korrekthet som medger en fördärvlig utveckling, som hotar inte bara vår livskvalitet och kultur, men faktiskt äventyrar vår egen existens och vårt arv som vita, västerländska länder.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x