26
jun
Seneste opdatering: 27/6-17 kl. 0010
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson blev filmet i slagsmål med en anden mand i Ascot. Hele den engelske presse svælgede i historien, men hvad skete der?

Permanent grænsekontrol mod Sverige?

Hvor stor en trussel har Sverige og den stærkt reviderede svenske befolkning hidtil været mod Danmark? Ikke voldsom. En hel del småkriminalitet, et ‘svensk’ terrorplot i 2010 og et gennemført terrorangreb i 1985 med et dødsoffer og 25 sårede og Danmarkshistoriens største væbnede røveri i 2008. Det var ‘svenske nybyggere’ alt sammen. Millionudgifter for Danmark, men med få skader på liv og helbred.

Sverige har, som Bent Blüdnikow dokumenterer i sin bog Bombeterror i København været et sikkert opholdssted for muslimske terrorrister siden 1970 erne, og det er trods alt ikke gået værre for dets naboer. Det er rigtigt set af danske politikere, at dette ikke vil vare ved, det vil gå galt, spørgsmålet er bare hvornår.

Mit gæt er: Inden for ti år. Dette gælder også for Norge. Om femogtyve år kan Øresund være som grænseovergangen mellem Israel og Gaza. Grænsekontrol vil være det mindste onde. For én gangs skyld er nogle danske politikere lidt tidligt ude, resten vil blive overbevist af tidens gang og ankomme til nødvendige standpunkter lige så sent, som de plejer.

DF og de Konservative vil på baggrund af nye tal om ekstremistiske islamister i Sverige indføre grænsekontrol ved den svensk-danske grænse. Spørgsmålet er, om det er til mere besvær end gavn, lyder det fra Liberal Alliance, som vil have eksperter på banen.

Integrations- og udlændingeminister Inger Støjberg (V) fortalte allerede i april, at regeringen »ikke ville tøve« med at indføre grænsekontrol fra Sverige med en forværret terrortrussel, men i dag fortæller hun til Jyllands-Posten, at regeringen »løbende« vurderer truslen fra Sverige – og altså endnu ikke har fundet det nødvendigt

»Vi skal have grænsekontrol ved alle Danmarks grænser – også den mod Sverige. Og det bliver kun ekstra relevant af, at der for nylig har været et terrorangreb i Stockholm, der er store bandeuroligheder i Sverige, og så har Säpo jo advaret om de her mange hardcore-islamister,« siger han. Skal vi indføre grænsekontrol fra Sverige? LA vil have eksperter til at vurdere den svenske terrortrussel, – NØDRÅB FRA SVENSK POLITI: “HJÆLP OS, HJÆLP OS!”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Som självständigt tänkande och politiskt initierad svensk kan man bara gratulera till Danmarks planer på att upprätta gränskontroll mot det land i Norden som ser det som en nationell angelägenhet att försörja och härbärgera återvändande jihadister, yrkesmördare och tungt belastade kriminella och där inga krav på identifikationshandlingar ställs. Det är inte för intet Sverige erhållit internationellt vanrykte och status som det verkliga kriminal- och parasitparadiset, där etablissemangets acceptans och gillande ökar i takt med graden av samhällsfientlig verksamhet, vilken som bekant storslaget premieras inom detta misskötta land och där i praktiken ingen terroristbekämpning värd namnet existerar. Med tanke på de… Read more »

Marcus_T
Marcus_T
4 years ago

Tiltredes! Fuck Schengen.

mjolly
mjolly
4 years ago

Uunngåelig litt dårlig PR med den dash cam’en for Tommy, men de som følger med på twitter vet at saken har to sider.

River
River
4 years ago

Tommy Robinson er tidens største anklage mod politikere og journalisters totale moralske forfald. Eller på linie med de 1400 børn i Rottenham.

Mjolner
Mjolner
4 years ago

Danmark vil lett kunne kontrollere grensen mot Sverige når de måtte ønske.
Norge vil ha større problemer siden det er en lang landegrense.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  snaphanen

Ni har gräns mot Merkelstan. Inget direkt drömläge heller.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Mjolner

Danmark har en meget lang søgrænse, det glemmes.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x