30
jun
Seneste opdatering: 1/7-17 kl. 1827
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Noget af teksten er fra Douglas Murrays tale på Christiansborg i 2015, hvor jeg desværre lå med kraftig lungebetændelse udenfor rækkevidde for  denne verden.

1.1 mio. nye ‘svenskere’ – siden år 2000!

Hvorfor hader svenskerne sig selv så meget, og hvorfor foragter politikerne deres egne landsmænd i den grad ?

Jeg kan kun se én grund til de vanvittige, svenske tal: Når der ikke er noget folk, er der heller ingen særlig megen nation tilbage, og de toneangivende kredse regner nationen for det største af alle onder. De vil dog opdage, at det mere bliver afskaffelsen af nationen, der vil føre til krige, men da er det forlængst for sent.

Sverige er dermed helt på linje med EU Kommissionen. Dens mål er det samme, hvilket let ses af deres politik på Midelhavet. Mindre nation betyder mere magt og union til dem. Det har aldrig handlet om godhed og barmhjertighed, det handler om at afskaffe nationenerne. Hele asyleriet er et gigantisk bluffnummer, og europæiske vælgere har hidtil købt politikernes løgne om det.

Asyl og godhed er påklistrede etiketter, fordi de ser så pænt ud. Hovedparten af de indvandrede har næppe nogen asylgrund iflg. konventionerne. Familiesammenførte heller ikke. I Sverige er det 50.000 om året. Hvorfor gør svenske politikere det, og hvorfor lyver de om deres grunde? Hvorfor har ingen svensk journalist nogensinde spurgt dem om rationalet i det, de foretager sig? Én ting er, at de gør det udenom demokratiet, – det kan af og til forsvares – men i dette tilfælde, hvor de revolutionerer en befolkning imod dens vilje?

Det handler om at Afskaffe Sverige, som politikeren Birgitta Ohlsson yderst ærligt skrev i 2001. På et dybere plan, handler det om selvforagt, og foragt fra eliten overfor folket.

Det lød til gengæld ikke så godt på den politiske teaterscene, så Expressen har slettet artiklen som den magtens røvslikker, avisen til enhver tid er. Måske hun nu har lært, at politikere skal agte sig for deres eventuelle trang til ærlighed. Ellers bliver hun ikke formand for sit parti, hvis nuværende navn jeg lige har glemt og ikke gider slå op.

Og nu står svenskerne med et solidt fait accompli på snart 2.5 mio fremmede. De kommende generationers massive problemer – de turde være synlige idag – er der næppe nogen demokratisk løsning på. Det bliver voldeligt.

De der ikke er unge længere, har grund til at føle sig heldige. Ikke at overleve denne generation vil være det nådigste, der kan overgå én. Et demokrati, der ikke længere sætter sin befolkning højest, er også i fare for selv at forsvinde. Når man tænker på disse forrædderiske politikere, er det måske ikke det værste, der kunne ske, selvom det kan blive slemt nok.

SCB var ikke meget for at hoste op med disse tal, men Gunnar Sandelin fik dem til det.

Pressade för några dagar sedan Migrationsverket att lägga ut översikten “Beviljade uppehållstillstånd 1980-2016”. År 2000 hade Sverige 8,9 miljoner invånare, enligt SCB. Sedan dess har vi beviljat nästan 1,6 miljoner uppehållstillstånd, enligt Migverket. Dessa uppehållstilltånd utgör 17 procent av totalbefolkningen vid millenieskiftet. Vem skriver om det? Gunnar Sandelin, Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Den skønne multikultur vil ende med, at folk endnu engang opdeler sig i enklaver. Nøjagtigt som de altid har gjort. Men så fik de lalleglade naivister da prøvet eksperimentet af en gang til. At det så ikke kommer til at gå stille af, skal man blot studerer koranen og islam for forvisse sig om. De koranklodser vi ser i dag, vil være småting om føje år.

MonaBriss.
MonaBriss.
4 years ago

Går man tillbaka till 1980 då Migrationsverkets statistik börjar så är siffran på uppehållstillstånd ytterligare en miljon. 1980-2016 = 2 127 423 PUT. Av dessa siffror kan man ju också fundera över antalet i 2a generationen där det är betydligt svårare att hitta siffror. Det finns även en 3e generation med diasporor, då vi har haft invandring/asylmottagning helt tillbaka till WW2. Bla. syrianerna och iranierna. Migrationsverket har den bästa statistiken av alla våra myndigheter och den är offentlig för den som är intresserad. SCB, BRÅ och liknande är för att travestera “Fake News”, “Fake Statistics”. Här är en länk för… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  MonaBriss.

Da jeg gik i skole i 70’erne, var der 8 mill. svenskere og 5 mill. danskere. Siden da er den danske befolkning øget med omkring 600.000, på trods af at færre danske kvinder får børn. Altså primært pga. indvandring – hvilket også er ret tydeligt, når man studerer en helt almindelig folkeskole anno 2017. Når den svenske befolkning så er vokset med hele 2 mill. siden 70’erne, må man derfor antage at det også skyldes indvandring. Og da jeg ikke antager at svenske kvinder får særskilt flere børn end danske, vil mit ukvalificerede gæt være, at omkring 3 mill. svenskere… Read more »

Mia Marianne
Mia Marianne
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

När jag gick i småskolan var det 7 miljoner, och redan då hade vi haft en del invandring efter WW2. Om jag inte kommer ihåg SCBs senaste statistik (som jag gjorde en grundlig analys av och skrev en lång kommentar på, men som fastnade i spamfiltret) fel, så passerade vi 8 milj. 1969 och 35 år senare dvs. 2004 så blev vi 9 miljoner. I dag 13 år senare så är vi uppe i 10,2. Det går rasande snabbt nu med andra ord. Vi har ökat vår befolkning med 1% om året nästan hela 2000-talet, och då vet vi också… Read more »

sinnamor
sinnamor
4 years ago

Menneskeveksten i Sverige er aldeles hinsides. I tillegg til etniske motsetninger skal alle som kommer ha skolegang, husvære og bli forsørget; de aller fleste resten av sitt liv. Hvordan i all verden har svenskene latt seg til de grader lure?

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Douglas Murray som PM.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Den fredsälskande jihadismen måste vara en legitim respons på buddisternas felsteg…

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

De der ikke er unge længere, har grund til at føle sig heldige. Ikke at overleve denne generation vil være det nådigste, der kan overgå én.

Som naa-generation misunder jeg unge mennesker – de har en sag at kaempe for og de vil genrejse Danmark.

PK svada
PK svada
4 years ago

Svaret blir at Eliten danner et EU politi og en EU hær som kan brukes mot folket for å slå ned på ulydighet.
Både EU politi og en EU hær er under planlegging, samt mer sentralisert makt til Brussel
Jeg synes vi ser konturene av et diktatur, for det blir likedan her som i Midtøsten.
Konflikter mellom folkegrupper løses ikke med menneskerettigheter og advokater, men med våpen.
Gjerne anført av en diktatorisk Elite.

Steinadler
4 years ago
Reply to  PK svada

Så vil i det minste konfliktlinjene bli klare. Vi vil befinne oss i tilsvarende situasjon som folkene i Baskerland, Bretagne, Nord-Irland, og andre som langt tidligere ble ofre for tilsvarende ondskap. Selv håper jeg bare at jeg skal leve lenge nok til å se konflikten slå ut i full flamme slik at flest mulig av forræderne iblant oss skal rammes som de fortjener.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Steinadler

EU-eliten vill skapa en EU-superstat, ett United States of Europe. Det som står i vägen är de europeiska nationalstaterna och de olika europeiska folken och deras kultur, som att en dansk är inte en britt och en tysk är inte en fransman o.s.v. Strategin som eliten har tänkt ut är att urvattna nationalkänslorna i de europeiska länderna. De gör det genom massinvandring av människor från mellanöstern och Afrika och när de europeiska nationalstaterna har etniskt och kulturellt upphört att existera då kan de bygga deras EU-superstat. Tror de.

ragnhild
ragnhild
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Region for anglo-saksisk herredømme. Se lenken i mitt svar til Steinadler.

ragnhild
ragnhild
4 years ago
Reply to  Steinadler

Denne lenken har hva mange av oss nå har av innsikt. Godt presentert her. http://katehon.com/article/libya-syriawho-next De jobber på, anglo-sakserne; og er jo istand til å myrde millioner av mennesker på sin ferd mot verdensherredømme. At de i tillegg ødelegger menneskers leve- og livsvilkår er bare en bonus som de ser det. Arven deres som videreføres fra generasjon til generasjon er grenseløs ondskap. Jeg kommer ikke over at våre folkevalgte har solgt seg til disse uhyrene. Jeg fatter det IKKE: … og tror jeg må gå langt utenfor noen som helst valgstand forrut valget 2017 … akkurat nå er det SOS… Read more »

GHjo
GHjo
4 years ago

De svenske journalister har et stort ansvar for det som har skjedd.
De vedtok, for mer enn 20 år siden,i den såkalte Saltsjøbad-avtale, å lyve den svenske befolkningen
HUDEN FULL m.h.t. innvandringen og alle dens negative aspekter.Som vi vet nå,vil komme til å ødelegge landet,ugjenkallelig.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x