30
jun
Seneste opdatering: 30/6-17 kl. 2141
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har fulgt det emne siden jeg i 2004 var med til at skrive kronikken Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige. Dengang da der ‘kun’ var 2.600 anmeldte voldtægter i Sverige,  var den ‘racistisk’. Venner jeg sendte kronikken til, mistede jeg. Statistik og tørre tal var i deres optik min ondskab.

Hvor er de idag 13 år efter, hvor alle fakta beviser, de tog fejl? Hvorfor ytrer de sig ikke, og hvorfor er store dele af den bløde venstreløj flygtet ind i tavshed og den højere gastronomi? Man kan vel lave kantarelstuvning med piskefløde til sin Pinot Noir, uden at blive mundlam og være så forbandet fejg. Hvordan har de det med at se sig selv i spejlet? Jeg ville undgå synet for ikke at konfronteres med min egen selvforagt.

I 2016 var der 6. 715 anmeldte voldtægter i Sverige. Det var 7-9 gange flere end i Danmark. Mørketallet er og var faktor 10, altså 67.700 svenske kvinder på ‘multikulturens’ alter. De har alle pårørende, det vil sige, at hundredetusinder svenskere er berørt af det hvert år. Det er en national katastrofe, som medskyldige svenske medier ihærdigt justerer ned til det overkommelige, fordi de bærer et hovedansvar.

Man bliver virkelig ikke bespist på rådhuset, for at være for tidligt ude, og det kommer ikke spor bag på mig. Kritikernes kritik rager mig en høstblomst. Fjolserne er i massivt flertal, de er demokratiets svøbe og dets sluttelige endeligt, Weimar er modellen. Svensk demokrati vil være i opløsning, når det går op for befolkningen, hvad deres repræsentanter har gjort mod deres egen befolkning i fire årtier. Det kan være allerede i 2018, og ingen kan med god ret bebrejde dem, hvis de vender ryggen til demokratiet i afsky. Dets menneskelige ofre har allerede været for store.

En statistisk undersökning visar att våldtäktsmän med utomeuropeisk bakgrund står för 92% av grova våldtäkter – och samtliga överfallsvåldtäkter. Statistik: Utomeuropéer begår nästan alla grova våldtäkter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] forlad landet. Det bliver kun værre. Se også Intervju: J.P. Jonasson om sexualbrottsstudien, Statistik: Utomeuropéer begår nästan alla grova våldtäkter og Voldtægt i Sverige: Kom sandheden på bordet […]

mjolly
mjolly
4 years ago

“Man bliver virkelig ikke bespist på rådhuset, for at være for tidligt ude” True. Per i dag handler det mest om skadebegrensning, ettersom det ender i terror og krig om få år. Jo færre muslimer i landet, jo lettere kommer man unna krigen. Merkelig forresten at ingen vesteuropeiske land følger Ungarn, Polen osv, ikke ett.

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Sverige er berømt/berygtet i verden for deres galskab… Mit spørgsmål er…: Findes der et land i denne verden som er mere “sindsyg” en Sverige..???
https://www.youtube.com/watch?v=p7nUVIgIo5Y

Bjart_S
Bjart_S
4 years ago

Det verste er at de som utfører voldtektene hverken blir straffet eller rettsforfulgt for det de gjør!! Dette sender signaler om at det er bare å ta for seg! Et samfunn som ikke klarer å beskytte lovlydige borgere går i oppløsning!!! …og det er Sverige i ferd med å gjøre!

PK svada
PK svada
4 years ago

Det er menn som voldtar 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x