1
jul
Seneste opdatering: 2/7-17 kl. 1340
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har jo bare kaldt det et “matriarkat”, men man er jo altid på udkig efter nye ord. Kvinder gør samfund beboelige, men de er i almindelighed ude af stand til at forsvare dem. I lille Malmø er der første halvår 2017 sket 33 overfaldsvoldtægter. (!) Opklaringsprocenten er naturligvis NUL ! Over 200 myrdes nu i Sverige om året – en tredjedel opklares ikke (!)

På den nu lukkede Bråvalla-festival blev en 15-årig pige voldtaget midt i menneskemængden foran scenen. Ingen greb ind (!) Matriarkatet hverkan kan eller vil forsvare sig. Ikke mod egne forræderiske politikere, og ikke imod seksuelle terrorister fra verdens to absolutte røvhuller, Afghanistan og Somalia. Om et årti eller to er oprindelige svenskere i mindretal i Sverige, så går solen ned over Sverige. For altid.

“Fel värdegrund”

Mener du ‘det forkerte,’ gør vi dig til en ikke-person

Kommunisterne brød sig a letforståelige grunde ikke meget om George Orwells bøger. Da jeg gik i gymnasiet, var Orwell opmuntret, men efter 1968 – i 80 erne – var det ikke usædvanligt at se gymnasielærere, der sprang Orwell over i pensum af ideologiske grunde. Gymnasiet var politiseret sammenlignet med det, jeg kendte fra 1967 til 1970.

Svenske biblioteker har naturligvis begrænset, ideologisk indflydelse, men de bruger den smule, de har til det yderste. Det er ingen nyhed. “Värdegrund” er et udpræget, totalitært begreb, som den svenske stat hylder for at inddæmme sine borgere intellektuelt.

Denne blogs kronikør siden 2010, Julia Caesar, har skrevet flere bøger, som svenske biblioteker mener sig berettigede til at bojkotte. Det er en ulovlig form for meningscensur, men de kønne idealer Sverige paraderer mere intenst end de fleste lande, vinder ikke over det naturligt, autoritære, der kendetegner statens repræsentanter. Som min ven i Gøteborg siger:

“Vi svenskere er naturlige fascister. Lad dig ikke narre af vores polerede overflade. Demokrati er en styreform, der grundlæggende ligger os fjernt. Vi er et pseudodemokrati. Hvis du ikke mener ‘det rigtige’, – värdegrunden – er du en ikke-person. Vi lukker munden på dig og tier dig ihjel.”

Der er udkommet et par dusin indvandringskritiske bøger i Sverige de seneste tyve år, men ingen kender dem fordi de aldrig har været omtalt eller anmeldt, og bibliotekerne har bojkottet dem.

Der er intet nyt i fremgangsmåden overfor Julia Caesar og Tino Sanadajij. På denne måde er Sverige kommet så langt ud i hampen, som det er. Det ville ikke være gået så galt i et mere, ægte demokrati. Formelt er Sverige selvfølgelig et demokrati, men et demokrati har brug for demokratisk sindede personer, og det er der mangel på i den poltitiske og mediale elite. Der eksisterer ikke den tillid til folks sunde dømmekraft, som det kræver.

Jeg er ikke ude på at idlylisere demokratier andre steder i Europa, men Sverige er faktisk det land af mange, jeg har boet i, hvor jeg ikke kunne skrive i pressen overhovedet. Det skete ikke i Danmark, og det ville ikke være sket i Norge, hvor borgere med egne meninger er mindre til besvær. Det var den udløsende faktor til, at jeg forlod Sverige i 2004.

Jeg vil bo i et land, der tager mine ytringer så alvorligt, at jeg i det mindste får lov at lufte dem til offentlig kritik eller godkendelse. Det land er ikke Sverige, det var det ikke i 2004, og det er det ikke i 2017. Var internettet ikke slået igennem, havde det været endnu mere klaustrofobisk at bo i Sverige.

Jeg gjorde op med mig selv, at livet var for kort til Sverige, jeg kunne lige så godt følge det fra Dammark. Jeg kommer der  meget gerne for at besøge venner, eller gå i svampeskoven, men mere end det, bliver det ikke. De større byer og medierne føler jeg fysisk ubehag ved.

Rätt ”värderingar” viktigaste faktor vid kvalitetsbedömning av böcker. Även Tino Sanandajijs bok ”Massutmaning” bojkottas

Att vägra låna ut böcker för att de representerar ”fel” värderingar står i strid med lagen. Det menar Justitieombudsmannen som nu kritiserar biblioteken i både Falköping och Botkyrka för att de nekat låntagare att ta del av invandringskritiska böcker. Att låta egna politiska värderingar bestämma vilka böcker ett bibliotek lånar ut strider mot lagen. Det förklarar Justitieombudsmannen som kritiserar biblioteken i Falköping och Botkyrka.

I Falköping ville en låntagare låna boken ”Världsmästarna: när Sverige blev mångkulturellt” av författaren under pseudonymet Julia Caesar. Men biblioteken beslutade att varken köpa in eller fjärrlåna boken.

Motiveringen var att boken är ”främlingsfientlig” och ”brister i vederhäftighet”. Personen som ville låna boken blev hänvisad till bibliotekets ”medieplan” där det står att ”värderingar är den viktigaste faktorn vid kvalitetsbedömningen av en bok”. Bibliotek JO-kritiseras: Lät ”värdegrunden” stoppa utlåning av invandringskritiska böcker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
5 years ago

Nomenklaturans bannbullor och dogmatismer sammanfattas i värdegrunden och varenda MSM-journalist i Sverige är PK och varenda krönikör i sagda organ jagar kättare i sant inkvisitornit.
Man feldefinierar kritik av statens politik som odemokratisk, d.v.s. gör exakt det som Orwell varnade för i 1984.
Vill ni förstå hur svenska supremater resonerar läs pseudonymen Ayn Rand’s “Och jorden skälvde”, där denna briljanta ryska politiska flykting, Alyssa Rosenbaum, avslöjar socialisternas floskler in till benpiporna.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

God afton, vänner meningsfränder – kära grannar! Det svenska etablissemanget kan med fog definieras som ett kotteri av kavata katalysatorer för koranslaveriet samt som promotorer för den allmänna moraliska urartningen, oaktat makthavarna själva stoltserar med epitetet feminister, vilka ogenerat tramsar runt i Prideparader bland förargelseväckande läderbögar och dylika skörlevnadsentusiaster. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan de kompletterar titeln med gynocentriska feminister, vilka utger sig för att kämpa mot patriarkatets påstådda systematiska nedvärdering av det svagare könet. Vi känner alla till att det är tvärtom är just den vite mannen som nu i samtliga avseenden skuldbeläggs och demoniseras. Allt medan… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Jeg kan dessverre ikke se noe håp for Sverige , landet er under islamsk innflytelse.

Lazze
Lazze
5 years ago

Morgan Johansson i et helt vanvittigt Car Crash Interview med Deutche Welle. Jeg har sjældent set en mere forvirret, inkompetent og fuldstændig håbløs “politiker” blive tværret ud for åben skærm af Michel Friedman.
http://bit.ly/2tyjMtp

PK svada
PK svada
5 years ago

“Feil verdigrunnlag” eksisterer det en verre ideologi enn islam?
Sverige er så sjukt som et land kan bli.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Quebec Mayor to Muslim ‘Immigrants’: We Don’t Adapt to Your Culture, You Adapt to Ours http://jewfacts.com/quebec-mayor-to-muslim-immigrants-we-dont-adapt-to-your-culture-you-adapt-to-ours/ Let’s hear it for the Quebec mayor! Muslim ‘refugees’ demanded the abolition of pork in all the school canteens of a Montreal suburb. The mayor of the Montreal suburb of Dorval has refused, and the town clerk sent a note to all parents to explain why… “Muslims must understand that they have to adapt to Canada and Quebec, its customs, its traditions, its way of life, because that’s where they chose to immigrate. “They must understand that they have to integrate and learn to… Read more »

Historymandk
Historymandk
5 years ago

Parti-Staten: Sverige
Det bedste svar på Sverige, er at det er en parti-Stat, ikke nødvendigvis Socialdemokratisk eller Moderaterne, men mere de rigtige menings parti, övrigheden, her er en lille parti sang der passer godt.
https://www.youtube.com/watch?v=865Sn8JrMvY

mvh.
Historyman

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Det kunne være en meget morsom / rolig og interessant happening at stille Julia Cæsars og andre forbudte bøger op på bibliotekernes hylder alligevel i officielt udseende indbindinger og så med skjult kamera følge de stakkels bibliotekarers måbende reaktioner, når nogle af deres brugere lige pludselig kommer for at spørge / fråga om og forgæves forsøger at låne disse forbudte ikke-bøger – og så selv finder dem på hylderne alligevel ?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x