1
jul
Seneste opdatering: 2/7-17 kl. 1521
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Men det eneste, vi gør, er at redde liv. Alternativet er, at mennesker dør på havet….”

– Nej, det er ikke det eneste, I gør. For jeres aktioner er kendt over den halve verden, og fordi I praktiserer denne selvtægt, vil den gigantiske folkevandring fortsætte. Hver uge vokser Afrikas befolkning med en million mennesker. I kan ikke regne med, at Italien fortsat vil acceptere jeres trafik. Der er allerede en halv million arabere og afrikanere i landet. Mindre end tre procent, der når Italien, har nogen asylgrund. De er ikke flygtninge i nogen juridisk forstand.

Spanien har forlængst lukket for illegal migration. Når italienerne gør det samme, må I pakke sammen. Alle parter vil stå sig bedst med totalt stop for den illegale, privatorganiserede immigration. I så fald vil det i løbet af få timer blive forstået, at døren er lukket, og så vil kun de mest forstyrrede afrikanere prøve at tage turen over havet.

Konklusionen er, at der vil ske færre drukneulykker, hvis/når I standser aktiviteterne.

Læger uden grænser: Kamma redder liv på Middelhavet: Uden os ville de drukne, Dansk Samling politianmelder ‘Læger uden grænser’ for hjælp til menneskesmuglerne, Messerschmidt: Stop støtten til Læger Uden Grænser.Aid agencies encourage migrants in the Med, says Italian senator,’enriches’ people traffickers, – Italy Threatens to Seize NGO Boats as Mediterranean Migrant Crisis Intensifies.

Tjekkiske patrioter brænder EU flaget

foran et regeringskontor i protest mod EU-s migrantkvoter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen argumenterer logisk, at Læger Uden Grænsers… […]

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Jeg er bedøvende ligeglad med om de drukner. Det er på eget ansvar, ligesom det er, at færdes ved Møns klint. De kunne bare blive hjemme. I øvrigt er der stor lægemangel i Danmark og de øvrige nordiske lande, men det giver måske højere status, at hjælpe illegale immigranter til Europa.

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Du overser at vi lever i en fri verden, så hun må opholde sig præcist hvor hun har lyst til og hun må udføre præcist det arbejde hun har lyst til. Hun skylder ikke dig noget.

Sussy Hunt
Sussy Hunt
4 years ago
Reply to  henrik

Du må da være journalist, de er også helt uvidende om deres egen manglende begavelse. De lider på samme måde som dig af store mindreværdskomplekser, og vrøvler løs om alt det, de intet ved om.

Albert Nielsen
Albert Nielsen
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Hun redder sig points i den internationale godhedsindustri, danske/skandinaviske/europæiske liv giver ingen.

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Syntes du skal tale med fiskerne i jylland om det, når de færdes på havet uden smålig skelen til almindelig skibssikkerhed der koster os andre formuer i havredsningstjeneste.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Normalt er jeg ikke så vild med flagafbrændinger, men lige i dette tilfælde … 😉

Anna Svensson
4 years ago

Samma här, ibland får man göra undantag 😉

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Det minder jo minsandten om de pragske vindueskast, hvor de katolske formyndere fik deres livs flyvetur ?

FlemmingStig
FlemmingStig
4 years ago

Man kan sådan set ikke fortænke Læger uden grænser og andre hjælpeorganisationer i at forsøge at redde så mange som muligt. Det er nu engang deres formål, ligesom vi selv personligt er nødt til at hjælpe enhver som falder om foran vores gadedør, flygtning eller ej. Problemet er at organisationerne opererer i et politisk tomrum som skyldes at EU ikke magter at forsvare sine ydre grænser. Havde EU og de omkringliggende lande levet op til deres ansvar, var migranterne for længst sendt retur og trafikken dermed standset. Men det magter EU politikerne ikke, for de er fanget i en humanistisk… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Människor blir förbannade när EU inte vill skydda de europeiska länderna. De låter globlister organisera båtar som plockar upp migranter som skall forslas till Europa. Kontinenten invaderas och Angela Merkel och andra godhetsapostlar gör ingenting. Hela EU är en korrupt organisation och likaså FN. Ge sparken åt dem alla. Europas länder behöver inte dessa organisationer som bara gör dem fattigare och européerna måste betala för sin egen undergång.

invernes
invernes
4 years ago

Tjekkiske patrioter brænder EU flaget 🙂
Det gir meg håp når jeg ser dette , veldig bra så får man håpe at det sovende folket i Vest Europa våkner opp og starter motstandskamp mot EU.
For det er faktisk EU og Soros som står bak masseinnvandringen til Europa.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  invernes

Er mange nyttige forøvrig (politiske mennesker), som har ordnet det slik at verdens få velferdsstater a la de skandinaviske, står der med åpne velferdskasser, noe som får migrantene til å reise forbi en rekke trygge land, med klima vi betaler dyrt for å få litt av årlig. Ingen samfunn er mer egnet til masseinnvandring av fremmedkulturelle enn våre velferdsstater. Det går å lære seg hvorfor uten anstrengelse, da youtube er full av kloke anerkjente mennesker som forklarer dette i detalj. Fra før av vet de fleste at globalister ikke bør få jobben med å ta vare på og beskytte nasjonalstater… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago

Frågan som hon borde svarat på var; Varför kör ni de illegala migranterna FÖRBI Tunisien och FÖRBI Malta när ni “räddar” dem?
Enligt internationell sjölag så bör och kan personer som räddats köras till närmsta säkra hamn, vilket i fallet med Libyen är Houmt Shouk i Tunisien eller Marsa Matruh i Egypten beroende på var utanför Libyen de plockas upp.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Sverige ligger givetvis i första led att locka fler att ta vägen över havet. Man skickar ner båtar som sponsras av svenskars skattade pengar och bidrag från företag Sjöräddningssällskapet. Man skickar ner läkare. Allt med signalen ta vilken skitbåt som helst vi kommer och räddar er och tar in er i EU. Men som sagt var väl undersökning och svenska politiker är globalisterna lojalaste följeslagare. Svenska politiker med komplex att dom inte var med i andra världskriget. Nu ska dom göra rätt för sig genom att förstöra Sverige och ta död på sin egen befolkning. Öppna sinnessjukhusen åt politikerna och… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Det räcker med att lägga in socialisterna så ska nog resten av oss få ordning på landet.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Kvinnligt tänkande än emotionsdrivet tänkande. Det tar inte hänsyn till orsak och konsekvenser. Västerlandet i allmänhet och Sverige i synnerhet har tillåtits bli emotionsdrivet, feministiskt. Manligt tänkande behövs, för att handla rationellt i samhällsbygget och för att försvara detsamma.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Talibananas

Krig

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  PK svada

Säga vad man vill, men inget kan få motståndaren att så effektivt se den rätta sidan av en argumentation som ett automathagel.

mjolly
mjolly
4 years ago

Signaleffekten av å ha høyreorienterte partier i regjering er stor, Norge med lavest antall asylsøkere av nordiske land (ex Island) i 2016.
http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/and-country-receiving-most-asylum-applications-world

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  mjolly

Men regner du antall immigranter etter befolkning så ligger Norge som nummer 2 i Europa tror jeg.

mjolly
mjolly
4 years ago
Reply to  PK svada

Ja er en del landssvikere

rosinen
rosinen
4 years ago

La dem drukne en ukes tid så jungeltelegrafen begynner å gå. Da stopper galskapen. Brutalt? Ja.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  rosinen

Jeg ville i alle fall ikke betalt 50 000 kroner for å drukne

rosinen
rosinen
4 years ago
Reply to  PK svada

Ekstremsport dette…

PK svada
PK svada
4 years ago

Det kom en fra leger uten grenser på min dør og spurte om penger for noen dager siden, jeg sa til han at så lenge dere bedriver den taxitrafikken som dere gjør i Middelhavet så får dere ikke fem flate øre av meg. Hadde dere sendt dem tilbake til Libya skulle dere ha fått penger,
Mannen spurte da pent om jeg kunne gi 10 øre, nei leger uten grenser får ingenting av meg.
Mannen ble sur og gikk videre.

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  PK svada

Hvordan gir man 10 øre til noen i dag? 10 til 49 øre = 0, 00 kr, 50 til 99 øre = 1,00 kr

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  torstein

Ja si det, det er en talemåte. Er det noe mer du lurer på?

PK svada
PK svada
4 years ago

Helt riktig snaphanen, det er leger uten grenser som opprettholder denne asylstrømmen og lokker folk til å drukne på havet.

pica_pica
pica_pica
4 years ago

Men snälla Kamma och Läkare utan gränser med flera: De drunknar inte om ni skickar tillbaka dem till närmaste strand – Libyen.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  pica_pica

At drukne er ingen sygdom, men ganske som at komme til skade i trafikken, falde ned af et klatrestativ osv.
Men måske vi snart ser Læger uden Grænser som livreddere i svømmehaller, på landevejene og som vagter på lejepladser?
Hvad Læger uden Grænser nu gør, er at optræde politisk, hvorfor der nu ingen grund er til at støtte dem økonomisk, idet man så lige så godt og måske med bedre effekt kan sende sit eventuelle bidrag til et venstreorienteret parti.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Legeutdannelsen går ut på å hjelpe folk medisinsk, ikke leke sjømenn.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  pica_pica

De kunne jo også bare skifte navn fra “Læger Uden Grænser” til “Negre Uden Grænser” 🙂

pica_pica
pica_pica
4 years ago

Bra synpunkter! Läkare utan gränser gör som många artister och kändisar, talar om för folket ska tycka. Det fanns ett gammalt ordspråk: “Skomakare, bliv vid din läst”. Med det menar jag att bara för att du är läkare eller bra på att sjunga så blir du inte automatiskt bäst på att lösa världens migrationsproblem.

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

For at være lidt morsom… Så vil jeg sige at; i følge videoen, er det eneste hun redder negertissemænd (i den militær dygtige alder).. ET barn… var åbenbart det eneste de lige kunne zoome ind på.. Ellers… INGEN KVINDER; BØRN ELLER LEMLÆSTEDE… KUN MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND MÆND

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  snaphanen

Kanskje, det vil bli et for stort nederlag for italienske politikere som har hevdet at dette er riktig.

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Hestehandleren

Det blir nok i nær fremtid et stort fødselsoverskudd i Europa av mulatter – barn med lys brunlig hudfarge?

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  torstein

Pga voldtekter?

Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago
Reply to  torstein

Ingen europeiske kvinner med nok kunnskaper i topplokket vil sette barn til verden i et voldelig samfunn. Nei takk.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x