2
jul
Seneste opdatering: 3/7-17 kl. 0022
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et fatastisk blik ned i den afgrund, der hedder svensk bureaukrati. Der er som bekendt så mange myndigheder i Sverige, at ingen rigtig kender antallet. Man skønner over 500. De giver gode ben til partikammeraterne, og de er gode til, at den ene skylder på den anden som skylder på den tredje.

Sara Dorsun kom til Sverige fra Tyrkiet i 1980, hendes ansøgning blev afvist, men fik lidt senere humanitært ophold af de svenske politikere. Hun taler endnu ikke svensk i 2017. Hun – eller pårørende – opgav at hun var betydeligt ældre, end hun var. Hun (eller andre) byttede hendes identitet da hun landede. Først blev hun folkeborgført som 60 år. To år efter, var hun pludselig 23 år ældre.

Hun figurerer som 117 idag, men er altså kun et sted i 80 erne. Hun fik pension med det samme, og kan have fået 4 mio. uberettigede kroner i pension. Familien har aldrig manglet penge. Manden på pensionsmyndigheden, som bevilligede pension og godkendte hendes alder, var også tyrker.

Sverige var for 30 år siden landet, hvor alt fungerede efter en lineal, ligesom i Tyskland. I dag fungerer det nærmere som et 2. verdensland som Brasilien eller Tyrkiet. Det er svært at nævne en sektor, der ikke er i forfald under opløsningen af den oprindelige befolkning.  Här är sanningen bakom “världens äldsta människa” – som bor i Sverige.23 år yngre tack vare Skatteverkets nya inställning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Kan man ikke lave en C-14 prøve?

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Stod i SEKO tidningen för en fem till tio år sedan en invandrar krönikör en tjej skrev om hur hennes föräldrar gjorde karriär på svenskt vis. Kom hit på slutet på sextiotalet från Turkiet. Farsan jobbade Scania och morsan gick på bidrag hur dom köpte radhus. Jag blev så förbannad jag o hustrun har slitit ihjäl oss nästan för att bo i hus. Sen bjuder vi sådana där på skattepengar till hus som vi betalar. Karriär på svenskt vis.

SafUgglas
SafUgglas
4 years ago

Arma svenska folk som blir bestulna på sin egendom av oavsättliga genomkorrupta tjänstemän, och av politiker som tvingat dem till det. Den enda ursäkten är att folket (röstboskapen) blivit grundlurade av samma politiker.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

http://ekstrabladet.dk/112/voldsomt-skyderi-ved-moske-i-frankrig-ung-pige-er-blandt-de-saarede/6730616

Mandag d. 3. jul. 2017 – kl. 04:13

Voldsomt skyderi ved moske i Frankrig: Ung pige er blandt de sårede
I alt otte personer blev såret, da ukendte gerningsmænd skød mod en gruppe mennesker i den franske by Avignon

Jesper
Jesper
4 years ago

Det lader så til at være et tilfælde at det foregik ved en moske da de lukkede ud…desværre kunne man i et svagt øjeblik fristes til at

Skåning
Skåning
4 years ago

Helt otrolig historia. Men det bör korrigeras en sak från vad som sägs i programmet. Det var ingen socialdemokratisk regering som gav henne uppehållstillstånd. 1980 hade vi en borgerlig majoritetsregering bestående av centerpartiet, folkpartiet (nyss omdöpta till liberalerna) och moderaterna. Sverige är så genomkorrumperat, och har varit det så länge, att det är fullständigt oväsentligt om det är borgarna eller sossarna som styr. Faktum är att saker i regel har blivit värre under borgerliga regeringar.

PK svada
PK svada
4 years ago

Muslimene svindler med alt som kan svindles med, og den svenske staten lar muslimer svindle seg for å få renset sin dårlige samvittighet.
Hadde en svenske gjort det samme så hadde han fått flere år i fengsel.

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago
Reply to  PK svada

At tale om at have malet sig ind i et hjørne..! Ingen Svensk myndighed tør røre en tyrkisk svindler af frygt for rascisme etiket…
Mens etnisk svensken… RYKKER DIREKTE TIL FÆNGSLET
GROTESK.. Håber at der er en REBELMEDIA der tager denne op på verdensplan.. Det ville være smukt at se FOX NEWS lave et lille indslag.. 🙂 Hvilken galskab…!!!!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x