4
jul
Seneste opdatering: 4/7-17 kl. 0649
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Irreparable damage is done to Europe by optimists

Den svenske befolkning har mistet sin ellers ukuelige optimisme. Nu er det kun medier og politikere, der foregiver optimisme. Hele debatten er her 60 minutter. Blandt andre medvirker professor Paul Collier. Murray skriver i dag i Spectator: From Italy to Sweden, Europe is dying


“Masseflugt til Europa”

Forsvarsminister Hans Peter Doskozil (SPO) har forberedt en spærring af Brenner-passet i lyset af det forventede migrantstormløb.

Cirka 15.000 migranter er ankommet til Italien på kun en uge. Prognoser skønner at antallet af migranter i år til 250.000 mennesker. Disse vil drage videre fra Italien til EU-lande som Tyskland og Frankrig, men også Schweiz. Også Østrig kan blive delvist ramt af denne migrantanstormning.

For at være bedre rustet til forsvar Doskozil må Brenner grænsen sikres. “Vi må forerede os på migrationsdviklingen i Italien. Jeg forventer helt aktuel, at grænsekontrollen aktiveres, og at en assistanceindsats bliver påkrævet,” siger forsvarsminister Hans Peter Doskozil (SPÖ). 750 soldater er til rådighed for grænsesikkerheden, inkusiv panser og soldater fra Jægerkorpset. Massenflucht nach Europa: Brenner-Sperre vorbereitet

UNHCR rapport: Refugee and migrant flows through Libya on the rise – report

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild2
spirild2
5 years ago

I 1950 hadde Afrika ca 229 millioner mennesker. I 2016, 1 216 130 000. 1 milliard tohundre og seksten millioner etthundre og tredve tusen. I år 2000 hadde de en befolkning på ca 814 millioner og i år 2100 vil Afrika ha 39% av verdens befolkning. Niger er på topp med ca 7-8 barn pr kvinne 2016, l’Afrique représente plus de 16 % de la population mondiale1. Année Population de l’Afrique Population mondiale 1950 228 902 000 2 525 149 000 9,1 % 1960 284 887 000 3 018 344 000 9,4 % 1970 365 626 000 3 682 488… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Uff Sverige kommer til å bli ett nytt Zimbabwe 😮

PK svada
PK svada
5 years ago
PK svada
PK svada
5 years ago
PK svada
PK svada
5 years ago

En ny tragedie som er skapt av masseinnvandringen inntreffer kanskje sverige snart.
Sverige har planer om å innskrenke arbeideres rettigheter og streikeretten.
Demokratiet er under avvikling.
Dette er garantert tenkt for å presse ned arbeidstageres rettigheter og lønninger.

Reagerer svensken da?

Steinadler
5 years ago
Reply to  PK svada

Kan vanskelig tenke meg at det vil komme noen reaksjon av betydning. SD kan vel muligens øke sin oppslutning ytterligere, men neppe nok til å få flertall alene. Og strengt forholder heller ikke SD seg egentlig realistisk med tanke på den demografiske utviklingen som allerede befinner seg “in the pipeline”. Ingenting tyder på at de omkring 30% som kanskje i det minste har begynt å ta inn over seg hva man her står ovenfor vil våge å ta saken i egne hender slik forholdene egentlig krever. De såkalte svenskene skiller seg sånn ikke stort fra de såkalte nordmennene. Det dreier… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

Angående dette med det økende antall “livsudugelige minusvarianter”, professor Helmut Nyborg kommer her inn på hvordan dette er en prosess som begynte allerede omkring 1850: http://snaphanen.dk/2017/07/07/helmuth-nyborg-ole-hasselbalch-og-morten-storm/ Det er selvsagt også mot denne bakgrunn man må forstå det faktum at en tvers gjennom pervers forestilling om “likhet” og/eller “likeverd” har kommet til å dominere sinnelaget hos et flertall av befolkningen. En stadig større andel av befolkningen, og som etterhvert kom til å utgjøre det velgergrunnlag som fremforalt gjorde det mulig for de sosialdemokratiske, men også for de høyreliberale partier å komme til makten, et flertall av befolkningen som har latt denne… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago

EU er satans verk.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  snaphanen

Hos meg så poppet det opp en reklame der videoen skal være
Jeg måtte oppdatere siden for å se at det var en video bak reklamen.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ingen grund til at være i tvivl om EUs formål: https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

Der er masser af vidnesbyrd. Når vi ikke ved, hvor ekstremt dette EU (og partier, der støtter det) i grunden er, skyldes det, at det ikke rapporteres af den presse, der undrer sig over, at den er i krise.

– – –

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x