9
jul
Seneste opdatering: 9/7-17 kl. 2204
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg bringer glædeligt budskab. Fjenden er i landet”

“Forandringer sker gennem rystende begivenheder,” “Vore fjender er ikke rolige og tålmodige, de er sultne.”   “Mens vi venter på virkeligheden, er det glædeligt, at fjenden har meldt sin ankomst.”

Den mest urovækkende af talerne, har jeg gemt til sidst. Jeg skal selv genhøre den nu. Jeg tænkte – meget mod min vilje, da jeg hørte den – den er “kontroversiel,” et ord jeg ellers aldrig bruger – men den er også den mest originale. Den taler om noget så forbudt, som det sandsynlige, retlige og voldelige opgør med den del af islam, der allerede har erklæret os krig for mange år siden.

Man har kunnet læse talen her: Johan Chr. Nord: ‘Mens vi venter på Virkeligheden – forbemærkninger om overgangen til det konkrete’. Lad mig sige det sådan: De fleste taler er mere uinteressante end denne. Politikere, der ved et uheld hører den, bør gyse over tyngden af deres eget ansvar.

Johan Christian Nord. cand. mag., valgmenighedspræst og Ph.d.-studerende. Alle talerne den dag findes her.

Med erobrernes ord

Oversætteren mener, han holder talen ud af medlidenhed med europæerne. Det ændrer intet i dens indhold. Her varsles også om vold i større skala.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
4 years ago

1492

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Hej Steen
Jeg overvejer at lave engelske undertekster til JCN’s tale. Er der noget copyright-noget jeg skal vaere opmaerksom paa?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  snaphanen

Okay.

Johan Chr Nord
Johan Chr Nord
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Jamen, det var da en dejlig idé, Krull og Steen. Den håber jeg, nogen gør alvor af.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Både J. C. Nord’s tale og videoen med den sorte mand er interessante. Vi er børn af lykkelige eventyr, kærlige forældre, tillid mellem folk og stærke statsmagter. Det sidste vi behøver er, at slå hinanden oven i hovederne. Vi bliver nød til at stå sammen og overbevise hinanden om, at alt hvad vi i generationer tog for givet, ikke havde et klap med virkeligheden at gøre. Det kommer selvfølgelig til at tage noget tid, da lykkelige drømme jo ikke er sjove at vågne fra. Men nu begynder urene så småt at ringe i de små hjem. Fremtiden bliver brutal og… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Stor tale fra JCN.

Fra tid til anden faar jeg den mistanke, at muhammedanerne specifikt er blevet importeret for at installere noget rygrad og noget kampvilje i Europa. Jeg ser flere og flere fordele ved invasionen, ikke mindst at den forkorter velfaerdsstatens levetid betragteligt.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

J. C. Nord’s tale er nok den, der her set i bakspejlet, er den mest markante af de øvrige fantastiske taler ved Folkefesten. Måske også fordi, det er så ung en mand, der allerede har så meget klarsyn, virker talen så stærk. Jeg har som gammel mand indset, at vi skal åbenbart helt ned i elendigheden, før det kan komme på tale seriøst at kæmpe imod muhamedanerne og de politisk korrekte rødgardister. Men så er det et spørgsmål, om vi, eller rettere vore børn og børnebørn, overhovedet er i stand til vinde. Gid denne brave mand måtte komme til at… Read more »

spirild2
spirild2
4 years ago

Jeg tenkte det samme som vi kan lese til slutt: Han prøver å motivere tyskerne til å ta seg sammen!

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  spirild2

Tyvärr kommer det ingen reaktion, lika lite i Tyskland som i Sverige.

PK svada
PK svada
4 years ago

Svartingen har rett i det han sier

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  PK svada

Han viser bare den muslimske form for takknemlighet.
Kvinnen som ble sparket ned trappene bakfra, burde være takknemlig,hun ble jo kulturellt beriket.
Kanskje hvis Angela Merkel hadde blitt “beriket” på samme måte, ville hun begynt å forstå hva dette her dreier seg om?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x