12
jul
Seneste opdatering: 14/7-17 kl. 0028
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Botanisk Have, København. © Snaphanen.‎ Klik f. helskærm.

Snaphanen holder sommerferie i juli måned. Der kan forekomme enkelte visse opdateringer i løbet af måneden i særlige tilfælde. Ellers kommer jeg igen i starten af august. Jeg  kunne sagtens forpeste den skønneste del af året med politik og politikere, men for første gang i 14 år, vælger jeg at lade være.

Det er alligevel ikke det værd. Ulideligheden og jeremiaderne løber ingen vegne, mens jeg samler svampe og spiser jordbær og kantareller. Jeg har taget Celine med på landet, det er en helt anden slags selskab. Der er endnu et rigtigt liv derude hinsides politikere, journalister, landssvigere, nouveau riches og vores civillisations banemænd m/k. Mest kvinder, som de fleste allerede har bemærket. Jeg kan træffes på Twitter og Facebook.

Johan Chr. Nord

Hvorfor lader vi vores fjender vade rundt iblandt os?

Hvor lang tid har politikerne at løbe på, hvor vi endnu finder os i muslimske nedslagtninger af os? Ikke uendeligt, det er det eneste, man kan love dem dem, og det kan de nok godt opfatte som en advarsel. Der er ingen, der lover dem, de slipper gratis fra, hvad de har gjort, selvom politikere jo er vant til at slippe helt gratis fra kapitale brølere. Lad os nu se. I dag vil de Radikale Hellerup-populister “forbyde burka” (som de trækker tilbage torsdag.)

Tror partiet, det går lige op med 100 års forræderi og udsalg af landet? Glem det, tøser! I bliver en del af den krig, I selv har arbejdet på så længe. Der er ingen ‘safe spaces’ for de hellige og de hovedskyldige.

Kunne ordentlige mennesker for bare to år siden have gjort sig til offentlige fortalere for omfattende deportation og internering af jihadisme-sympatisører? Nej, vel? Men det kan de nu. Muligheden er allerede blevet fremsat flere steder i vores Europa – og sågar under en valgkamp. Inden det britiske valg udtalte den fortsat siddende premierminister, at en internering af potentielle jihadister kunne blive nødvendig, og javist, hun gik tilbage, men hun faldt ikke.

Så noget tyder på, at det ikke længere kun er en eksotisk højrefløjsbeskæftigelse at stille spørgsmål ved, om vores frihedsrettigheder fortsat skal beskytte de mennesker, som ønsker at omstøde dem – og gennemtvinge deres egen livsform på vores territorier. Ingen af os regner med, at angrebene vil ophøre, så lad os da overveje det mest nærliggende og gætte på, hvad der kunne blive følgerne af terrortidens fortsættelse og intensivering. [..]

Det er bestemt ikke alle, der bryder sig om denne genkomst af ven-fjende-forholdet, men at det lever og vokser i os, er efterhånden ubetvivleligt, og mon ikke hærdningen snart vil nå et punkt, hvor en ny spørgsmålskæde kan sætte sig offentligt igennem – i al sin pynteløse enkelhed: Hvorfor er de såkaldte menneskerettigheder vigtigere end vores sikkerhed? Hvorfor lader vi vores fjender vade rundt imellem os, mens vi handlingsløst afventer det kogepunkt, hvor simrende foragt bliver til kampvilligt had? Hvorfor finder vi os i det – og hvor længe vil vi mon finde os i det?

I al korthed: Hvorfor gør vi det ikke bare? Hvorfor deporterer og internerer vi ikke de mennesker, som hader os og længes efter at undertvinge os? Foreløbig mødes den slags spørgsmål stadig med pæne menneskers ad-ord, men den moralske afsværgelse har ikke samme kraft, som den engang havde, og nu tyes der oftere til en anden slags modsvar end den rene kvalmeytring, nemlig den påstået ekspertkyndige konstatering: »Nej, det kan vi da ikke gøre, for vi er jo bundne af menneskerettighedskonventione«, og hvad det ellers hedder alt sammen. Hvorfor lader vi vores fjender vade rundt iblandt os?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Man kan bara studera den smått överlägsna mimik dessa bemantlade och blaserade abbedissor ådagalägger, för att försäkra sig om det faktum att offerstatusen renderar en mycket vinstgivande och föga energikrävande tillvaro å våra nordiska breddgrader.
Rättesnöret som hävdar att uppehället skall tjänas via ett hederligt förvärvsarbete gäller naturligtvis icke den importerade samhällsbelastningen, utan riktas uteslutande till oss ordinära löneslavar och skattebetalare, vilka genom dagliga bemödanden själva lyckas finansiera telefon- och Internetabonnemang, hyra samt alla övriga månatliga utgifter.
Andreas.
comment image

Anna Svensson
4 years ago

Så sant, så sant, men på sistone har jag träffat flera som har reducerat sina arbetsinsatser betydligt, eller gått tidigare i pension, eftersom de inte är intresserade i att betala för det avbildade klientelet. Undrar om det är en ny trend och vad den i så fall kan komma att få för konsekvenser?

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

En mycket intressant aspekt som belyser den dalande arbetsmoralen även bland den ordinära delen av befolkningen. Det vore osannolikt att makthavarnas intriger och destruktiva signaler, vilka oupphörligt initierar tredje världen att flytta sina bopålar och ta del av det generöst tillhandahållna bidragsflödet, inte skulle påverka andra samhällsgrupper på ett negativt sätt. Sverige har som bekant världens högsta beskattning av lönearbete och kommer den nuvarande trenden med den tärande importen att fortsätta i samma oförfärade takt, kan vi alla räkna med kännbara skattehöjningar i den före detta välfärdsnationen Sverige. Vad vi svenskar egentligen får ut av våra surt förvärvade slantar, är… Read more »

Anna Svensson
4 years ago

Jag unnar verkligen Sten hans semester, men jag skulle vara tacksam för en ny bild, så att man ser något annat bär man öppnar sidan. Eller är det en orimlig önskan? Jag börjar bli lite trött på dessa “nydanskar” …

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

..ønskar det same som deg..om et trevligare feriebilde for Oss alla..inte allah…nu har denne skitten festad seg i min hjerne..Usj..men dog ligger det en sanning i dette bildet for meg..dithen at ser jag en slik gjeng..heldigvis mycket sjelden i min verkelighet …undrar jag hva dom tenker…Inte trevliga tankar als for oss.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  sussebassa

Varför skall de tänka när de får allt serverat?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

..”Tenka” i denne samanheng er hur dom skal mørda, voldta, råna, utsuga oss økonomisk vidare mm…tilslutt utsletta oss och overta Europa..så nogon typ av tenkande behøves nog.

Lenn
Lenn
4 years ago

Fantastisk video af CNN-rapporter – “trapped with Iraqi forces during isis attack”. Sådan ser krig ud, og dét her er aldrig blevet vist på dansk tv. https://www.youtube.com/watch?v=h-q0MIPfV_Q
Der er en opfølgning på ovenstående, og den hedder “Return to Mosul – CNN documentary (FULL VIDEO)

Når man ser den, så tænk på, at sådan vil Europa se ud om x antal år. Vi kan ikke adoptere hele Syrien og titusindvis af muslimer fra Daesh-klubben og så tro, at de ændrer sig, når de ankommer til Europa.

De irakiske soldater må man tage hatten af for!

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Lenn

Tøv, krig går ut på å drepe hverandre og det ser sånn her ut
Dette er veldig sterke scener og ingenting for de som tror at krig er å kjøre rundt i pick up og skyte.

https://www.heavy-r.com/video/113403/Kid_Missing_Half_His_Face_After_Being_Shot/

Lenn
Lenn
4 years ago

God, velfortjent sommerferie, Steen! Man har faktisk brug for at koble af fra den groteske og syge tid, vi lever i, hvor det hele tiden går den forkerte vej. Se denne video: http://www.barenakedislam.com/2017/07/14/guess-where-this-is/ (jeg kunne faktisk overhovedet ikke gætte det, og jeg er ret chokeret!) EU skal se at få lukket ‘charterruten’ til Europa, fx ved at placere krigsskibe tæt på Libyens kyst og true invasionsstyrkerne med, at de enten vender om eller bliver skudt! Det er jo en invasion, dét, der foregår, og efter Mosuls fald skal vi nok regne med, at der kommer yderligere hundredvis af jihadister ind… Read more »

invernes
invernes
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Det begynder så småt at knage i S-fugerne i Sverige i takt med, at flere og flere medlemmer begynder at opleve konsekvenserne af den massive islamiske “kulturberigelse” – men det mener SVT åbenbart, at det er deres opgave at få stoppet så hurtigt som muligt ?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/s-politiker-ge-inte-bor?cmpid=del%3Afb%3A20170713%3As-politiker-ge-inte-bor%3Anyh%3Alp

Anna Svensson
4 years ago

Det knakar sedan ganska länge, men det händer absolut ingenting för att åstadkomma en ändring.

Kasper K
Kasper K
4 years ago

Önskar en trevlig och välförtjänt semester och välkommen tillbaka till vår tids kanske viktigaste uppgift; Sprida information och ljus kring allt det mainstreammedia medvetet mörkar och förvanskar.
Stort tack Snaphanen och övrig fri media för att ni finns – och orkar.

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Nu er den syriske flygtning som ville begå terror i København så dømt, sølle 6 år. Pga. hans alder hedder det. 21 år..? Men det værste er dette: “Han blev arresteret i november 2016, fire dage efter han var blevet afvist ved den dansk-tyske grænse, fordi han havde uorden i sine papirer. Her forsøgte han at rejse til Danmark med Rødby-Puttgarten-færgen. Med sig i en rygsæk havde han 17.000 tændstikker, 17 batterier, seks walkie-talkies, fyrværkeri og to store køkkenknive. Selvom fundet vakte opsigt, blev Dieab Khadigah i første omgang sendt retur til Tyskland og først siden anholdt i den tyske… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lawrence

Ja, verden er syg! I pudebider-staten Californien har man idømt en mand, som har dræbt ca. 20 katte 16 års fængsel!
Og Sønderjyllands politi har løsladt en farlig terrorist, som er efterlyst i Tyrkiet. Han burde jo udleveres til Tyrkiet, hvor de kan straffe ham passende. http://ekstrabladet.dk/112/tyrkiske-medier-raser-over-danmarks-loesladelse-af-terror-mistaenkt/6741501
Nu går han frit rundt i Danmark, som alle de andre hundredevis af skabede jihadist-køtere, og politiet vil slet ikke opdage, hvis han indfører et helt læs maskinpistoler fra Kroatien. De har jo travlt med at overvåge de hvide, ‘farlige’ højreekstremister, og så selvfølgelig skrive bøder ud.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Lenn

Tyrkiet siger nu at de har udvist 23 terrormistænkte til Danmark. De bliver vel heller ikke samlet op af dansk politi, de har jo ikke begået noget i Danmark endnu..
http://politiken.dk/udland/art6035708/Tyrkiet-Vi-har-udvist-23-terrormistænkte-til-Danmark

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..en skremmende gjeng på benken..gav meg assosiasjoner/mareritt til typ ventende åtselgribber..och det er oss de venter på å rive sønder og saman..fortære hele oss och deretter feste i blodbadet..hoppas iallaf dom. Tilbake til virkeligheten ser det mere lyst ut her i Sverige ved at SD nå er Sveriges neststørste parti och tar godt innpå sosserna..som fortsetter ta inn flere øko/krim/innv..mere bakvegen, men då er alt blogger vakna och kan beretta om det for oss..hva skulle vi vel gjøra Uten dom..uvurderliga..vi kjempar på vidare.
Ps Vi trenger nå et gladare bild som børjan på ferien..din også..allas,.. inte allhas.

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  sussebassa

Disse emansiperte muslimske kvinner på benken vet at de har europeisk lov og rett bak seg i forvissning om at de dhimmifiserte skandinaver betaler dem godt for deres nærvær, bare studer ansiktsuttrykkene og kroppsspråket deres, om de er aldri så godt innpakket, så forstår man det!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  torstein

..Ja, det er ju det jag har gjort i mitt tidligare innlegg..kan bli søvnløs av mindre…derfor tjatar jag igjen på en mycket trevligare feriebild..Dom/allah skal inte ha det siste ordet på våran felles ferie, eller ellers styre våre liv i hverdagen..Ut med dom alla ..inkl allah.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

“Der er endnu et rigtigt liv derude hinsides politikere, journalister, landssvigere, nouveau riches og vores civillisations banemænd m/k.”

Nogen af os lever jo derude hele året, og ser ikke meget til de nævnte obskure personager.
-Og sådan foretrækker vi faktisk også at det forbliver at være…
God ferie herfra.

PK svada
PK svada
4 years ago

Infowars og Trump er saksøkt 😮

Anna Svensson
4 years ago

Hoppas du lyckas verkligen att koppla av en tid, verkligheten är för hemskt för att man orkar stå ut med den hela tiden. Själv behöver jag fler och fler och längre pauser för att ens kunna andas. Njut av din semester och glöm bilder som denna ovan.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

En äkta, härlig dansk tradition: ‘Hijab i haven’. ; )

PK svada
PK svada
4 years ago

Vel unt, ha en fin ferie 😉

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Jeg ser 4 Hedninger der reklamerer for Satan. (Tørklædet)

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg ser en glad telefon-sælger, en glad is-sælger, nogle glade skatteopkrævere og et ødelagt samfund.

GHjo
GHjo
4 years ago

“Hvorfor lader vi vore fiender vade rundt midt i blandt os?
Det er fordi våre lederes ødeleggelseslyst,er større enn deres selvopholdelses-drift.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  GHjo

Det gør vi heller ikke. Det er politikerne og deres vælgere der vil.
Men det vil få en brat ende i den nærmeste fremtid.

MAELANY DARE
MAELANY DARE
4 years ago

(((Hvis du vil se filmen i 2017. Med den bedste kvalitet))). Du kan starte her VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x