21
jul
Seneste opdatering: 21/7-17 kl. 1858
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Die Welt: “Løgnepressen eksisterede faktisk”

af Henrik M. Jensen

I Tyskland har forskergrupper ved Hamburg Media School og Uni Leipzig afsløret, at de tyske dagblade i 2015 og 2016 forholdt sig fuldstændigt ukritiske til Merkels multikulturelle mangfoldighedscirkus og den “velkommenheds-kultur’, som hun forsøgte at påtvinge det tyske folk.

Die Welt, som heller ikke går ram forbi i undersøgelsen, har selverkendelse nok til at viderebringe konklusionerne af medieforskernes undersøgelse:

“Vigtige tyske aviser har under flygtningekrisen i 2015 og 2016 svigtet den kritiske journalistik. Denne erkendelse er medieforskerne fra Hamburg Media School og Uni Leipzig nået frem til. Ikke blot havde de såkaldte mainstreammedier stået samlet bag Merkels flygtningepolitik, de havde også ukritisk overtaget parolen fra den politiske elite og udbredt en “eufemistisk overtalende diktion” af begrebet “Wilkommenheitskultur”.

Velkommenhedskulturen blev således fremstillet som et slags trylleord ved hjælp af hvilket, man moralsk kunne afkræve borgerne en slags frivillig samaritertjeneste.

Lederen af undersøgelsen, professor Michael Haller tror, at en menings- og strukturkrise har grebet mediebranchen. Store dele af journaliststanden har svigtet deres profession ved at forsømme mediernes ansvar for oplysning.

Forskerne har undersøgt flere tusind artikler i Welt, Bild, Frankfurter Allgemeine Süddeutsche Zeitung så vel som talrige lokalaviser i tidsrummet fra februar 2015 til marts 2016. Die Zeit var ikke en del af undersøgelsen, da forskerne har koncentreret sig om dagblade. Men Haller kritiserer også dette blad for, at flygtningetemaet er blevet behandlet med for meget “Gutmensch”-sentenmentalitet og for få kritiske spørgsmål til de ansvarlige”. Så vidt Die Welt.

Eller på godt dansk: Der har været for meget propaganda og for lidt information om følgerne af folkevandringen. Dan samlede rapport bliver offentliggjort næste mandag af Otto Bremer Stiftung. Studie bemängelt „unkritische“ Berichterstattung in Flüchtlingskrise, German media failed to report refugee crisis honestly, study finds

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolai Zolnir
Nicolai Zolnir
4 years ago

comment image

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

En alldeles utmärkt text av Jensen, vilken omfattar pregnanta uttryck som mångfaldscirkus och välkomstkultur – träffande definitioner av status presens som är omöjliga att missförstå och som på ett rättvisande sätt beskriver de psykologiska mekanismer som resulterat i det samhällskaos som genomsyrar större delen av det europeiska existensutrymmet. Som parentetisk kuriosa kan tilläggas att Sverige i skrivande stund begåvats med hela sextioen no-go-zoner, vilka inrymmer cirka femtusen våldsbenägna brottslingar och där till och med barn under tio år involveras i den organiserade kriminalitet vårt svenska integrationsfientliga etablissemang befrämjar. Fenomen som “återvändande” ISIS-soldater av okänd identitet och numerär inkluderade. Den oavvisliga… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Nazist på swedish open i dag

https://www.youtube.com/watch?v=ZbDmQJFxLyc

Lenn
Lenn
4 years ago

Europas had mod jøder og milliardbistand til de muhammedanske massemordere på Vestbredden og i Gaza vil slå tilbage mod os selv, og som det er i Israel, sådan bliver det i Europa – sikkert mange gange værre: http://www.timesofisrael.com/three-hurt-one-critically-in-suspected-stabbing-attack-in-west-bank/ Terrorangrebet får ikke megen omtale i de danske nazistoide medier – klart-klart – for det er jo Jøder, der er ofrene! Jødiske og kristne ofre for islam skænkes ikke ‘dyrebar medietid’ hos TV2, for der skal jo være tid til at tale om brystoperationer, klima, kødannelse på motorveje, og Tour’en… Havde det været en amerikaner, der var gået ind i et muhammedansk… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Guds styre – islamisk politisk tænkning i middelalderen, af professor Patricia Crone (1945-2015). Jeg er til eksamen: efter 45 år med filosofien og mere en 30 års islamforskning. Nuvel, den meste helstøbte, og fornemste, saglige afhandling, om islams historiske udvikling (de første 600 år), vi har kendskab til i dag; finder vi hos den danske islamforsker – Professor Patricia Crone ( Gods Rule: 2005 – nu på dansk 2015). Crone har styr på såvel arabisk, græsk. fransk og tysk etc. ( her kan man så få genopfrisket sine arabiske verber). Et lille mesterværk (450 sider), som imponerer, selv en gammel… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Ny dag gamle løgne! Læs på dansk eller svenska – klik på det danske flag, og så fremdeles https://www.gatestoneinstitute.org/10718/temple-mount-metal-detectors

Sussy Hunt
Sussy Hunt
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Multikultipropaganda af allerværste skuffe på DR2 fredag aften om situationen i Tyskland ang. masseindvandringen og flygtningetilstrømningen og deres konsekvenser for det tyske samfund og for tyskernes selvopfattelse. Tyskland – vores store nabo https://www.dr.dk/tv/se/tyskland-den-store-nabo/-/tyskland-den-store-nabo-3 Et stk. lallenaiv og uvidende DR-journalist med alle de rigtige meninger interviewer to “eksperter” uden at stille dem et eneste reelt, kritisk spørgsmål – en venstreflippet tysk lektor og en lalleliberal professor emeritus fra CBS, som naturligvis overhovedet ikke kan se nogle som helst problemer med den store og i praksis kravløse indvandring af folk fra meget fremmedartede kulturer med helt andre værdier, normer, mentalitet og en… Read more »

invernes
invernes
4 years ago
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  invernes

Ja, vi må flygte til Øst-Europa, Færøerne, Island eller Portugal. Vest-Europa er fuldstændig kaput. Jeg håber snart Østeuropæerne indser, at de må forlade vanviddet EU (Europas Undergang), for at redde sig selv!!.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Forræderiet vil aldri bli glemt

Lazze
Lazze
4 years ago

Vores rige Europa er skvattet sammen, medierne lyver, politikerne lyver og vi europæiske borgere føres bag lyset og lader os hjernevaske i fortællingen om Utopias snarlige genopstandelse i form af en multikulturel verden hvor vi alle kan danse i ring og række hænderne ud til den uendelige strøm af velstand, som vil regne ned over os. Det er helt ad helvede til og ikke engang vores universiteter og intellektuelle har indset eller forstået, at vores verden nu er gået fuldkommen i dekadence og vi uundgåeligt nærmer os endnu en forårsrengøringskrig! “Benny er død” stod der på et papskilt i disken… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Jihad i Jerusalem – igen, igen: http://www.melaniephillips.com/day-deranged-inversion/

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Heldigvis falder Løgnmedierne oplag fortsat støt. Desværre kun med et-cifrede tal:

http://meedia.de/2017/07/19/ivw-analyse-zeitungen-bild-und-bams-verlieren-weitere-9-die-zeit-und-kleinere-wochenzeitungen-legen-zu/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dagens gode grin ?

https://www.b.dk/sport/brian-holm-blander-sig-i-debat-om-podiepiger-ikke-en-gang-svenskerne-kunne-finde-paa

Brian Holm blander sig i debat om podiepiger:

»Ikke en gang svenskerne kunne finde på sådan noget – og de er idioter«

TORSDAG D. 20. JULI 2017 KL. 10:45

trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Steinadler
4 years ago

Kan vel også være verdt å føye til at tysk fjernsyn gjennomgående preges av tilsvarende propaganda. Jeg har selv pleid å se krim-serier hos ARD og ZDF, litt for språkets skyld og litt for avveksling fra den angloamerikanske dominansen her i Norge. Men de siste par år har spesielt programmene hos ARD langt oftere blitt skjemmet av et vel tydelig ønske om å påvirke seerne i “flerkulturell” retning. Enkelte helt uttalte eksempler, som feks en episode hvor “flyktninger” ble kvelt fordi de måtte oppholde seg for lenge innelukket ombord i en tilhenger. Hadde de sluppet å bli smuglet inn, hadde… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Steinadler

Tysk journalistiks niveau er grundlæggende i orden, men løgnmedierne er svært politisk styret. Må jeg anbefale tyske alternative medier

https://m.youtube.com/watch?v=0KVtJe5976g

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Et land forsvandt , ak ja en skandale! https://www.gatestoneinstitute.org/10605/sweden-failed-state

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Det är de vitas plikt att låta självutplåna sig, i “mångkulturens” namn.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x