24
jul
Seneste opdatering: 25/7-17 kl. 2312
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med bla. Hamed Abdel-Samad & Seyran Ates

“Fra sig selv” ville jeg have tilføjet, for hvis ikke, er det måske mere islams naboer og Europa, der behøver frelse, for det finder i dette minut en storstilet islamisk invasion af Europa sted, godkendt i årevis af EU og Vesteuropæiske politikere alene ved deres fejghed og tavshed.

Ikke over tyve procent af europæerne kan tage sig sammen til at protestere mod dette overgreb på deres nationer og deres børns fremtid. Jeg har ofte anskueliggjort, at en sådan protest i Sveriges tilfælde, allerede i dag ville være for sen. Et jordskredsvalg næste år, – som det unægtelig tyder på – ville ikke ændre på, at svenskerne kommer i mindretal i deres eget land fra midten af dette århundrede, ganske tænkeligt inden.

Der er et lydudfald fra 8:02 – 8:43, men det hele kan ses på den østrigske TV kanals hjemmeside Talk im Hangar-7Ist der Islam noch zu retten? (21 juli 2017). Med Seyran Ates og Hamed Abdel- Samad. TYSK UTEKSTET!

Abdel-Samad er både en insider og en outider. Det er derfor svært at anbefale noget interessantere at høre end Hamad Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016. Her taler han et glimrende engelsk.

Kønskrigens ofre

Iben Tranholm: ”De har aflivet den maskuline mand, men nu vil de gerne have ham, og så kan de ikke finde ham.”

Det er to mennesker med selvindsigt, der taler sammen. Jeg er lidt turist i deres verden, da jeg er næsten tyve år ældre og opvokset i 1950 erne i en udpræget maskulin, tilsyneladende stabil verden. Drengeskoler, mandlige lærere, tørre tæsk og benhård disciplin. Der var ikke plads til (over) følsomhed.

Det havde sine kvaliteter, men jeg vil nødig idyllisere det. Hvis man overlevede, var man gjort at et vist stof. Man bliver nok anderledes, end hvis man var opdraget til at være en lille pige, som Preisler siger, han blev i 70 erne. Jeg forstår deres problemer, børnene af 70 erne, og jeg misunder dem ikke specielt. Jeg vil nok hellere have mine egne, men det kan være fordi, jeg kender dem så godt.

De må dog trøste sig med, at I Sverige har den konstant, stats- og medieopmuntrede kønskrig hærget meget værre. Mænd blev kvinder og kvinder blev mænd, og alle lider meget svært under den  almindelige opløsning og aferotisering. Svenske kvinder fik bogstaveligt talt magten (og brugte den til at forære landet væk), men de opdagede, det var noget andet, de ville have: Kærlighed, er Iben Thranholms bud.

Men alle blev lige ulykkelige, men i det mindste blev Jämställdheten styrket, og det er den højeste gud for samfundsingeniørerne. Hvis der er noget, der gør gennemsnitskvinden ulykkelig, er det nok magt, og det tjener hende bestemt til ære.

Summen af menneskelige sorger synes konstant, det er kvaliteten af dem, der varierer. I fremskridtstroens land kaldes det naturligvis “fremskridt,” og siger man noget andet, er man meget en  “hader kvindesagen.”

Hvis man elsker kvinder, er det alt rigeligt for mig, skidt med sagen, der gennemsyrer alle formynderiske svenske medier til kvalmegrænsen. Godt sommerprogram i regnvejret.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
4 years ago

Kan Europa ännu räddas, är en viktigare fråga?

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Kan islam reddes? – det må da være en JOKE! Man kunne stille, det lidt ironisk spørge – reddes fra hvad? Som den berømte Ex – muslim og forfatter M.A Khan udtrykker sig ” muslimerne kender ikke sandheden om islam, for så ville de skamme sig, og han tilføjer ” det er på tide, at smide islam ud på møddingen – der hvor den kommer fra!,, ( se nedefor ). 1). 90% af alle muslimer har aldrig læst Koranerne ( 40% kan stadig ikke læse – overhovedet ). 2). 99% har ingen viden om islams historiske udvikling ( for så… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

En stor del av EU:s politiker har blivit hjärntvättade av 68-vänsterns ideologi. De idealiserar multikulturalismen, globalismen och talar om diverstitet och världsmedborgare. En stormakt som USA har hjälpt till att destabilsera världen och EU- poltiker som Angela Merkel förvandlar Europa till en kontinentent som snart inte längre är Europa. Islamister och terroriser finns nu i Europa som vänstern och feministerna omfamnar och använder som vapen att destabilsera och förstöra den västerländska civilisationen med.
http://www.westernmastery.com/2017/03/23/cultural-marxism-is-the-1-enemy-of-western-civilization/
https://www.youtube.com/watch?v=ySDa7oobxmY

invernes
invernes
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Korrupte EU-tosser som Shultz vil bare ikke vågne op til den barske virkelighed – og nægter helt at indse konsekvenserne af deres uansvarlige og kravløse flygtninge- og immigrationspolitik. Nu vil PK-naivisten ghm. lukke endnu flere ind i Europa og tror bare, at man kan fordele sig ud af de selvskabte problemer pga. handlingslammelse og inkonsekvens. At de fleste af dem kun ankommer med bestemte lande som mål på forhånd og ikke bare vil finde sig i at blive tilbudt asyl i et mindre attraktivt land i Syd- eller Østeuropa har åbenbart ikke lige strejfet dette selvfede “geni” og hans evigtgode,… Read more »

Anna Svensson
4 years ago

Denne Schulz som sa att “flyktingarna är värda mer än guld” är en stordel av själva problemet, hans uttalande är inget annat än valfläsk, mellan Merkel och honom finns ingen skillnad, båda vill förstöra Tyskland eller alla Europas nationalstater, de är helt enkelt vidriga.

River
River
4 years ago

Test. Skulle bare se om der er hul igennem. Har ikke kunnet kommentere i 16 dage. Men havde heller ikke noget begavet at sige.

Steinadler
4 years ago

Det er ikke slik at “kvinner kan klare seg selv”. At man har klart å få seg et fast lønnet arbeide som man med nogenlunde sikkerhet kan beholde, og med sannsynlighet kan regne med tilsvarende frem mot pensjonsalder, det er uansett ikke uttrykk for at man “klarer seg selv” annet enn i en særdeles overfladisk forstand. Heller ikke de aller fleste menn “klarer seg selv” i noen dypere forstand. Men for kvinner oppstod det en særlig forestilling om å “klare seg selv” pga det svært skjeve maktforhold som oppstod mellom menn og kvinner i en bestemt periode da menns lønnsinntekt… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Steinadler

Ved at “klare sig selv”, bliver de ironisk nok bundet til karriere, skrivebord og chef.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..haha, og det blir inte menn…

Theminorityreporter
Theminorityreporter
4 years ago
Reply to  Steinadler

Superb og excellent, Steiadler. Og den korte versjonen: nåtidens kvinners selvbedrag (uærlighet) og handlinger deretter har resultert i samfunnets kollaps.

invernes
invernes
4 years ago

Svensker ble ødelagt av Pippi Langstrømpe ! de har siden krypet rundt som noen feige krek.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  invernes

😀

mjolly
mjolly
4 years ago

Uff. Austrians say that 54 buses with Black Africans came to Austria at 3-4am from Italy via Brenner Pass, ie 1850 Refugees per hour.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  mjolly

Welcome to Sweden!

Bjart_S
Bjart_S
4 years ago

Det er vel derfor svenske venstrevridde kvinner har seg med innvandrere! De savner ægte mannfolk! De har ødelagt mannfolkene i sitt eget land!!!

Skåning
Skåning
4 years ago

Än finns det några Jomsvikingar kvar.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Skåning

Jomsvikingerne foragtede døden

Skåning
Skåning
4 years ago

Och? 🙂

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Skåning

Da Jomsvikingerne var fanget i Oslofjorden og skulle henrettes, sad de lænkede på en træstamme. For enden og først for sad en køn yngling med en lang lys hestehale, som en norsk viking tog ham i og trak hovedet forover til halshugning. Men netop idet, at en anden norsk viking svingede sværdet og huggede over nakken, trak ynglingen af al kraft hovedet til sig og med det den første viking, som holdet hårdet, så han fik hugget armene af. Derpå blev der så meget tumult, så Jomsvikingerne slap væk.

Skåning
Skåning
4 years ago

Du kan din historia.

mjolly
mjolly
4 years ago

Japan viser at det finnes alternative løsninger enn å gå tilbake til 50-tallets maskuliniserte samfunn – nemlig 30-tallets mer rasistiske samfunn, samt å holde kvinner unna politiske posisjoner. Blackpigeonspeaks bor i Japan og har sagt endel fornuftig om dette.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Mænd findes på landet endnu, hvor fantasterne ikke har villet ud blandt de bondske og missionere – eller også gør storstaden bare tosset. Mænd som giver knusere er noget, jeg især kender fra hovedstaden, mens de fleste på landet er snilde med et skydejern – og abejagt er jo også jagt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Hvem efterlyste grundig tysk journalistik? Her er Junge Freiheit TV (alternativt medie) med en velresergeret dokumentar om den industrielle menneskesmugling over Middelhavet:

https://m.youtube.com/watch?v=Rb1vXCH2-ig

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x