28
jul
Seneste opdatering: 29/7-17 kl. 1017
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terror i Hamburg

Efterhånden er det flere gange om dagen, folk der har invaderet os vifter og truer med knive eller macheter ét eller andet sted i Europa. Der er en tydelig forværring i væbnede angreb på civillister, og man spørger sig, hvor eskaleringen stopper, selvom det ikke er hver dag, det ender med døde og sårede som her. Endnu.

Terror er mildt sagt ikke længere “breaking news” længere, det meste springer jeg over, men det er værd at hæfte sig øgningen af de ædle, knivsvingende vilde. Noget tyder på en fremtid, hvor vi skal bevæbne os for at gå i NETTO og ICA? Jeg hælder til at anbefale det, i al fald i større byer, om ikke idag, så om få år.

På denne video angriber civillister knivstikkeren med stole inden politiet ankommer. De har reddet endnu flere fra at blive stukket ned. Man ser  terroristens ansigt og en 25 cm lang kniv, omend på afstand. Han beskrives som “Ahmad A., arabisk islamist.” Messer-Angriff im Supermarkt – ein Toter, 6 Verletzte!, Hamburg: Täter ist „Flüchtling“ aus Saudi Arabien mit Hass auf Deutsche. Han var udvist, “men papirerne var ikke gået i orden.” – DR mener, at “motivet til angrebet er ukendt.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
Gunnar Biering
4 years ago

Som bekendt har Israel haft disse overfald på tilfældige civile i årevis, og i masser af tilfælde er angriberne blevet skudt af bevæbnede civile. Efterhånden som vores vælgerflertal påfører os de samme problemer som i Israel, bliver vores løsning den samme. Det skrev jeg for flere år siden, og en “Morten” reagerede helt panisk. Men det går jo bare den vej.

Med mindre vælgerne ændrer stemmeafgivelse.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Så underligt og trist vi har lært at sige Allah er den største på arabisk, selv min stavekontrol minder mig om, at navnet skal skrive med stort.

Holger Madsen
Holger Madsen
4 years ago

Dejligt at se civilister tage affære. Lad os få MEGET mere af den slags patriotiske handlinger. Ingen kan sige, hvor mange liv disse brave tyskere har reddet. Bare ærgerligt at de fysisk skal helt ind på livet af terroristen, før de kan komme til at uskadeliggøre svinet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Bare en sarkastisk kommentar fra min side – det plejer jo at være SVTs standardreaktion i disse
ulyksalige tilfælde af SJS ?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x