30
jul
Seneste opdatering: 31/7-17 kl. 1559
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The biggest import of gigolos in history”

Den vrede perker (Angry Foreigner/Arg Blatte) om den kollektive løgn om de “Ensamkommande barn”. Ude i den frie verden, dvs. de omliggende lande, har man i årevis vidst, at over 70 procent af “børnene” overhovedet ikke er børn. Den “vrede perker” stammer fra Balkan. Det er gået op for ham, at han er kommet fra ét galehus, til et andet og værre. Apropos emnet ‘afghanske børn i Sverige’, har venstreorienterede VICE lige sluppet en kort dokumentar “Sweden hidden Children.” Hver afghanske kvinde får i gennemsnit 5.22 barn.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Tænk at Sverige skal ha’ en stodder fra Balkan til at fortælle dem hvor langt ude de er. Hvor pinligt er det egentligt lige? Tino Sanandaji er jo en anden der prøver at vække dem. Det har han vist heller ikke altid så meget held med. Som jeg altid har sagt, Sverige ligger isoleret fra den virkelige verden. Men da de jo gerne vil lege storebror, er de jo nød til, at gøre deres erfaringer selv. Det har de så ikke sluppet så godt adsted med indtil nu, men det må de sgu ærligt talt selv ligge og rode med.… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Det vore bra för de afghanska “barnen” om de fick läsa den här artikeln och då kanske inse att de bör rätta sitt beteende efter den nya situation som de hamnat i.
http://www.e-pages.dk/svenskadagbladet/49331/article/610623/4/1/render/?token=3cf8c6707bc64711eadad922d1d075a4

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Når asylpolitikken handler om sex

Det her handler ikke om noe annet enn refugees sex trafficking, asylmottakene er de reneste bordeller.

Holger Madsen
Holger Madsen
4 years ago

Jeg er efterhånden fuldstændig overbevist om, at det er mørke sexuelle drifter, der styrer disse batikhexor.
Det er kraftedemig så modbydelig svinsk, så man må brække sig. Jeg kan kun grine, når sådan en aggressiv møgso som man ser i videoen bliver kulturberiget.

invernes
invernes
4 years ago

Venstre kvinner er gale etter muslimske menn, de kaller de for barn så de får oppfylt sin voldtektsdrøm.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Vad det gäller de här s k afghanska “barnen” är kunskapen ringa hos svenska feminister.
Det är samma med svenska politiker och generaldirektörer som har svårt att styra det svenska samhället utan att bryta mot svensk lag. Den svenska skolan har de senaste decennierna misslyckats totalt men svenska elever har inte insett att de saknar baskunskaper för att verka i det moderna IT.samhället.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/07/30/millennials-som-anvandare/

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Det er egentlig et herligt billede: moderen der kærligt krammer sit barn, og “barnet” der prøver at undertrykke et sejrende, og med let sammenknebne øjne, stirrende og hadefuldt smil. Hvornår gik det galt for disse “hjælpende henner”? Kvinder skulle nok aldrig have haft stemmeret for 100 år siden. Det andet vers i H. C. Andersens “Hist hvor Vejen slår en Bugt”: I den røde Aftensol Sidder Moder i sin Stol; Kinden luer dobbelt rød, Barnet har hun paa sit Skjød. Drengen er saa frisk og sund, Æblekinden rød og rund! See, hvor hun i Spøg ham banker Paa de søde… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x