31
jul
Seneste opdatering: 31/7-17 kl. 1141
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“På kanten af ditten og datten” er ikke andet end dårlige undskyldninger. Når det kommer til stykket, handler politik kun om vilje. Og regnestykket er enkelt: Hvor mange milliardudgifter, drab og voldtægter kan en politiker holde til at være ansvarlig for? Resten er snak, og så længe det ikke er kommet til stykket, kan der stadig snakkes, men uret tikker.

More than 150 suspected jihadists and criminals have been stripped of their citizenship and banned from returning to the UK, it has been reported.Ministers stepped up the “deprivation orders” amid fears that the collapse of Islamic State would lead to an influx of militants from Syria, according to the Sunday Times. UK ‘has stripped 150 jihadists and criminals of citizenship’

Europa, Eurabia and the Last man

Theodore Roosevelt Malloch (1952) er “scholar, diplomat and strategist”

Trends in immigration suggest what can only be termed, a self-imposed European death wish. Look at any demographic map, preferably an interactive one.

Of the 7.5 billion people presently on this earth, the vast majority, mostly in the Southern hemisphere, and who are generally poor and backward, are trying to get to the Northern hemisphere, where there are greater opportunities and overly generous welfare states. In recent polls 7 out 10 people from these lands say, given the chance, they want to flee their plight.

The last decade has seen more refugees, migrants and economic immigrants than at any point in human history: tens, if not hundreds of millions. They are dying in transit, drowning on the Mediterranean Sea and suffocating in the back of trucks, as was the case, yet again in Texas this past week.

Europe will change. This will happen… is happening, in our lifetimes, with globalist elites endorsing it as benign or even laudatory. The ‘anywhere’ crowd with no attachment to place, custom or religion, favor such open borders.

The ‘somewhere’ folks who still have some degree of loyalty to national identity, tradition and religion do not share the same attitude. As the global elites get their way we witness the end of Europe and the emergence of the Last man. And who is this Last man?

The Last man (in German, der letzte Mensch), is a description used by the philosopher Friedrich Nietzsche in Thus Spoke Zarathustra to describe men tired of life, who take no risks, and seek only comfort and idle security.

They exist without purpose or direction. Their lives are pacifist and comfortable. There is no longer any distinction between strength and weakness, excellence and mediocrity. Social conflict and challenges are defined out of existence. Everyone lives equally and in a “superficial” harmony of no consequence. There is no originality or flourishing social trends or ideas, merely fashions. There is no innovation or creativity. Individuality and thinking are suppressed.

According to Nietzsche, the Last man is the goal that modern society and western European civilization have set for themselves. Those writers who have sought to warn about this have failed to date.

If present trends continue, and every evidence — from Merkel to Macron, from Sweden to Canada suggests it will (Trump excluded) — the migrants will not abate. They will continue to come (mostly single males of young adult status) on mass to open and willing arms.

Make no mistake this is nothing less than the utter and complete transformation of Europe into Eurabia, a cultural and political appendage of the Arab and Afro/Muslim world. This Eurabia is fundamentally anti-Christian, anti-Western, anti-American, and anti-Semitic.

And with every passing day, we see the further demise of the West, the onslaught of Eurabia (which could not be won at the gates of Vienna in 1683) and the nihilism — of the Last man. MALLOCH: Europa, Eurabia and the Last man

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Citat: “Hvor mange drab og voldtægter kan en politiker holde til at være ansvarlig for?”
Når det gælder Lars Løkke, Stefan Löfven og Erna Solberg, så er der tilsyneladende ingen grænser! Men hvor længe mon de får lov til at fortsætte?

Harry Truman er tillagt citatet: “Hvis man vil have en ven i politik, må man købe en hund”.
En hund siges også at være menneskets bedste ven – og muslimers værste fjende.
https://www.b.dk/nationalt/hvad-er-en-rondel-hund

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Nu är det viktigt att den svenska, humanitära, feministiska stormakten tar sitt ansvar och träder fram med en utsträckt arm och öppen famn till dessa nyblivet statslösa jihadister. Viktigt att visa Brexit-dödsknarkarfascisterna vad som gäller i vårt öppna, toleranta, inkluderande Europa där vi inte bygger murar. Viktigt att jihadisterna får gräddfill till bostad, försörjning, allt vad välfärden kan erbjuda och moderliga omsorger. “Allas lika värde.”

Lazze
Lazze
4 years ago

Jeg tænker ofte “hvad fanden er det egentlig der foregår, er det zombier som har overtaget magten (media, kultur, uddannelse, politik) i vores engang så stolte europæiske nationalstater?”. Og, ja, efterhånden er det den eneste fornuftige forklaring jeg kan finde på den totale destruktion og undergang, som sker lige for øjnene af en. Ser ud som om vi, lydigt som hunde, følger opskriften i denne hjernevaskemanual og nu er ved punkt 3: The four stages of subversion are: * Demoralization * Destabilization * Crisis * Normalization Interessant at se dette interview tilbage fra 1985 med en tidligere KGB officer om,… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Lazze

Vi er ved at nå til det punkt hvor den nuværende udvikling ikke længere kan forsvares. Problemet for dem som startede denne udvikling er, at der stadig findes mennesker der tænker. Og lidt for mange, desværre. Jeg har de sidste par måneder fulgt amerikansk politik intenst og nu begynder folk at få et indblik i, hvad det hele egentligt handler om. Da Donald Trump tog over i det hvide hus, satte han sig for at rydde hele bulen af globalister og det man på amerikansk kalder the Deep State. Det er i sandhed interessant at følge. Der er enorme interesser… Read more »

Sussy Hunt
Sussy Hunt
4 years ago

Europæerne i almindelighed og mig i særdeleshed, vil smide muslimerne ud af Europa, til sidste mand. Det vil ske, meget snart.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Sussy Hunt

DE vidste godt vi ville blive 8-10 milliarder inden for en overskuelig fremtid. DE vidste godt rigdommene var ulige fordelt. DE vidste godt løsningerne ville være upopulære. Så hvad gør man? Man sælger selvfølgelig sin egen befolkning. Hvad ellers..?

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Sussy Hunt

Du har ikke særligt gode tælle evner i forhold til hvor mange “I” er. Og i en debat også ret ynkeligt at tale i “vi” form. I en debat taler man for sig selv, hvis ikke man vil være til grin.

Sussy Hunt
Sussy Hunt
4 years ago
Reply to  henrik

Tælleevner er igen et ord, nu må du da snart lære det. Jeg skriver intet sted i det ovenstående et “I”. Så igen er du langt ude på herrens mark. Skriver jo netop, at det er den generelle holdning og gør mig ikke til fortaler for nogen eller taler for nogen. Det er simpel empiri, som jeg har observeret. Da jeg læser ekstremt mange kommentarer og altid har gjort det, har jeg god føling med hvordan de generelle holdninger er.

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Sussy Hunt

I et debat forum skal man tale for sig selv. Du repræsenterer ikke andre end dig selv. Hvis du er talsmand for en organisation, er du velkommen til at skrive hvilken den er ellers hold dig til jeg form. Rent psykologisk er vi også over i den sædvanlige skizofrene paronide model hvor man påberåber sig Vi form, fordi den anelse af logik man besidder godt ved at man er på et logisk skråplan i argumenterne så man er nød til at bilde sig ind at man jo har vægt bag sine ord fordi alle jo netop mener det samme. Og… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x