7
aug
Seneste opdatering: 7/8-17 kl. 2100
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon er en canadisk videoblogger, der bor i Japan.

BBC: Kollapser Vesten af automatisering?

“Om 30 ĂĄr har halvdelen af menneskeheden ikke noget job”

Vi ved alle, den kommer, men hvad bliver effekterne? Én ting er sikker, vi fĂĄr ikke brug for de 60 mio. 3.verdens-migranter de næste 30 ĂĄr, som FN og EU insisterer pĂĄ at tildele os i “replacement migration.” De millioner fĂĄr intet at lave i Europa, de vil kun gøre vores allerede manifeste problemer meget værre.

Enhver der bare overfladisk følger nordiske medier, ser politikere er er ude af stand til at løse de problemer, de på egen hånd har skabt. Ikke deres vælgere, de har ikke gjort andet end at stemme på dem, hvilket er slemt nok, men næppe ansvarspådragende.

Fredrik Reinfeldt troede også, at velfærden afhang af indvandring. Vi ser det dementeret hver éneste dag. Det forholder sig omvendt, og det er selvfølgelig foruroligende, hvor godt komplet inkompetente personer klarer sig i denne tid. Sverige er nu som Belgien, hvor det hele kører på bedste beskub, men det er designet til at blive som Brasilien eller Indonesien. Det bliver tider.

Vi ser allerede effekterne af hundredetusinder arbejdsløse migranter i Sverige: Dele af samfundet falder fra hinanden, opløses i anarki og ophører med at fungere helt eller delvist. Politi, socialvæsen, skoler, sygehuse, svømmehaller. Kun en blind kan ikke se, det allerede er foregået i årevis.

Hvad enten mr. Martinez har helt eller halvt ret, er det værd at observere. Hvad skal millionerne lave, bortset fra at gå løs på hinanden i endeløse race- og religionskrige i Europa, som  de reproducerer fra den muslimske verden? Intet andet, naturligvis. Vi ved det allerede idag, men vi handler ikke på det. Vi stemmer på politikere, der spiser os af med lutter varm luft, samtidigt som de sender vores børn i krig.

Der er altid den mulighed, at manden er fantast, men enhver med TV eller computer, bør nu være vant til fantaster. Enkelte får, trods det de ligner hofnarre, ret. Society may COLLAPSE in 30 years as robots take half of all jobs, ex-Facebook exec warns

Antonio Garcia Martinez, a silicon valley insider, revealed in a new documentary for the BBC how he believes automation will be the downfall of human civilisation.

Artificial Intelligence (AI) and Robotics have long since been foreshadowed in popular culture as future harbingers of doom. Speaking of his new documentary, Mr Martinez said: “You may not believe it but it’s coming, and it’s coming in the form of a self-driving truck that’s going to run you over.”

“We’re in a race between technology and politics, and politics is way behind”

Se også: Italienske soldater i Napoli må opgive at gennemføre anhodelsen af en afrikaner

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det finns flera krafter som vill destabilisera Europa och de har sin agenda. Om det inte är en stormakter så är det globalister som understöder organisationer soom arbetar för att Europa skall förändras för evigt. EU arbetar tillsammans med globalister för att förändra Europa och de straffar länder som motsätter sig massinvandringspolitiken. Européer förnedras när de motsätter sig politiken och de blir inte heller tillfrågade om de vill bli en minoritet i sina egna länder.

https://www.youtube.com/watch?v=pTB6Wy6KA8o

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

ÄŽet der undre mig mest, er den TOTALE handlingslammelse. Selv for fantaster der ikke ville indse problemet, blev det ĂĄbenbart med folkevandringstsunamien i sommeren ’15, men først nu er der GANSKE spæde pip i Tyrkland – Sverigstan “køre” bare videre – om at de godt kan afvise uinviterede mennesker fra andre verdensdele ved grænsen, nĂĄ de kommer fra et sikkert land, selv om præcis det jo hele tiden har stĂĄet i de traktater og konventioner, som de politiske korrekte har et nærmest religiøst forhold til. Dublinprotokollen fastslĂĄr at det første EU-land flygtninge – immigranter er IKKE nævnt – har ansvaret… Read more »

Svend
Svend
5 years ago

Automatisering fjerner ikke job. Regeringer fjerner job for at gøre folk arbejdsløse – med henblik pĂĄ at købe de arbejdsløses stemmer med andres penge. Det har siden 68 været opskriften pĂĄ venstrefløjens totale magtovertagelse. Men det ændrer ikke ved, at de fremmede landsforræderne oversvømmer os med, i hvert fald aldrig fĂĄr job. I deres hjemlande, hvor der er mere end rigeligt at tage fat pĂĄ, havde de heller ikke arbejde – af den simple grund, at de ikke har ĂĄndsevner til at lave noget nyttigt. I Danmark vil de sĂĄledes til evig tid være pĂĄ forsørgelse, betalt af de fĂĄ… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x