8
aug
Seneste opdatering: 9/8-17 kl. 2052
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I det stadig mere bizarre Sveriges Radio. Hvis man vil have en følelse af glæde og normalitet, skal man høre den fantastiske dokumentar Cornelis – en hyllning om hollænderen, der blev mere svensk end svenskerne, men også boede en del i København: Cornelis’ danske fodspor.

Når Svensson kommer i mindretal

Hvilket afhængigt af variable faktorer sker om 10-30 år, vil fremmede så kunne administrere et højteknologisk, kompliceret land som Sverige? Der vil selvfølgelig ikke være muslimsk flertal lige med det samme, men de to største folkegrupper i Sverige, vil ganske snart være oprindelige svenskere og muslimer. De sidste vil naturligvis gribe ud efter den politiske magt, det ligger i islams DNA. Så er valget enkelt for svenskerne: Kæmp eller flygt.

Dette indtræffe i en ikke særlig fjern fremtid. Vil man forebygge en katastrofal demografi, skal man være ude i god tid. Det er der ingen, der er. Der tales end ikke om muligheden, og så kan man ikke forebygge den. Sverige driver uanfægtet ind i sin skæbne, “into that good night”, hvor “god” er i Dylan Thomas’ betydning.

Fører det til krig, eller forlader svenskerne bare den synkende skude? Civilsamfundet er så velbevæbnet, så det selvfølgelig bør kæmpe for det eneste de har i denne verden, hvis de ellers kan huske, hvordan man gør. Måske takker de bare høfligt for at få lov at forlade landet i live.  –  Karl-Olov Arnstberg skriver:

Det allvarligaste hotet som Sverige står inför på kort sikt är matförsörjningen. Om matimporten stoppas på grund av exempelvis krig, är invånarna i ett kargt massinvandringsland med nedlagda jordbruk på norra halvklotet mycket illa ute. 1932-1933, det vill säga på ett enda år, dog nästan lika många människor som Sveriges befolkning av svält i Ukraina.

Idag är 60 % av invånarna i Malmö invandrare eller barn till invandrare. För fem år sedan berättade en förlossningsöverläkare från Skåne för mig att de flesta barn som föds i Skåne har invandrade föräldrar! Redan på 2040-talet kommer Sverige att ha en muslimsk majoritet.

Och kaoset på våra BB-avdelningar beror på att invandrade muslimska kvinnor föder många barn. Exakta siffror går inte att få fram eftersom varken etnicitet eller religion får registreras i Sverige. Men Migrationsverket rapporterade nyligen att mödrar med PUT (vilket nästan alltid betyder muslimska kvinnor) under åren 2015 – 2016 fött inte mindre än 11.000 barn. Sannolikt är totalantalet barn som muslimska kvinnor idag föder i Sverige cirka 3.000 per månad.

Om man gör tankeexperimentet att det kommer att ske ett muslimskt övertagande av Europa så krävs det nog att samhällsstrukturen fortfarande upprätthålls av ”ureuropéerna”. Detta därför att det är hos dessa som kunskapen finns för att driva och förvalta de komplexa system som moderna västerländska länder består av. Detta handlar då både om administration och teknik.

Det framgår ju på ett övertydligt sätt att de som invandrar till Europa från olika länder med icke fungerande infrastruktur, och överhuvudtaget dysfunktionella förhållanden, inte är kapabla att ta över och driva ett modernt civiliserat samhälle. Bloggläsare början av augusti 2017

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sinnamor
sinnamor
4 years ago

Når svenskene kommer i mindretall blir Sverige et muslimsk land. Det har hittil aldri gått bra å være en religiøs minoritet i muslimske land. Legg merke til at jeg skriver når, ikke om.

invernes
invernes
4 years ago

Jeg tror svenskerne forlader den synkende skude, de har ikke nok normale menn i landet til å forsvare sitt land.
Spørsmålet er om Danmark og Norge vil klare seg ? Finland har guts nok de vil klare seg.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  invernes

Mændene er blevet til henner og går i kjoler, så der er ingen hjælp derfra !

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invernes

Bara om ni sågar loss Sverige och bogserar henne långt bort. Förslagsvis till Nordpolen så får kylan göra jobbet.

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Seks franske soldater kørt ned af bmw i høj fart i parisisk forstad.

https://www.b.dk/globalt/franske-soldater-ramt-af-koeretoej-politi-jagter-gerningsmand

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Lawrence

comment image

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Nåh, pyha, så er jeg roligere 🙂

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Folkhemmet Sverige =》failed state Sverigstan.

Så klap i Bron under dansk kontrol og hurtigtgående bevæbnede patruljebåd i Øresund, er nok den fornuftigeste beslutning der.

I den anden ende ville genindførelse af mobiliseringsforsvaret måske ikke være helt tosset. De værnepligtige skulle så blandt andet bevogte den dansk-tyske landegrænse, eventuelt patruljerer mellem et nyopført dobbelthegn.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, tak – og gerne en af faldlem-typen ?

Kenneth Jacobson
Kenneth Jacobson
4 years ago

Det allvarligaste hotet som Sverige står inför på kort sikt är matförsörjningen.
Så sant som det är sagt…
Sverige importerar redan ca. 70% av alla matvaror. Sätt det i perspektiv till ökande befolkning, global oro, krigshot, yttre såväl som inre, och den nedgång i världens matvaruproduktion som klimat förändringarna har orsakat, bara under detta år. – The winter of fire and ice is coming…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Jag kommer då rakt inte att vara med om att upprätthålla infrastrukturen. Kommer att gå med i en sabotagegrupp och ställa till med så mycket besvär som möjligt för majoritetsbefolkningen och dess förrädare. Priset kommer förmodligen att bli högt för den som åker fast. Så jag hoppas vi kommer ha tillgång till cyanidkapslar.

Doktor_Pillerman
4 years ago

“Når Svensson kommer i mindretal”?

Vem ska då betala bidragen till muslimerna och somalierna?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Sverige er finito!..eller tænk på, hvis Golfstrømmen vender og vi får en ny istid. Hvordan vil de brødføde alle disse migranter og sin egen befolkning? Det vil ende med total borgerkrig

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Då blir det jizya istället. Den som inte kan betala blir ett huvud kortare.

GHjo
GHjo
4 years ago

Det er mange historier om mennesker som aler opp ville dyr til kjæledegger og at de ville dyr dreper disse, sine forsørgere, uten tanke,eller forstand på at de i samme øyeblikk har avsagt sin egen dødsdom.
Det er nøyaktig det samme som vil skje med de islamske “ville dyrene” og Europeerne som “aler dem opp”.Når de har tilintetgjort sine forsørgere, har de også beseglet sin egen skjebne.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  GHjo

Grizzly Man er filmen om Sverige…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lawrence

Eller historien om grodan och skorpionen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Då kommer de bara att flytta hit till Danmark – som människoliga gräshopper ?

invernes
invernes
4 years ago

Saudi Arabia 🙂

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Katatrofen ses allerede i det små. Busserne kørte som vinden blæser undre ramadanen. Min egen tolkning er, at det skyldes, de muslimske chauffører er uduelige til tjeneste i den tid. Svarer til, de havde drukket mindst 1-2 genstande. Men så stor en andel af chaufførerne er nu perkere, så der er for få danskere til at tage over. Hvorfor er der ingen medier, som undersøger dette ramadanshits negative pårvirkning af hele samfundet?

Holger Madsen
Holger Madsen
4 years ago

Magtskiftet er ikke kun betinget af antallet af muhamedanere og andre vilde negre.
Læg dertil de sindssygt mange væmligboere, radigale og øvrige rødgardister, som meget hellere ser de vilde som ledere af samfundet.
Det eneste formildende i denne galskab vil være, at se f.eks. den små Johanne, Margrethe Pestager og tilsvarende vanvittige kællinger iført sort skraldesæk.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x