10
aug
Seneste opdatering: 11/8-17 kl. 1713
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dusinvis illegale afrikanere lander på badestrand i Cadiz

And when the thousand years are ended, Satan will be released from his prison, and will go forth and deceive the nations which are in the four corners of the earth, Gog and Magog, and will gather them together for the battle; the number of whom is as the sand of the sea. And they went up over the breadth of the earth and encompassed the camp of the saints, and the beloved city. —APOCALYPSE 20, Le Camp Des Saints, 1973

Europa er under belejring, og vil være det mindst 50 år endnu, når man ser på befolkningsudviklingen i Afrika. For hvert år vil trykket på grænserne stige. Nogle hundrede millioner kan man roligt regne med, vil til Europa i den periode. En halv milliard eller mere, er ikke utænkeligt, europæerne har selv medvirket til at nedbringe børnedødeligheden i Afrika, uden at tænke et skaktræk frem.

EU Kommissionen består af verdensfjerne personer, der tilsyneladende tror, det kan lade sig gøre. De og FN mener endda vi behøver 60 mio af dem inden 2050. Europa behøver ikke flere end japanerne, nemlig nul eller til nød ti.

Det er ikke spor svært at forestille sig udviklingen på Middelhavet i de næste årtier. Det svære er, at få nogen til at foretage sig noget rationelt, inden det er for sent.

Man ser af skrækeksemplet Sverige, at det handler om at have den rigtige analyse i tide, og Europa er ikke i tide længere, fordi EU toppen fra starten ikke forstod problemet. Amazing moment boat carrying dozens of African migrants arrives on Spanish beach in front of shocked tourists. Una patera desembarca en una playa llena de bañistas en Cádiz. – Se også Spain shuts its border with Africa as Spanish blame EU for immigration crisis. El Pais har en video fra en anden vinkel.

The Coming Civil War in Europe

According to the logic of “Power Transition Theory,” large-scale non-European immigration in the form of settlement in low-fertility European nation-states leads to a shift in the size of ethnic minority populations (the creation of multiethnic states) creating a “tipping” point whereby ethnic majorities become a demographic minority. According to the democratic principle of majority rule, when an ethnic majority becomes an ethnic minority they lose their legitimacy to govern the state. Just before, during, or after such a power transition occurs, power becomes contested and violence and civil wars are likely to break out, particularly if the migrants do not intend to integrate and/or are engaged in a war of opposition (Third Worldists, Islamists, and cultural Marxists).8

However, alterations to the notion of political community and national identity in Europe through cosmopolitan constitutional citizenship, as well as the replacement of ethno-European political institutions with multicultural organizations that are decidedly non-ethnically European in nature, means that such a power transition can occur earlier because majority rule becomes defined by political qualifications rooted in non-European ethnic identity political groups and pro-immigration Left-Liberal political parties.

In terms of majority rule based on ethnic rather than political groups, according to Tanja Ellingsen “wars are more likely to occur when the largest group is less than 80 percent.”9 In some European nations foreign-born populations already exceed 20 percent of the national population and demographers are predicting that Europeans will become full minorities in the latter half of the 21st century. This means that civil wars in Europe are likely to occur in the near future. Clare Ellis: The Coming Civil War in Europe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] (Migranter lander i turistområde i det sydlige Spanien, 2017; Foto: Snaphanen) […]

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Inte nog att Europa blir invaderat av islamister och migranter från mellanöstern och Afrika. Kulturmarxister försöker också begränsa yttrandefriheten på YouTube och Facebook.
https://www.youtube.com/watch?v=D8HJrr4-7B8

Skåning
Skåning
4 years ago

Back to the year of 711.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Imens er københavnerne dagligt udsat for bragende idyllisk multikultur.

Lenn
Lenn
4 years ago

Wauw! Se lige video – billede 2 nede i denne artikel! En enkelt, modig politimand giver virkelig bøllebank med sin knippel, da den spanske grænse blev stormet af negre den anden dag – men man ser også en stor politimand, som får brækket benet – http://albertjack.com/2017/08/09/1000-african-migrants-armed-clubs-spears-storm-spanish-border/

invernes
invernes
4 years ago

De svarte monstrene fra helvete strømmer inn i Europa heter den virkelige skrekkfilmen.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  invernes

Hahaha! Invernes, det er så sandt, som det er sagt!

Se denne video. Måske bliver det italienerne, der starter med at slå til Sorte-Per: http://www.barenakedislam.com/2017/08/10/italy-its-not-our-city-anymore-our-women-cant-walk-outside-alone-tourists-stay-away-businesses-fail/

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Lenn

Ja man må leve i håpet 🙂 for nå går det strake veien til helvete for Vest Europa om dette ikke stoppes 😮

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invernes

Det är som en zombie-film. I början av filmen är det bara några stycken. Mot slutet är det bara zombies i horder som väller fram.

S.D.
S.D.
4 years ago

Groteske billeder. Dovne og dekadente ferieeuropa sidder passivt og glor mens et landgangsfartøj sætter flere soldater i land som led i den biologiske krigsførsel. Hvad fanden skal man gøre??

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  S.D.

..skyt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  S.D.

Bare en snotklat ville have ændret lidt

Holger Madsen
Holger Madsen
4 years ago

UHYGGELIGT!!!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Holger Madsen

Ja, det er skræmmende!
Dette ændrer sig ikke før politikerne lidt mere bogstaveligt bliver forklaret, at nu skal det være slut.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  snaphanen

“vi føder for få børn”!
Det er det rene sludder.
Hvis det er arbejdskraft man mangler i f.eks. Tyskland, er der nok at hente i andre EU-lande.
Den “arbejdskraft, der “mangler” “på grund af pensionsbyrden” afhjælpes ikke ved at importere socialklienter fra de 3’die verden, men vil alene skabe raceproblemer plus ved import af muslimer religionskrig.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Dessuten står vi foran en revolusjon innen robot/automasjons-teknologi, som vil redusere behovet for arbeidskraft på mange områder.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg kan nu se din Kommentar! 🙂 Jeg må tilstå, at mit indlæg er holdt i “meget milde toner”. Tonen er vigtig i vore dage, men spurgt direkte, så vover jeg at gå “over stregen”. Vi føder ikke for få børn, det er “de andre” der føder alt, alt for mange! Dem i EU-toppen kan ikke direkte skræmmes. Jeg mener, at man i første omgang skal gå mere målrettet efter vore skandinaviske politikere. F.eks. mener jeg, at man i højere grad skal gå direkte til personer, som f.eks. den danske “straksopbremser” og den ditto svenske, som har løget over for… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Du har ret, Henning! Der mangler noget organiseret, og jeg fatter ikke, at vi danskere ikke kan finde ud af at lave kæmpeoptog og demoer med fakler og høje råb, fx inde foran Hoppeborgen, hvor vi passende kunne skamme mandslingen Løkke ud! Hvad laver han egentlig for tiden? Ikk’ en skid, som vanligt! Polakkerne kan mønstre over 100.000 sjæle imod invasionen, og hvorfor hulen kan vi ikke i DK? Fordi vi er blevet et forkælet og mageligt folk. Folk sidder foran tv-skærmen og vrider hænder, hvis de endda gør det! Til mit eget forsvar vil jeg sige, at jeg har… Read more »

selma
selma
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Disse tankene har jeg gjort meg selv mange ganger, og til tider blir jeg så frustrert over mangel på samhold blant islamkritikere, og ditto kritikere av innv.politikken som føres, at jeg simpelthen ikke orker lese eller kommentere som jeg gjorde tidligere. Jeg må ha en pause. Jeg forstår deg slik at vi burde utfordre politikerne direkte. Og off. ansatte, som jo bidrar til å sette politikken ut i livet. Jeg er enig med deg, og er ganske sikker på at mange vet ganske mye, også ansatte i media. Ikke alle, men mange. Det som skjer i Skandinavia, og resten av… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Holger Madsen

Ja. Jeg har de sidste par dage spekuleret på, hvor meget den lede pjalt, George Soros, har at sige i dette invasions-game?? Han er en særdeles psykopatisk og farlig mand – prøv lige at se denne rapportage: http://www.barenakedislam.com/2017/08/08/the-jugend-rettet-a-german-ngo-so-called-rescue-boat-that-was-seized-by-italy-is-one-of-many-boats-funded-by-george-soros/

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x