20
aug
Seneste opdatering: 20/8-17 kl. 0957
87 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Den här gången hände det i Barcelona, Cambrils och Åbo; islamistiska terrordåd som dödar och skadar oskyldiga människor.

Och vi vet alla att det kommer att hända igen och igen tills – ja vad då? Oavsett drivkrafter och motiv hos EU:s och enskilda europeiska länders styrande tycks de med undantag för de fyra Visegradländerna  vara eniga om att massinvandringen från muslimska länder ska fortsätta. Den upprepade terrorn mot oskyldiga civila får dem inte att darra det minsta på manschetten. Europas befolkning ska bytas ut och kontinenten förvandlas till ett nytt tredje världen, oavsett hur högt priset blir.

Innerst inne vet de att det vore en katastrof. Innerst inne vet de att de ändå till slut kommer att tvingas stänga Europas gränser. De är bara så förlamade av feghet och rädsla för att förlora sina positioner att de skjuter på besluten in i det sista, tills verkligheten blir ohanterlig.

”Våra regeringar vet inte ens vilka de är”

”Det enda sättet att utplåna terroristnätverken är att genom samordnade ansträngningar dämma upp den flod av migranter som tar sig till Europa. Våra regeringar vet inte ens vilka de är, än mindre vad de kan bli och vilka avsikter de har. Om vi inte säkrar Europas gränser kommer vi att fortsätta falla offer för terrorn” skriver den brittiske författaren och debattören Douglas Murray.

”För att besegra terroristerna är det nödvändigt att uppamma en basnivå av sunt förnuft. Och lite överlevnadsinstinkt” skriver Douglas Murray. (foto Snaphanen.dk)

Politikerna behöver inte frukta att själva betala priset

Europas politiker gör ständiga riskanalyser där de ställer sina egna behov och möjligheter (karriär, pengar, social ställning, kändisskap) mot eventuella risker. Deras slutsats av varenda analys är klar: de lever själva med hög grad av personlig säkerhet och behöver inte frukta att behöva betala priset med sina egna liv och kroppar i skottlossningar, få sina halsar avskurna, utsättas för bombexplosioner eller rammas av framrusande last- eller skåpbilar på gågatan eller strandpromenaden. De kan i lugn och ro leva upp till sina illusoriska självbilder och framstå som den universella godhetens företrädare på jorden.

Civilbefolkningen spelbrickor som offras

De spelbrickor de har på hand i det politiska spelet är civilbefolkningen, vars liv och säkerhet de är satta att skydda. Det är politikernas primära uppdrag. Men som vi kan se sedan många år verkar det för Europas politiker inte vara förknippat med några djupare samvetskval att offra sina egna befolkningar för att genomdriva mångkultur och utomeuropeisk massinvandring, på sikt ett befolkningsutbyte. De målen tycks överordnade alla former av politiskt ansvar. Maktelitens bedrägliga godhet gör helt enkelt en U-sväng när det kommer till deras egna folk. I synnerhet gäller detta Sverige.

En treårig pojke bland offren i Barcelona

En i mängden som just offrats är en treårig pojke som fanns bland terroroffren för torsdagens jihad på gågatan La Rambla i Barcelona där 14 människor dödades och 130 skadades. Barcelona är ett populärt turistmål, och offren har minst 35 olika nationaliteter. Terrororganisationen IS har via sitt propagandaorgan Amaq  tagit på sig ansvaret för terrordåden i Spanien.

Värsta attacken sedan tågbombningarna i Madrid

Attackerna i Barcelona och Cambrils är de värsta islamistiska terrordåd som drabbat Spanien sedan tågbombningarna i Madrid den 11 mars 2004 när en al-Qaidaterroristcell utlöste tio samordnade bombexplosioner i morgonrusningen på fyra pendeltåg.  Explosionerna dödade 193 personer och skadade cirka 1 700.

I oktober 2007 dömdes 21 personer som skyldiga till Madridattackerna. Både i Barcelona, Cambrils och Madrid är nordafrikanska invandrare, främst från Marocko, misstänkta och/eller dömda för terrordåden.

344 dödade, 1 706 skadade sedan 2014

Sedan 2014 har migranter och ”flyktingar” dödat minst 344 personer och skadat 1 706 i Europa, skriver New Observer On Line.  I siffrorna är antalet européer som dödats i islamistiska terrorattacker i Ryssland, Nordafrika, Egypten och Turkiet inte inräknade. Om de hade tagits med i statistiken skulle antalet döda och skadade stiga med flera hundra. 

Vi kommer aldrig att få se bilder på den döde lille pojken

Islam har förklarat Europa krig. De enda som inte inser och erkänner det är politikerna. De yrar fortfarande om ”fredens och kärlekens religion” när offrens anhöriga tvingas identifiera resterna av sina kära. De lägger gärna till det obligatoriska mantrat om ”sorg och deltagande” och ”Våra tankar går till…”. Jag önskar att de kunde låta bli att ljuga så uppenbart. Deras tankar går inte alls till de drabbade. De går till dem själva – hur påverkar det här terrordådet karriären, möjligheten att bli omvald?

En treårig pojke finns alltså bland de dödade i Barcelona. Vi kan vara säkra på en sak: vi kommer aldrig att få se bilder på den här lille pojken valsa runt i internationella media som bilden på den drunknade treårige Alan Kurdi i september 2015.

Lika effektivt som svenska media mörklade bilder på elvaåriga Ebba Åkerlunds sönderslitna kropp efter terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm den 7 april (fem döda, 15 skadade) kommer de att undanhålla de mest ohyggliga bilderna från bilmassakern i Barcelona: bilderna på de döda barnen.

Barn har så mycket mer framtid framför sig

Bilder på döda barn griper tag i alla, mer än bilder på döda vuxna. Bilder på döda barn är ett knytnävsslag rakt i magen, utom på IS-anhängare som ser dem som troféer. Vi tänker att barn har så mycket mer framtid kvar än vuxna. Barn som slaktas av jihadister är fullständigt oskyldiga, de har aldrig ens hunnit bilda sig en uppfattning om politik, än mindre uttrycka den.

Trots den flitigt använda propagandafloskeln om allas lika värde ska vi ha klart för oss att det i medias och politikernas ögon är en avsevärd skillnad på barn och barn. En död treåring på La Rambla i Barcelona, en död elvaåring på Drottninggatan i Stockholm, ett offer för islamistisk jihad, väger fjunlätt jämfört med en död treåring på en strand i turkiska Bodrum som passar in i den politiska agendan.

Bilden på Alan Kurdi ett drömverktyg för öppna gränser

Alan Kurdi var ingen flykting, inget offer för en ”flyktingkatastrof”. Familjen hade bostad och arbete i Turkiet. Alan Kurdi, hans bror och mor var offer för sin egen far och make som tog familjen med sig och själv körde en undermålig båt mot den grekiska ön Kos. Målet var att sedan ta sig vidare till Sverige och få tandimplantat gratis.

Under trycket av den massinvandring som kulminerade sommaren och hösten 2015 och i media vilseledande kallades ”flyktingkris” var bilden på den döde Alan Kurdi ett drömverktyg i den europeiska maktelitens kampanj för upphävda nationsgränser och fri invandring till Europa.

Migrantströmmarna infiltrerade av jihadister

Bilden tjänade ett propagandistiskt och manipulativt syfte: att få Europas befolkning att öppna sina hjärtan för invasionen av ekonomiska migranter från Afrika och Mellanöstern – människor av vilka de flesta saknade asylskäl. Migrantströmmarna var infiltrerade av jihadister som har som mål att utplåna det demokratiska Europa och införa ett islamistiskt kalifat, styrt av sharialagar. Det är till stora delar insmugglingen av jihadister under falsk flyktingflagg som vi i dag ser följderna av i våldsamma terrordåd runtom i Europa.

Manipulatörerna inom media och politik vet exakt vilka knappar de ska trycka på. Människor, i synnerhet svenskar, reagerade 2015 precis som makteliten ville, gick in i en masspsykos och klunkade i sig höga doser av en giftig häxbrygd, bestående av irrationell skuld för den kolonialisering som vi aldrig har bedrivit och ett pådyvlat, lika irrationellt ansvar för att den muslimska världen i 1 400 år har varit upptagen med att förinta sig själv och andra.

Deras mål är att förinta alla icke-muslimer

Därför är vi alla som lever i Västvärlden legitima offer för islamisterna: de följer koranen och haditherna som de anser är Allahs egna ord. De dyrkar profeten Muhammed som sin stora förebild och den perfekta människan – trots att han mördade, stal, plundrade, våldtog, hade sexslavar och var pedofil.

De lever under religiös-ideologisk tyranni och hatar oss för vår frihet. Deras mål är att förinta alla icke-muslimer, som inom islam ses som ”otrogna” – och det spelar ingen roll hur många snälla muslimer du känner och som du tror skulle göra ett undantag för just dig. När det kommer till kritan är alla muslimer underkastade islam och gör ingen skillnad mellan ateister eller människor med andra religiösa/ideologiska tillhörigheter. Inte heller kommunister och andra vänstertroende har någon som helst fribiljett inom islam, som de tycks tro. Det är det här målet, omsatt i praktiken, som människor med andra trosuppfattningar, i synnerhet judar och kristna, har utsatts för under alla år som islam har befunnit sig i krig med den övriga världen.

Här finns motivet till terrordåden i Madrid, London, Bryssel, Paris, Nice, Köpenhamn, Berlin, Stockholm, Würzburg, Ansbach, Normandie – listan växer sig allt längre.

Huvudmålet: att upprätta ett muslimskt kalifat

Målet att förinta alla icke-muslimer är bara ett delmål. Det primära målet för islamisterna är att upprätta ett världsomspännande muslimskt kalifat, det vill säga ett totalitärt världssamhälle som upphäver alla nationsgränser och ersätter juridiska lagar med sharialagar. Det är den visionen som islamister oavbrutet kämpar för att förverkliga.

I skenet av terrordåden i Barcelona och Cambrils finns det anledning att påminna om att Spanien har en särställning i islams mål att upprätta ett kalifat. Terrordåd begås över hela Västvärlden, men på spansk jord handlar de inte om att erövra, utan om att ta tillbaka det som muslimer ser som sin rättmätiga egendom.

Det ”fredliga” al-Andalus – lögn och förbannad dikt

I mer än 700 år, från år 711, var stora delar av Sydeuropa, främst Iberiska halvön, underkastade muslimskt styre. En morisk armé av nordafrikanska islamister invaderade det katolska Spanien som utropades till kalifat och fick namnet al-Andalus. Den muslimska belägringen har historiskt framställts som ”islams guldålder”, en period då kristna, judar och muslimer levde i fred med varandra och den arabiska-muslimska kulturen blomstrade – helt enkelt ett mångkulturellt paradis på jorden.

Det är myt, dikt och förbannad lögn. I verkligheten rådde sharialagar, och den infödda spanska befolkningen levde under brutalt religiöst, socialt, ekonomiskt och kulturellt förtryck. Kristna kyrkor gjordes om till moskéer med tvångsarbete som utfördes av kristna slavar. Judar och kristna hölls som slavar eller avrättades. Muslimerna höll sig med kvinnliga spanska sexslavar enligt känd Muhammedmodell, och alla kristna var tvungna att betala jizya, muslimsk tvångsskatt.

Slut på toleransen – muslimerna drevs ut från Spanien

Det lyckliga al-Andalus är en myt skapad av historiker och islamkramare som har vägrat befatta sig med dokumentation som visar på motsatsen; brutal islamsk repression. Den som vill veta mer om det här nedtystade kapitlet i Europas historia rekommenderas läsning av Dario Fernandez-Moreras bok ”The Myth of the Andalusian Paradise. Muslims, Christians and Jews under Islamic Rule in Medieval Spain”. 

Efter ett blodigt slag vid Las Navas de Tolosa år 1212 tvingades muslimerna att dra sig tillbaka till södra Spanien. Det sista muslimska fästet i Spanien, Granada, bestod i ytterligare tre sekler. År 1502 var det slut på spanjorernas tolerans mot kolonisatörerna, och de återstående muslimerna tvingades lämna Spanien eller konvertera till kristendomen. 1609-1614 drevs de sista muslimerna systematiskt ut från landet. Det är ett sår och en förödmjukelse som muslimer fortfarande 400 år senare vill ha revansch på.

Tågbombningarna i Madrid 2004 var en påminnelse till världen – flera hundra år i efterhand – om att al-Qaida och andra islamister inte kan förlåta Europa för ”förlusten” av det spanska väldet.

”De som vill oss illa har onda avsikter och långt minne.” (Douglas Murray).

Spanjorerna däremot firar fortfarande på många platser i landet karnevaler och fester till minne av återerövringen av det egna landet.

”Stoppa floden av migranter!”

Den brittiske författaren och debattören Douglas Murray, författare till ”The Strange Death of Europe” skriver i en artikel på fredagen att enda sättet att få stopp på den islamistiska terror som härjar Europa är att dämma upp floden av migranter. ”Bara så kan vi strypa terroristernas nätverk.”

Inför ögonen på chockade turister kunde man på en film från i onsdags se dussintals afrikanska migranter stiga i land från en gummibåt på en strand i Spanien. Ingenting hindrade dem. Det är en tydlig illustration till inte bara frånvaron av gränskontroll i Spanien utan vid alla europeiska gränser, menar Douglas Murray.

”Europas invånare bad inte om upplösta gränser”

Han frågar: ”Hur kan vi hålla våra länder säkra om vi inte upprätthåller våra egna lagar och gränser? Hur kan vi förhindra terrorismens fasor om vi inte ens bryr oss om vilka som finns i landet?

”Politiker och andra kommer att prata om svårigheterna att stoppa sådana attacker som i Barcelona och Cambrils. Londons borgmästare Sadiq Khan har beskrivit terrorism som en del av att leva i en stor, modern stad. I fjol sa Frankrikes dåvarande premiärminister Manuel Valls att Frankrike måste lära sig att leva med terrorn.”

”Men det var inte Europas invånare som bad om att våra gränser skulle upplösas. Det var inte invånarna som föreslog att de europeiska länderna skulle sluta bevaka vår kontinents svaga punkter. Och det var inte invånarna som argumenterade för att ideella organisationers fartyg skulle delta i människosmugglingen” skriver Douglas Murray.

Fjolårets rekord kommer att slås

Hittills i år har mer än 100 000 migranter anlänt bara till Italien. Det innebär att fjolårets rekord på 181 000 antagligen kommer att slås. Av de 181 000 plockades alla utom 2 000 upp strax utanför Libyens kust. Ingen vet vilka de är, bara att de flesta kommer från länder sub Sahara som inte befinner sig i krig. Majoriteten kommer från Nigeria, där en explosiv överbefolkning orsakar massutvandring.

Jag tvivlar på att det går att rädda Sverige

Douglas Murray tror att det går att rädda Europa. Jag tvivlar, i varje fall på att det går att rädda Sverige. Motkrafterna är starka, finns på alla nivåer och visar inga tecken till insikt och besinning. Men inte heller Murray tror att det kommer att bli lätt.

”För att besegra terroristerna är det nödvändigt att uppamma en basnivå av sunt förnuft. Och lite överlevnadsinstinkt.”

Mina tvivel bygger på att det är just det som i synnerhet svenskar i stor utsträckning saknar: sunt förnuft. Och överlevnadsinstinkt. I de insikterna ingår medvetenheten om att vi är ett folk som har en unik rätt till vårt land. Det har många ännu inte förstått. Allra minst politikerna.

DONERA TILL JULIA

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!

Du kan også bruge bloggens Mobile Pay. Mærk tydeligt “Julia Caesar”

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter. Høre eventuelt historikeren Torben Hansen i Andalusien, paradis eller propaganda?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

87 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kls
kls
6 years ago

Tack Julia för väldigt bra krönika! Fortsätt att skriva, det behöver vi!

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago
Reply to  kls

Tack! Jadå, jag fortsätter. Men ibland vill jag göra mer långsiktiga saker, och då blir det krönikepaus.

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Nå tester legemiddelindustrien ut medisin mot islamofobi.
https://www.document.no/2017/08/16/tester-medisin-mot-innvandringsskepsis/

Det er en meget farlig utvikling hvis myndigheter og psykiatri starter med tvangsmedisinering av uliktenkende.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Infowarrior

Gamalt nytt…
Psykiatrien eksperimenterte også med Tyskerbarn under och etter WW2..en kirkegård i oslo er full av eksperimentets offer..godkjent av ansv myndigheter da..sosserne.
Dessuten tidl sovjets eksperiment med annerledestenkende…hvor psykiatere hjalp til med sin sprøyter.

Kasper K
Kasper K
6 years ago

Ett folk som inte är berett att försvara sitt land, ja inte ens erkänna sitt lands rätt till gränser, är dömt till undergång och inte värt att överleva. Och där ligger svenskarna risigast till av alla.
Synd annars på så rara ärtor. Men så går det när storhetsvansinne och förvanskad godhet ersätter sunda förnuftet och den naturliga självbevarelsedriften.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

“Jag tvivlar på att det går att rädda Sverige”
Nej, de fleste af svenskerne tror vist, at den nuværende politik er lig med godhed over for “hele den lidende verden, derfor fortsætter vanvidet. Det er os andre, der er usolidariske/onde, fordi vi ikke vil agere som dem.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago

Vi som taktfullt och aningen försiktigt vågar antyda att kanske, kanske är det skillnad på de abrahamitiska religionerna där Judendom och Kristendom inte gör anspråk på också staten medan Islam anser sig kunna klara även denna uppgift galant, vi får höra att jihadisterna fått för lite Islam, de har utsatts för vantolkningar och borde sättas i koranskolor omedelbart.
Man måste beundra självförtroendet och djärvheten hos dessa trogna själar.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

För att vi skall överleva måste vi i Europa nu göra som Spanjorerna gjorde då, en Reconquista och det i nutid, genast. Det kommer att bli inbördeskrigsliknande i länder, som låtit sig invaderas av män med denna fanatiska ideologi, som heter Islam. Då frågar många “går det att avhysa 15 miljoner muslimer?” Svaret är att det 1945-46 fördrevs 15 miljoner tyskar från Östeuropa och demokratierna protesterade inte då. Det g å r alltså, men det bör ju ske under ordnade förhållanden med en rejäl summa för nystart i hemlandet. Terrorismen eskalerar snart exponentiellt och radikaliseringen breder ut sig, så vi… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Politikere er blot folkets repræsentanter, og langt de fleste mennesker har umådeligt svært ved, at se ondskaben i øjnene. Derfor får ondskab alt for ofte frit spil i det offentlige rum. Det være sig gennem masseindvandring af en fjendtlig ideologi som islam eller venstrefløjens voldelige gadefascister. I øjeblikket er vi vidner til muslimske bandekrige, endeløse muslimske terrorangreb og venstrefascistiske vandalers hærgen i gaderne, hver gang noget ikke falder i deres smag. Det eneste vi kan gøre, for at få en ende på det er, at se ondskaben i øjnene og påtale den. Den dag flertallet tør det, får det hurtigt… Read more »

tornuggleman
tornuggleman
6 years ago

Du är bara så go´! Precis vad Tornuggleman/Tyto Alba Alba mm jag kallar mig med samma bild, har jag i åratal varnat och kommenterat det pågående kriget. Samtidigt som Åland inträffade terror i en kompakt tystnad här i Ryssland . Helt uppenbart är att muslimerna nu anser tiden mogen att kämpa för världsherravälde. Terror mot Europpa är nu nästan vardagsmat. Att gå ut obeväpnad är att försöka begå självmord. Står det inte en skäggig fan med bombälte eller köksknivar någonstans i världeen, dit VI så väl har spridit denna pest vilken nu allt mer dödar oss innebär samtidigt ytterligare övervakning.… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Spanjoler har gått amok og ødelagt den marokkanske ambassade og en moske

http://www.teletrader.com/vandals-attack-moroccan-consulate-mosque-in-spain/news/details/40037234?ts=1503258092515

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Infowarrior

Helt fantastisk 🙂 jeg heier på spanjolene som tør å slå tilbake.

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago
Reply to  invernes

MSM tør ikke å skrive om det for da kan opprøret spre seg over hele europa

Andre´Kristian
Andre´Kristian
6 years ago

Ett skall vi alla vara fullkomligt på det klara med och det är det oavvisliga faktum som gör gällande att den islamistiska invasionen utgör det största hotet mot Europa och västvärlden i modern tid – detta oavsett vad våra korrupta regimer och kriminella globalistmarionetter till makthavare vill göra gällande. Att moskéer representerar fiendens avancemang inom vår civilisation och att dessa malplacerade byggnationer fyller en för den islamistiska agendans genomförande så viktig funktion i egenskap av stridsledningscentraler och indoktrineringsinstitut, är en mycket bitter sanning de styrande strategerna och deras faktaresistenta anhängare systematiskt väljer att negligera. Statens spektakulära ovilja att ta ansvar… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Mens i virkeligheten så er det Reinfeldt som er mentalt handikappet.

Richard lll
Richard lll
6 years ago

När han blev lite äldre tog han in över 1 miljon bidragsberoende muslimer på det sovande folkets bekostnad. Snacka om kursändring!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Finns det någon gräns för Mikael Wiehes tolerans och öppenhet? Granskning Sverige har bildsatt Wiehes framträdande i Opinion Live… pseudodebattprogrammet framför alla.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1625288124211256&id=717119741694770

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago
Richard lll
Richard lll
6 years ago

Tack Julia!
Du har givetvis 100% rätt! Svenskarna vägrar att förstå vad som är på gång. Spelar ingen roll hur många bevis för islams terrorhandlingar som visas varje dag. Spelar ingen roll hur många muslimer de än ser i sin vardag – de förstår ändå ingenting. Vi som varnar för vansinnet kallas rasister och ännu värre invektiv.
Allas lika värde säger idioterna…

invernes
invernes
6 years ago

Stäng Europas gränser! som jeg har skrevet før så vil ikke det skje før vi får folkeaksjoner som vi har i Norge mot EU.
EU må knuses som Sovjetunionen, Schengen må avsluttes.
Så lenge folk vimser rundt som idioter i Vest Europa vil ødeleggelsen fortsette, og folket vil miste sine nasjonalstater og sin frihet.
‘Europe is lost’: Barcelona’s chief rabbi urges Jews to move to Israel

https://www.rt.com/news/400265-barcelona-rabbi-tells-jews-move-to-israel/

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago
Roger Gustafsson
Roger Gustafsson
6 years ago

Som vanligt Julia en alldeles utomordentlig och mycket läsvärd söndagskrönika – Tack!

Berit
6 years ago

Vi måste kräva att laglydiga personer kan bära vapen för att kunna försvara sig. Tänk om någon kunnat stoppa chaufförens mordiska framfart i Barcelona på ett tidigt stadium, då hade inte lika många skadats och dödats. Det kanske hade räckt att skjuta sönder ett däck. Man undrar samtidigt varför inga poliser patrullerade på gågatan. Populära turistorter och platser mes stora folksamlingar är mål som terroristerna siktar in sig på. Det finns undersökningar som visar att kriminaliteten är lägre i stater där vapenlagar inte är lika strikta. I Sverige har folk dock länge indoktrinerats att det är motsatsen som gäller. EU… Read more »

Roger Gustafsson
Roger Gustafsson
6 years ago
Reply to  Berit

Instämmer till fullo, det enda som troligen kan rädda oss Européer i allmänhet och svenskar i synnerhet nu skulle vara ett smärre mirakel, vilket i dagsläget endast känns som en avlägsen utopi tyvärr.

Richard lll
Richard lll
6 years ago
Reply to  Berit

Tack Berit! Har du slutat kommentera på Avpixlat? Har också gjort det men börjat igen i liten skala. Tycker inte om att bli förnedrad av vissa besserwissrar.

Berit
6 years ago
Reply to  Richard lll

Nej, jag har inte slutat kommentera på AP. Men jag hinner inte med att vara så aktiv nu. Saknar också andra som brukade kommentera mer regelbundet.

Sven Stjernquist
Sven Stjernquist
6 years ago

Jag har en dröm att Julia Caesar får skriva en tidskrönika på sidan 2 i Dagens Nyheter. Väcka upp det svenska folket, samla våra nordiska folk till en gemensam aktion för att ge rättvisa åt de som kämpat för sanning utan hänsyn till personliga konsekvenser. Det är tyvärr inte bara svenskarna som är ett sovande folk.
Tack för denna krönika som så tydligt exponerar många av de ansvariga för dessa svåra och onödiga händelser i terrorns tecken. Det finns många flera att lyfta fram

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago

Tack för den vackra drömmen! Den kommer aldrig att bli verklighet vad mig anbelangar. Jag är glad över att kunna skriva på Snaphanen och längtar inte tillbaka till DN.

Luntan
Luntan
6 years ago

Vad väntar vi / ni på? Glöm all humanism och dra i gång ett sanerande krig mot de muslimska terroristerna för självförsvar! Kan de, så kan vi.
/ Finlandssvensk född 30 jan. 1944 och nära döden under de drygt 2000 terrorattackerna i februari, som började den 6 februari i krigets Helsingfors.

baaaarnen@gmail.com
baaaarnen@gmail.com
6 years ago

Det första Europeiska landet som blir muslimskt kommer bli Sverige. Jag är helt övertygade om det och jag tror att det kommer ske inom 10-15 år. Många som jag träffat skrattar om mitt påstående och svarar “Att det kommer aldrig att hända”

Not Me
Not Me
6 years ago

Tyvärr tror jag du har rätt och detta är planerat in i minsta detalj. Den enkla anledning till att det blir Sverige är att vi svenskar är uppfostrade till att lita på våra myndigheter och politiker, vi är enkla att köra över. Politikerna är köpta, den senaste i raden att närvara på bilderbergmöte är 30-miljoners lööf, det är bestämt att hon ska bli den nya statsministermn, hur nu detta ska gå till??? Tyvärr är det nog också så illa att även vårt uppstickar parti SD är köpta.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Not Me

Hva legger du til grunn for: ..”even vårt uppstickarparti SD er kjøpte”..?

Berit
6 years ago

De globala eliten tjänar på att skapa motsättningar och underminera även en gång väl fungerande samhällen. På så sätt kan de lättare ta kontrollen. Jag tror att Sverige har utsetts till ett experimentland.

invernes
invernes
6 years ago

Finsk professor: Sverige är ett större hot mot Finland än Ryssland.

http://www.friatider.se/finsk-professor-sverige-r-ett-st-rre-hot-mot-finland-n-ryssland

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Albania består av 70% muslimer, bare vent til salafismen tar over der.

Not Me
Not Me
6 years ago

Glömde tacka dig Julia, har i många år nu haft stor behållning av dina krönikor och jag har en stor beundran för dig och ditt arbete.

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago
Reply to  Not Me

Tack för det!

Marit
6 years ago
Reply to  Julia Caesar

En takk fra hjertet, Julia !

jens
6 years ago

Intressant text Julia. Bra som vanligt. Tack.

Not Me
Not Me
6 years ago

Om ni tror att fienden är islam så är det fel. De som ligger bakom allt som nu sker är det folkslag som i mer än 2000år drivits ut ur Europas länder. På medeltiden fanns det kungar som fördömde dessa människor då de ekonomiskt sög ut ursprungs befolkningen. Många kungar landsförvisade dem också. Jag kan inte skriva vilka de är för då blir jag kallad både antixxxxx och xxxxhatare men om ni läser på lite grann så är det igen tvekan om vilka som är våra fiender. Att Europa håller på att tas över av islam är dessa människor fel… Read more »

jens
6 years ago
Reply to  Not Me

Vem är fienden då? J*udar?

Not Me
Not Me
6 years ago
Reply to  jens

Det är bara å ta reda på vilka som sitter på pengarna och därmed styr världen. De har tex. tagit över hela USA och Vita Huset, det är därför mellan östern ska bombas sönder och samman, på köpet får man deras naturtillgångar.

jens
6 years ago
Reply to  Not Me

(((Soros)))

Not Me
Not Me
6 years ago
Reply to  jens

och vad är soros?
ditt första inlägg är rätt.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Not Me

Soros er den verste og ondeste mann verden har fødd, selve symbolet på satan.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

..hmm…jag mener Hitler.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Muhammed er nr 1 Stalin er nr2 Hitler er nr3 og Soros er vår tids verste. 🙂

resenaren
resenaren
6 years ago
Reply to  Not Me

Ditt påstående är så infantilt att klockorna stannar av skam. Varför skulle judarna vilja bidra till att bli omgärdade helt av muslimer? Sök vård omedelbart!

Steinadler
6 years ago
Reply to  resenaren

To åpenbare motiv. Det ene handler om forestillingen om å være det “utvalgte” folk som skal “reparere” verden, som de aller fleste jøder indoktrineres med både ved selve gjentagelsen av bønnen Aleinu og ved at denne innstillingen gjennomsyrer det jødiske miljøet. Det kommer noe forskjellig til uttrykk blant forskjellige jødiske grupperinger. Men utgangspunktet er i prinsippet det samme: Forestillingen om å være det eneste guddommelige “utvalgte” folk og med en plikt til å følge opp denne stammegudens påbud om å utradere alle andre stammers “avguder”. Alliansen med muslimer er opportunistisk. Muslimene vil ganske enkelt sørge for å utrydde alle de… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

Count R. N. Courdenhove-Kalergi is seen by many as the father of the modern European Union. It was him who suggested Beethovens hymn as the EU’s national anthem, and was very active in connection with the design of the EU logo which contains 12 stars which symbolize the 12 tribes of Israel. The logo was finalized by the Jew Paul M.G. Lévi. Otto von Habsburg was Coudenhove-Kalergi’s successor as president of the Pan European Union. He is a honorary professor of the University of Jerusalem, and recipient of the ‘International Humanitarian Award’, of the ‘Anti Defamation-League’ (ADL) of the Jewish… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

Die jüdische Zeitung Times of Israel widmete sich den Sorgen der in Deutschland lebenden Juden über den Einzug der rechtspopulistischen Partei „Die Alternative für Deutschland“ in einem sensationellen Zeitungsartikel, in dem sie die schlimmsten Befürchtungen der Holocaust-Überlebenden bekundet. Einen Tag später übersetzte der deutschsprachige Ableger des englischsprachigen Hakennasen-Magazins- Die Welt– den Artikel aus der Times of Israel und präsentierte ihn den schlafwandelnden CDU-Wählern. Dort lesen wir: „Der Zentralrat der Juden in Deutschland hat sich schockiert über den Einzug der AfD in den Bundestag gezeigt. Der Jüdische Weltkongress nannte das starke AfD-Ergebnis „abscheulich“. Auch die türkische Gemeinde reagierte. Jüdische Organisationen haben… Read more »

Observant55
Observant55
6 years ago

Julia glömde visst bort folkmordet på de spanska judarna som inleddes precis samma år som den sista muslimska staten i Spanien besegrades av de kristna.
I jämförelse med det så är faktiskt den period då muslimer styrde en period som faktiskt präglades av om inte av tolerans så åtminstone en acceptans gentemot olika kulturer och religioner.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  Observant55

Tror vi venter med det til vi har avverget (stoppet) den langsomme krigen mot våre samfunn, både fra islam og fra våre egne valgte politikere..

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago
Reply to  Observant55

Stora delar av världshistorien fick inte plats i just den här krönikan. Jag beklagar. Men jag har skrivit ytterligare mer än 260 krönikor, så du kanske hittar något läsvärt där.

https://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  Observant55

Judarna som inte ville konvertera till katolicismen fördrevs och mottogs med öppna armar av sultanen i Konstantinopel och de blev en inflytelserik skikt ämbetsmän i det Osmanska riket. Nobelpristagaren Canetti var en sentida representant liksom många hos Ungturkarna, som störtade sultanen efter nederlaget i WW I.

Steinadler
6 years ago

”För att besegra terroristerna är det nödvändigt att uppamma en basnivå av sunt förnuft. Och lite överlevnadsinstinkt.”

https://www.youtube.com/watch?v=c_TDHAKltj4

Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

Treatment of Jesse Owens After the 1936 Berlin Olympics, only the white athletes were invited to see and meet [Franklin D.] Roosevelt. No such invitation was made to the African American athletes such as Jesse Owens, who had won four gold medals. A widely believed myth about the 1936 games was that Hitler had snubbed Owens, something that never happened. Owens said, “Hitler didn’t snub me—it was [Roosevelt] who snubbed me. The president didn’t even send me a telegram.” However, Hitler had left after Owens’s first gold medal win and did not meet him. Subsequently, he did not meet with… Read more »

Buddy O
Buddy O
6 years ago
Reply to  Steinadler

…”and the gross lies of post WWII official History.”

Which lies do you have in mind, @steinadler?

Steinadler
6 years ago
Reply to  Buddy O

Med “gross lies” hadde jeg her nettopp i tankene det overordnede narrativet. Har den siste uken holdt på med å lese en bok om opptakten til den første verdenskrigen fra omkring 1890. Og ja, løgnene begynner allerede der, også når det gjelder den offisielle historien som forsvarsløse barn pådyttes i skolen, som en renneløkke rundt halsen på både dem selv og samtlige europeiske nasjoners fremtid. Det hele er selvsagt også et spørsmål om på hvilket nivå man skal ta for seg hele dette løgnaktige “maskineriet”. Jeg kunne slik sett like gjerne svare ved å sitere fra videoen her ovenfor: “Antiracism”… Read more »

Zone Zane (Kekistani)
Zone Zane (Kekistani)
6 years ago
Reply to  Steinadler

De fleste herinde og alle andre steder er så hjernevaskede, så de ikke fatter at det hele er løgn. De fleste læser stadig vores nyheder og tager stadig venstrefløjen, dvs hele folketinget alvorligt, som om de ikke kun er ude på at myrde os alle. Idioter, som de er, går de ind i løgnehistorierne vores medier brygger for vores politikere, og lader som om det giver mening at diskutere med kommunister og andre landsforrædere, som bare skal ekspederes direkte i Gulag.

Buddy O
Buddy O
6 years ago
Reply to  Steinadler

Takk for oppklaringen. Jeg trodde først du hintet om at tyske krigsforbrytelser var løgner. Bra jeg tok feil der.

Steinadler
6 years ago
Reply to  Buddy O

Stiller meg selvsagt en del spørsmål også angående “tyske krigsforbrytelser”. Tenkte f.eks. at jeg kunne nevne historikeren David Cesaranis siste bok, om jødenes skjebne under den andre verdenskrigen, som jeg har sitert litt fra hos Disqus før. Og det nettopp fordi den i betydelig grad sår tvil om selve karakteren av skyldspørsmålet. Folk flest er, det er ihvertfall mitt inntrykk, knapt klar over at det i det hele tatt har eksistert noe slikt som striden mellom “funksjonalister” og “konstruktivister” blant historikerne like siden den første tiden etter krigen. Og dermed knapt noen bevissthet om at historien her jevnt og trutt… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

https://www.youtube.com/watch?v=UJPfGsweb94&list=RDUJPfGsweb94#t=0 Brauset, Winde! schäume Meer! Mir im Herzen braust es mehr; Schlage, Unglückswetter, ein! Muth will trotzig oben sein. Freudig schießt er auf Gefahr, Wie auf Raub der Sonnenaar, Stürzt mit Wangen frisch und roth Kühn hinein in tiefsten Tod. O wie selig ist der Mann, Der in Wahrheit sagen kann: Du, Gefahr, bist meine Braut, Treue, du mir angetraut! O wie selig ist der Mann, Der in Wahrheit sagen kann: Muth, du bist mir Sonnenschein, Muth, du bist mir edler Wein! Sonnenschein behält sein Licht, Saft der Reben altet nicht: So erlischt nicht kühner Muth, So erbleicht nicht Heldenblut.… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Jag bor i Göteborg och åker enbart ner till city dagtid, och då enbart för att göra något som inte inbegriper att sitta och dricka kaffe för mig själv, vilket jag gärna gjorde förr i tiden och då pratar vi cirka 5-10 år bakåt i tiden. Varför? Jag känner inte igen mig i staden längre. Inte alls! Det vimlar av islamister i sina religiösa tygsjok och klungor av unga män som babblar arabiska med MENA utseende. De gapar, breder ut sig i ett beteende som jag inte är van vid. Och jag vet att det inte kommer bli bättre, tvärtom.… Read more »

Not Me
Not Me
6 years ago
Reply to  ramonafransson

TV4 är den värsta indoktrineringskanalen av dem alla. All svensk stasi media är illa och vi måste bojkotta dem dvs. sluta ta del av deras utbud för de bara ljuger för oss.

jens
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Till och med i moderatstyrda Kungsbacka börjar det likna ett hell hole. Det är icke-svenskar överallt.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Amerikanske Bill Warner har tatt seg bryet med å lese og studere Koranen (islams hellige skrifter).
På youtube finner man korte og lengre foredrag, der man på kort tid får visshet om innholdet i religionen, og hvordan den vil troende skal forholde seg til ikke-troende.
Vi får samtidig perspektiv på korstogene holdt opp mot islams erobringer ved bruk av sverd og masseslakting.
https://www.youtube.com/watch?v=Yl_rzkutijQ

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Jeg forstår dig, Ramona, men det nytter nok kun kortvarigt at flytte, for Merkel vil lukke 3 millioner flere muhammedanere ind i år (og 6 mio. ekstra står klar til at tage turen herop nu, har jeg læst for få dage siden), så hele Europa bliver et særdeles farligt sted. Luther mente, at ‘Tyrken’ invaderede Europa som straf for dets gudløshed, og det er jeg enig i. For 500 år siden kunne de kristne samle sig for at nedkæmpe invasionsstyrken – http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-lutherske-tradition-for-modstand/
Her er også en god artikel, fra israeltoday: http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/31833/Default.aspx

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  ramonafransson

..och så kommer jag, full av optimisme i en ellers veldig sørgelig art och innlegg… man blir så deprimert av å lese om all denne muslimske djevleskap her..men lyspunkt er det da også..iallaf i min tilværelse/stad/tenkesett/omgangskrets..noe jeg ikke skal utbrodere..mye, for å “ødelegge” den dystre stemningen,..Men SD er på frammarsj och Løfven taper terreng..så hva da om Åkesson blir nye statsminister…Sverige som det første land i Europa som virkeligen iverksetter utsendelse av alle illeg/økoinn/skjeggbarn/voldtektsmenn, mørdare mm..Åkesson har uttalt han skal rydde opp i “innvandringen”..på alla sett..och jag med flere millioner tror på honom…siste måling på Sepomåling 28,3%..Sveriges største parti..mens Løfven… Read more »

Cavatus
6 years ago

Det här är nog en av de viktigaste krönikorna Julia har skrivit. En gemensam tanke för alla “dissidenter” eller för oss vars fjäll för ögonen har fallit är hur vi ska kunna väcka upp, ruska om och väcka den sovande och hjärntvättade svensken. Hur får vi människan att få lite självbevarelsedrift? Skriv ut och sprid denna krönika till gamla och unga. Själv känner jag mig förrådd av mina politiker. Men ett led i kampen är att bekämpa journalisterna och se till att public service läggs ned. Det är därifrån landet styrs – mot avgrunden.

http://www.korta.nu/jc

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tack Julia så rätt du har. Media vilken bov det är hur dom styr oss igenom reklamen i filmen tillexempel. Svenska flickan ihop med invandrarpojken. 3 reklam med invandraren o polisen så fördummande men baktanken finns. För att inte snacka om sjuka o utnyttjade djur som måste försvaras. Sen Ikea där svenska kvinnan adopterar ett barn från världen det är synd om. Svensk kultur o svenskheten ska förintas så är det bara. Största vansinnet var den arabiska våren som media styrde fram med sina ägare globalisterna. Vad handlade den egentligen om. Och vilket jobb diktatorerna i mena länderna gjorde där… Read more »

Bara funderar
Bara funderar
6 years ago
Reply to  invandrare1957

“Döden är min räddning.”
För oss ja, men både du och jag har barn och barnbarn samt många andra som är yngre, vilka vi älskar och håller av samt förtjänar ett bättre öde än vad som ser ut att bli i framtiden!

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Bara funderar

Ser inget hopp mina barn har staten kidnappat. Genom skola och högskolor dom är så korkade så dom ska inte skaffa barn. Egoistiskt kanske det gäller ju bara mig själv. Vad ska man leva för.jobba in i döden för svenska staten.

Cavatus
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Exakt! Hamnade i polemik med dottern för jag sa n-ordet. Jag undrade varför hon blev kränkt å andras vägnar? Just så långt har hjärntvätten gått när staten kidnappat våra barns och ungdomars hjärnor och indoktrinerat dem att sätta sig upp emot och uppfostra sin föräldrageneration. N-ordet behöver upprättelse och är vackert. Jag tänker använda det just för detta och för att protestera. Inga smygkommunister och kulturrelativister ska sätta ihop ordlistor och tvinga mig att använda deras ord. Aldrig!

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Cavatus

Sorgligt är ordet.

Bara funderar
Bara funderar
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Jag är oändligt lyckligt lottad som har barn som tänker som mig, och bor på ett ställe där jag kan lämna dörren olåst när jag åker bort några timmar och bilen står olåst ute på natten!
Men jag har varit ute på jobb i dom större metropolerna i landet och sett förfallet, bland annat så jobbade jag på Hisingen när skjutningen på krogen i Biskopsgården inträffade, bodde 75m ifrån men var hemma på ledig vecka just då!
Jag anser att en hel del politiker och andra beslutsfattare borde få stå till svars för den oreparerbara skada dom tillfogat landet.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Er det ikke en ide att få oversikt over hvor mange som kan tenke seg å demonstrere lovlig mot det som skjer, genom bruk av nettet, og således bygge opp denne andel av medvetna skandinaver?
Vissheten om att vi er många inspirerer fler..

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
6 years ago

9/11 2001 sagde jeg til min kone, at nu er 3. verdenskrig startet. Den udkæmpes på en helt anden måde end 2. verdenskrig, som også blev udkæmpet på en anden måde end 1. verdenskrig. Nu har jeg anskaffet et kort over Europa og er begyndt at sætte knappenåle på, der hvor angrebene sker; ligesom min far sad foran radioen og satte knappenåle på kortet, der hvor fronten gik. 2. verdenskrig endte som bekendt i Danmark undtagen Bornholm den 5. maj 1945. Der er ingen ende på denne verdenskrig, så længe politikerne i Vesteuropa end ikke tør nævne, hvem eller hvad… Read more »

Not Me
Not Me
6 years ago

..

Talibananas
Talibananas
6 years ago

Mångfald berikar. Någon.

Oxis
Oxis
6 years ago
Reply to  Talibananas

Jag är dj-k-gt trött på mångfald! Står mig totalt upp i halsen!

87
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x