23
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0721
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu vi er ved fornuft, hør Roger Scruton i Thinking Things Through with Scruton (51 min.)

Polen: Ingen adgang for muslimske flygtninge

Efter de seneste terrorangreb i Europa har Polen bekræftet sin beslutning om ikke at acceptere muslimske indvandrere. “Vi er overbevise om, at det er en naturlig base for terrorister, der hvor der lever mange dårligt integrerede muslimer,” sagde Pawel Soloch, leder af Polens nationale sikkerhedstjeneste.

Soloch sætter antallet af dårligt integrerede flygtninge i Catalonien, hvor det netop i Barcelona og i kystbyen Cambrils kom til blodige angreb, til omkring en halv million.

Terrorfaren stiger med antallet flygtninge

Så tidligt som i begyndelsen af ​​2016 stoppede den polske premierminister Beata Szydlo  al flygtningemodtagelse  efter angrebene i Bruxelles. Samtidigt advarede han mod flygtningestrømme til Polen.” Denne holdning har ikke ændret sig siden da. Ud over Polen er Ungarn også imod flygtningemodtagelse – ingen af landene har endnu ikke modtaget en eneste  flygtning.

EU-Kommissionen truer med at anlægge sag ved EF-Domstolen

I slutningen af ​​juli lancerede EU-Kommissionen en overtrædelsesprocedure, der udtrykkeligt opfordrede regeringerne i Polen og Ungarn. Hvis regeringerne fortsætter med at mislykkes, kan Europa-Kommissionen indbringe en sag for EF-Domstolen i næste fase. Hvis Bruxelles har ret, vil lande blive udsat for mærkbare bøder. En dom kan falde i september.

Østrig har også længe nægtet at acceptere flygtninge fra EU’s omfordelingsprogram, de har dog tilbudt  Italien at tage 50 uledsagede mindreårige. Kun indvandrere fra øst velkomne, fra Hviderusland og Ukraine.

Politolog: “Multikulturalisme tolkes som et tilbageskridt”

For den bulgarske statsforsker Ivan Krastev har afvisningen af ​​muslimske flygtninge i de østeuropæiske lande primært historiske årsager. “Mange af de lande, der nu etnisk ekstremt homogene, tolker multikulturalisme som et skridt baglæns ind i fortiden, og det var ikke kun gode tider,” sagde Ivan Krastev, der også er formand for Center for Liberale Strategier i Sofia.Polen: Keine Aufnahme muslimischer Flüchtlinge Snaphanens oversættelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] både han og Lone Nørgaard, som har refereret ham i Jyllands-Posten, se her, og på Snaphanen, se her, har givet udtryk for, at hvis muslimerne blot ville vende tilbage til mutazilitternes lære, så […]

trackback

[…] fornylig gentog hun sin positive omtale af bogen i en video på Snaphanen, se her. Det fik mig til at overveje, om jeg mon ikke burde læse den bog. Og minsandten, til mit store […]

PHN
PHN
4 years ago

Nej Islam kan inte reformeras vidare saknar det också betydelse ifall det kan reformeras.
Ifall där funnits en önskan att reformera Islam kan de bara kopiera hur Kristendomen reformerades i flera nationer – det är bara att kopiera, finns ingen anledning att uppfinna hjulet mer än en gång.
Med detta i tanke kan jag med säkerhet säga idag att Islam har ingen önskan att göra någon reformation och en sådan kommer ej heller ske.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Nej vi ska inte reformera islam. Det får dom själva göra. Däremot ska vi repatriera islam tillbaka till hemländerna.

Holger Madsen
Holger Madsen
4 years ago

Man kommer ikke just i noget humør af at lytte til Lones kloge betragtninger.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Douglas Murray her:

https://youtu.be/dTSEtSB1vTQ

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

“Islam er blodets religion – jeg vil spytte på enhver, der kalder islam for fredens religion,,, – Ayatollah Khomeini Tehran 1979 “Islam voksede frem i blod. Profeten havde Koranen i den ene hånd og sværdet i den anden. For de vantro er islam en blodig religion. De, som intet kender til islam, foregiver, at islam er imod krig, men islam siger: Dræb alle vantro. Man får ikke folk til at adlyde uden ved sværdet. Jeg spytter på dem, der tror, at islam er imod krig.« Psykologisk er der tale om en kognitiv dissonans, hvor ens eget verdensbillede af islam, ikke… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Political correctness (PC) has been bolstering radical Islamism. This influence was most recently shown again in an extensive exposé by the Clarion Project in July 2017, which demonstrates the practice of telling “deliberate lies while genuinely believing in them in order to forget any fact that has become inconvenient” — or, as George Orwell called it in his novel, 1984, “Doublespeak.”

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg synes slet ikke at det er et spørgsmål der skal stilles, for hvad kommer Islam os ved? Skal Budisme og Hinduisme reformeres og moderniseres? De spørgsmål stiller vi da heller ikke, for det kommer heller ikke os ved. Vi har i hundreder, ja i årtusinder skabt velstand og fremgang og frihed og fred, hvorfor i alverden skal vi dog begynde at indføre, og tage stilling til, en depraveret tro som Islam, som kun medfører tilbagegang og ufrihed? Muslimer skal hjem hvor de kan dyrke deres tro, på den måde de selv synes det er rigtigst. Men her sker ingenting… Read more »

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Våre ledere må om nødvendig flyttes med makt!

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  torstein

Når diktaturet er et faktum, er revolusjonen en plikt.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  torstein

Før vi når dertil, må vi prøve hvad der her og nu er muligt. Fra dansk side kunne f.eks. et af de tiltag der kunne gøres, være at starte en underskriftindsamling: “Ud med Lars Løkke”. Overskriften, og den ledsagende tekst, skulle selvfølgelig være gennemtænkt og neutral, og det skulle helst være en kendt person der lagde navn til, således at der var lidt vægt bag, og det virkede seriøst. Jeg ved godt at det ikke “flytter” noget i sig selv, men det ville dog være med til at gøre flere opmærksomme på, at vi har et reelt problem, som vi… Read more »

selma
selma
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Godt sagt, og tenkt. Det må da finnes de rette personer som kan fronte en bevegelse som dette, både i Norge, Sverige og Danmark ?
Vi har stortingsvalg i september, og stalls er satt opp i Oslos hovedgate som skikken er. Partiet Demokratene i Norge fikk sin bod rasert av pøbel som ikke ønsker ytringsfrihet, og ikke tåler at partiet er imot innvandring.
Det forteller noe om en situasjon som fort kan eskalere, og der folket er delt i sitt syn på innvandring. Jeg tar for gitt at det er antirasister som står bak.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Rigtigt. “Kan Islam reformeres” er et spørgsmål der hører fortiden til, den fortid hvor der bare var indvandret nogle få tusinde. Det rigtige spørgsmål er “Kan Europæiske demokratier reformeres, så de er til for at tjene de europæiske folk, frem for bare at føre til deres egen logiske konklusion, – udskiftningen af de europæiske befolkninger, og derved også demokratiet?”. Jeg er efterhånden lige så træt af at høre ord som “demokrati” og “vores værdier”, som jeg er af at høre ordet “Islam”. Det lader til at de ord er uløseligt forbundet i Europa nu, da demokrati ikke længere betyder folkets… Read more »

selma
selma
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Ja, de nordiske regjeringslederne er alle en stor ulykke for sine etniske borgere og for sine land.
Jeg har lenge etterlyst en samlet motstand som fremsetter klager mot sin politiske ledelse, og ber om deres avgang.
Problemet er at folket som sådan ikke er like godt informert om de linjene som ligger bak den førte politikken og derfor med stor sannsynlighet ville være uenig i tiltaket.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Nei, islam kan ikke reformeres. Den sosiale kontrollen er for sterk til det, og staffen for å motsi Allahs ord er døden,

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x