24
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0624
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der er ikke megen kærlighed i muslimsk kultur. Derfor bliver seksualiteten oftere perverteret”

Det foregår desværre på engelsk, en falliterklæring. Hvordan kan man være ‘nationalist’, som det desværre hedder i Sverige, uden at slå et slag for sine små sprog og deres truede overlevelse? Positive ord for fædrelandskærlighed er skammet ud af sproget for så længe siden, at de må anvende ‘fjendens sprog,’ ofte uden at vide det.

Det skal nu ikke afholde nogen fra at høre det. Det er otte år siden, Sennels’ bog Blandt Kriminelle Muslimer udkom på dansk, og nu hvor den kommer på svensk og engelsk, er den om muligt endnu mere aktuel end i 2009.  Helig vrede: Bland kriminella muslimer (Swedish Edition)

Venice, mayor: Shout ‘Allahu akbar’ and you will be shot

Luigi Brugnaro, mayor of the tourist hot spot of Venice, revealed the order at a summer think tank and was applauded by delegates. He said: “Anyone who shouts Allahu Akbar in St Mark’s Square can expect to be gunned down by snipers within four paces.

 

‘’We need to increase our security when it comes to terrorism. We had four would be terrorists arrested in Venice a few months ago who wanted to blow up the Rialto bridge.

‘’They said they wanted to go and meet Allah so we will send them straight to Allah without having to throw them off the bridge, we will just shoot them.’’

Last night he added:’’I have never been politically correct, in fact I am politically correct and that’s why we also need a naval blockade against people coming into Italy from north Africa.’’ Mayor promises anyone who shouts ‘Allahu Akbar’ in Venice will be gunned down

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitte
Birgitte
4 years ago

Super interessant og spændende interview med Nicolai Sennels om de psykologiske kulturforskelle. Jeg vidste slet ikke, at han havde skrevet denne bog. Lyttede et hele igennem, selvom jeg ikke havde tid 🙂 Stor respekt for dig, Nicolai.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Lidt “profetsex,, ” Hvis en mand – hvilket Allah forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig” ” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt” ” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er sexueltumodne” ” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det var intressant att lyssna till Nicolai Sennels där han beskrev unga kriminella muslimer som är uppfostrade i en religion som aldrig reformerats och hur deras världsbild är helt annorlunda från kulturen i Norden och det övriga Europa. Hur kan politiker tillåta miljontals människor från helt annorlunda kulturer med helt annorlunda värderingar komma till Norden och Europa? Politiken som förs är galen och leder till att man splittrar samhällen och utplånar sin egen kultur. Det är också tragiskt att se hur politiker förstör de europeiska länderna med massinvandring så att majoritetsbefolkningen förlorar så småningom sitt land och sin identitet. Den… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x