24
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0158
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kender ikke andres associationer ved dem, men jeg kender min: Krig. Jeg tænker på et andet lynopført massebyggeri, som danskere kender så godt, men som turister næsten ikke ser.

I 1944 blev der opført 5.800 bunkere i Danmark mod luftangreb, alene i Københavns kommune 160 bunkerrum, der idag bruges til kunstudstillinger, øvelokaler for musikere osv. Det hjælper at være indfødt, for man skal tit vide hvor de er, for at opdage dem. (Se også Historien om »negerhytterne« på Rådhuspladsen.)

De kan male klodserne grønne og sætte hjerter på, jeg tænker stadig kun på ét ord: Krig. Jeg bilder mig ind, det er en opdragende tanke, der har meldt sig selv. Jeg ved også, jeg ikke må tænke den, og slet ikke skrive den, det gør politikerne nervøse fordi de ved, de sammen med islam er eneskyldige i det blod, der nu for alvor er begyndt at flyde i Europa. De vil gerne pensioneres, inden det bliver meget værre, det kan enhver forstå.

Men jeg beklager: Dette er ikke Facebook, Twitter eller et eller andet andet sted, der er censureret af Merkel/EU. Tingene er, hvad de er: En krig er en krig, er en krig, og jo tidligere man opdager den, desto bedre.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
4 years ago

Løsningen er da enkel…
Ut med muslimene, så kan de ta med seg sine koranklosser.
Då er vi kvitt båda.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago

Var en tur på Strøget I går. Ved Kgs. Nytorv har man malet små røde hjerter på koranklodserne. Det er at føje spot til skade.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Mere perverterede kan fortræningsmekanismerne ikke blive.

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
4 years ago

Vi har dem skam ogsaa nu i Perth, Vestaustralien – verdens mest isolerede by! De var der bare en skoenne dag for ganske nylig: Vi har to gaagader i bymidten, nu har “shiny new truck barriers” for hver ende af dem begge – intet om det i nyhederne, og folk flest har nok ikke taenkt naermere over det, men jeg saa det med det samme. Foer det havde vi betonklodser som midlertidig vaern, heller ikke det blev der talt om i pressen eller tv. De sorte barrierer var der hele tiden: De kan saenkes og haeves med remote control, naar… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x