24
aug
Seneste opdatering: 25/8-17 kl. 1058
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Max Richter – Mercy (2010) (Hillary Hahn, Cory Smythe)

Why western women are the Islamists’ target of choice

Tidligere gav muslimske terrorister tørklæde på, og skød kun mændene. Ikke mere. Lidt forbrugervejledning til det politisk set noget for romantiske køn.

There has been an unprecedented development this year in the Islamists’ war on the West. For the first time their foot soldiers are singling out women to kill. Women have been the victims of terrorism before, murdered by paramilitary organisations such as ETA, the Ulster Volunteer Force and the IRA, because of their uniform or their beliefs, or simply because they were in the wrong place at the wrong time, but never solely because of their sex.

But this year Islamists are specifically targeting women. When Salman Abedi detonated his suicide bomb at the Ariana Grande concert in May, killing seventeen females (and five males), he did so knowing it would be full of teenage girls and young women. In July, two German women were fatally stabbed by an Egyptian man at the Red Sea resort of Hurghada. This attack bore similarities to Saturday’s outrage in the Finnish city of Turku, where an 18-year-old Moroccan allegedly stabbed eight women, two of whom died. Two days earlier, the only fatality in an Islamist attack at Cambrils was a 61-year-old woman.

The Islamists are deliberately targeting women because in their minds they represent empowerment and enlightenment, and also immodesty. Three young women were among the eight people stabbed to death during the London Bridge attack in June, and many more were wounded, including an Australian, who recalled her attacker screamed “Stop living this life” as he slashed at her throat. Why western women are now the Islamists’ target of choice

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Jøde had i Europa ( læs på svenska – klik på det svenske flag
og så fremdeles )
https://www.gatestoneinstitute.org/10896/antisemitism-europe#continued

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

O T: Info. Men en rigtig lummer kartoffel, det lugter: Det er nappet herfra. Link https://hodja.wordpress.com/2017/08/25/bombshell-new-evidence-suggests-charlottesville-was-a-complete-set-up/#comments For dem som kan engelsk, tag linket, os danskere må nøjes.! ——————————————– BOMBSHELL: Nye bevis tyder på, at Charlottesville var en komplet opsætning Dybden af ​​denne sammensværgelse løber dybere: “[Borgmester] Michael Signer er en Virginia demokratisk aktivist med tætte bånd til Barack Obama og John Podesta. Før han landede Charlottesville-borgmesterskabet, arbejdede han tidligere tæt sammen med Podesta på Center of American Progress og arbejdede igen med ham på Barack Obamas overgangsstat. … Manden beskyldt for at være en nynazist og myrde en kvinde ved… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago

Lite moment 22 för kvinnorna. De röstar gärna rött för att släppa in dessa typer i landet, de förespråkar gärna öppna gränser och att vi måste ge uppehållstillstånd till de män som tagit sig hit olagligt. Sedan gnäller de när samma män våldtar, mördar och misshandlar dem. Men de skulle hellre dö än att erkänna att de har fel i sitt resonemang att dessa utlänningar ska få stanna i landet/ Europa.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Dette skal “råbes højt” igen og igen, så batikhekse og deres hjælpere forstår at de er i farezonen.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago

Kære Snaphane, Det er præcis den stemning, jeg kommer I, når jeg læser om den 3. verdenskrig og den unævnelige fjendes sejre godt hjulpet af venstrefløjen og dele af erhvervslivet.

Steinadler
4 years ago

The Islamists are deliberately targeting women because in their minds they represent empowerment and enlightenment, and also immodesty. Immodesty, yes, but I very much doubt these women represent “empowerment and enlightenment” to islamists. Sounds much like the claim from George W. Bush that “they hate us because of our values” etc. Much more likely islamists would perceive these women as the very opposite of “enlightened”, rather as perversely benightened and, if empowered, then with a chaotic, destructive force rather more resembling the Classical Greek view of the the “female forces” than anything like the postmodern delusions of “womens’ empowerment”. Borderlessness,… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Steinadler

Når det gjelder kvinners Eros, kommer jeg til å tenke på Euripides’ Bakkantinnene. Kvinners utemmede Eros er en mektig naturkraft, og menn i tidligere tider visste å ta sine forhåndsregler. Jeg tror nok de gamle grekere ville sagt at muslimene har et poeng.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x