30
aug
Seneste opdatering: 31/8-17 kl. 2105
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Why, politician, did you fuck up our society?”   “I am a connaisseur of studidity”

Alle interviews med Douglas Murray er værd at høre, men dette er endda ekstra godt. Han gennemgår bullshit-argumenterne for indvandring, og de er alle faldet til jorden som vrøvl, drømmerier og bedrag. Intervieweren GeenStijl er en hollandsk blog startet i 2003. Fra 2006 er den delvist ejet af Telegraaf Media Group

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Douglas Murray kommer frem til den samme konklusion jeg selv er kommet til. Der var ikke nogen konspirationer forbundet den muslimske indvandring. Det handllede ene og alene om stupide politikere og et vælgerkorps, som åd det hele råt, fordi de syntes det lød så rigtigt.
Nu står vi så her og er godt og grundigt til grin. Og vi har ingen fremtid, hvis ikke vi sadler radikalt om og foretager nogle meget drastiske ændringer. Dem der ikke er indforstået med eller parate til det, trækker bare pinen ud. Længere er den ikke.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x