2
sep
Seneste opdatering: 2/9-17 kl. 1445
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What do you know about it? Is it genuine? Was it really a policewoman stating they have no time to arrest child rapists?

En gammel engelsk ven spurgte mig med en vis vantro i stemmen, for han er ellers mere end almindeligt indsat i svenske forhold. Jeg kunne fortælle ham, at historien desværre var alt for ægte, at Lamotte nok er en venstreorienteret feminist, men at han er hæderlig og ikke skærer virkeligheden til efter sin ideologi.

At svensk politi ikke længere har resourcer til at afhøre kendte børnevoldtægtsmænd, gik ud over, hvad han forestillede sig. Jeg benytter lejligheden til at poste videoen med journalisten Joakim Lamotte undertekstet på engelsk.

Jeg bloggede historien for 48 timer siden: Stenungssund: Voldtægt af 12-årig pige Gerningsmand kendt – politiet overkommer ikke at afhøre ham, men den fortjener at nå længere ud end kun til svensk-talende. Sverige fortsættter med at tage tre gange så mange asylsøgere som resten af Norden tilsammen. I Stockholm åbnede formentlig verdens første kro “for social retfærdighed.”

FN: EU skal tage mindst 380. 000 flygtninge om året

Man kan ikke påstå, at EU Kommissionen og FN ligefrem sider med fingeren på Europas puls. Hvad de siger, er desværre ganske forventeligt. Men hvorfor hører vi ikke vores regering gå i rette med dem offentligt? Hvorfor er Støjberg og Løkke så tavse?

The United Nations Refugee Agency (UNHCR) has said there are at least 380,000 people that are seeking refuge in Europe every year, and the European Union should work to take in more migrants.

Currently, the EU is increasing the number of asylum seekers it takes in through legal channels at a rate of 20,000 per year, but the UNHCR said the increase is not enough. The group has called for a double-digit increase in numbers and said the new proposal to accept migrants in Africa could facilitate a growth in numbers, Austrian newspaper Kurier reports.

Ruth Schöffl, a spokesman for the UNHCR, said: “We welcome these new ideas as we expect the number of resettlements to increase.” UN Refugee Agency Says They Want at Least 380,000 Migrants in Europe Per Year

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Lidt forvirring. Er Lamotte ikke svensker? Han lyder norsk.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Globalister, flygtningevenner og den ekstreme venstrefløj kæmper en tabt kamp. Allerede nu er det flere steder kørt helt af sporet og fremtiden ser endnu mørkere ud.
Spørgemålet er kun hvornår de indrømmer deres fejltagelser.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Sinnessjuk undanträngning av det vita västerlandet. En oändlig ström av migranter som ska missbruka asylrätten i all evinnerlighet, på FN:s uppmaning. Globalistagendan och utplåningen av de vita nationernas folkrättsliga integritet och existens. Folkrätten tillförsäkrad alla folk och “minoriteter”, utom de vita tydligen.

Mark Steyn om vantolkningen av friheten (“liberty”), som hävstång för massinvandring:

https://www.steynonline.com/8023/liberty-and-immigration

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Når du ved, at du gør det rigtige!

https://youtu.be/Zg_V–S19vk

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x