3
sep
Seneste opdatering: 4/9-17 kl. 1300
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den største gruppe er 22 000 familiesammenføringer: 64 295 personer fick uppehållstillstånd första halvåret. Det bliver dem, der får læsset til at tippe:

Gunnar Sandelin: Sverige har hittills i år beviljat ungefär dubbelt så många asylansökningar som övriga Norden har gjort TILLSAMMANS.

OBS! Detta rör beviljanden i första instans (Migrationsverket). Räknar vi med de ärenden som också beviljats av migrationsdomstolarna och Migrationsöverdomstolen, så är det 23.183 personer som hittills har fått uppehållstillstånd i Sverige i år på asylgrunder. Sedan fördubblas allt genom den påföljande anhöriginvandringen […]

 

Med tanke på de prognoser som Migrationsverket senast gjorde i juli kan vi förvänta oss att mellan över en halv miljon upp till drygt 800.000 personer söker uppehållstillstånd i Sverige fram till och med 2021 [..]

Prästen Helena Edlund berättar hur hon upplever det svenska haveriet på sin Facebooksida:

En fråga svävar över tillvaron: Vad är det som händer? Vad händer med mitt land, mitt liv, min tillvaro, mina barns framtid?

Jag vet hur verkligheten såg ut för 20 år sedan. Då hade jag aldrig, ens i min vildaste fantasi, kunnat föreställa mig det som nu är normaliserad vardag: Dagliga rapporter om mord och mordförsök. Sadistiska gruppvåldtäkter. Rån och misshandel av äldre och försvarslösa. Flickor väljer att stanna hemma av rädsla för övergrepp. Terrordåd i Europa och i Sverige. Könssegregering, sexualisering av småbarn, människohandel, korruption, tiggeri, barnäktenskap, religiös extremism, terrorism, hedersmord. Poliser huggs ner på gatan. Räddningspersonal attackeras. Gränsövergångar lämnas obevakade. Akutmottagningar stormas. Sjukvårdspersonal måste bära larm på arbetsplatsen.

Att allt fler svenskar tappar sin framtidstro och att fler till och med planerar att lämna landet av fruktan för vad som framtiden har i sitt sköte, verkar inte bekymra beslutsfattare, myndighetschefer och en klar majoritet av opinionsbildare inom traditionella medier. För dem är det lättare att fortsätta tugga om ”populism” och ”högerextremism”. Gunnar Sandelin: Lite nordisk asylstatistik och dess konsekvenser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
4 years ago

Jeg innser at fremtidsprognosene nå er så totalt håpløse at jeg seriøst har begynt å tenke på å forflytte min corpus til østlige deler av Europa. Andre som tenker i liknende baner? Eleutheria e thanatos!

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago

Er det slik at Sverige spekulerer i å skape “skandinaviske/ nordiske mennesker”, vel vitende om at ordningene med åpne grenser (tenker da på den nordiske avtalen, ikke Schengen) etterhvert vil avlaste det svenske systemet?
Eller har våre politikere gjort endringer som beskytter øvrige Norden fra “moderne svenskhet”?
Jeg forsøkte å ta rede på Færøyenes innvandringspolitikk. Og forsto at de til og med beskyttet seg mot masseinnvandring fra nordiske land, gjennom former for å holde oss utenfor mye som er tradisjon, om vi skulle dra derhen i panikk grunnet egenprodusert kaos.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago

Data og grafik sætter tingene I perspektiv, som ord ikke formår

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Det är något alldeles sanslöst sinnessjukt, islamiseringen och folkmordet på vita européer som tillåts fortgå. “Mångfald” my ass. Tankens censur och hela maktstrukturens enstämmiga mässande om att vårt nationella självmord är en plikt och vårt hela syfte är att underlätta invasionen och ockupationen av våra länder. En liten folkspillra som tunnas ut för varje dag, alltmedan främlingarna oförväget väller, kräver och bespottar. Kräver, kräver, kräver, hotar och kräver. Detta kan inte sluta annat än i elände, krig i Europa. Antingen det eller utan tvekan vår egen undergång.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Sveriges ganske alvorlige problem, er en stor trussel mod nabolandene. Der dag, og den kommer, hvor Sverige bliver nød til at lukke for pengekassen, også til muslimer, så er der ikke lang vej over grænserne til f.eks. Danmark.
Intet af dette vil ændre sig før politikerne bliver overbevist om, at det er dem selv der er fjenden af folket. Først når politikerne selv føler og erfarer, ligesom alle vi andre, at det ikke længere er muligt at færdes frit i samfundet, først da begynder de at tænke sig om.

invernes
invernes
4 years ago

Det verste med dette er at ingen av de er rette asylsøkere , vi skal tvinges til å fø på rotter fra helvete med våre skattepenger, alt disse rottene bidrar med er voldtekter ran og mord terror.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

litt OT…
hvor diskuterer dere det norske valget i Norge..ser Frp har noe på facebook..men ellers..

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Vi diskuterer det på Spikers Corner, en The Lounge der man kan skrive om hva som helst og en hovedartikkel om dagen.
Må gjerne komme innom Sussebassa 🙂 også dansker og svensker er velkommen til oss 😉
Gårsdagens politiske: Vil Norge overleve etter Stortingsvalget 2017?

http://spikerscorner.blogspot.no/2017/09/vil-norge-overleve-etter.html

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Svenskerne har for længst afsløret sig som det vi hele tiden vidste de var. En stor flok kujoner, der hellere fejer problemerne ind under gulvtæppet, end kæmper for sin deres overlevelse. De nye tal for indvandringen kommer ovenpå massiv dokumentation om hvor galt det vil gå. Østeuropa, Schweiz, Østrig, Italien og selv de andre nordiske lande, er nu begyndt at råbe vagt i gevær. Selv svenskernes egne forløgne medier er dagligt fyldt til randen med horrible historier, fra en totalt havareret hverdag. Og alligevel fortsætter cirkusset uanfægtet. Hele den vestlige verden har i årtier lukket øjnene for det her. Sverige… Read more »

UHeep
UHeep
4 years ago

Nej, läget är ju inte direkt upplyftande. Moderaternas byte på partiledarposten diskuteras flitigt – utan att beröra Elefanten mitt i rummet. Självklart vet det politiska etablissemanget att situationen är helt omöjlig. Men man väljer, helt fegt, att fly till en skuggvärld där kommentatorer kannstöper om olika “falanger” och om hur “budskapet ska föras fram”. Det hela är ju som en teaterpjäs! Fortsätter befolkningsutbytet i den här takten kommer de politiska institutionerna och partierna att hamna på museum inom kort! (om museerna nu får fortsatta anslag, vilket inte är helt säkert).

Observant55
Observant55
4 years ago
Reply to  UHeep

Sveriges ekonomi går som tåget, statsskulden och arbetslösheten minskar samtidigt som svenskarna i under nära två decennier åtnjutit ständiga reallöneökningar.
Vad är det som inte är upplyftande i denna positiva utveckling!

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Observant55

Vi har en tilsvarende kar i Norge som deg, han heter Lars Gule. 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

..ja, men han bor vel i Norge..han derre bor i Spania.. 🙂

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Hehe ikke rart at han ikke skjønner hva som skjer i eget land 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

..nettopp..mitt poeng også..ikke peiling i det hele tatt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Observant55

Det enda som går som tåget är din trut. Så väloljad att jag misstänker att du är svetsarn.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x