4
sep
Seneste opdatering: 5/9-17 kl. 0014
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Robert Spencer on the social media giants’ censorship. The point of terrorism, is to establish sharia in the West.”

Højaktuelt af Spencer. Der går ikke en dag på You Tube, Facebook, Twitter, Soundcloud og Pay Pal, hvor man ikke ser monopolers angreb på ytringsfriheden i Vesten. Nationalt sindede bliver slettet efter noder.

Talen varer 30 minutter, resten er Q&A. Spencer har været i København flere gange, her i 2009. Jeg har også filmet ham i Bryssel i 2007, men den video ser You Tube ud til at have skrottet fra min konto. Se eventuelt også Does the Quran Promote Peace? David Wood & Robert Spencer

Hedegaard attentat: Basil Hassan meldes dræbt i Raqqa

Lars Hedegaard skriver på Facebook:

Nu skrev jeg i går, at hverken jeg eller offentligheden har fået noget at vide om attentatets baggrund og nærmere omstændigheder, men en enkelt detalje er dog kommet frem. Den står at læse i kapitel 14 i tidligere PET-chef Jacob Scharfs bog “Syv år for PET”, der udkom sidste år.

Her fremgår det, at Basil Hassan i nogen tid inden mordforsøget boede hos en ven rundt om hjørnet fra min lejlighed på Pelargonievej. Herfra har han altså kunnet lure på mine bevægelser og lægge sine planer. Hvad mon der er sket med Basils kammerat, der næppe kan have været uvidende om hans sambos hensigter? Det må vi ikke få at vide.

En af verdens mest efterlyste danskere, Basil Hassan, meldes dræbt i kamp – enten i eller på grænsen til Syrien. Hans forældre har fået nyheden om hans død fra kilder i Mellemøsten for tre uger siden, siger hans fætter Chadi El-Cheikh Hassan til Politiken.

Chadi El-Cheikh Hassan kan ikke sige, hvordan familien modtog beskeden, men alene, at den for cirka tre uger siden modtog dødsbudskabet fra Mellemøsten. Præcis hvor og hvornår manden er død, er ikke blevet nærmere oplyst. Ifølge de pårørende kæmpede Basil Hassan i en af terrorbevægelsen Islamisk Stats enheder i den syriske by Raqqa. Den libanesiske avis Al-Diyar skriver dog, at Basil Hassan blev dræbt på fjerdedagen af kampe mellem Islamisk Stat og den libanesiske hær i Ersal-området på grænsen til Syrien. Lars Hedegaards formodede attentatmand meldes dræbt i syriske kampe

Det er kun ni måneder siden, det blev tilladt at nævne det navn, jeg fandt i tyrkiske aviser for cirka tre år siden: December 2016: Mohammed Basil El-Cheikh (Basil Hassan) Sagen har været alt andet end en pryd for danske myndigheder, men sådan skal det åbenbart være, når de rører ved Hedegaard. Den meget omtalte racismesag mod ham, begynder med et anklageskrift, der ikke engang kan citere den anklagede korrekt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Stor respekt for Robert Spencer,jeg har læst et par af hans bøger
– han er én af de bedste!
Desværre, bliver hans bøger ikke oversat til dansk,svensk,fransk
tysk elle spansk – det er faktisk et stort problem!

And all that jazz,,,,

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Ifølge Basil Hassans fætter arbejder en bror af Basil Hassan indenfor politiet: “Basils bror […] er i dag en dygtig politimand og gør sit arbejde godt”.
Det kunne forklare, hvorfor efterforskningen var så forkludret, og hvorfor navnet skulle holdes hemmeligt så længe.
https://www.b.dk/kronikker/derfor-er-min-faetter-mistaenkt-for-terror-mens-jeg-fik-et-normalt-liv

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago

Sedan är frågan: Är dödsbudskapet att lita på … en sanning? I en värld av lögner och särskilt där vissa ska ljuga när det gagnar en viss sak, vågar man tro på något? Det bästa sättet att verka ‘okänd’ är som dödförklarad. Tyvärr ….

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

Hip hip Hurra!
Et stykke menneskeligt affald mindre.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x