5
sep
Seneste opdatering: 6/9-17 kl. 1959
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De er behandlet i Finland, og har ikke asylgrund. Så hellere vandre til Sverige, hvor politi og politikere ikke overholder deres egne love. EU kræver, at Sveriges grænsekontrol ophører. Ork, det er helt unødvendigt. Med næsten 20 000 asylsøgere i første halvår 2017, er den allerede en farce. Man kan se her, at finsk politi er af en noget anden støbning end svensk, når der skal håndteres voldelige muslimer.

Ett 50-tal personer som nekats asyl i Finland tågade illegalt över gränsen till Sverige – medan svensk polis bara stod och såg på. I Haparanda välkomnades de arabiska männen av leende, blonda unga kvinnor från Migrationsverket och bussades sedan vidare till Boden. Det är 1.000 personer till i Kemi som ska till Sverige, säger en av de illegala invandrarna till Fria Tiders reporter på plats. VIDEO: Här marscherar de illegalt in i Sverige – medan polisen ser på, BILDEXTRA: Migrationsverkets bussar hämtade asylvandrarna vid finska gränsen

Mark Steyn: »And They Lived Happily Ever After«

In the end there will be nothing there but islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

“I Haparanda välkomnades de arabiska männen av leende, blonda unga kvinnor från Migrationsverket”

Friske forsyninger af bolledyr, som substitutter for de svenske mænd der ikke længere kan holde de feministisk radikaliserede svenske kvinder ud, og som da overhovedet ikke vil gifte sig med dem. Forståeligt nok må man sige. Der er jo ikke meget fornuft i at blive far i et ægteskab, hvor ens eneste privilegie er at man senere skal se en anden mand opfostre sine børn, og så også betale for det.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

EU vil forbyde grænsekontrol. Det skal bureaukraterne i Bruxelles overhovedet ikke blande sig i. Det er på tide at komme ud af det lort nu, sammen med briterne

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Det är en fröjd att lyssna på Mark Steyn. Ämnena och prognoserna är dystra, men de är vår tids ödesfrågor: hotet som massinvandringen och islamiseringen av västerlandet utgör. Mark Steyn kan konsten att tala.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Fria tider står på skærmen – ja det er sandelig frie tider for immigranterne, de kan bare vade ind, hvor de vil i Vesteuropa.

River
River
4 years ago

Nå, nu skal vi snart til at bombe Myanmar ligesom man bombede Serberne. De eneste der for alvor sætter foden ned og siger her til og ikke længere. Det går ikke uden vold.
Steyn er lidt ligesom salige George Carlin, ustyrlig sjov og vidende. Men stadig må der ikke siges det der er nødvendigt. Det kommer heller ikke til at ske før det er langt forbi the point of no return.

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  River

En muslimsk representant, Abid Raja, (V) i det norske storting har gitt beskjed om at Ang San youtschi må fratas Nobels fredspris, siden hun angivelig støtter exodus av Rohayinga muslimer fra Burma

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Nu bliver Uffe Elleman, Ole Bornedal & co. langt om længe SELV kulturberiget for alvor ?

Der kunne jo komme en fantastisk reality check TV-serie – optaget med skjult kamera – ud af dette spændende kulturmøde og den medfølgende “kulturberigelse” af hele kvarteret.

https://www.pressreader.com/denmark/ekstra-bladet/20170905/281616715515406

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Alle politikere burde udsættes for det samme, som de udsætter befolkningen for !

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

“And They Lived Happily Ever After Islam”.
“Snaphanen” kan ikke forvente at denne artikel bliver besvaret eller kommenteret.
Der er intet “happyly end” efter Islam. Til den tid er vi igen nede på amøbe-stadiet, hvor kun forplantning er aktuel.
Vi er desværre tæt på!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x