13
sep
Seneste opdatering: 14/9-17 kl. 0059
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vores fhv. udenrigsminister opviser momenter af klarhed iblandet verdensfjern idealisme. Man forstår Anders Foghs slet skjulte holdning til ham under f.eks. Muhammedkrisen. Irritationen findes på video. Lars Hedegaard er i sit es! Han taler om sin kommende bog Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031 – en dystopi. Det er lige hans genre. Den er angelsaksisk, og er tæt knyttet til Hedegaards humor og ironi.

Andre nationer har dyrket den, Karin Boye, Jean Raspail og Elena Petrovna, men den er grundlæggende angelsaksisk, og i den sfære befinder Danmark og Norge sig også, hvor man kan sige, at Sverige er mere tysk og mere bogstaveligt orienteret, undtagen Skånelandene, naturligvis. Mälerdalseliten har altid mest haft deres ben plantet på et fjernt sted et eller andet sted i Sibirien.

Derpå diskuterer Søren Villemoes, der lægger ud med at tage dystopien for pålydende. Man kan springe det over uden at tage skade, men man må rose Rushy Rashid for at tage gæster og diskussioner på sig, der er noget over hendes niveau, og som hun ikke ved, hvor lander. Dødsforagt i frihedens tjeneste bør anerkendes.

Og kunne man forestille sig på svensk public service, en åben debat imellem Margot Wallström og Carl Bildt, og Jan Sjunnesson og Ingrid Carlqvist? I Danmark findes den debat i MSM, der i Sverige kun findes på dissidentmedier. Det er derfor, de findes og er meget store.

Svensk MSM halser efter borgermedierne, og de ankommer for sent hver gang. Hvad er en journalistuddannelse så værd, andet end som en poltisk skoling?

Senest kom de for sent med Joakim Lamotte-historien om uefterforskede børnevoldtægter i Sverige, som jeg havde for 20 dage siden, og engelske medier for en uge siden. I går var den i SVT Aktuelt (minut 9:20) Disse medier er pressede, og det har en egen tilfredsstillelse, at de er det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Man kan även tillägga att Jämtland borde tillhöra Norge och kanske även delar av Bohuslän. Delar av Småland och Gotland borde tillhöra Danmark? Åland borde tillhöra Sverige?

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Når man skriver en dystopi, er det jo som regel for at råbe vagt i gevær. Hvis Danmark skulle blive islamiseret, kan vi jo nok rolig regne med, at andre lande er blevet det før os. Men hvis nu Frankrig, Tyskland og Sverige begynder at bukke under, er der jo ikke ret meget vi kan stille op mere. Så har vi allerede problemerne alle steder omkring os.
Så måske lidt for smart af Søren Villemoes og Edris Qusimi, bare sådan at skyde det hele ned.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Jeg bliver aldrig i stand til at forstå, hvordan typer som Lars Hedegaard kan frikende muslimer som Rushy ved at sætte dem i en kasse, der hedder “demokratiske muslimer”. Undskyld, men hun krævede, at hendes danske mand konverterede. Deres søn blev krævet omskåret. Den bløde islamisering er den farligste. For de færreste har øjne, der ser det ske. Hver evig eneste muslim fra 0 til 100+, er underlagt og accepterer at være underlagt en totalitær ideologi, der kræver, de bruger livet på at bekæmpe os andre. Rushy har så fint bidraget til den proces med sin konverterede mand og børn.… Read more »

haugianer
haugianer
4 years ago
Reply to  Margrethe

islam—i alle former–er meg frastøtende.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Margrethe

Islam er en eksistensiell fiende, derfor er det meningsløst å skille mellom “gode og dårlige” muslimer, eller mellom “moderate og ekstreme”. Venstresiden vil selvsagt at vi skal gjøre dette skillet, men selv opererer de jo ikke med f.eks. “gode” eller “moderate” nazister.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Margrethe

Hun véd jo, ligesom alle andre muslimer, at det er dødsens farligt at melde sig ud af den tilbagestående kult, som i tidernes morgen dræbte eller tvangs-konverterede hendes forfædre. Og derfor er hun naturligvis også glad for, at hendes “progressive” skvat af en mand gladelig konverterer, for fredens skyld.
Men det værste eksempel er dog Sherin Khankan. Hun bilder sig sgu ind, at islam i en nær fremtid ankommer til det 20. århundrede. En vildfarelse hun naturligvis står ret alene med.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Per Stig Møller opviser momenter af klarhed?
Her må Snaphanen for en gang skyld tage fejl. Stig Møller har måske været uheldig at udtale noget korrekt, eller også er han blot blevet gammel og “glemsom”.
Hans far, politikeren Poul Møller, udtalte engang: “Når man banker hovedet mod muren og det lyder hult, så behøver det ikke at være muren der er noget galt med”.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x